15.06.05, 12:14
jade se normalnie, powolutku francuską i patrzę facecik na chodniku z bardzo
elegancka torbą (foliową) - "media markt nie dla idiotów" no to myślę łebski
gościu, i jeszcze nie wstydzi się w dzisiejszych czasach z intelektem
obnosić, wygląd też szpanerski marynareczka kanarkowa i podkoszulek ażurowy
pod nią? pewnie zararaz do beemki wsiądzie albo innego merola? i co ? łebski
se siada na przystanku autobusowym na skrzyni z piachem i z torebeczki
wyjmuje...........FAKT :)))))))))))) uważajcie więc kobitki na przebierańców
i pozerów o których teraz znacznie łatwiej niż zima:)
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: pozór 15.06.05, 12:18
      Dzięki za ostrzeżenie!!! Będę się teraz podwójnie pilnowała. Nie ze mną te
      numery :)))
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:23
        a na co będziesz zwracać szczególną uwagę?
        • baba_krk Re: pozór 15.06.05, 12:25
          Na wszystko!!! Przecież nie dam się zwieść pozorom!!! Nawet tym przebranym :))
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:28
            no a jak na torebce będzie miał albert napisane? ha? to co wtedy? a w środku
            dobre winko truskawkowe? nie wierzę ze nie pekniesz:)
            • baba_krk Re: pozór 15.06.05, 12:30
              pozostanę twarda i niewzruszona!!!! na biedronkę też się nie skuszę!!!!!
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:37
                no biedronka to faktycznie leci mezaliansem, ale taka np alma? chybab też macie
                nie? to juz wyższa liga?:)
                • trzydziecha1 ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 12:40

• baba_krk Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 12:42
                    jaki tam snob, toż to ja do warzywniaka co rano biegam :PPP
                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 12:45
                    a o co sie rozchodzi?
                    • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:10
                      O ten autobus co nie chodzi :PPPP
                      • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:16
                        no wex dokończ mysl co poeta chciał nam powiedzieć?:)
                        • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:17
                          A bo nabijacie sie z tych biedronkowiczów i innych ciułaczy :PP A to przecież
                          biedni ludzie są...
                          • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:21
                            nie z ludzi tylko z torebek, Ty zawsze czytasz więcej niż powinnas w danym
                            poście:)))))))) poza tym myslę, ze ludzi ekupuja tam gdzie maja najbliżej
                            (supermarkety)
                            i nie mialem zamiaru smiac sie z ludzi których sytuacja zmusza do zakupów tam
                            gdzie jest najtaniej a nawet myslę, ze wszyscy staraja sie kupowac tam gdzie
                            jest taniej? nie?
                            • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:28
                              No, to działa też w drugą stronę, często myślę, że czytelnik wyczyta z tego co
                              napisałam dokładnie to co myślę wraz z podtekstem, i okazuje się, ze nikt nie
                              załapał :((
                              Nie wiem, czy to źle pewnie tak, bo tylko nieporozumienia przez to powstają.
                              a propos supermarketów, to ja raczej nie tyle gdzie najtaniej, tylko gdzie
                              jakość do ceny są OK. np. często nacinam się w geancie i żywności tam juz nie
                              kupuję, wolę bliżej i drożej, ale wiem ze świeże. No ale to jest luksus
                              posiadania dobrej pracy i nie szczypania sie ze wszystkim. Ale dobrze pamiętam
                              studenckie czasy z Leader Price ;)
                              • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 13:39
                                ja by kupował nawet w sklepie na dole ale mnie wqrwia własciel więc se jadę
                                dalej:)))))))
                                • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:02
                                  A co, ma żałobę za paznokciami?
                                • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:08
                                  to bym przeżył, nie lubie jak ktoś wyzej sra niż dupe ma:)
                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:09
                                    To jedno z moich ulubionych powiedzonek :)))))))
                                    • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:16
                                      to masz juz jego obraz:)))))
                                      • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:17
                                        Eee ja tam jestem tolerancyjna, nie zniosłabym przterminowanego jogurtu, o!
                                        • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:24
                                          a mnie wystarczy ze sie krzywo patrzy:)
                                          • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:26
                                            a dlaczego właściwie??? Bo nie całujesz go w ręke na powiatanie?
                                            • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:33
                                              nie wiem sam? może jest nieszczęsliwie zakochany? :)))
                                              • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:34
                                                I dlatego fatygujesz się dalej??????
                                                • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:40
                                                  jakie tam dalej? 2 min do almy:)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:44
                                                    napisałeś że jedziesz, chyba ze wszędzie jeździsz??? zamiast chodzić.
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:51
                                                    ? na dól schodze do almy jadę 2 min:)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 14:52
                                                    zamiast iśc do sklepu na dole??? wsiadasz w samochód żeby przejechać 500m???
                                                    matko z ojcem, weź uzbieraj na hulajnogę, będzie zdrowiej!
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:10
                                                    :) mam rower ale zakupy lepiej sie mieszczą w bagazniku samochodu:)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:13
                                                    Też prawda, nie trzeba dźwigać.
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:22
                                                    a kto je wniesie?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:31
                                                    z windy nie korzystasz? Boisz się ;PPPPPP
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:33
                                                    korzystam ale nie na codzień:)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:44
                                                    z zakupami chyba tak?
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:48
                                                    nie mam windy w mieszkaniu:)
                                                    jak gdzieś jestem to korzystam:)
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 15:50
                                                    To może kopov w pysku wniesie?
                                                    zapraszam do mojego biurowca :DDD pogapimy sie ;P
                                                  • ticoqp Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 16:00
                                                    on nie jest aportujacy:(
                                                    a na co się pogapimy?
                                                  • trzydziecha1 Re: ale z Was snoby ;PPPPPPP nt. 15.06.05, 16:06
                                                    A tak normalnie, jak ludzie w windzie ;))))
                                                    jak kto lubi, na buty, na bluzki ....
                • baba_krk Re: pozór 15.06.05, 12:41
                  mamy almę, mamy :DDD
                  ale ja jakoś szerokim łukiem omijam wszystkie super- i hipermarkety także mnie
                  na oryginalne :P sklepowe nadruki na siateczkach nie złapie pan
                  przebieraniec :)))
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:45
                    a ja nie:))))))))
    • aguszak Re: pozór 15.06.05, 12:21
      No rzeczywiście! Mogłabym się nabrać! Dzięki za ocelenie mnie biednej ;)
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:23
        i wszystko gratis:)
        • aguszak Re: pozór 15.06.05, 13:29
          i full service ;) a do tego jak miło podane - bez uprzedzeń i kompleksów ;)
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:47
            nie wiem czy to od otwartego okna tak mi się ciepło zrobiło?;)
            • aguszak Re: pozór 15.06.05, 13:50
              ... nooo... upał dzisiaj niemiłosierny ;)
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:59
                może cos spadnie z nieba jednak?
                • aguszak Re: pozór 15.06.05, 14:07
                  "nie wiem czy to od otwartego okna tak mi się ciepło zrobiło?;)"
                  ale wtedy powyższe już nie będzie miało racji bytu... a tak było miło ;)
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:15
                    bedzie ponieważ nie jest to odczucie permanentne:)
                    • aguszak Re: pozór 15.06.05, 14:21
                      nie jest permacośtam czy jest...?
                      troszku się pogubiłam ;)
                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:31
                        nie jest, chodziło o stan chwilowy:) czyli nie ma znaczenia ze zaraz będzie
                        padał deszcz bo to jest jak rumieniec -przychodzi i zaraz go nie ma:)
                        • aguszak Re: pozór 15.06.05, 14:34
                          ufff... to mi ulżyło, bo myślałam, że to uczucie ciepełka jest chwilowe ;)
                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:41
                            to juz lepiej nic nie powiem:)
                            • aguszak Re: pozór 15.06.05, 14:52
                              pomilczmy razem ;)
    • pierozek_monika Re: pozór 15.06.05, 12:22
      to oszut w dupę kopany!
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:24
        pozer pełna gębą:)
    • kryzysowa_narzeczona75 media markt... 15.06.05, 12:23
      a jesli chodzi o media markt, to ostatnio zauwazylam inna inteligenta reklame
      tegoz marketu. Brzmialo to mniej wiecej tak: "Lubisz pepsic??? Przyjdz do nas i
      kup chlodziarko-zamrazarke, a my dolozymy CiPuszki gratis... ". No mniej wiecej
      jakos tak to bylo. Brawo, brawo dla pomyslodawcow. Jestem idiotka, bo jakos
      ostatnio nie mam ochoty robic tam zakupow, bo wtedy czuje sie dokladnie jak
      kompletny bezmozg.
      • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 12:26
        ja nie lubie w seforze bo patrza na nie jak na złodzieja:)))))))
        • mmagi Re: media markt... 15.06.05, 12:44
          a to fakt:-))
          oststnio byłam u siebie na osiedlu w samie i szłam se alejka z takimi tam
          róznosciami chinskim,włoskimi i nie tylko i brałam w łapke słoiczki i czytałam
          a biedny pan stał przed alejak i patrzył i patrzyła ,jak sie zorientowałam to
          skupiałam sie dłuzej na produktach,pewnie mnie brzydko nazwał,a huk z nim:-)))
          • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 12:47
            ale w seforze to chyba maja 2000 od złapanego?;))))))))
            • mmagi Re: media markt... 15.06.05, 12:58
              aaa to niech wesza;-)))
              Tobie tez forum chodzi jak z kupa w gaciach???;-))
              • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 13:04
                forum ok, z poczta mam problemy:)
                kupa w gaciach to może nieraz zaskoczyć:)
                • mmagi Re: media markt... 15.06.05, 13:07
                  oj wiem,wiem;-)))
                • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 13:09
                  a nie gadaj :))))
                  • mmagi Re: media markt... 15.06.05, 14:14
                    ticoqp napisał:

> a nie gadaj :))))
                    a nie bede,nie bede bo wstyd;-)))))
            • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 13:37
              ticoqp napisał:

> ale w seforze to chyba maja 2000 od złapanego?;))))))))

Wręcz odwrotnie: mają po kieszeni od tego, co złodziej zabierze. A nie trzeba
              wiele, żeby całą zmianę obciążyć sporymi kosztami. Czasem wystarczy jeden,
              niewinny flakonik :(((
              P.S. Dla jasności - ja sama nie pracuję w S, ale mam dane z wiarygodnego źródła.
              • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 13:41
                żartowałem z ta premia bo nic o tym nie wiem ale nigdzie nie traktuja mnie jak
                potencjalnego złodzieja poza tym sklepem?
                • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 13:44
                  Swoja drogą też się tam tak czuję, nawet jak odwiedzam "źródło" moich
                  informacji ;)
                  ... a już nie daj Boże, jak rozglądam się jako potencjalna klientka ;)
                  • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 13:46
                    dlatego tam juz nie chodzę:)))))))))))
                    • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 13:48
                      hmmm... ja tam chodzę z powodu braku... hmmm... że tak powiem... potrzeb
                      wyższego rzędu??
                      • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 13:49
                        aguszak napisała:

> hmmm... ja tam chodzę z powodu braku... hmmm... że tak powiem... potrzeb
                        > wyższego rzędu??
                        >

* ja tam nie chodzę - miało być, a tu czort jakiś się wkręcił ;)
                        • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 14:02
                          a ja juz napisałem wyżej ale wymień:)
                      • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 14:01
                        wymień 3 (te wyższego rzędu:)
                        • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 14:09
                          poprawiłam się więc nie mam czego wymieniać...
                          aktualnie zaspokajam potrzeby wszystkich rzędów takiego jednego małego szkraba,
                          więc do "S" nie ma po co już zachodzić ;)
                          • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 14:12
                            można poganiac sie z ochroną w ramach ćwiczeń fiz?
                            • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 14:22
                              a wiesz, że to całkiem niezły pomysł... taka zabawa w "a kuku" - mojemu
                              Mateuszkowi pewnie się będzie w przyszłości bardzo podobało ;)
                              • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 14:32
                                żeby tylko sie znalazł potem:)
                                • aguszak Re: media markt... 15.06.05, 14:35
                                  ... znajdzie się, znajdzie :) najwyżej zacznie coś pipczeć na bramkach, to go
                                  znajdę ;)
                                  • ticoqp Re: media markt... 15.06.05, 14:42
                                    złodziej moze zacznie pipczeć:)?
    • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 12:37
      Czego chcecie, przecież gość potrafi nawet czytać... ;)
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:38
        ale tylko duzymi literami:)
        • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 12:40
          Moze okulary zgubił???? Ja bez soczewek tez tylko duze widze :DD
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:44
            jak to ? nie idiota by zgubił?;)
            • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 12:55
              ;)))) Ja idiotka widac jestem :PPPPP
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:03
                nie kupujesz w media markt? czy zgubiłas?:)
                • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:07

• trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:08
                    zdzarza, zdarza, zdarza, zdarza.... x1000
                    • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:13
                      widzisz a ja wybaczam:))))))
                      • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:15
                        Karę sobie też od razu wymierzyłam ;PPPPP
                        • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:22
                          copy/paste x 1000?;)
                          • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:30
                            te 3 razy napisałam sama....
                            • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:42
                              a to to była ta kara?
                              • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:05
                                No a co, zła? Ty byś mi kazał klęczeć na grochu?
                                • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:10
                                  ja odpuszczam jak widzisz:) ale moze z tym grochem to by cos nowego było? nie
                                  znam jeszcze tak?:)
                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:12
                                    No taka popularna kara z ubiegłego wieku, klęczenie na grochu, ale sadyzm, nie?
                                    • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:23
                                      mysląłem, ze to jakas nowa pozycja?
                                      • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:26
                                        Bo za karę???? ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                        • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:34
                                          nie s/m :))))))
                                          • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:36
                                            Ale za błędy ort. nie uprawia się s/m za karę :PPPP Chyba ze ja nie jestem
                                            trendy ;))))))))))))))))))))
                                            • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:43
                                              temat sie tak ładnie roawijał a ja myslałem ze go zgrabnie omijasz?;)
                                              • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:46
                                                hehehe nauczyłeś się czytac same podteksty :PPPPPPPPP
                                                S/M wcale nie znam, nie wiem czy sie cieszyc czy żałować :DDD
                                                • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:52
                                                  odruch pawłowa:) to od pisania z Toba chyba?:)
                                                  ja Ci nie odpowiem, sam myslałem, ze czegos się dowiem:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:56
                                                    widzisz, jak łatwo sobie coś wmówić :DDDD ze sie czytało?
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:00
                                                    moze to znowu moja wina co?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:02
                                                    To Ty miałęś mi tu akademię życia urządzic :DDDDD
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:11
                                                    no i co nie udało się?
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:15
                                                    No z s/m się nie udało, panie psorze :DDD
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:23
                                                    bo jestem od wykładów tylko:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:34
                                                    trzeba było mi wyłożyć :PPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:39
                                                    a zanotowałabyś?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:46
                                                    w kajeciku ;D
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:49
                                                    a nie w tabelce jak ja?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:51
                                                    ja mam kajecik - kapowniczek :DDDD Ty masz kopovniczek :DDD
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 16:01
                                                    to jak będzie cos wymagało zakapowania to Ci dam znac i wtedy wpisuj:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 16:03
                                                    Kajecik spełnia funkcję kapowniczka, ja nie bede nikogo kapować :P
                                                    Ale daj znać, jak coś ciekawego zasłyszysz ;)))))
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:11
                    i gdzie ja znajdujesz?:))))
                    ja cholera musze coś sprawdzić w najbliższych dniach w mm, może nawet cos
                    kupie?;) (oczywiscie jak torebki beda dawali do zakupów:)
                    • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:14
                      Uuuu no to IQ Ci wzrośnie?
                      Widziałęś taką soczewke? Taki kawałek jak mokra folia, lepi sie do palców i
                      spada w najmniej oczekiwanym momencie. z reguły znajduje na obrzeżu umywalki
                      albo na dywaniku łazienkowym. Jak sie szybko nie znajdzie, to wysycha i sie
                      nadaje do kosza.
                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:18
                        mysląłem, ze na ogół za dekolt wpadają?
                        nigdy nie widziałem ale nie wyobrażam sobie czegos takiego w moim oku, to jest
                        fizycznie niemożliwe
                        • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:19
                          Nawet byś nie poczuł :DDDD przysiegam :DDDD
                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:24
                            ta muche poczuje a soczewkę nie? może jakbym ja połkną to tak:)
                            moje oczy sa nedotykalne nie wierzę
                            • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:29
                              Przy-się-gam! To jest taka jakby żelatyna, tylko trzyma kształt, więc nie
                              czujesz tego praktycznie. Dopiero po całym dniu, gdy zbierze się trochę kurzu
                              albo przy zapaleniu spojówek.
                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:03
                                to Ty tak odczuwasz, a ja nie dam sobie nic do oka włożyc nawet jak ja tam
                                ładnie nazywasz żelatyny:))))))
                                • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:04
                                  Dobrze, że Ci nis nigdzie nie trzeba wkładac ;PPPP
                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:09
                                    to nie ja pamietaj;)))
                                    • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:10
                                      No dobra, ale co byś się nacierpiał ;PPPPPPPPP obce ciało :PPPPP
                                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:23
                                        czego i Tobie zyczę:))))))))
                                        • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:28
                                          Ja tam nie cierpię wtedy :DDDD chociaż może to tak wyglądać...
                        • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:20
                          Ja mam taki dekolt, ze soczewka mysiałaby baaardzo prezyzyjnie celować :DDDDDDD
                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:25
                            jak nie o wieku to o cyckach qrd:) to se załóż bluzke z duzym i wpadnie ale jak
                            nie nosisz stanika to może się na gumce od majtek zatrzymać?;)))))
                            • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:31
                              Przynajmniej mam różnorodne obsesje, a Ty jedną :PPPPP
                              Wpadnie w jeansy :))
                              to co mam sobie grzebać potem?
                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:43
                                jeszcze klika by się znalazło:) a co majtek na gumce nie masz? pewnie po co
                                grzebać bedzie 3- cie oko:))))
                                • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:08
                                  A po co mi trzecie? :PPP
                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:11
                                    zebys wiedziala czy nikt nie chce Cie zaskoczyć od dołu:)
                                    • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:13
                                      eee toby życie nudne było :DDD bez takich niespodzianek :))
                                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:27
                                        mówisz i masz:))))))))
                                        • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:28
                                          Ba! Żeby to było tak jak ze złotą rybką :)))
                                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:36
                                            :))))) a nie? idx do skaryszka o 20 tej i wypowiedz zyczenie:)))))
                                            • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:37
                                              Nie no tak to ja sie nie bawie :PPPP
                                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:43
                                                to moze księcia z bajki co?
                                                • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:46
                                                  A masz jakiegoś w zanadrzu? ;))))
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:53
                                                    kumpla pilota:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:57
                                                    tego małęgo i grbego, co wygrał z anoreksją?????
                                                    To ma być książę???? Ehhhh.... Tico, weź bądź poważny :PPPPP
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:58
                                                    ale jaka dusza:)))))
                                                    a kogo mam szukac to może się dzisiaj rozjerzę?
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:00
                                                    Już lepiej nie szukaj :DDDD sama sobie poradzę ;) moze zgubię soczewki :PPP
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:06
                                                    w windzie?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:07
                                                    Chociażby :DD nie ma możliwości ucieczki :P
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:12
                                                    chyba, ze sie lina urwie?
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:17
                                                    Wtedy tez nie ma mozliwości ucieczki :P
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:24
                                                    jak nie winda sie rozleci i droga wolna:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:27
                                                    Winda rozlatuje się wraz zawartoscia, coś mi się zdaje :D
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:34
                                                    zależy jak spadnie?:) jakby sie mocno trzymać razem to moze by sie udąło
                                                    przeżyć?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:48
                                                    Raczej nie, bo zauważ, jak zrzucisz większe ciało z góry albo dwa mniejsze,
                                                    kiedy szkody będą mniejsze? Wydaje mi sie że jak te dwa mniejsze. Jakoś było że
                                                    prędkosć spadania wynika z masy czy coś, z fizyki nigdy nie byłam dobra.
                                                    Ale wyglądałoby za to romantycznie :DDDD takie sczepione dwa ciała w przepaść ;)
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:52
                                                    jeśli dwa ciała stanowia jedno to może i tak?;)
                                                    a jak jedno na drugim to nie wiem?
                                                    romantycznie? roztrzaskałyby się:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 15:57
                                                    Przeciez od początku tak twierdze, że marmolada by sie zrobiła :DDD
                                                    Spadam Tico, do poniedziałku.
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 16:02
                                                    kieczap:) sześć:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 16:04
                                                    czekam jeszcze, az przestanie lać deszcz.
                                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 16:05
                                                    to do jutra poczekasz:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 16:08
                                                    Nieeee, czekam aż mój książę podjedzie karetą :D
    • mmagi Re: pozór 15.06.05, 12:40
      eee ubrany nie w moim guście ,ja tam bym na niego uwagi nie zwróciła;-))
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:48
        jak nie? jak sie gośc rekalmuje, ze nie jest debilem to co kobiecie więcej do
        szczęścia potrzeba?;)
        • mmagi Re: pozór 15.06.05, 12:56
          moze i masz rację:-),zawsze szatki mozna zmienic:-))))
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:06
            albo całkiem zdjąć:)
            • mmagi Re: pozór 15.06.05, 13:07
              oj nie,lepiej nie:O
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:15
                nie to nie:PPPPPPPP
                • mmagi Re: pozór 15.06.05, 14:16
                  ticoqp napisał:

> nie to nie:PPPPPPPP
                  no chiba ze zrobisz to Ty w skaryszku;-))):P
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:26
                    w skaryszku to trza raz dwa wydupcyc i uciekac przed strazą miejska nie ma
                    czasu na rozbieranki:))))))
                    • mmagi Re: pozór 15.06.05, 14:33
                      szkoda;((
                      a juz jest po remoncie?
                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:44
                        jeszcze nie zaczęli:)
    • miawalles Re: pozór 15.06.05, 12:40
      ciekwe co ktoś o mnie pomyślał: wczoraj paradowałam po centrum handlowym z
      reklamówką CCC (w środku klapeczki za 50 zł;)) i wsiadłam na parkingu do MGF;))
      oj! pozory mylą;)
      • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 12:43
        A co to jest MGF?
        • miawalles Re: pozór 15.06.05, 12:44
          takie małe, sportowe autko;P kabriolet:)
          • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 12:59
            W sam raz na urodzinowy prezent? ;DDDD
            • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:03
              nie dostaję takich prezentów:(((
              a Ty?:))
              • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:06
                Szkoda :((
                Ja też nie, ale nie mam prawa jazdy wiec mi nie przeszkadza :)
                • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:15
                  dlaczego szkoda? czułabym się zobowiązana, a tak...:))
                  • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:16
                    Szkoda że nie dostajesz :)))
                    • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:17
                      ale dlaczego szkoda???
                      mi tam nie szkoda:) wolę dostać bez okazji;)
                      • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:21
                        hehehe nie no pewnie, każda okazja bez okazji dobra :))) Taki kabriolecik to
                        takie kobiece co nieco na poprawę humoru?
                        • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:26
                          trzydziecha!! no coś Ty!!!???
                          auto, jak auto. chciałam takie, to mam. i nie na poprawę humoru. homor
                          poprawiam sobie sama np. nową bielizna albo klapkami z CCC:DDDD
                          • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 13:33
                            Kurcze Mia nie rób mi tego!!!! Pisałam Ci, ze masz arystokratyczną urodę????
                            Taką sobie Ciebie wyobrażam :)))) No nie pisz mi że nie lubisz damą być :DDDD
                            • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:49
                              trzydziecha!!! proszę się ze mnie nie nasmiewac!!!
                              • trzydziecha1 Re: pozór 15.06.05, 14:08
                                Ups.. sorry nie miałąm wcale zamiaru :DDDD
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 12:49
        a te klapeczki to na co?;)
        • miawalles Re: pozór 15.06.05, 12:55
          na upalne lato;)
          a myślałeś, ze na co?
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:02
            no sa rózne klapki:) np do majtek, do pajacyka, na oczy na plażę:)
            • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:06
              na oczy mogą być też klapki do spania:) ale mi niepotrzebe, bo nie sypiam w
              dzień:)
              • baba_krk Re: pozór 15.06.05, 13:07
                nie wiesz co tracisz :PPP
                • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:18
                  nie mam czasu na spanie w dzień:)
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:15
                oczy do spania w dzień można po prostu zamknąć?;)
                • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:20
                  można, ale dziwnie się śpi, gdy jest jasno;)
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:26
                    jak masz zamkniete oczy to chyba jest ciemno?:)
                    • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:29
                      to zamknij oczy w dzień i w nocy i porównaj te dwie ciemności;PP
                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:45
                        no zamknąłem i nic nie widzę?
                        • miawalles Re: pozór 15.06.05, 13:59
                          to potem zamknij w nocy i porównaj:)
                          w dzień jest jaśniej, mimo opadnietych powiek:)
                          ps. ale dyskusja, ja pikuję;))))
                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:05
                            to o której godzinie ja mam to zrobić żeby porównanie było obiektywne?
                            przynajmniej cos nowego:))))))))
                            • miawalles Re: pozór 15.06.05, 14:42
                              jak będzie ciemno na dworze. o 23 jest idealnie na porównania;))
                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:46
                                ale to trzeba w krótkim odstepie czasu zrobić????? wschód - zachód?:)
                                • miawalles Re: pozór 15.06.05, 14:50
                                  nie!!!
                                  przecież zapamiętasz do rana, jak było w nocy????
                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:54
                                    teraz jakos nie moge sobie przypomnieć jak było ? chyba tak samo jednak:)
                                    • miawalles Re: pozór 15.06.05, 14:55
                                      to masz dziwną percepcję;)
                                      przeciez nawet w samolotach dają klapki, aby człowiek mógł spać w dzień!!!
                                      mi w dzień jest jasniej;)
                                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:02
                                        zamykam oczy i widze ze nic nie widze? tylko tyle:)
                                        to chyba taki marketing w tych samolotach?:)
                                        • miawalles Re: pozór 15.06.05, 15:12
                                          nie!!! jak ja się kładę spać nad ranem, kiedy jest jasno, muszę kłaść kołdrę na
                                          głowę, chyba, że jestem tak męczona, że konam;) naprawdę jest jasniej! chyba,
                                          że masz grubsze ode mnie powieki;) bo wiesz, ja to szlachcianka jestem, czy jak
                                          to było???;P
                                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:16
                                            a może ja mam geściejsze rzęsy? i ciemniejsze oczy?
    • six_a Re: pozór 15.06.05, 13:27
      jade se normalnie, powolutku francuską i kurde nie mam gdzie zaparkować, to jak
      ja mam iść na te lody, jak normalnie nie ma gdzie stanąć???
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 13:44
        na berezyńskiej:)
        też jadłem dzisiaj :))))))))
        • six_a Re: pozór 15.06.05, 13:49
          zakaz wjazdu z francuskiej, a od drugiej strony to one się gną tak, że trafić
          nie można. stanęłam przy francuskiej w końcu, trudno.
          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:00
            za wedlem w prawo sieroto:)
            i co jadłaś?
            • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:03
              tak, tylko nie ma gdzie stanąć, a jak jest, to przy stacji na
              saskiej/waszyngtona, to już przy francuskiej wolałam, upał taki, że się chodzić
              odechciewa.
              krówka, pistacjowe i rumowe :)
              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:07
                na chodniku w cieniu pod wedlem sie staje:)
                i jak? lodziAry Cię nie wq.......?;)
                • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:08
                  nie, a co im trzeba zrobić? :)
                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:13
                    powiedzieć żeby jednak inny smak nałozyły :)
                    • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:16
                      za mało czasu na decyzję? może telefon do przyjaciela? ale rzeczywiście dużo
                      smaków :)
                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:28
                        nie tak tylko dla jaj żeby zdenerwowac :)))
                        ja mam stały abonament:)
                        • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:32
                          :)
                          dostajesz ciągle te same smaki w abonamencie? czy jak w abonamencie to
                          taniej? :)
                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:37
                            nie tylko jednego zestawu nauczyłem sie na pamięc:)
                            • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:41
                              taki dłuuuuuuuuugi? :)
                              ale stwierdzam, że następnym razem to chyba kupię jeden smak, bo mi się
                              wszystko pitoli i w rezultacie, to na żadnym się skupić nie można.
                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:44
                                albo kup trzy mono?;)
                                • six_a Re: pozór 15.06.05, 14:52
                                  tak właśnie, 3 x jeden smak :) i dobre wafelki mają, nieprzeciekające (:
                                  • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:57
                                    wróble maja radochę dzieki tym waflom siadaja na stolikach:)
                                    jak se kiedys jednego(wafla) wetknąłem w usta- jak dziób, to uciekły:))))
                                    • six_a Re: pozór 15.06.05, 15:02
                                      nie widziałam, ale są takie stoliki z muszelkami w środku, fajne.
                                      widocznie jako ptaszek nie wyglądasz zachęcająco ;)
                                      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:07
                                        tylko za ciepło:))))))ja na karajebach?
                                        myślały pewnie że bocian przylecał?
                                        • six_a Re: pozór 15.06.05, 15:11
                                          ustawione bez sensu, to fakt, akurat w samym słońcu.
                                          czerwony ten dziób miałeś czy po zawiniątku z niemowlakiem poznały? ;)
                                          • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:15
                                            tam tak zawsze chyba
                                            ptaki nie rozrózniaja kolorów:) i bez paczek byłem?????? to nie wiem skąd?
                                            • six_a Re: pozór 15.06.05, 15:17
                                              no część jest pod daszkiem, a daszek chyba po to, żeby bociany nie srały z
                                              drzewa ;)
                                              jak nie rozróżniają kolorów, to po cholerę samcom kolorowe piórka? :)
                                              • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 15:27
                                                ale nie ma muszelek pod daszkiem:)
                                                bociany sraja we własne gniazdo:) to nic nie zmienia:)
                                                żeby ludzie je odróżniali który samiec a która samica:)
    • kobieta_na_pasach Re: pozór 15.06.05, 13:52
      ticoqp napisał:

> wyjmuje...........FAKT :))))))))))))

ja widzialam kiedys podobnego z opisu pana, ale wyjal cos innego.i nie z
      torebeczki.
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:05
        z rozporeczka?:)
    • raduch Re: pozór 15.06.05, 14:23
      ticoqp napisał:

> z bardzo
      > elegancka torbą (foliową)

Dowcip abstrakcyjny, Halama by się nie powstydził. :-D

R
      • ticoqp Re: pozór 15.06.05, 14:29
        polak potrafi:) nawet torbę wyprodukować
    • psychopata.z.borderline Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 14:39

• ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 14:45
        FAKT:)
        • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 14:46
          zdecydowanie nie FAKT:)
          nie chodziłabym z foliowa torba media markt, wolałabym robić coś innego
          • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 14:55
            a co np.?
            chodzenie z torbą daje poczucie pewności siebie a chodzenie z taka torba
            prestiz i uznanie społeczne:)
            • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 14:58
              a ja wolałabym ubrać bojówki- zmieści sie portfel z dokumentami, telefon i
              fajki:))
              wsiąść do auta i nie martwić sie o nic

a jak mam ubierać garnitur czy kiecke, nie mam ochoty chodzić z foliowa torba,
              rozumiesz?
              • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:05
                a chodząc z torba o co sie martwisz? tez się zmieszczą fajki portfel i telefon:)
                w garniturze czy kiecce ludzie nie wiedza kim jesteś ale jak masz napisane na
                torbie to i owo to juz jesteś przedstawiona społeczeństwu - nie jesteś
                anonimowa:)
                • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:12
                  Ticuś pieprzysz świadomie:)
                  to jest przecietność, idzie gosc z foliówka media markt. gościa nie widać,
                  widać foliówke.

z samochodem jest inaczej, identyfikujesz sie... niektórzy z foliówka tez sie
                  identyfikuja, sorry
                  • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:21
                    bo myśłałem, ze tak trzeba?;)

jedziesz lanosem też jest przecietność nie? nikt Cie widzi identyfikuja Cie z
                    lanosem:)
                    • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:27
                      Ticuś, jakbym wsiadła w moje marzenie... adrenalina, serotonina, piękno,
                      kobiecość:)

a prowadze tak, że wielu mężczyzn mogłoby tylko o tym pomarzyć:)))
                      • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:32
                        że niby ten lanos?:)))))))
                        no dobra czym jeździsz? pochwal sie:)
                        a ja nie mam marzeń tego typu? może jakiś inny jestem co?
                        • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:35
                          to czym jeżdze nie pozwala mi na to, co lubie:)))
                          • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:41
                            a co Ci pozwala na to co lubisz?
                            • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:44
                              złe pytanie, lepsze co pozwoliłoby?
                              • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 15:53
                                ? wiesz, ze lubisz a nie doznałas jeszcze tego?
                                • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 16:05
                                  Ticuś jak masz ponad 200 w czymś co przy 115 jest calkiem dobre, brak słów:)))
                                  • ticoqp Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 16:07
                                    nawet passat tyle jedzie:)
                                    • psychopata.z.borderline Re: Ticuś, pozory wbrew pozorom nie mylą:) 15.06.05, 16:08
                                      nie mówie o prędkości, skodziarzem tez nie jestem:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka