Gość: Anna IP: 64.108.214.* 23.07.02, 21:23 kminkiem mozna rowniez posypac pieczen rzymska, po upieczeniu skorka jest bardzo smaczna i aromatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Kminek IP: 195.94.218.* 24.07.02, 09:50 Kminek jest jedyną przyprawą której nie znoszę. Wystarczy jedno ziarenko, żebym zrezygnowała z potrawy... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Kminek 22.05.03, 10:52 A ja dla odmiany lubie kminek i kilkadziesiat innych przypraw. Nigdy nie kupuje gotowych mieszanek ziołowych tylko komponuje własne. Część ziółek -kminek, majeranak, bazylie, mietę, lubczyk mam z działki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stukacz22 Re: Kminek 25.07.02, 01:07 ja nie cierpie kminku, w Czechach kazde pieczywo (jasne, ciemne, bulki...) zawiera kminek, cos okropnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladybug Re: Kminek IP: *.resnet.ubc.ca 25.07.02, 02:02 Kminek -lubie ale nie za duzo. L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Kminek IP: *.acn.pl 10.02.03, 22:27 Jest tez bardzo dobry jako lekarstwo po hucznej,mocno zakrapianej imprezie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: Kminek 10.02.03, 23:12 Nienawidze kminku, wiec omijam z daleka potrawy w ktorych znajduje sie lub mogalby sie znajdowac ta przyprawa. jak juz musze zjesc np. chleb z kminkiem to najpierw musze wszystkie ziarenka wydlubac a dopiero pozniej jem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Kminek IP: *.abo.wanadoo.fr 10.02.03, 23:23 t.b napisał: > Nienawidze kminku, wiec omijam z daleka potrawy w ktorych znajduje sie lub > mogalby sie znajdowac ta przyprawa. jak juz musze zjesc np. chleb z kminkiem to najpierw musze wszystkie ziarenka wydlubac a dopiero pozniej jem. > :) Ja zdrapuje z bulek mak :)) Odpowiedz Link Zgłoś