Dodaj do ulubionych

Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty

IP: *.ewave.at 23.07.02, 21:45
mnie starego ANONIMA chces zostawic samygo........o Jesu,jesu,,,,i co jo
dalij zrobieeeeeeeeeeeeee.....eeeeeeee.I jesce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.A
nie wim kiedy tyn Batory wyjezdzo za moza i pozygnac bialom chustkom ..ani
nijak pomochac..........loj!!!!!!!jesu...jesu........:-(((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty 23.07.02, 21:47
      Vika, znaczy sorry Anonimie bo mnie juz brzuch ze śmiechu boli :-)))))))))))))
      • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:54
        sierpień dwudziesty....on August 20th... :)

hehe, Vika...hehe...tego się nie spodziewałam ;)
        • Gość: nadmorsky Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 22:00
          Jak pan Anonim chciałby Batorego żegnać to zapraszam serdecznie do mnie. Będę
          20tego osobiście przy Nabrzeżu Francuskim chustą machał. Aha - tylko prosze nie
          zapomnieć przywieźć ze sobą czeko :))
          • norma_jean Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty 23.07.02, 22:03
            A ja to co qrna??? Tez przyjeżdżam!!! Czeko i ja, ja i czeko :-))))
            • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:15
              Pat i kot, Ala i As ;)

No ludzieeee, jak o mnie zapomnicie to już wam tylko pozostanie się spić jakims
              dobrym rocznikiem...
            • Gość: nadmorsky Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 22:18
              No to dawaaaj norma! Czekam na Francuskim 20tego :) Tylko co to za uzurpacje???
              Chciałbym nadmienić, że do czeko też roszczę sobie jakieś prawa! :))))

wrrrr ostrzegawczo,
              nadmorsky
              • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:20
                Haha niby z nadmorskym (stachursky sombre się wzorujesz? tragiczne :) znamy się
                dłużej, ale z normą jak intensywnie...

I tak mnie Hamerykańce przechwycą!

czeko
                radosna
                skowronki wymiękają
                • Gość: sombre Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 22:25
                  Stachursky??? Czeko nie bluźnij... Tak mi obrzydziłaś, że z tym kończę.
                  Chcesz, żebyśmy się z normą pogryźli? ;))
                  • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:29
                    No...ja już powiedzialam jak sprawa wyglada...a moze sie nawet POLUBIIICIE mi
                    machając? Ja proszę zaproszenie na chrzciny, obrzezanie czy choćby na ślubne
                    ciacho :)

czeko
                    skora do rozmów, skora do żartów
        • Gość: Vika Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.ewave.at 23.07.02, 22:39
          Gość portalu: czeko napisał(a):

> sierpień dwudziesty....on August 20th... :)
          >
          > hehe, Vika...hehe...tego się nie spodziewałam ;)

Zglaszam .powazny wniosek:NALEZY POCZEKAC Z POZEGNANIAMI!
          Anonim-Slyszysz,cholera,czy nie!!!!!!!No nie rycz..jeszcze zdazysz
          ryczec......no..dobrze dobrz..pozniej...(przepraszam-to byla sprawy rodznne z
          moim niedorozwinietym bratem-on juz tak ma:-?
          no .juz wytarl zasmarkany nochal...ufffff....
          Bardzo przepraszam,Pani Prezes ale to tylko rodzinka.hi.........?
          • norma_jean Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty 23.07.02, 22:55
            Na nabrzeżu jestem, na chrzciny juz kupiłam bilet open :-))

A moge na weselu druhna być??? i rzuc mi bukiet, czeko zlituj się bo ja starą
            panną zostanę!!!

Buzi
            • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:59
              Normiątko, ja o was i o waszym sombronorze myslałam...
              • Gość: Vika Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.ewave.at 23.07.02, 23:08

> Normiątko, ja o was i o waszym sombronorze myslałam...
                Czy ty sie zawsze i wszedzie musisz wyglupiac?
                Mowie CI Czekus:kiecki seksi,oczka-wytrzeszcz,i zdziwienie w nich...to dziala:-)
                Wuj z makijazem...Fryzury sama ulozysz-powodzenia:-)
          • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 23.07.02, 23:12
            Vikus rodziny sie nie wybiera, rodzine się ma :)
            • Gość: Vika Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.ewave.at 24.07.02, 08:20

> Vikus rodziny sie nie wybiera, rodzine się ma :)
              A jeden moj pobozny i znajomy wikary powiedzial kiedys tak wzniosle:Chron mnie
              panie Boze od rodziny bo od przyjaciol to ja sie sam obronie-kurwa mac..." i
              poszedl na ryby a rodzina musiala czekac na podworku az wroci.
              Dobrze jej tak,po co przyjechali w odwiedziny jak ich nikt nie prosil...:-)
              • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 24.07.02, 10:29
                HHahaha Że wikary tak niemiłosiernie i nie po bożemu?

Świat schodzi na psy...

:)

czeko
                z rańca
                wstała
    • liloom Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty 24.07.02, 08:34
      Gość portalu: Anonim napisał(a):

> mnie starego ANONIMA chces zostawic samygo........o Jesu,jesu,,,,i co jo
      > dalij zrobieeeeeeeeeeeeee.....eeeeeeee.I jesce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.A
      > nie wim kiedy tyn Batory wyjezdzo za moza i pozygnac bialom chustkom ..ani
      > nijak pomochac..........loj!!!!!!!jesu...jesu........:-(((((((((((((((((((

TE ANONIM BO NASZEGO PSYCHIATRE Z EMERYTURY ZAWOLAM:)))))))))))))
      • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 24.07.02, 10:30
        Liloom daj się chłopcu nastukać w klawisze jak Vika odchodzi od klawiatury... ;)
        • Gość: Anonim Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.ewave.at 24.07.02, 11:08
          to ja Pani Prezesuni muszem powiedziec,ze ta wredna Liloom chce mnie do
          psychiatry oddac i jesce muwi,ze to jej znajomy na emerytuze...bo oni hcom po
          cihu i bez podatku po moim trupie siem dorobic,te dwa emeryty wredne a to oni
          musom miec elekrowstsasy i kawtany z dlugimi renkawami,bo jak mnie zlapiom to
          jo nie wim co bedzie zymnom.Bo juz miolem kiedys z nimi docynienia i wincy nie
          chcem...takie kabelki jakies mi podlacyly i trrrrrrrrrr,tak mnie tsensi i
          tsensli,ze myslolem,ze ze mnie juz calkiem dusa i potyncja wycieknie:Jo paniom
          tylko ostrzygom,bo to nigdy nie wiadomo co uni knujom.ja dobze wim co ,cego i
          Pani zyce.Zycliwy.
          • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 24.07.02, 11:20
            Anonimku a odsał byś swoje życie, powiem ehkemmm mmm niepełne ;), za życie osób
            dzieięciu?

Bo jak tak to zaprosimy pana doktora i wykożystamy niektóre twoje organy.. ;)
            • liloom Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty 24.07.02, 11:22
              Pozdrowienia od Waszego_psychiatry. Powiedzial, ze nie przyjdzie:)))))
              • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 24.07.02, 11:27
                za trudny przypadek?
            • Gość: Vika Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.ewave.at 24.07.02, 11:35

> Anonimku a odsał byś swoje życie, powiem ehkemmm mmm niepełne ;), za życie
              osób
              >
              > dzieięciu?
              >
              > Bo jak tak to zaprosimy pana doktora i wykożystamy niektóre twoje organy.. ;)
              Czy Pani ma dobrze w glowie?A moze pani jest pijana!Jak sobie pani wyobraza
              nasz koncern bez etatowego wariata!!!!!!!!Co?!Kogo bedziemy pokazywac gosciom
              ku poprawie atmosfery spotkan sluzbowo-handlowych?To jest nasz marchewkowy
              glupek REPREZENTACYJNY.Kazda porzadna instytucja ma swojego idiote i mu slono
              za to placi.Pani tutaj jakis sabotaz planuje...
              • Gość: czeko Re: Ty pani CZEKO-prezesuniu kochana...to Ty IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:10
                O nie nie nie nie nie...

Jeżeli sprzedamy organy brata naczelnej zarządczyni sokowirówki otrzymamy kupe
                kasy, odliczając bilet do Indii czy Tajlandii i tak zostanie dużo (no chyba, że
                uwiedziemy pilota :). A tą tkanke pozostałą wsadzimy do dużego słoja z
                fromalina i będziemy pokazywać gosciom jako "prymitywną formę człekokształtną,
                która jeszcze nie odkryła dobrodziejstw marchewki" :).

Vikus, żaden sabotaż...
                • liloom etatowy reprezentacyjny... 24.07.02, 12:14
                  Oj to sie zaczynam zastanawiac, kto u nas w firmie za etatowego robi...
                  • norma_jean A o mnie to nikt nie pyta... 24.07.02, 12:19
                    Tak to jest - człowek gania za kontraktami, ledwo z samolotu wysiądźcie już
                    zdjęcia, wywiady, zero prywatności, a to wszystko dla dobra koncernu a Zarząd
                    coooo??? Ploty pgaduchy a o biednej Normie co ten cały burdel na swoich barkach
                    dzwiga nikt nawet nie pomyśli :-(((
                    • Gość: czeko Norma=.... IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:24
                      ...NSACZEKLNY ŚPIOCH KONCERNU!
                    • Gość: czeko Współrządzące... IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:28
                      NADESZŁA GODZINA CIEZKIEJ PRÓBY.
                      PRÓBIE TEJ MUSIMY SPROSTAĆ.
                      DOWIEŚĆ, ŻE KONCERNU JESTEŚMY WARTE.
                      WSPÓLNICZKI, WOBEC CAŁEGO KONCERNU I ŚWIATA PRAGNĘ POWTÓRZYĆ TE NIEŚMIERTELNE
                      SŁOWA:

JESZCZE MARCHEWKA NIE ZGINEŁA PÓKI MY ŻYJEMY!

Raz na zawsze czeko kończy waśnie (po obowiązkowyp pstryczku wymierzonym
                      normie_jean :).

NIECH ZAPANUJE POKÓJ ALBO OGŁOSZĘ STAN WOJENNY !

czeko
                      gotowa na wszystko

• norma_jean Pax miedzy chrześcijany (muzułamanie, żydzi includ 24.07.02, 12:31
                        Ja się zgadzam, że tylko pokój nas może uratowac, ale czy ktoś nei mógłby
                        czasem o mnie zadbać, pomartwić się - a gdzież to nasza droga Norma zginęła czy
                        aby nic jej się nie stało. No nie mogłybyście, hę???
                        • Gość: czeko Normiątko... IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:35
                          ...wszak ty jestes w koncernie moja lewą stopą...Nie mogę sie o ciebie nie
                          martwić! Tylko czeko jak się martwi to się martwi cicho, jak się obraża to
                          trudno z niej cos wydusić, czeko to taki cichociemny...Czeko się martwi, ale
                          nikomu nie powie...Czeko się o ciebie martwi skrycie ;).
                          • norma_jean Czekuniu!!! 24.07.02, 12:38
                            Ja tak liczyłam że Ty o mnie nie zapomniałaś. I jak zwykle miałam rację: Prezes
                            rządzi Prezes radzi Prezes nigdy Cię nie zdradzi!!

Wyrazy miłości i oddania
                            • Gość: Vika Re: Czekuniu!!! IP: *.ewave.at 24.07.02, 12:45
                              MARCHEWKI ZABRAKLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to pewnie ten cholerny
                              krolik Normy....on tak zawsze ....Gdyby nie Anonim,to by zezarl nawet te
                              jeszcze nie posiana.Ale Anonimek go nakryl na goracym uczynku i dal mu w
                              skore.Jesli natychmiast nie bedzie marchewki to zarzadze stop sokowirowce i
                              pojde z fizycznymi na wodke pod sklep wsiowy...Nooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!:-(
                              • Gość: czeko Re: Czekuniu!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:50
                                Sprowadziłam karłowate marchewki wyrosłe w tajdze i tundrze!!! Ku świetlanej
                                przyszłości czeko Int!
                              • Gość: czeko Re: Czekuniu!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 12:55
                                Chciałam jeszcze powiedzieć, że ja tez miałam zwierzaczki, które pewnie Vika
                                obrzuciłaby zarzutami, gdyby tylko żyły :).

Pies musiał zmienić dom.
                                Świnka uciekła pod balkon i prawdopodobnie została zjedzona przez koty.
                                Kot ze schroniska nawiał z gromadą kotów-świnkożerców spod balkonu.
                                Chomiki tłukły się niemiłosiernie. W końcu jeden musiał zmienić dom, a drugi
                                zmarl w niewyjaśnionych okolicznościach.
                                Papużki ginęły kolejno, albo w niewyjaśnionych przyczynach albo rozbijały się o
                                szybe na werandzie przy wolnych lotach. Poza tym zbyt często ich nie karmiłam.

czeko
                                na pewno sprawdzi się jako matka :)
                                • norma_jean Zgłaszam katergoryczny sprzeciw!! 24.07.02, 13:00
                                  Jaka była umowa???? W czasie kiedy ja podróżuję odwalając brudną robotę w
                                  mediach całego śwaita, wy miałyście opiekować się Pusinem. I co??? dzwonię
                                  dzisiaj do mojego dziecka, a on mówi że jeść nie dostaje tylko ciągle mu
                                  każecie w reklamch występować, zktórych grosza jeszcze nie zobaczył.

Czy tak się traktuje Dupę Koncernu???

ZWiW
                                  • Gość: czeko Re: Zgłaszam katergoryczny sprzeciw!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 13:10
                                    Norma uważaj, bo Pusio dołączy do listy zwierzaczków czeko ;). One juz maja
                                    spokój wieczny.

A tak serio to Pusio to wredny, przeżarty zniszczeniem moralnym kłamca. On jest
                                    jak kozucha-kłamczucha. To bajka dzieciństwa czeko, nad którą czeko płakała,
                                    cieszyła się, cierpiała i która odcisnęła się głebokim pietnem na czekożyciu i
                                    czekopsychice. Babiczka w lesie miała kozuche i przyszła sierotka, która się
                                    błąkała, prosząc o schronienie. Więc babiczka powiedziała że dobrze, ale
                                    sierotka będzie się musiała dobrze opiekowac kozuchą. No i dziewczynka
                                    codziennie wychodeziła z kozuchą, dbała o nia, karmiła, poiła. A gdy babuszka
                                    pytała się kozuchy po powrocie jak się nia opiekowała dziewczynka kozucha
                                    ospowiadała:

Jak biegłam przez mosteczkek uszczknęłam mały listeczek, jakem biegła przez
                                    grobelke wypiłam wody hkropelkę!

I w końcu sierotka wyleciała, potem wyleciała kozucha, której kłamstwa wykryto,
                                    a co potem to już nie pamiętam.

PUSIU PRZESTRZEGAM CIĘ! SKOŃCZYSZ JAK KOZUCHA!

pzdr.
                                    czeko
                                    ah kozucha...
                                    • norma_jean Re: Zgłaszam katergoryczny sprzeciw!! 24.07.02, 13:24
                                      Bajkę znam, ale wiem że Pusinek jest moralnie bez zarzutu (ma to po matce).

Czeko ratuj, przemów mi do rozsądku. Ochota mię nachodzi coby do Pana D.
                                      zadzwonić. Tylko po to żeby mu powiedzieć, że gupi jest, ale nie wolno mi tego
                                      zrobić.
                                      Uprzejmie prosze o wytarganie za uszy!!!
                                      • Gość: czeko Re: Zgłaszam katergoryczny sprzeciw!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 13:30
                                        Norma jak cię wytargam to część z tych uszu rozciągne aż do Middleton w
                                        Wisconsin. Cisza tam! Do nikogo nie dzwonisz! A że jest debilem to jeszcze
                                        zdażysz, on się teraz pewnie boi, że "ty taka zapracowana". Norma1 Samiec twój
                                        wróg!

czeko
                                        antysamcza
                                        siła
                                        z
                                        nami
                                        • norma_jean Re: Zgłaszam katergoryczny sprzeciw!! 24.07.02, 13:36
                                          Dzięęęęki Czeko!!!

Ponieważ uszy to ja już mam wielkie to nie ryzykuję :-))

Ty - a cycki znalazłaś? Bo kumpel coś mówił, że mógłby Ci odstąpić :-)))
                                          • Gość: czeko Norma... IP: *.chello.pl 24.07.02, 13:41
                                            Hahahah chadzalam kiedyś z takim panem na basen, na którego tak zerkałam i
                                            któremu niejedna panna, łącznie ze mną, mogłaby pozazdrościć.. ;)

Cycki na swoim miejscu. Zaewsze na posterunku.

czeko
                                            czekam nie wiem na co
                                            • Gość: norma_jean Re: Norma... IP: *.saint / 10.219.2.* 24.07.02, 13:52
                                              Czekuś kochanie muszem Cię na chwilkę opuścić ale wtocę na skrzydłach bo Ciem
                                              miłuje!!!

Pozdr
                                              NJ
                                              • Gość: czeko I powioza cię winda do nieba.. IP: *.chello.pl 24.07.02, 13:56
                                                :)))))))))))

:)))))))))))

Norma, ja ci łeb nałęczką chyba przykryję i wykrzyknę "mojas ty". To bedzie
                                                nasza mała legalizacja ;).

pzdr.
                                                czeko
                                                juz nie stanu wolnego
                                                • Gość: Vika Re: I powioza cię winda do nieba.. IP: *.ewave.at 24.07.02, 14:17
                                                  Niech pani prezes jej nie wierzy...pani ma rogi do nieba a nie winde.Ona sobie
                                                  sypia po cichu z tym debilem Anonimem i pod koldra sie z pani nasmiewaja.A
                                                  dzisiaj w nocy powiedzieli,ze Norma sie musi z pania przespac to dostana talony
                                                  na wycieczke w kosmos.W Ameryce im to ma pani zalatwic.Zobaczy pani jeszcze co
                                                  za nieprzyjemnosc moze z tego wyniknac.Ja pani mowie po dobroci:wydaj sie pani
                                                  za mojego tapicera.Czlowiek pracowity i powazny a nie jakies podswiszcze po
                                                  burakach pedzone jak oni:-)
                                                  • Gość: czeko Re: I powioza cię winda do nieba.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:04
                                                    Vikuś....jezusicku....aż tak długie te rogi? Ła so ta norma z tym anonimem sie
                                                    pettinguje? CZY COS WIĘCEJ? My heart is BROKEN.

czeko
                                                    zdradzona
                                                    sponiewierana
                                                    idę sie spić
                                                    katotą
                                                  • norma_jean Re: I powioza cię winda do nieba.. 24.07.02, 16:23
                                                    Czeko - ja nie będę nic mówić. Ja tylko powiem - wiesz z kim koncernm
                                                    zakładałaś i z kim właśnie ślub wzięłaś.

zraniona
                                                  • Gość: czeko Re: I powioza cię winda do nieba.. IP: *.chello.pl 24.07.02, 20:06
                                                    Normiątko w takim razie musisz ukrócić schadzki z Anonimem, a na jego
                                                    niemoralne ropozycje twardo powiedzieć NIE (jak Urban, chociaż wolałabym, żebym
                                                    moja mała żonka inaczej wyglądała :). A z Anonima trzeba zrovbić EUNUCHA i
                                                    będzie cienko śpiewał naszym klientom ku zbawie przedniej. A w czeko jest seks,
                                                    więc czeko swojej małej żonce wystarczy, skoro ta mała zonka juz taka
                                                    niewyżyta, skoro z tym obleśnikiem anonimem chadza pod pierzynę.

A z kim zakładałam koncern pamiętam. I nie będe chorągiewką na podmuchy Viki
                                                    wrażliwą. Chyba, że wywęsze SPISEK ! ;)

czeko
                                                    znowu z normą
                                                    idzie w świat
                                                  • norma_jean Viiiiiiiiikaaaaaaaa!!!!! 24.07.02, 16:24
                                                    Jak Ty nie przestaniesz opinii mi psuć to ja coś zrobię!!!!!!!!!!!!!!

:-))
                                                  • Gość: sombre Kobiety IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.07.02, 18:58
                                                    No ładnie dobrzy ludkowie. Człowiek na kilka godzin spuści z oczu i czego się
                                                    doczeka. Miłość Zycia mu się szlaja, zdradza i planuje ułożyć sobie przyszłość
                                                    bez niego. Aj te kobiety. Same kłopoty z nimi. "Nie wierz nigdy kobiecie /
                                                    dobrą radę ci dam..."

zdradzony
                                                    idzie się spić
                                                    po męsku - czystą bez popity
                                                  • Gość: Vika Re: Kobiety IP: *.ewave.at 24.07.02, 19:19
                                                    Gość portalu: sombre napisał(a):

> No ładnie dobrzy ludkowie. Człowiek na kilka godzin spuści z oczu i czego się
                                                    > doczeka. Miłość Zycia mu się szlaja, zdradza i planuje ułożyć sobie
                                                    przyszłość
                                                    > bez niego. Aj te kobiety. Same kłopoty z nimi. "Nie wierz nigdy kobiecie /
                                                    > dobrą radę ci dam..."
                                                    >
                                                    > zdradzony
                                                    > idzie się spić
                                                    > po męsku - czystą bez popity
                                                    Ze mna sie ozen,ze mna...bedziemy mieli sliczne dzieci i bedziemy zyli jak
                                                    krolewna Sniezka ze swoim krolewiczem,dlugo i nieszczesliwie...Juz ja Ci zycie
                                                    uprzyjemnie:razem bedziemy wodke pili dotad az nosy beda fioletowe a mowa
                                                    belkotliwa:-)jak chcesz to moge Cie nawet bic i awantury po pijaku wyczyniac...
                                                  • liloom sombre? 24.07.02, 19:37
                                                    Moglbys to rozwinac? Skad takie ponure pomysly? Masz na to dowody?:))))
                                                    A wogole to "sombre" od pochmurnego, ponurego czy od sombrero (w sumie na jedno
                                                    wychodzi)
                                                  • Gość: Anonim Re: Pani Prezesko kochana IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:23
                                                    liloom napisała:

> Moglbys to rozwinac? Skad takie ponure pomysly? Masz na to dowody?:))))
                                                    > A wogole to "sombre" od pochmurnego, ponurego czy od sombrero (w sumie na
                                                    jedno
                                                    >
                                                    > wychodzi)
                                                    >
                                                    >
                                                  • Gość: czeko Re: Pani Prezesko kochana IP: *.chello.pl 24.07.02, 20:28
                                                    Drogi Anonimie

Wysłałam kata z uprawnieniami rzeżniczymi i rzeżnika z katowskimi, cobys od
                                                    dziś swojego małego przyjaciela oglądał w kredensie na pułeczce we fromalince.

Normo_jean chciałam publicznie wyznac ci miłosć. Przyklękam na jedno kolano.

czeko
                                                    sadystyczne podejście do samca
                                                    jest bardzo zdrowym i pożądanym odruchem
                                                    u każdej kobiety
                                                  • Gość: czeko Re: Kobiety IP: *.chello.pl 24.07.02, 20:41
                                                    Norma, ja się ciebie mogę zrzec, z bólem, ale moge się zrzec.

Nie czyń pana sombre bardziej sombre.

czeko
                                                    troche przykro
                                                    miałam ją
                                                    i nie
                                                    mam
                                                  • norma_jean Kocham Czeko!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 21:10
                                                    Czeko!!!

Ty się mnie nie zrzekaj Ty ze mną bądź!!! Czy nie widzisz jak za wszelką ceną
                                                    chcą moja opinie zszargać ta wredna Vika z Anonimem???

Ja tiebia ljubliu!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: czeko do NORMY IP: *.chello.pl 24.07.02, 21:11
      ...czuję się beznadziejnie.

Nie moge słuchać tego beznadziejnego Stinga. Wsłuchuje sie w tekst, słucham
      melodii i czuje, jakbym miała ryknać płaczem. Mam jakies nastroje jakby mój
      organizm szykował się na jakis roczny gigamega okres. Totalna beznadzieja.

-nienawidze sklepów.

-nienawidzę światła w przebieralniach.

-nienawidzę swojego wyglądu, w tych światłach wychodz to, co za światła
      dziennego nie widać

W ogóle mam nastoje takie jak kiedys przed wpadnięciem w giga jedzeniową
      chorobę. Jest beznadziejnie. Chyba znowu przestanę jeść.

.......

czeko
      nastrój? beznadziejny
      dól przedwyjazdowoprzygotowawczy, czy co?
      • Gość: Vika Re: do NORMY IP: *.ewave.at 24.07.02, 21:29
        No to moze przestac Pani rozpaczac.Ten idiota sie wlasnie przyznal,ze to
        wszystko jest intryga fizycznych.Oni go przekupili Wodka.na razie siedzi w
        klatce z krolikiem i kopuluja sie na wzajem i na zmiane...Dobrze im
        razem.zaprowadzilam porzadek moralny w firmie i juz.A teraz czekam na
        premie.....-))))))))
        • norma_jean Re: do NORMY 24.07.02, 21:33
          Czeko!!!!!!!

Chcesz pogadać wyślij mi numer mailem.

A jak chcesz to ja za Ciebie do tej Hameryki pojadę. Nawet qrna do szkol pojde,
          niech tam, dla Ciebie wszystko!!! I prymuską zostanę :-)))

Buziaki***********
          • Gość: czeko Re: do NORMY IP: *.chello.pl 24.07.02, 21:49
            Norma kurde, jestes jakimś specyficznym człowiekiem, czytam cię i czoło mi się
            rozjaśnia. Chociaz beznadziejnie to jest. I tyle.

czeko
            lepiej
            • norma_jean Re: do NORMY 24.07.02, 21:51
              Bo ja Ciebie naprawdę lubię Czekuniu!!! I Ci nie pozwolę w świecie zginąć :-))
      • Gość: Vika Re:Czeko IP: *.ewave.at 24.07.02, 21:33

> ...czuję się beznadziejnie.
        >
        > Nie moge słuchać tego beznadziejnego Stinga. Wsłuchuje sie w tekst, słucham
        > melodii i czuje, jakbym miała ryknać płaczem. Mam jakies nastroje jakby mój
        > organizm szykował się na jakis roczny gigamega okres. Totalna beznadzieja.
        >
        > -nienawidze sklepów.
        >
        > -nienawidzę światła w przebieralniach.
        Przestan rozpaczac.kazdy by sie tak czul.pamietaj,ze jak wrocisz kiedys tam to
        koniecznie przyjedz do Wiednia i mnie odwiedz.Zreszta przeciez w internecie
        masz przyjaciol,ktorzy Cie lubia.Usmiechnij sie i uszy do gory:-))))DO
        ODWAZNYCH SWIAT NALEZY!buzi!
        >
        > -nienawidzę swojego wyglądu, w tych światłach wychodz to, co za światła
        > dziennego nie widać
        >
        > W ogóle mam nastoje takie jak kiedys przed wpadnięciem w giga jedzeniową
        > chorobę. Jest beznadziejnie. Chyba znowu przestanę jeść.
        >
        > .......
        >
        > czeko
        > nastrój? beznadziejny
        > dól przedwyjazdowoprzygotowawczy, czy co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka