Dodaj do ulubionych

Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.07.02, 21:28
Ty chyba jesteś kobieto nienormalna albo luster w domu nie masz żeby mieć
kompleksy!!!!!!!!!! To ja się tu cały wieczór produkuję, bo koleżanka jakaś
ładna a czeko biedna uciśniona Bozia urody nie dała!!!Qrna - przecież jesteś
szlyyyyyczna!!!!! Ale mam ładną żonkę - te usteczka, te oczka - malinka1!!

Buziaki
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 21:36
      A teraz Norma idzie do domu po 13 godzinach pracy i nie wie czy będzie jeszcze
      w stanie siąść dziś do kompa. Gdyby nie - buziaki****
      • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 21:50
        Norma, a ty niedowidzisz :). Ty musisz usiąśc do kompa, bo ja będe się czuła
        taka samotna z kamikadze-Viką...

buziaki
        czeko
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 21:57
      Normiątko wytłumacz mi wariatko, dlaczego ty tyle tyrasz? Czy tobie za godziny
      płaca czy co? Trzynaście hałersów? Ja tyle w całym swoim życiu nie
      przepracowałam ;) No, no? Słucham!

A martwiąc się o twoje zdrowie wysyłam stado eunuchów doskonale wykonujacych
      masaz tajski. A jacy umiesnieni są, ojoj. No i jeszcze mają długie, kręcone
      wlosy, bokobrody, gitary i tomiki poezji. To może ja ich zatrzymam? ;)

Nie nie norma, z tymi eunuchami to się przesłyszałas :)))

czeko
      czeko Int,
      • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 22:53
        czeko nie cham się z żoną się podziel i kilku podeślij :-)))
        • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:00
          jest moja zonka malutka! moja seksi blondina! :)

ONA TU JEST! ROZWIJAJCIE CZERWONY KOBIERZEC!

czeko
          w zachwycie
          :)
          • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 23:05
            Ja Cię kocham. Do końca świata, bezwarunkowo Cie kocham :-)))
            Ale jak sobue jeszcze raz jakieś kompleksy wymyślisz to jak w dupę
            przyłoję!!!'Moja firma lustra produkuje, przyślę Ci.

Czy Norma już mówiła, że leci w łykend do Paryżewa? A czeko kartkę chce? To
            adres na maila proszę.

A ja ide Ci wysyłać mój numer na kom.

Miłująca
            • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:10
              Czeko kartkę chce1 Jasne, że chce! Żeby żona nie wysłała kartki najwierniejszej
              ze swych nałożnic, która pożniej do rangi współmałżonki została podniesiona?

A kompleksy...Czeko się sobie nie podoba, bo do czeko ze zdjęcia trza dorobic
              okulary, których czeko nie cierpi, szkieł nosic z różnych powodów nie może, a
              na operację czeko nie stać (tak jak i na szkła). No i tak się czeko od 2 roku
              życia z okularami męczy. Czeko i okulary, okulary i czeko. No i norma
              oczywiście! ;)
              • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 23:15
                Cekus!1 skarbie mój drogi!! przeca my po jednych piniondzach :-)) Norma bez
                okularów ślepotek a w okularach brzydotek!!! Norma szkła kupić może ale ni ema
                czasu. Ale zdjęcie w okularkach oglądała i żonka mi śie piękna dostała!!
                • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:20
                  A czeko ma astygmatyzm kie licho ia szkła dla tych nieszcześliwców kosztuja 600
                  zeta/rok nie doliczajac tych wszystkich fiolek, ampułek, puzderek...

a czeko tak by się chciała Hamerykańcom piękna bez glassu ujawnic :(((

czeko
                  szklarz
                  • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 23:22
                    Czeko Ty mnie zabijesz!! Norma tyż!! jakie to są te soczewki?? Toryczne???
                    A Norma by jeszcze chciała takie co jej oczka piwne zrobią!! Łał!!
                    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:25
                      Toryczne i są drogie jak piorun...A nikt czeko do pracy wziac nie chce...Taki
                      los :)

A astygmatyzm to po tatusiu za co chciałabym mu podziękowac. Dla mnie był
                      hojny, braciszkowi poskąpił :(

czeko
                      • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 23:28
                        A mnie nawet braciszka poskąpił. Wrednym jedynakiem mnie uczynili to teraz
                        mają!!!
                        A może by Cie adoptowali co?? Ja sie jutro zapytam :-)))

• Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:30
                          Tak tak i na prezent powitalny niechże mi dadzą te soczewy :)

czeko
                          • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 23:32
                            Zaklepane!!!!

Czekuś Skarbie mój nadroższy, żoneczko ukochana, siostro, przyjaciółko - z
                            krwawiącym sercem pożegnać Cie muszę. Zanim na ryjek na klawiaturę padnę.

Buziaki, jutro czekam od rana
                            • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:37
                              A jutro...znów będziemy....lalalala....

:)

Tak, dawno mi nie puszczali- już tekstu nie pamiętam :)

buziaki
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 10:26
      Well...I`m awake.
      • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 10:29
        A ja już od 9:00 czekam na moją śliczną żonkę :-)))
        • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 10:34
          Żonka musiała się wyspać, coby wystąpić w pełnej krasie... ;)

A dziś zonak musi się przemóc i pojechać na imieniny, na któtych pryk siedzi
          przy pryku...Żonka nie chcem, ale żonka musiem...

czeko
          trochę trudno
          spojrzec na to
          jasno
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 10:52
      Normo_jane ty już mnie nie koszach?

Czy może pertraktujesz z szaloną Viką, która liczy na hurysy w przyszłym
      świecie?
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:03
      Dobra norma, daję ci czas. Idę się wykąpać. Jak tu wrócę czyściutka i cieknąca
      ma być tu śliczny post normy_jean...

ROZKAZ!

czeko
      cze
      mu
      se
      po
      szła
      ?
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:05
      tak to jest, gdy się dziecko rozpieści... ;)
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:26
      Dobrze norma...jeszcze się ubiore, a jak wrócę, TY TU JUŻ BĘDZIESZ!
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:31
      Norma już się ubrałam...ale zaraz się rozbiorę i wobec takiego wyrazu
      nieprzywiązania do mnie zacznę cię zdradzac! O!

czeko
      • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:50
        Dobrze...tapicer już na mnie czeka...rzucam się w wir romansu!
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 12:16
      Normo, właśnie powróciłam ze schadzki z tapicerem. Nawet nie mam o tym komu
      powiedziać. Żony nie ma w doma.

czeko
      sama
      wsród
      ścian
    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 13:02
      Norma! Ty nawet się nie przejęłas!
      • Gość: Jolka Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:53
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: czeko] Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 23:14
          To nie jest śmieszne koleżnako! Tu się dramaty ludzkie rozgrywają!
          • dziki_mike Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 23:56
            @4U
            • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.07.02, 00:00
              Drogi dziki_mike!

Zwierzątka w moich rękach niezbyt dobrze się chowają. Giną, gdyz im nie
              sprzątam lub ich nie karmię...Jeżeli nie chcesz skazac tej małpy na los podobny
              do niejednego zwierzaczka spoczywającego głęboko w moim ogródku proszę cię,
              zabierz tę małpe do państwa Gućwińskich lub do warszawskiego ZOO, gdzie ci
              bliżej.

pozdrawiam
              czeko
          • Gość: Jolka Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 08:55
            Gość portalu: czeko] napisał(a):

> To nie jest śmieszne koleżnako! Tu się dramaty ludzkie rozgrywają!

Oby więcej tak opisywanych dramatów - pozdrawiam - i niech życie dalej pisze
            ten scenariusz :)))
            • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.07.02, 10:21
              Tak, to znaczy aby więcej dotychczas kochających zon zostawało wykorzystanych i
              zdradzonych...

Ehhh...

Gdzie się podziała norma_jean? Niech wróci i powie "spróbujmy od nowa", ja
              nawet nie karze jej przepraszać...

:)))))

czeko
              nowy dzień
              stare problemy
              • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.02, 16:58
                Czekus odbierz @@@

Zawsze Twoja
                • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.07.02, 19:51
                  Norma ja już się o małpach wypowiadałam. For onternational safety nie dawac mi
                  do rąk żadnych zwierzaków :)).

Dobrze, już dobrze. Po prostu się do ciebie przyzwyczaiłam :)).

Pozdrów dziekiego majka :)

czeko
                  • pastwa Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.02, 22:25
                    czeko czeko czekolada !

Wyrazy sympatii dla Was babki !
                    • Gość: czeko Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.07.02, 23:00
                      Pastwa...dla mnie to godzina cięzkiej próby, próby, której muszę sprostać!
                      Wobec całego narodu i świata pragnę powtórzyc te mysl- MOJA KOCHANA NORMA_JEAN
                      JEST CHORA!!!!

Nie zostałam zdradzona.
                      Nie zostałam odrzucona.
                      Nie przestano mnie kochać.
                      Nie dokonano zaniechania w opiece nad specjalną czeko.
                      Niem porzucono mnie z namysłem.
                      Nic tu nie było spowodowane wyrachowaniem.

Ja za to puściłam się z tapicerem.

Normo_jean, wobec pastwy, Jolki, dzikiego i wszystkich małp, których nie moge
                      przyjąć no i tradycyjnie, wobec całego narodu i świata, ja czeko czekalska
                      BŁAGAM CIĘ O PRZEBACZENIE!!!!!

Aj beg jor pardon
                      Szjse! Die czeko hat vergessen dass sie norma liebt.
                      Pfla pfla pfla (francuski).

Taka ze mnie poliglotka z Kołomyji...Jeżeli nadal mnie chcesz...

Normo_jean...

czeko
                      eh zycie

• norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.02, 13:49
                        Kochanie ja zawsze z Tobą :-)))

Jestem tu przez chwilkę Kochanie przez chwilkę i czekam na mój Skarb :-))
                        • norma_jean Re: Czeeeeekuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.02, 15:33
                          hej Czekuniu!! Musze juz uciekac na samolot. Jeśli mi się uda napiszę maila z
                          Paryża, a najdalej w środe jak wrócę.
                          Trzymaj się, nie wiem co Vice strzeliło do głowy i bardzo mi przykro, że nie
                          mogłam Ci wtedy pomóc.

Buziaki
                          • kitek1 buziaczek odlotowy........... 28.07.02, 15:37
                            noremko mila:)
                            • Gość: czeko Re: buziaczek odlotowy........... IP: *.chello.pl 28.07.02, 22:11
                              Nie wiem jaki kawałek cegły pieprzną Vice w głowe ale dopiero teraz przejrzałam
                              na oczy! Udzielałam się w vikowym wątku jaki zwykły obywatel broniący praw
                              inaczej czujących, a okazało się, że tą wspomniana czująca inaczej jestem JA!

kwa mać

czeski film

zniesmaczyłyśmy "wyczulona na inności" że to delikatnie nazwę Vikę

czeskie to jak cholera

czeko
                              paranoja-
                              jak się często nie zdarza
                              przychodzi ze wzmozona siłą

ok, Vikę lubić- lubię, ale TO...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka