Dodaj do ulubionych

Grube kobity powoduja ze mi sie chce ...

IP: 218.145.63.* 26.07.02, 12:52
wymiotowac. Anoreksja mimo ze uwazacie ja za chorobe takim grubym swiniom by
sie przydala.
Obserwuj wątek
    • aneet Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... 26.07.02, 12:58
      To wymiotuj, kto Ci broni. Ty chyba nawet nie wiesz co to jest anoreksja.
    • Gość: grogreg Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: 212.160.165.* 26.07.02, 13:11
      Drogi Lechito. Nie wierze abys byl tak ograniczony, plytki, tandetny aby nie
      napisac czegos interesujacego i musial sie posilkowac powyzszymi bzdurami.

Tania prowokacja na poziomie pieciolatka to wszystko na co cie stac?

• Gość: Lechita Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: 218.145.63.* 26.07.02, 13:15
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Drogi Lechito. Nie wierze abys byl tak ograniczony, plytki, tandetny aby nie
        > napisac czegos interesujacego i musial sie posilkowac powyzszymi bzdurami.
        >
        > Tania prowokacja na poziomie pieciolatka to wszystko na co cie stac?
        >

Nie chce nikogo prowokowac. Ja tylko dbam o zdrowie tych grubych pizd.
        • agick lechito 26.07.02, 13:18
          a teraz rada dla Ciebie...

te grube pizdy (jak to ująłeś) mają głęboko w dupie Twoje cenne porady na
          poziomie, którego brak. Albo traktuj ludzi dobrze (czyt. zachowuj się
          przyzwoicie) albo spierdalaj raz na zawsze z tego forum. Nikomu, ale to nikomu
          nie jesteś tu potrzebny...

inaczej mówiąc - tolerancja na Twoje chamstwo i gupotę wyczerpała się więc albo
          zmian stylu albo wypad.
          • Gość: Angelos Re: lechito IP: 213.17.170.* 26.07.02, 13:25
            Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja cię
            ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym był
            sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za
            cienki w uszach.
            • Gość: Lechita Re: lechito IP: 218.145.63.* 26.07.02, 13:28
              Gość portalu: Angelos napisał(a):

> Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja cię
              > ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym był
              > sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za
              > cienki w uszach.

napisal to facet z gejowskim nuckiem heheh. Duzo masz fantazji na temat tatusia
              rznacego dupe?:) W kazdym zdaniu cos o pedalach. To jakas obsesja?
              • Gość: Angelos Re: lechito IP: 213.17.170.* 26.07.02, 13:33
                Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: Angelos napisał(a):
                >
                > > Ciebie Lechita to chyba ojciec dzisiaj nie przerżnął w dupę i frustracja c
                > ię
                > > ogarnia. A w ogóle to gdybym był takim pedalskim chamem jak ty to też bym
                > był
                > > sfrustrowany. I synku nie wysilaj się na odpowiedzi, bo jesteś dla mnie za
                >
                > > cienki w uszach.
                >
                > napisal to facet z gejowskim nuckiem heheh. Duzo masz fantazji na temat
                tatusia
                >
                > rznacego dupe?:) W kazdym zdaniu cos o pedalach. To jakas obsesja?

Przyjedziesz do stolicy wiejska cioto to ten twój posrany zespolik tak w dupę
                dostanie jak ty dostajesz od swojego ojca.
                • Gość: grogreg Lechita i Angelos IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:56
                  Moze powiniscie przeniesc te niezwykle interesujaca konwersacje na priva?
                  Te ..... czulosci zaczynaja byc trocha za intymne.
                • Gość: xyz Re: lechito IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.07.02, 02:15
                  nie mow nigdy "posrany zespolik" na moj klub. bo posrana wielka legia juz nie
                  raz była. zycze szczescia z barcelona, moze nie bedzie szesciu bramek
        • Gość: grogreg Drogi Lechito a`lias Zocha4 IP: 212.160.165.* 26.07.02, 13:26
          Doprawdy, jestem wzruszony twoja troska o zdrowie bliznich. Jednakze jest ona
          dla mnie w pelni zrozumiala. Empatia, wspoczucie i troska o innych jest
          charakterystyczna dla osob ciezko przez los pokrzywdzonych. Polrzywdzonych
          fizycznie, ale i umyslowo.

• Gość: mamosz Re: Do wszystkich IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 26.07.02, 13:28
      Kobity nie odpowiadajmy temu idiocie bo on chyba nie ma innych podniet siedzi
      sibie dyszy i czeka która mu bardziej przyłoży .Ignorujmy go.Nie warto nawet 3
      min poświecac temu ewidentnemu świrowi onaniście
      • Gość: Vika Re: Do wszystkich IP: *.ewave.at 27.07.02, 04:25
        Gość portalu: mamosz napisał(a):

> Kobity nie odpowiadajmy temu idiocie bo on chyba nie ma innych podniet
        siedzi
        >
        > sibie dyszy i czeka która mu bardziej przyłoży .Ignorujmy go.Nie warto nawet
        3
        > min poświecac temu ewidentnemu świrowi onaniście

eeeeeee tam ,nie znasz sie!Ten swir to tylko s(wir)ualny s(wir)tuoz!On jeszcze
        jest w okresie dojrzewania. Mysli,ze miewa polucje nocne a tymczasem sie zsikal
        na przescieradlo bo od urodzenia nie ma jaj,to sie wyglupia jak umie.
        • Gość: Marcin Re: Do wszystkich IP: *.starnet.pl / *.starnet.pl 27.07.02, 13:25
          Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc..
          Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki
          innych
          albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac
          • Gość: verte Re: Do wszystkich IP: *.intech.pl 27.07.02, 14:14
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc..
            > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki
            > innych
            > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac

Dokładnie jeśli baba woli żreć niż wyglądać jak człowiek to sama sobie
            wystawia świadectwo.A poza tym otyłośc powoduje wiele chorób,które są
            potem leczone na koszt społeczeństwa.Grube świnie powinny płacić
            trzykrotnie wyższe stawki ubezpieczeniowe i podatki.
            • choroba_aniutka_wita Re: Do wszystkich 29.07.02, 01:26
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: Marcin napisał(a):
              >
              > > Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze by
              > c..
              > > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estet
              > yki
              > > innych
              > > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac
              >
              >
              > Dokładnie jeśli baba woli żreć niż wyglądać jak człowiek to sama sobie
              > wystawia świadectwo.A poza tym otyłośc powoduje wiele chorób,które są
              > potem leczone na koszt społeczeństwa.Grube świnie powinny płacić
              > trzykrotnie wyższe stawki ubezpieczeniowe i podatki.

____________________________________________________________________
              Jestem chora ...obzarstwo mna opanowalo a to niestety choroba .Na diecie jestem
              kilka dni, choc mialam juz od
              stycznia kilka podejsc, to konczylo sie to niestety porazka. Wszystko byloby
              dobrze gdyby nie moje napady glodu na slodycze. Czasami sama siebie
              nienawidze
              za te swoje obzarstwo i z obrzydzeniem patrze na coraz wiekszy brzuch.
              Niestety
              teraz waze juz ? kg. A wszystko to dzieki slodyczom!!!
            • Gość: ktoś Re: Do wszystkich IP: *.pik / *.gliwice.pik-net.pl 31.07.02, 14:18
              Idioto - myślisz, ze anorektyczki nie są leczone w szpitalach. Równie dobrze
              można powiedzieć, że to one powinny płacić 3-krotne składki ubezpieczeniowe. Ja
              oczywiście tak nie myślę.
          • Gość: Martyna Re: Do wszystkich IP: 65.223.159.* 02.08.02, 17:20
            Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Mnie obrzydzaja grube kobiety. Zaniedbanie to najgorsza rzecz jaka moze byc..
            > Mozna byc brzydkim niskim , ale trzeba o siebie dbac, dbac o uczucia estetyki
            > innych
            > albo miec wszystko w dupie, i sie obzerac

Jak Cie obrzydzaja to wez swoj koscisty tylek, patykowate nogi i wyjedz na
            bezludna wyspe. Polska jest krajem gdzie wszyscy maja prawo zyc rowniez grubi.
            Jak Ci sie to nie podoba to twoj problem.

Tu i Tobie podobnie prawdopodobnie nie macie zbyt pasjonujacego zycia jesli
            macie czas i obchodza Was niedoskonalosci innych TIO WLASNIE wY WYRABIACIE
            pOLSCE OPINIE nietolerancyjnego kraju gdzie kazda odmoiennosc jest wytykana i
            szykanowana.
    • Gość: conka Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 28.07.02, 06:15
      A co z grubymi mężczyznami ? Nie istnieją?
      • Gość: delia Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.07.02, 21:36
        Panowie a mówi Wam coś skrót FA?
        • mamosz Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... 29.07.02, 00:51
          A ty Marcinie wolisz się przytulić do kości,które wbijają Ci się w każdy kącik
          ciała czy do milutkiej,mieciutkiej,pachnącej pulchniaczki,no kiciu,przyznaj
          się.A jaki ty jesteś przystojniaku:klateczka zapadnięta ,nóżki jak patyczki a
          piwne brzuszysko dumnie sterczy do przodu co,o reszcie nawet szkoda wspominać Pa
          • Gość: .... Re: Grube kobity powoduja ze mi sie chce ... IP: *.dyn.optonline.net 29.07.02, 06:35

zygac mi sie che czytajac ten watek.
    • poison1 Do Lechity 31.07.02, 14:23
      Właśnie pożarłam słoik Snickersa. Miniam, nie ma nic lepszego...
    • Gość: Miss Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.02, 15:34
      A co powoduja u ciebie grube chlopy?????
      • Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 31.07.02, 16:27
        Gość portalu: Miss napisał(a):

> A co powoduja u ciebie grube chlopy?????

To samo. Oblesne grubasy powoduja to samo. Rzygam na ich widok. JAK mozna byc
        grubasem? Jak mozna nie dbac o siebie?

Ja mam 188cm wzrostu, 82 kg, co drugi dzien cwicze. To naprawde nie jest tak
        trudno jesc zdrowo (jem duzo ryzu, duzo warzyw, troche miesa, duzo pije wody i
        jem duzo owocow) i dbac o kondycje.
        • agick Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 31.07.02, 16:37
          a jak robisz to, że jesteś takim kretynem..? to też naturalna predyspozycja..??
        • elola Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 31.07.02, 16:44
          Gość portalu: Lechita napisał(a):

> To samo. Oblesne grubasy powoduja to samo. Rzygam na ich widok. JAK mozna byc
          > grubasem? Jak mozna nie dbac o siebie?

U niektórych debilku nadwaga jest spowodowana chorobą np. cukrzycą. Jak byś
          miał więcej wiedzy na ten temat to byś nie pierdolił!

>
          > Ja mam 188cm wzrostu, 82 kg, co drugi dzien cwicze.

Nie uwierzę jak nie zobaczę. Jestem jak niewierny Tomasz. Ale załóżmy, ze to
          prawda. Jednak możesz mieć gębę paskudną, ze ludzi na Twój widok też rzygają!

> To naprawde nie jest tak
          > trudno jesc zdrowo (jem duzo ryzu, duzo warzyw, troche miesa, duzo pije wody
          i
          > jem duzo owocow) i dbac o kondycje.

Ale cos z dbaniem o kondycje umyslową zakompleksiony mały pedałku ci nie
          wychodzi. Dawno nie spotkałam takiego debila jak ty.
          Całuski!
          • Gość: mamosz Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 31.07.02, 22:29
            A jak już poćwiczysz,pojesz zdrowo to co, idziesz poderwać jakiegoś równie
            wypielęgnowanego chłopaczka i razem sobie rzygacie na samą myśl o grubej
            babie .No,poziom udalo mi sie utrzymać.Dobrych snów i obudz sie mądrzejszy.
            • Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 01.08.02, 03:59
              Gość portalu: mamosz napisał(a):

> A jak już poćwiczysz,pojesz zdrowo to co, idziesz poderwać jakiegoś równie
              > wypielęgnowanego chłopaczka i razem sobie rzygacie na samą myśl o grubej
              > babie .No,poziom udalo mi sie utrzymać.Dobrych snów i obudz sie mądrzejszy.

Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z moja
              dziewczyna. Na temat grubych bab i oblesnych grubaosw, takich jak ty, nie
              rozmawiamy. Pieknie wypielegnowany nie jestem, ale dla ciebie kazdy czlowiek w
              dobrej formie jest slicznie wypielegnowanym chlopczykiem? Jestes oblesnym
              grubasem?
              • agick Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! 01.08.02, 09:06
                >
                > Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z
                moja
                >
                > dziewczyna.

to Ty masz dziewczynę..? niesamowite - a jakiej nacji, bo przecież polki to
                kurwy i szmaty a seks z nimi to kotlet schabowy z ziemniakami....
                ciekawa zatem jestem kim jest ta szczęśliwa wybranka.
                poważnie - powinna kupić kadzidełko i codzień okadzać portret swojego idealnego
                faceta, który jest nie jest otyły, jest elokwentny, mądry i ładny jak żadny...
                • Gość: Lechita Re: Jak sam wygladasz??? Pochwal sie!!!!!! IP: 218.145.63.* 01.08.02, 09:23
                  agick napisała:

> >
                  > > Nie. Jak skoncze cwiczyc to przewaznie ide do pracy a potem spotykam sie z
                  >
                  > moja
                  > >
                  > > dziewczyna.
                  >
                  >
                  > to Ty masz dziewczynę..? niesamowite - a jakiej nacji, bo przecież polki to
                  > kurwy i szmaty a seks z nimi to kotlet schabowy z ziemniakami....

Nie jest Polka. To ci wystarczy. A o Polkach nie napisalem ze sa kurwy i
                  szmaty. znajdz taki post idiotko. Powiedzialem tylko ze sa troche nudne w lozku.

> ciekawa zatem jestem kim jest ta szczęśliwa wybranka.
                  > poważnie - powinna kupić kadzidełko i codzień okadzać portret swojego
                  idealnego
                  >
                  > faceta, który jest nie jest otyły, jest elokwentny, mądry i ładny jak żadny...
                  >
                  >
                  >
                  >
                  • galetik Lechita 02.08.02, 03:31
                    nie przejmuj sie.
                    prawde piszesz .
                    zauwazyles zapewne ze kupa grubasow sie tu zebrala .
                    • mamosz Re: Lechita 02.08.02, 23:13
                      galetik napisał:

> nie przejmuj sie.
                      > prawde piszesz .
                      > zauwazyles zapewne ze kupa grubasow sie tu zebrala .
                      A wy, koledzy idealni to jakiś siódmy zmysł macie i trzecie oko,że widzicie jak
                      my ,obleśne grubasy sie pocimy nad klawiaturami żeby wam dokopać na odpowiednim
                      poziomie.A może to poczucie humorku i intelekcik szwankuje co, Adoniski moje
                      kochane?;)
                      • Gość: anula Re: Lechita IP: *.cedler.com.pl / 192.168.0.* 05.08.02, 09:07
                        :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka