zerozdziwien Re: Wyjątkowo piwo... 29.06.05, 17:41 1.Żubr 2.Redds 3.Lech taki jasny pycha Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Wyjątkowo piwo... 29.06.05, 17:47 wolę wino ale już jak nie ma co pić to może być reds albo ginger Odpowiedz Link Zgłoś
wu_wei Re: Wyjątkowo piwo... 29.06.05, 17:57 Red Erik :D jezeli nie ma wybieram wino. a Karmi pije moj maz, co zreszta bywa powodem trudnych lekcji dla kelnerow kiedy razem idziemy na piwko... :D Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 1 szkl = 250 kcal 29.06.05, 19:59 łatwo sobie obliczyć ile mozna przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: 1 szkl = 250 kcal 29.06.05, 20:23 Ale moja lekarka powiedziała mi ostatnio, że pulchne kobiety lepiej przechodzą menopauzę, niż te wysuszone na wiór :) a ja póki co mam niedowagę, więc właśnie uderzam na dwa Żywce do ogródka. Niby czemu miałabym sobie przyjemności odmawiać? BTW - piwo ma też witaminę C. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: 1 szkl = 250 kcal 29.06.05, 20:29 Jak masz niedowagę to pewnie. Ja tyje po piwie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Wyjątkowo piwo... 29.06.05, 20:40 1.bardzo lubie zywca, ale mnie boli po nim leb. 2.w niemczech pije beck's i przyznam, ze raczej mnie po nim leb nie boli, co, jak podejrzewam, jest zasluga niemieckiej reinheitsgebot, ktora sprawia, ze piwo jest wprawdzie wodnistsze, ale moze nieco zdrowsze. 3. Chetnie pijam Heinekena 4. Jak jestem w Belgii, to pije Jupilera, chos wszystkie belgijskie piwa sa dobre, ale to najprostsze przypomina mi czasy wymiany klasowej z liege, gdzie bylismy w browarze jupiler. Odpowiedz Link Zgłoś