Dodaj do ulubionych

Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-(

IP: *.ewave.at 06.08.02, 22:27
Miarka sie przebrala!Co zrobic z chlopem,ktory zezarl mi MOJA SZYNKE
podstepnie i po kryjomu.A zarl ja tak jakby w zyciu nic w ustach nie
mial...Ja do lodowki a szynke wcielo...i ogorki tez.Zostawil mi tylko ser
zolty i obrzydliwy i parszywe sardynki w konserwie i polazl do warsztatu
robic porzadki.Zawiodlam sie na nim.To gorzej niz zdrada.Tego mu wybaczyc sie
nie da.Rozwod,podzial majatku i dozywotnio alimenty na szynke - tak go
urzadze.Niech ma za swoje!!!!!!!!:-((((((((
Zaraz przetne kompa na pol.Pile lancuchowa juz mam:-((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:32
      Vikuś...widzisz teraz zalety z bycia wege? :) Karotka rulez!

Albo uczyć go do kńca życia wege...duzo chłopów dnia nie przeżywa...po co
      koszty rozwodu?

czeko
      • Gość: sombre Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 22:34
        Czeko nie wychylaj się tak z tego hamaku bo uarau spadniemy oboje na Vikę! :)))
        Vika beware :)))

sombre
        czuwa nad
        bezpieczeństwem
        swej nimfety
        :)
        • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:36
          :)))

spokojnie sombre

Słuchaj tylko swojej dominy
          a wszystko będzie wporządku :)

czeko
          • Gość: czeko sombre a nie pomyślałeś... IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:40
            ....że nimfeta to się z tego hamaku z nudów wychyla? :)

Cos się dzisiaj sombre obija...

:))

czeko
          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 22:42
            A moze przed rozwode go jeszcze zbic?Hmmmmm:-((((((((
            • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:45
              Vika, peace and love...
              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 22:49
                Wem!!!!!na strychu wisi kielbasa sucha i twarda na beton.od roku juz wisi:-)
                prawdziwa polska mysliwska.Jak ja mu przywale tym w leb!!!!:-)
                • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:50
                  VIKA, JAK WYŻEJ !!!!

• Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 22:52
                    Gość portalu: czeko napisał(a):

> VIKA, JAK WYŻEJ !!!!
                    >
                    Co przylac mu dwa razy???
                    • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 22:56
                      Jak wyżej peace and love...dodaj jeszcze "adderztendin`" :)))

Vikus to tylko szyna. Czy warto niszczyć związek dla kawałka świńskiego dupska?

czeko
                      od dziecka
                      nie cierpiała
                      szyny
                      :(
                      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 22:59
                        To nie bylo zadne swinskie dupsko tylko bardzo dobra SZYNKA.Bez szynki do jutra
                        umre a ta byla WYJATKOWA I NADZWYCZAJNA!!!!!Z Polski mi przywiezli!To jakim
                        prawem ja zezarl????Ja go zabije!!!!!!
                        • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:06
                          Vikuś włącz sobie kasete z szumem morza... :) Oddychaj głęboko...
                          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:09
                            Taaaaa,pomoglo ,pomoglo....rozjasnilo mi sie w rozumie :trzeba go otruc i
                            porzucic trupa w lesie wilkom na pozarcie...
                            • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:11
                              Vikuś nie nie, wypuśc go lepiej w kabaretkach na Przystanek Jezus

czeko
                              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:25

> Vikuś nie nie, wypuśc go lepiej w kabaretkach na Przystanek Jezus
                                >
                                > czeko
                                Aaaaaaaaa,to bardzo dobry pomysl:-).A kosmetykow mu tez pozyczyc?
                                • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:28
                                  Tak tak Vikuś, oni tam kochają transwestytów :)))
                                  • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:31

> Tak tak Vikuś, oni tam kochają transwestytów :)))
                                    Ale bedzie mial klopot z fryzura...lysy juz troche jest...
                                    • Gość: Eryka Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.02, 23:36
                                      Vika co z ciebie za podlota, obcym ludziom pomagasz a swojemu chlopu kawaleczek
                                      szynki bys z pyska wydarla!
                                      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:43
                                        Gość portalu: Eryka napisał(a):

> Vika co z ciebie za podlota, obcym ludziom pomagasz a swojemu chlopu
                                        kawaleczek
                                        >
                                        > szynki bys z pyska wydarla!
                                        Od razu "wydarla" i "kawalek"...akurat!Ten kawalek wazyl prawie dwa kilo i go
                                        razem z kumplem i kotem do piwa zarli i film z golymi babami ogladali.Takie
                                        podle gady a mnie zostawili samo tluste...a teraz siedza w warsztacie...a mnie
                                        sie nudzi.Poza tym kazdemu chlopu sie nalezy twarda mysliwska w lep.Nic mu nie
                                        pomoze.MOwy nie ma o zadnym sumieniu:-((To moj upasiony szynka chlop i sama go
                                        sobie zabije!
                                    • Gość: Eryka Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.02, 23:38
                                      Moj wyzera lody a potem swinia wklada puste pudelko do lodowki.
                                      • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:40
                                        Vikus loki mu sprawimy że hoho i przeparaduje przed księżulkami krokiem
                                        marszowym na 20 centymetrowych szpilkach :)
                                        • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:50

> Vikus loki mu sprawimy że hoho i przeparaduje przed księżulkami krokiem
                                          > marszowym na 20 centymetrowych szpilkach :)
                                          A te loki nakrecimy mu lokowka nagrzana do czerwonosci.A potem go zawleczemy do
                                          spowiedzi w katolickim kosciele.On jest ewangielik,dobrze mu zrobi troche
                                          naszej,katolickiej moralnosci.Niech ma!!!!!
                                      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:47

> Moj wyzera lody a potem swinia wklada puste pudelko do lodowki.
                                        Moge Ci pozyczyc dwuletnia suszona mysliwska.Wyschla na wior i zelazobeton.Mam
                                        dwa kawalki, na strychu wisi:-))))
                                        • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:51
                                          z gwarancją poksipolu? :)
                                          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:56

> z gwarancją poksipolu? :)
                                            Bez zadnej gwarancji.To jest porzadna polska domowa mysliwska z tajnego uboju:-)
                                        • Gość: Eryka Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.02, 23:53
                                          Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: Eryka napisał(a):
                                          >
                                          > > Moj wyzera lody a potem swinia wklada puste pudelko do lodowki.
                                          > Moge Ci pozyczyc dwuletnia suszona mysliwska.Wyschla na wior i
                                          zelazobeton.Mam
                                          > dwa kawalki, na strychu wisi:-))))
                                          On by to zezarl, mowie wam taka swinia
                                          • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 06.08.02, 23:58
                                            To już poważne :)
                                          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 06.08.02, 23:59

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                                            >
                                            > > Gość portalu: Eryka napisał(a):
                                            > >
                                            > > > Moj wyzera lody a potem swinia wklada puste pudelko do lodowki.
                                            > > Moge Ci pozyczyc dwuletnia suszona mysliwska.Wyschla na wior i
                                            > zelazobeton.Mam
                                            > > dwa kawalki, na strychu wisi:-))))
                                            > On by to zezarl, mowie wam taka swinia
                                            Ale to nie do zarcia tylko do walenia po lakomym i wrednym
                                            lbie:)).Przypuszczam,ze tylko do tego sie ta kielbacha nadaje.
                                            • Gość: eryka Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.02, 00:01
                                              on i tak by zezarl.
                                              • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:04
                                                Eryka a do nogi ci się w nocy nie dobiera?

Vikuś, ja ci dawno mówiłam (a może nie) Tapicera bierz! Tapicer chudziutki,
                                                skromniutki, nigdyby się na twoją szyne nie połasil.

czeko
                                                • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:12

> Eryka a do nogi ci się w nocy nie dobiera?
                                                  >
                                                  > Vikuś, ja ci dawno mówiłam (a może nie) Tapicera bierz! Tapicer chudziutki,
                                                  > skromniutki, nigdyby się na twoją szyne nie połasil.
                                                  >
                                                  > czeko
                                                  Wlasnie odwrotnie!!!!!Tapicer jest kawal chlopa a moj chlop jest mezczyzna (Fuj!
                                                  Zaczynam mowic brzydkie wyrazy)nieduza.I to wlasnie oba te szynke wsuwali z
                                                  Bazylem do spolki az im sie uszy trzesly... i razem te gole baby,piwo i teraz
                                                  ten warsztat...Noooo,same powiedzcie czy to mozna wytrzymac?
                                              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:04
                                                Gość portalu: eryka napisał(a):

> on i tak by zezarl.
                                                To moze ich trzeba poznac!Oba jednakie.Niech sie otruja paterne na szynke i
                                                kielbase zarloki...ale i to nie dobrze bo kto nam bedzie placil alimenty na
                                                zezarta szynke...
                                                • Gość: Eryka Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.02, 00:12
                                                  (do nogi mi sie nie dobiera bo spi na kanapie)
                                                  O, wlasnie przylazl,
                                                  pa
                                                  • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:20
                                                    Vika, sprzedałam ci sposób- przystanek jezus rulez. Tapicerowi tez się przyda.
                                                    I niech nie golą nóg!

czeko
                                                  • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:25

> Vika, sprzedałam ci sposób- przystanek jezus rulez. Tapicerowi tez się
                                                    przyda.
                                                    > I niech nie golą nóg!
                                                    >
                                                    > czeko
                                                    Nieeeeee!!!!!!!Tapicer mnie kocha.Ja co prawda jego nie ale on ma na razie
                                                    okres ochronny.Poprawia mi humor.Ja wiem potem tez jakies swinstwo wykreci jak
                                                    kazdy chlop...ale na razie...
    • Gość: samotna Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.08.02, 00:24
      A ja tak sobie myślałam żebyś mi chłopa tam u was poszukała...
      A oni szynki wyżerają...ale wiesz co?mnie to nie przeszkadza.
      Poszukasz?(po Tobie nie chcę;-)
      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:27
        Gość portalu: samotna napisał(a):

> A ja tak sobie myślałam żebyś mi chłopa tam u was poszukała...
        > A oni szynki wyżerają...ale wiesz co?mnie to nie przeszkadza.
        > Poszukasz?(po Tobie nie chcę;-)
        Moj sie do niczego dobrego nie nadaje-szynkozerca oblesny i sprosny.I poco Ci
        chlop,zeby piwo i gole baby z tapicerem ogladal?!!!!
        • Gość: samotna Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.08.02, 00:29
          Mógłby ze mną pic i mnie oglądać;-)
        • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:31
          Vika to oni razem te baby? Czy oni jeszcze podtrzymują znajomość? A w końcu
          gadałaś póżniej z panem klepką?
          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:37
            Dobra!Samotna niech bierze tapicera:-)Wyglada na porzadnego ale gwarancji nie
            dam.
            Czekus!!!!Oni sie cholery ZAPRZYJAZNILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: samotna Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.08.02, 00:37
              Wolny ten Twój tapicer?
              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:42
                Gość portalu: samotna napisał(a):

> Wolny ten Twój tapicer?
                Owszem!I nawet z poczatku mi sie podobal,dopiero po tej szynce stracilam
                zaufanie raz na zawsze...:-))))))Chcesz to go wez.Moze mu poprawisz podly
                szynkozerczy charakter?
                • Gość: samotna Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.08.02, 00:47
                  Lubię grubaski,jak tak sadełko troszke zwisa,nie załuj mu szyneczki,jak będzie
                  w sam raz niech pisze katherina@poczta.gazeta.pl
                  jak sprawdzę się rozliczymy;-)
            • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:42
              Dziz...a jak cie traktuje złota rączka? Skoro nie przyszłaś?

czeko
              zgroza
              !
              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:45

> Dziz...a jak cie traktuje złota rączka? Skoro nie przyszłaś?
                >
                > czeko
                > zgroza
                > !
                No wlasnie!Nie przyszlam dwa razy,chociaz blagal:-)To sie zaprzyjaznil z moim
                chlopem...Samotna uwazaj ten typek na mezatki poluje!
                • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:48
                  B-Ł-A-G-A-Ł? Vika, ja bym cię skrzywdziła...
                  • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 00:49

> B-Ł-A-G-A-Ł? Vika, ja bym cię skrzywdziła...
                    A dlaczego????????
                    • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 00:52
                      jakby mi ktos raz nie przyszedł na spotkanie to bym mu tylko obcięła jaja (to
                      tez zależy od płci, ale rozmiar krzywdy podobny). Jakby nie przyszedł drugi raz
                      (chociaż drugi bym się nie umówiła) to bym żywcem zakopała...
                      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 01:06

> jakby mi ktos raz nie przyszedł na spotkanie to bym mu tylko obcięła jaja (to
                        > tez zależy od płci, ale rozmiar krzywdy podobny). Jakby nie przyszedł drugi
                        raz
                        >
                        > (chociaż drugi bym się nie umówiła) to bym żywcem zakopała...
                        Czekus!!!!!Co Ty pleciesz.Czy nie widzisz,ze on ma ambicje mocno
                        niedorozwinieta?!
                        Co?Nie moze pojac,ze ja go nie chce bo juz mam jednego szynkozerce w domu?!No!
                        Jeszcze ,zeby nie ta szynka...ale teraz to juz definitywnie sie skompromitowal!
                        Ide spac narazie bo musze rano wstac wczesniej.Jak dozyje...bez szynki umre we
                        snie z glodu...a sklep otwieraja dopiero o osmej.Buzi i dobranoc.:-)
                        PS:a te dwa zloby dalej w warsztacie.Pewno ze strachu!!!!!!!
                        • Gość: czeko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:02
                          :))))))))))))))))))))))))))

ze strachu, ze strachu!

:))))))))))

Dobrze, dobrze, ale to powiedzieć klepce, że jest draniem, a nie go wystawiać
                          Vikuś! Jeżeli swojej klepki z głowy nie położył kiedyś na jakims parkiecie w
                          jakims garażu to zrozumie! Uwierz w tapicera!

czeko
                          hehe
    • Gość: Sony Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.02, 01:23
      No nie to dopiero numer. A czy on chociaz wiedzial ze tak ci na tej szynce
      zalezy? Musialas miec na nia smak. Czy on ja jadl w twojej obecnosci ? Jesli
      tak to co ty na to ? Tak czy inaczej kup jutro szynke i pochlon ja na jego
      oczach, ale niech dobrze najpierw sie jej zapach rozniesie po domu zeby mu
      soki trawienne puscily. Pozdrawiam , rozluznij sie juz i usmiechnij.
    • Gość: Lena Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: 213.25.39.* 07.08.02, 10:40
      Kiedys pewnego pieknego dnia wrocilam z pracy tak zmeczona i znuzona ze
      wyciagnelam z lodowki jedyne 2 puszki piwa i wyduldalam je.I to bylo wszystko
      na co mnie bylo stac. Maz po powrocie tez rozwazal na glos mozliwosc rozwodu
      ale w koncu zmoblizowal sie, wsiadl w samochod /w koncu nie mial sie czym
      alkoholizowac/ i podjechal do supermarketu /niech zyja !!!!/. Kupil piwo i
      pize /w koncu po co wynaleziono mikrofalowki z crispem/ i tak postep ktory
      dokonal sie w Polsce po obaleniu komunizmu zarzegnal rozpad podstawowej komorki
      spolecznej. pewnie niejednej.
      Badz Vika tolerancyjna. Skocz po szynke i nie marudz.
      • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 11:26
        Gość portalu: Lena napisał(a):

> Kiedys pewnego pieknego dnia wrocilam z pracy tak zmeczona i znuzona ze
        > wyciagnelam z lodowki jedyne 2 puszki piwa i wyduldalam je.I to bylo wszystko
        > na co mnie bylo stac. Maz po powrocie tez rozwazal na glos mozliwosc rozwodu
        > ale w koncu zmoblizowal sie, wsiadl w samochod /w koncu nie mial sie czym
        > alkoholizowac/ i podjechal do supermarketu /niech zyja !!!!/. Kupil piwo i
        > pize /w koncu po co wynaleziono mikrofalowki z crispem/ i tak postep ktory
        > dokonal sie w Polsce po obaleniu komunizmu zarzegnal rozpad podstawowej
        komorki
        >
        > spolecznej. pewnie niejednej.
        > Badz Vika tolerancyjna. Skocz po szynke i nie marudz.

W dupie mam szynke,rozwod i mojego szynkozeczego chlopa.Niech sie powiesi!
        Szynki nie kupie bo polskiej tu nie ma a ta kasztanska jest tez do dupy.Dzisiaj
        na smiadanko pozarlam bulke ze sledziem w oliwie z cebulka i sobie zione ta
        cebulka.Dobry sposob antykoncepcyjny:-)))))Chlop mnie omija szerokim lukiem-
        kara byc musi:-))))))!O przepraszaniu mowy byc nie moze.Zeby umyje wieczorem.
        • jendza1 Vikusiu, 07.08.02, 11:34
          Proponuje zrzucic wszystko na swinie, w koncu to ona winna!!!
          A z tym karaniem, zeby nie bylo na zlosc mamie...
          A jesli on Ci teraz zezre i sledzika
          i bedzie zional tak samo cebulka...?
          Pozostanie juz tylko...
          UMYC ZABKI...
          Milego ciagu dalszego
          jendza
          • Gość: Lena Re: Vikusiu, IP: 213.25.39.* 07.08.02, 11:54
            Antkoncepcyjnie dobrze tez robi czosnek, przepocony podkoszulek i lekko
            nieswierze majtki w stanie rozkladu. Do tego oliwka na wlosy i maseczka na
            twarz.O alternatywnym wystroju wnetrza /tak zwany artystyczny nielad/ nie
            mowiac. Sam bedzie prosil o rozwod. A ty z nienacka zazadaj calego majatku a
            reszte moze brac w cholere.
            • Gość: Vika Dziewczyny!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.08.02, 12:09
              Wszystkie Wasze rady sa bardzo cenne i wykorzystam je w przyszlosci.Narazie
              poskutkowala moja metoda sledziowa:-)
              Otoz dostalam od tego zloba obietnice,ze zalatwi mi prawdziwa polska szynke za
              godzine ale jak wroci to mam miec zeby umyte i przestac zionac.No to wreczylam
              mu liste zakupow na "przy okazji kup jeszcze..." i wlazlam do
              lazienki.Poszedl.Wrocil obladowany jak wielblad siatami a ja za ten czas
              wzielam sie za swoja kosmetyke.
              Pelny sukces!!!!!PO RAZ PIERWSZY W ZYCIU KUPIL WSZYSTKO!Nawet znalazl w Wiedniu
              polskiego rzeznika od szynki!:-)))))))))I jeszcze zaszczebiotal:
              -Zapomnialas na liste wpisac karme dla kota ale tez kupilem...
              No prosze jak sledzie z cebulka poprawiaja chlopu moralnosc!!!!!Z podziwu wyjsc
              nie moge:-))))))
              A tapicer przyjdzie wieczorem.Beda dalej sprzatac warsztat...Kto wie moze dam
              im szynki...
              • Gość: Vika Oj.ja glupia,ges naiwna....... IP: *.ewave.at 07.08.02, 17:26
                Znowu siedza przed telewizorem i gole baby,piffffko i ......tym razem kabanosy
                sobie zra...i dyskutuja o warsztacie...ide do szafy po wieszak i sie
                powiesze...z nudow:-(((((((
        • donf Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( 08.08.02, 15:21
          Mam lepszy pomysl: znajdz szynke, przykryj kawalkiem salaty poloz na talerzyku
          rozbierz sie, przykryk kocykiem, poloz na kanapce
          i daj draniowi wybierac!!!

>
          > na smiadanko pozarlam bulke ze sledziem w oliwie z cebulka i sobie zione ta
          > cebulka.Dobry sposob antykoncepcyjny:-)))))Chlop mnie omija szerokim lukiem-
          > kara byc musi:-))))))!O przepraszaniu mowy byc nie moze.Zeby umyje wieczorem.
    • slimaczysko Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( 07.08.02, 17:33
      Szynke zezarl........ slow brak, dzicz jedna.......... Rozwod to jedyne sluszne
      podejscie :))))))
      • Gość: Vika Slimaczus kochany... IP: *.ewave.at 07.08.02, 21:28
        slimaczysko napisał:

> Szynke zezarl........ slow brak, dzicz jedna.......... Rozwod to jedyne
        sluszne
        >
        > podejscie :))))))

...nareszcie,jako jedyny ocenil wlasciwie i obiektywnie ogrom mojego
        problemu.Podejrzewam,ze jednak na tym sie nie konczy bo jest to problem kazdej
        kobiety pozostajacej w zwiazku z tymi durnymi chlopami...
        Tak,tak...rozwod i tylko rozwod w najleprzym razie:-(((((((( a pozniej
        samotnosc i ...ogloszenia matrymonialne????!!!!!Buuuuuuu.....
      • Gość: Galena Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 21:36
        Vika, rzuć dziada.Jesli raz śmiał pożreć to, co dla ciebie najmilsze, zrobi to
        znowu. Pożreć szynke? Zeby jakąś zwyczajną, albo kaszanę (nawet polska), ale
        szynkę? Zresztą, szynkę można jakoś przeżyć, ale ogórek!!!! I to w całości!!
        Jak zastąpić takiego ogórka serem? Nie, tego wybaczyć się nie da.
        Pozdrowienia dla już pewnie wkrótce rozwiedzionej
        • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 07.08.02, 22:08
          Niedlugo przylgnie do mnie slowo "rozwodka z dziecmi".Co prawda obydwa tez
          samce i maja po 2 metry wzrostu ale szynke i ogorki tez podzeraja...A wiec,co
          mnie czeka?Gorzka i samotna starosc i nikt sie nade mna nie ulituje...Teraz
          przezywam...Mnie juz nikt nie kocha...:-((((((((
          • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 08.08.02, 10:14

> Niedlugo przylgnie do mnie slowo "rozwodka z dziecmi".Co prawda obydwa tez
            > samce i maja po 2 metry wzrostu ale szynke i ogorki tez podzeraja...A
            wiec,co
            > mnie czeka?Gorzka i samotna starosc i nikt sie nade mna nie ulituje...Teraz
            > przezywam...Mnie juz nikt nie kocha...:-((((((((

NO CO JEST!kurde!!!!!Naprawde mnie nikt nie kocha...wszystko przez to ,ze
            chlopu szynki zaluje...ale daje mu czasem salceson....
            • Gość: Fore Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:58
              Droga Viki, myślałam, że Ciebie nie rozumiem, ale wczoraj to samo przytrafilo
              sie mnie - późnym wieczorem, kiedym spała spokojnie i błogo mój przyszły
              eksmałżonek wychłeptał CAŁY SŁOIK KOMPOTU PORZECZKOWO_AGRESTOWEGO, robionego
              własnoręcznie przez mojego Dziadka.
              Łączę sie w bólu.
              I dzikiej żądzy zemsty
              Fore
              • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 08.08.02, 11:14
                Widzisz teraz jakie te chlopy sa podstepne i podle...tylko czekaja jak nam
                zrobic kuku zlosliwe...:-((((((
              • Gość: Galena Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:16
                Droga Viko
                Chłopa trzeba wychowywać od samego początku.Musi wiedziec co może a co nie, w
                szczególności jeśli chodzi o wyżeranie.
                Mój nie wyżera. Oczywiście tego, co ja uwielbiam.Chyba ze strachu przed
                rozwodem. Wie co mu grozi. No...niech by śmiał np. takie ostatnie Prince
                Polo.Szynke może.
                • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 08.08.02, 11:24
                  Gość portalu: Galena napisał(a):

> Droga Viko
                  > Chłopa trzeba wychowywać od samego początku.Musi wiedziec co może a co nie, w
                  > szczególności jeśli chodzi o wyżeranie.
                  > Mój nie wyżera. Oczywiście tego, co ja uwielbiam.Chyba ze strachu przed
                  > rozwodem. Wie co mu grozi. No...niech by śmiał np. takie ostatnie Prince
                  > Polo.Szynke może.
                  Ale mnie nie chodzi o te szynke tylko poco tam wlazl...Ja sie dochodze o te
                  szynke dla zasady...no zeby nudno nie bylo...
                  • Gość: Galena Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:31

> Gość portalu: Galena napisał(a):
                    >
                    > > Droga Viko
                    > > Chłopa trzeba wychowywać od samego początku.Musi wiedziec co może a co nie
                    > , w
                    > > szczególności jeśli chodzi o wyżeranie.
                    > > Mój nie wyżera. Oczywiście tego, co ja uwielbiam.Chyba ze strachu przed
                    > > rozwodem. Wie co mu grozi. No...niech by śmiał np. takie ostatnie Prince
                    > > Polo.Szynke może.
                    > Ale mnie nie chodzi o te szynke tylko poco tam wlazl...Ja sie dochodze o te
                    > szynke dla zasady...no zeby nudno nie bylo...

A tak na serio Viko, to "tak" żartować potrafią chyba tylko....kobiety
                    naprawdę szczęśliwe.
                    • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 08.08.02, 11:41
                      Galenka!!!!!Ty nie psuj zabawy!Wszyskie jestesmy nieszczesliwe przez ten samczy
                      pomiot i basta.Kazdy powod jest dobry:-)))))))))))))Hihihihihi
                      • Gość: Galena Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:17

> Galenka!!!!!Ty nie psuj zabawy!Wszyskie jestesmy nieszczesliwe przez ten
                        samczy
                        >
                        > pomiot i basta.Kazdy powod jest dobry:-)))))))))))))Hihihihihi

Jaaasne!!
                        Vikus, prać???
                        Oczywiście ten pomiot, Boze broń jego szmatki.
                        • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!!!Biore rozwod!:-( IP: *.ewave.at 08.08.02, 12:34
                          Gość portalu: Galena napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                          >
                          > > Galenka!!!!!Ty nie psuj zabawy!Wszyskie jestesmy nieszczesliwe przez ten
                          > samczy
                          > >
                          > > pomiot i basta.Kazdy powod jest dobry:-)))))))))))))Hihihihihi
                          >
                          > Jaaasne!!
                          > Vikus, prać???
                          > Oczywiście ten pomiot, Boze broń jego szmatki.
                          PRAAAAAAC ile wlezie!!!!!!!A pozniej POWIESIC do suszenia na plocie!!!!!!!A
                          pozniej....a cholera wie....:-)))))
    • Gość: Vika Re: Dosyc tego dobrego!:-(/CONKA!!!-SPECJALNIE DLA IP: *.ewave.at 01.09.02, 22:05
      • Gość: Conka Re: Dosyc tego dobrego!:-(/CONKA!!!-SPECJALNIE DL IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 01.09.02, 22:09
        Dzięki. Ja na razie biorę ślub , ale też się czasami wściekam na Niego.
        Dzisiaj choruje , a miał być w pełni sił , czasem też nie " czyta" mi w
        myślach...( albo czyta źle)...Tacy są facecii juz.
    • paw_dady jak podzielisz majatek 01.09.02, 23:57
      jak szynka zezarta a serka nie lubisz. no chyba ,ze
      dzieci na pol z tym ze je wczesniej umocuj bo jak tniesz
      to sie mogo rzucac ;o)
    • xeptrek Dobra, baby, przeginacie!!! 02.09.02, 09:37
      Takieście święte? Cholera jasna!
      Podstępne knowania czynicie nad SPRACOWANYMI cięzko MĘŻCZYZNAMI!
      A te Wasze grześki batoniki, chlebek z miodem...
      kawka i ciasteczko do łóżka...
      Po nocach czekoladkę wyżerają kurna.
      Takie gadanie, gdy człowiek piwko żłopie na kanapce:
      "nie ma nic do kawusi?:-((("
      To się nazywa instrumantalne traktowanie chłopów.
      Osobiście protestuję!
      I też mam w dupie jakąś tam szynkę, zeżarł bo był głodny, piwo się nie liczy
      a kumpel i gołe baby... no jakoś trzeba umysł odprężyć.
    • xeptrek Dobra, baby, przeginacie!!! 02.09.02, 09:40
      Osobiście protestuję!
      Macie cholerne szczęście, że jak wątek był ciepły to urlopowałem bo od razu bym
      Wam dosypał.
    • xeptrek Dobra baby, przeginacie. 02.09.02, 09:41
      Osobiście protestuję!
      Macie cholerne szczęście, że jak wątek był ciepły to urlopowałem bo od razu bym
      Wam dosypał.
      • xeptrek Re: Dobra baby, przeginacie. 02.09.02, 09:45
        no tak się wkurzyłem, że aż zająknąłem się trzy raz
        z równowagi mnnieście wyprowadziły
        • xeptrek się cały trzęsę z tej złości 02.09.02, 10:16
          a Wy to na przeczekanie mnie bierzecie, co?
          wystraszyłyście się i czekacie aż mi trochę przejdzie
          ok - bójcie się trochę, znajcie miejsce
          • Gość: Vika XEPTRUS!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.09.02, 12:02
            xeptrek napisał:

> a Wy to na przeczekanie mnie bierzecie, co?
            > wystraszyłyście się i czekacie aż mi trochę przejdzie
            > ok - bójcie się trochę, znajcie miejsce
            >
            • xeptrek Re: XEPTRUS!!!!!!!!!!!! 02.09.02, 13:07

> xeptrek napisał:
              >
              > > a Wy to na przeczekanie mnie bierzecie, co?
              > > wystraszyłyście się i czekacie aż mi trochę przejdzie
              > > ok - bójcie się trochę, znajcie miejsce
              > >
    • xeptrek nooo dziewuchy, która pierwsza? n/txt 02.09.02, 11:54

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka