mamosz 08.08.02, 01:27 Może ktoś jest sam samiutki jak palec .To nie jest propozycja tylko wolanie o pogadanie.Wszyscy pojechali i mnie zostawili.Muszę coś tam pisać ale mi sie nie chce więc wooooooooooooooooooooooooooołam sobie po nocy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.ksiaze Jam Ci jest! 08.08.02, 01:33 No czesc. Wolaj zatem, a ja sobie poslucham. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Jam Ci jest! 08.08.02, 01:39 A co ,rożyczka na wakacjach?To może skocz do pijaka na mały kieliszeczek? Ja wołam,że nie jest latwo spedzać lata w miescie bo 1.nudno,2.gorąco3.smutno- może masz jakies sposoby na umilenie sobie tej katuszy bez popadania w nadmierne koszta.Bo rodzina nie dośc,ze pojechała to jeszcze zużyła srodki. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Sposob? 08.08.02, 01:54 Autosugestia. Wmawiaj sobie, ze jest Ci dobrze, ze nie ma to jak rozpalony beton i troche naprawde wolnego czasu. Kiedys tak robilem. Od pewnego czasu jednak wole popadac w koszta. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sposob? IP: *.ewave.at 08.08.02, 02:11 Jak wam sie nudzi to przeczytajcie sobie moj watek"Dosyc tego dobrego!Biore rozwod"i pogadajmy sobie "cio mogiem zlobic w tej sytuacji"-biedna jestem i potrzebuje porady. Vika(tym razem glupiutka i bezradna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 02:25 facet moj ukochany poszedl do sasiada na pogaduszki a ja tu sama, wieczor powoli zapada... jakies ptaszysko slychac z ogrodu, wlasnie odpisalam ksiazecej zonie o tesciowych na forum dziecko i zrobilo mi sie rzewnie. jest sierpien, przypomnieli mi sie moi tesciowie i rodzice, jakies historie z ich mlodosci w czasie II wojny swiatowej, moje wlasne paskudne, stalinowskie dziecinstwo... pora sie napic australijskiego wina - innego wyjscia nie widze. aha, moze jeszcze jazzik jakis umilowany puszcze (winton marsalis? czemu nie) i duszyczka podskoczy weselej... a jaka u was muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.ewave.at 08.08.02, 02:29 U nas?Na tym forum?Ano kazdy gada o czym innym jak to zwykle w zyciu rodzinnym:-) A ja to nawet najgorsze wyrazy powtarzam po kilka razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamosz Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 08.08.02, 02:33 Vika ciicho bo już noc.Po co mi każesz czytać ,że sie rozwodzisz jak juz Ci odkupil chłopina te szynke.Miałam juz złożyc zmęczoną mą skroń na podusi ale mnie obudziłas.Muzyka jakas koszmarna.Przed chwila był jazz i Sting ale Marcin Kdryński poszedl sobie z Trojki i zostawil jakiegoś faceta co nadaje jakieś straszliwe kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Mamoszku!!!!Przywoluje Cie do porzadku... IP: *.ewave.at 08.08.02, 02:43 Gość portalu: mamosz napisał(a): > Vika ciicho bo już noc.Po co mi każesz czytać ,że sie rozwodzisz jak juz Ci > odkupil chłopina te szynke.Miałam juz złożyc zmęczoną mą skroń na podusi ale > mnie obudziłas.Muzyka jakas koszmarna.Przed chwila był jazz i Sting ale Marcin > Kdryński poszedl sobie z Trojki i zostawil jakiegoś faceta co nadaje jakieś > straszliwe kawałki. Juz napisalam,ze to nie chodzi o mojego chlopine,tylko o moja zdechla wene tworcza... Otoz postanowilam stworzyc watek z pointa atu chala z tego wychodzi.No bo jest tak:jedna z druga tutaj narzeka albo szuka rady na tematnp:wszyskie chlopy; albo:Kazdy ma prawo do orgazmu pod lodowatym prysznicem...no to nie chcialam byc gorsza... Ja tu chce na wyzsze poziomy sie wzbic i nic z tego...chlip,chlip:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 02:33 U mnie nie muzyczka. U mnie 'Wladca Pierscieni' na ekranie. mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoszosz Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 08.08.02, 02:35 I see..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.ewave.at 08.08.02, 02:36 To masz dobrze!Ja cierpie na depresje weny tworczej i nikt mi nie chce pomoc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoszosz Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 08.08.02, 02:40 To może idż spać,ja zostawiłam brednie,które pisałam do jutra.Dobranoc Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 02:39 a ja wciaz wole "willow" - ze wszytkich fantasy, ktore przez lata sie pojawialy, wciaz wracam do "willow" i smieszna rzecz - najlepsza przyjaciolka mojej corki ma ina imie kaya - wlasnie z powodu "willow" - i jak tu nie wierzyc w "vibes"? ;-) a moja corka gdzies pomiedzy krakowem i praga, w jakims pociagu sypialnym pewnie tur-tur-tur sni piekne sny jakie mozna miec tylko gdy sie ma 18 lat ... jej muzyka nie potrzebna ani wino, ani film fantasy - ona ma mlodosc - jak spiewal jozef nowak "takiemu to dobrze" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: takie sobie wieczorne mruczenie IP: *.ewave.at 08.08.02, 02:49 Gość portalu: dodo napisał(a): > a ja wciaz wole "willow" - ze wszytkich fantasy, ktore przez lata sie > pojawialy, wciaz wracam do "willow" i smieszna rzecz - najlepsza > przyjaciolka mojej corki ma ina imie kaya - wlasnie z powodu "willow" - > i jak tu nie wierzyc w "vibes"? ;-) > a moja corka gdzies pomiedzy krakowem i praga, w jakims pociagu > sypialnym pewnie tur-tur-tur sni piekne sny jakie mozna miec tylko > gdy sie ma 18 lat ... jej muzyka nie potrzebna ani wino, ani film fantasy - > ona ma mlodosc - jak spiewal jozef nowak "takiemu to dobrze" :-) No tak.Pewnie,ze dobrze. A ty gdzie siedzisz?U mnie trzecia dochodzi i jest nudno jak licho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: willow IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 02:56 Willow byl moim ulubionym filmem fantasy dosc dlugo - tak dlugo, jak byl jedynym dobrym filmem fantasy. Na dodatek pierwszy raz obejrzalem go w ...hmmm... pamietnych okolicznosciach. Teraz lubie jeszcze kilka innych - w tym wlasnie 'fellowship'. Pozdrawiam, mk. (kinematograficzno-fantastyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: willow IP: *.ewave.at 08.08.02, 03:03 Gość portalu: maly.k napisał(a): > Willow byl moim ulubionym filmem fantasy dosc dlugo - tak > dlugo, jak byl jedynym dobrym filmem fantasy. Na dodatek > pierwszy raz obejrzalem go w ...hmmm... pamietnych > okolicznosciach. > Teraz lubie jeszcze kilka innych - w tym wlasnie > 'fellowship'. > > Pozdrawiam, > > mk. (kinematograficzno-fantastyczny) No tak!Fajny jest,tez go kocham:-)A mowiac miedzy nami nie lubie fantasy.Wole dobra fantastyke rodem z Lema.I horrory(Takie z duchami i wilkolakami) bo sa nieprawdopodobnie smieszne:-)))A jeszcze lepiej jak sa o mumiach,zombi i innych takich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Na razie dobranoc... IP: *.ewave.at 08.08.02, 03:14 bo jutro mam gosci i mnostwo z tym roboty.Ktro ma pomysl na wytworny obiad to niech mi podrzuci:-) A teraz paciorek,buzi i spac!Papa:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Czy ktoś tu jest o tej porze.? IP: *.dyn.optonline.net 08.08.02, 05:08 mamosz napisała: > Może ktoś jest sam samiutki jak palec .To nie jest propozycja tylko wolanie > o pogadanie.Wszyscy pojechali i mnie zostawili.Muszę coś tam pisać ale mi sie > nie chce więc wooooooooooooooooooooooooooołam sobie po nocy . Czujesz sie samotnie? To najlepsze zeby pisac wiersze. A jezeli nie chcesz to mozesz wyjsc na zewnatrz wbrew zwyczajom i ogladac gwiazdy lub chmury, zalezy od pogody; A wiec, radze Ci wyjsc na zewnatrz i isc przed siebie, bez kierunku, isc i isc az do zmeczenia. Ja mialem takie sytuacje i to pomagalo, wierz mi. pozdrowienia, jezeli juz spisz to rada na nastepny raz. :) Odpowiedz Link Zgłoś