rzulw 15.08.02, 01:22 To dla wszyskich, którzy bardzo by chcieli zasnąć, a nie mogą : arkroyal.kropka.pl/go2bed/ dobranoc. ( na innych forach też pousypiałem szanownych forumowiczów ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Usypianka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 01:30 extra :))dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Usypianka IP: *.oc.oc.cox.net 15.08.02, 01:48 ale ladne! Nie uspily mnie--bo tu srodek dnia, ale rozsmieszyly. Spijcie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Usypianka IP: *.chello.pl 15.08.02, 09:29 Rozbroiła mnie muzyka ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Usypianka IP: *.ewave.at 15.08.02, 13:54 Od dzisiaj codziennie na sniadanko bede stosowac.Dobry humor na caly dzien zapewniony:-)Aleeeeeeeeeee fajne:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Usypianka 15.08.02, 23:34 fajny klimacik :) codziennie biegają inaczej :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwiku! IP: *.ewave.at 15.08.02, 23:41 Przenies sie prosze na chwilke chociaz do mojego watku "Czekus..."Przydasz nam sie do towarzystwa jak znalazl.Obie z Anula jestesmy nieszczesliwe...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Usypianka 18.08.02, 08:46 Ja juz kiedys gdzies to widzialam jako wygaszacz ekranu i wlasnie chcialam zapytac jak to mozna sobie sciagnac zeby miec taki wygaszacz? Moze wiesz Rzułwiu? Pozdrawiam po pobudce. Znaczy zdązylam juz powiesic pranie wczorajsze, wstawic nastepne, zrobic sniadanie dla dziecka i teraz sie podlączylam do necika mojego kofanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Usypianka IP: *.chello.pl 18.08.02, 09:17 Dzizu, rzeczywiście codziennie skikają inaczej ;) Rzulwieu- eureka! :))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Usypianka IP: *.ewave.at 18.08.02, 10:41 No i dlatego nie sa nudne i nie pozwalaja mi zasnac.-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Wygaszacz 19.08.02, 22:52 wysłałem Ci informację na temat wygaszacza na adres forumowy (jakiś dziwny i załączników nie przyjmuje). Jeśli nie otrzymasz tej wiadomości to daj mi znać. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Wygaszacz 19.08.02, 22:59 no właśnie dostałem "zwrotkę", podany adres nie istnieje, więc czekam na kontakt jeśli w dalszym ciagu chcesz ten wygaszacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Wygaszacz IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.08.02, 21:46 wielbie te owce. Od pol roku chyba mam je jako wygaszacz i najbardziej mnie rozbrajaja jak skacza do jakichs skocznych kawalkow, ktorych akurat slucham : ) Szkoda, ze zastosowane jako wygaszcacz nie dzialaja ze swoja oryginalna muzyczka : ( Zreszta ta wlasnie piosenka ( i w tym wykonaniu) zostala wykorzystana w filmie "Bracie, gdzie jestes?" i nie wiem czy scena ilustrowana ta piosenka stala sie jedna z moich ulubionych scen w tym filmie przez to, ze wczesniej znalam owce? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tamarise re: wygaszacz -ja tez chce, ja tez! 20.08.02, 22:46 kocham te baranki :), patrze na nie od pol godziny i moja milosc rosnie w postepie geometrycznym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: tenatoja i tamarise 21.08.02, 08:00 a dla mnie tez mozesz wyslac? prosze :-)))))) choc nie moge tego otworzyc ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: tenatoja i tamarise 21.08.02, 08:26 tylko daj znać czy dostałaś, bo mi cały czas zwraca pocztę z adresami forumowymi i muszę za każdym razem z inego konta wysyła. Do tej pory nie wiem czy dziewczyny dostały... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: tenatoja i tamarise 21.08.02, 08:29 do stałem znowu zwrotkę .... ;(( masz jakiś inny adres ? Odpowiedz Link Zgłoś
tamarise Re: tenatoja i tamarise 21.08.02, 11:10 cos doszlo niestety nie moge tego otworzyc, pojawia sie tylko komunikat: "Wystąpiły problemy komunikacyjne - PRZEPRASZAMY" buuuuuuuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: tenatoja i tamarise 21.08.02, 11:23 przed otwarciem zapisz na dysk i tam próbuj, na pewno się uda. jesli masz inna skrzynkę to wyslij mi adres, a postaram sie dosłac. adres jak wyżej :))))))))) nie wiadomo czy dojdzie, heh ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika DZIENDOBRY!:-))))))))) IP: *.ewave.at 21.08.02, 11:44 A ja sie wlasnie obudzilam i obejrzalam sobie baranki-usypianki zamiast porannej herbatki i jak zwykle podzialalo.Teraz sie biore do roboty.Kto chce jechac ze mna na grzyby w sobote albo w niedziele niech sie wpisze pod moim postem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: DZIENDOBRY!:-))))))))) 21.08.02, 11:47 sie ! no ! na forum "grzybów" ci dostatek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom vika moze mi sie wreszcie uda! 21.08.02, 12:28 na grzyby wlasnie, gdzie i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarise Re: tenatoja i tamarise IP: *.enterpol.pl 21.08.02, 12:18 grrrr... oszaleje z ta poczta gazetowa, przez chwile wszystko bylo dobrze i nawet udawalo sie otworzyc maile, ale niestety nie zalaczniki (zapisac tez sie ich nie udalo); a teraz znow problemy komunikacyjne i nic nie mozna otworzyc :( a baranki sie gdzies pochowaly i nie chca wyjsc :((( co za upiorny dzien dzisiaj ps. wyslalam @ na tamten adres (nie gazetowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarise Re: tenatoja i tamarise IP: *.enterpol.pl 21.08.02, 23:58 niestety, chyba nie jest mi dane posiadanie tych cudnych barankow na moim kompie :_((( swoja droga- dlaczego one maja takie smutne miny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: tenatoja i tamarise IP: *.ewave.at 22.08.02, 00:00 Gość portalu: tamarise napisał(a): > niestety, chyba nie jest mi dane posiadanie tych cudnych barankow na moim > kompie :_((( > > swoja droga- dlaczego one maja takie smutne miny? Bo sa zmeczone,chca spac i musza usypiac nas.A ztym jest duzo roboty:-((((Ale tak naprawde to wesole sa;-))))))i sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Usypianka do pobrania 23.08.02, 01:59 Cześć niepocieszeni nieposiadacze wygaszacza z barankami ! Wydłubałem w necie oficjalną stronę autorów tego wygaszacza. Po zarejestrowaniu, otrzymuje się od producenta, mail z plikiem "baranków" (tyle, że bez muzy). Jak nie bedzie działał... ...to rozpędze je wszystkie i będą kicać zające - albo rzulwie :) pozdrawki ! ps. przestałem wam je wysyłać, bo mi wszystkie cztery łapy opadły... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Usypianka do pobrania 23.08.02, 02:00 tiiaaa.... a o linku zapomniałem ;( www.go2sleep.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Usypianka do pobrania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:39 witaj rzulwiu,ta usypianka dziala na mnie pobudzajaco i wcale nie chce mi sie spac kiedy na nia patrze :)))chyba jestem nienormalna :(((pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Usypianka do pobrania 23.08.02, 02:42 Gość portalu: mysza napisał(a): > witaj rzulwiu,ta usypianka dziala na mnie pobudzajaco i wcale nie chce mi sie > spac kiedy na nia patrze :)))chyba jestem nienormalna :(((pozdr. Przykro mi ale na pociesze Cie tym ze Ty nie jedna i jedyna nienormalna jestes:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Pobudzanka 23.08.02, 02:44 Czesc mysza ! Gdzie się tyle czasu podziewałaś ? A ta "usypianka" to chyba na wszyskich tak dziaLa :)))))))) Ja ją oglądam jak następny odcinek nowej edycji "Extradycji" hihihihihihihi pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Pobudzanka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:47 grasuje ostatnio nocami,jakas bezssennosc mnie dreczy a wczoraj pusto tu bylo i nie moglam popiskiwac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pobudzanka 23.08.02, 02:49 No ja o noc pytam... Jakoś Cię długo nie widziałem, chyba że na innych forach grasójesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pobudzanka 23.08.02, 02:50 oczywiscie grasujesz, a nie grasÓjesz :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Myszko ! konicznie przeczytaj wątek Witam wszystki 23.08.02, 02:48 tam jest wyjaśnione co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Myszko ! konicznie przeczytaj wątek Witam wsz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:50 przeczytalam,ale nie rozmawialam z tym vv,a teraz bede zwracala uwage.pooozdrooffki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Myszko ! konicznie przeczytaj wątek Witam wsz IP: *.ewave.at 23.08.02, 03:21 A pozdrowka,pozdrowka Myszowata Myszo:-)A ja myslalam,ze lepiej isc spac...Jutro mam pranie......buuuuuuuu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Myszko ! konicznie przeczytaj wątek Witam wsz 23.08.02, 03:28 Gość portalu: Vika napisał(a): Jutro mam pranie......buuuuuuuu:-( najwyzszy chyba czas rzulw ten rzulty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Myszko ! konicznie przeczytaj wątek Witam wsz IP: *.ewave.at 23.08.02, 03:33 Na co ? na spanie czy pranie?:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Usypianka 28.10.02, 02:09 Powinienem juz dawno spać (nowość)... ale nawet nie próbuję... jestem pewien, ze nie zasnę... przypomniały mi się te skaczące paskudy :) przynajmniej miska mi się cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:30 rzulw napisał: > Powinienem juz dawno spać (nowość)... > ale nawet nie próbuję... jestem pewien, ze nie zasnę... > przypomniały mi się te skaczące paskudy :) > przynajmniej miska mi się cieszy :) > Porzegnales sie z nami dosc dawno!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:32 Vika.... sam nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:33 rzulw napisał: > Vika.... > sam nie wiem.... mysle,ze to samo co ja... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:35 rzulw napisał: > :) Ni mo sie s cego smioc-jak pedzol pewien gorol.-( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:39 rzulw napisał: > prawda > ni mo A moze jest?Masz zmartwienie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:44 zmartwienie ? nieee chyba nie. Jestem szczęśliwy, ale daleko jest to moje szczęście. ;-( jakoś mnie naszło tak... smutnawo w sumie to nawet barany nie dają rady...nikt nie da...prawie nikt jutro mi przejdzie. Właściwie, to juz jest jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:47 No to na jednym koniu jedziemy:-)I dobrze nam tak!-To bylo niezlosliwe:-) Naprawde tak nam dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 02:57 rzulw napisał: > i to jak :) Masz wiadomosc na priwa:-)z wieeeeeeeeelka prosba:-) A,ze dobrze nam tak to jest pewne:-)Troche tylko zle... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 03:02 oki odpisałem ... nie gniewajcie się, ale zostanę na "K" Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 03:07 Ja ci tez odpisalam i jestem na Ciebie zla jak licho.Ale jak Ty sie na mnie obraziles to mnie ma prawo krew zalac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 03:09 przecież ja się nie obraziłem na Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Moge wiedziec co tu jeszcze robisz?:-) 28.10.02, 03:12 rzulw napisał: > przecież ja się nie obraziłem na Ciebie ! > owszem na mnie bo jestem jednym z adminow a wiesz,ze pewien czas nie uwazalam i przeoczylam pewne sprawy.Kto jak kto ale Ty mi takie krecenie nosem prezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw qźwa znowu wypadek.... 28.10.02, 03:32 sorka, ale musiałem wyjkść na chwilkę Znowu wypadek, przed kaffe. ASCO wbiło sie w taksówkę ;-(. Czuby ! Jak noszą giwery i mają sto kilo sterydów na cielsku, to myślą, że im wszystko wolno - DEBILE - znak stopu przejechali ponad setką. Na szczęście z jednej strony policja jechała, a z drugiej karetka. Taksiarz ma połamane żebra i rękę i niema samochodu, a "ochroniarze" pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: qźwa znowu wypadek.... 28.10.02, 03:36 rzulw napisał: > sorka, ale musiałem wyjkść na chwilkę > Znowu wypadek, przed kaffe. ASCO wbiło sie w taksówkę ;-(. Czuby ! Jak noszą > giwery i mają sto kilo sterydów na cielsku, to myślą, że im wszystko wolno - > DEBILE - znak stopu przejechali ponad setką. Na szczęście z jednej strony > policja jechała, a z drugiej karetka. > Taksiarz ma połamane żebra i rękę i niema samochodu, a "ochroniarze" pracy. No to "pieknie"-Jak kto jezdzi jak wariat albo po pijaku to dobrze mu tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: qźwa znowu wypadek.... IP: *.ewave.at 28.10.02, 03:53 Taksowkarza tylko zal.Niewinny czlowiek w koncu.Nikt nie zginal? Rzulwik!Ide spac.Napisz mi pozniej na priva.Ok?:-)Buziak-dobranoc. 24 godziny przy kompie to troche dla mnie za duzo.Kurcze, lazly te zamowienia dzisiaj jak krew z nosa.Chyba stad uciekne...gdzie pieprz rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Usypianka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 04:45 licze barany... ile ich? cale watahy! a Rzulw śpi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Usypianka 28.10.02, 05:01 Gość portalu: 0194 napisał(a): > licze barany... ile ich? cale watahy! > > > a Rzulw śpi hi hi hi nieśpi, nie śpi.... pracował nad sygnaturką :) prawda, ze fajowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Usypianka 28.10.02, 05:03 uuuuuu.?! nie działa :( http://.<i><b>sygnaturka</b></></span></div> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Usypianka 28.10.02, 05:04 uuuuuu.?! nie działa :( http://.<i><b>sygnaturka</b></></span></div></a> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Usypianka 28.10.02, 05:22 <input type="text" size="50" maxlength=50 name="forum_temat" value="Re: Usypianka"> Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 17:50 aankaa napisała: > rzulf, to jest códne !! NIC NIE WIDAC:-((((((((jA TEZ CHCE ZOBACZYC!:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 18:35 aankaa napisała: > dopiero zobaczyłam teraz baranki baranki to znam juz kilka miesiecy.ja chce wiedziec co rzulwik schowal pocd tym czerwonym co nabazgral atam nie serwuje strony i nic nie widac:-((((Uj!Rzulwik nas w konia robi.-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Usypianka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 18:59 "The page cannot be displayed" :( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 19:42 aankaa napisała: > chyba robi, bo ja też nic nie widzę Moze sie poprawi pozniej.On o tej porze spi.Wstanie w nocy to poprawi.Chyba,ze jest w zlym humoze to nie poprawi a my dalej nie bedziemy wiedziec co jest pod tym czerwonym....-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 19:55 ta, wstanie w nocy (my już będziemy pod kołderkami), wyjaśni (komu ? własnemu monitorowi, na którym widzi), w my rano znowu będziemy ciemne jak tabaki w rogu :o( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 20:05 aankaa napisała: > ta, wstanie w nocy (my już będziemy pod kołderkami), wyjaśni (komu ? własnemu > monitorowi, na którym widzi), w my rano znowu będziemy ciemne jak tabaki w > rogu :o( Nie martw sie on ma dzisiaj nocny dyzur i ja tez.My zawsze po nocach urzedujemy:-)Jutro Ci wszystko powiem:-))))))))))))))Rzulwik mi wyjawi tajemnice tego czerwonego.Toz to moj brat jest,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 20:08 jeszcze tu trochę posiedzę, więc jest szansa, że nie będę musiała czekać do rana na wyjaśnienie :o) A o której powinien zacząć nadawać ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 20:11 aankaa napisała: > jeszcze tu trochę posiedzę, więc jest szansa, że nie będę musiała czekać do > rana na wyjaśnienie :o) > A o której powinien zacząć nadawać ? Po polnocy.Moze wczesniej? Zalezy kiedy wstanie:-)Mozliwe,ze wczesniej a jak mnie wkurzy to doniego zadzwonie do pracy i mu powiem . Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 20:14 to mu powiedz, w końcu jak się pisze takie czerwone, to trzeba mieć świadomość, że każdy będzie chciał zajrzeć. I co ? d.. blada :o( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 20:18 aankaa napisała: > to mu powiedz, w końcu jak się pisze takie czerwone, to trzeba mieć świadomość, > > że każdy będzie chciał zajrzeć. I co ? d.. blada :o( No bo takie czerwone to znaczy podejrzane i nie wiadomo dlaczego i co w tym jest ani jak sie do tego dobrac i ja juz sama jestem czerwona z ciekawosci ...To okropne nie wiedziec co jest pod takim czerwonym:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 20:35 ja dostałam rumieńców, i to wcale nie z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 20:36 aankaa napisała: > ja dostałam rumieńców, i to wcale nie z ciekawości... A moze masz goraczke albo Ci wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 20:37 gorączki nie miałam już lata, a i wstyd ostatnio mi obcy... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 20:40 aankaa napisała: > gorączki nie miałam już lata, a i wstyd ostatnio mi obcy... No to Ty wstydu nie masz...a wstydz sie,wstydz i jak ci nie wstyd nie miec wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 20:42 było takie powiedzonko "ten się wstydzi kto widzi" a że z oczami lekko przymrużonymi po bożym świecie chodzę, cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw czerwona sygnaturka rzultegorzulwia 28.10.02, 21:56 cześć fajnie, że moja nowa sygnaturka się podoba :), ale muszę Was zmartwić: prowadzi do niczego :) poprostu jest inna i koniec :) a nocne warty Vikciu to już historia... nie nie nie wylali mnie z pracy :) teraz pracuję w dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: czerwona sygnaturka rzultegorzulwia 28.10.02, 22:15 a nie popełniłeś czasem błędu ? rzultyrzulf Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw rzulw czy rzulf ? 28.10.02, 22:22 Skąd się wziął "rzulw"? Ano stąd, że w realu to jest "żółw". Jednak domeny nie przyjmują polskich czcionek, fonetycznie "rzulw" brzmi jak "żółw". Z "f" to by nie było to. pozdraffki czerwone :) -- rzultyrzulw"target="_blank">rzultyrzulw Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: rzulw czy rzulf ? 28.10.02, 22:24 a miałam nadzieję na jakieś bardziej "wysublimowane" wytłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: rzulw czy rzulf ? 28.10.02, 22:26 było to 2689 wytłumaczenie, więc proszę mi wybaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Usypianka IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 21:07 Dziewczyny,naprawde nie widzicie tych barankow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Usypianka IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 21:14 vika411 napisała: > Ty jestes jedyny i to zodiakalny:-) Ale ja to taki prywatny baranek a te rzulwiowe to takie publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 21:18 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Ty jestes jedyny i to zodiakalny:-) > Ale ja to taki prywatny baranek a te rzulwiowe to takie publiczne. Juz ja wole jednego prywatnie ale solidnego.-)publiczne baranki sa malo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Usypianka IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 21:20 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Ty jestes jedyny i to zodiakalny:-) > > Ale ja to taki prywatny baranek a te rzulwiowe to takie publiczne. > Juz ja wole jednego prywatnie ale solidnego.-)publiczne baranki sa malo fajne. To ja jestem Twoj prywatny baranek. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 21:23 Zgoda-moj prywatny:-)mieciutki,cieply i w sam raz do przytulania.Czekaj!!!!!! niech ja Cie dorwe:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usypianka 28.10.02, 21:10 poczytaj ciut wyżej, baranki to my widzimy, gorzej jest z tym czerwonym podpisem - tam dopiero NIC nie widać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Usypianka 28.10.02, 21:19 aankaa napisała: > poczytaj ciut wyżej, baranki to my widzimy, gorzej jest z tym czerwonym > podpisem - tam dopiero NIC nie widać !!! Wlasnie.i nas nie interesuja te baranki tylko co rzulwik schowal pod czerwonym.- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: Usypianka IP: 62.233.202.* 28.10.02, 21:59 Baranki są przepiękne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: Usypianka IP: 62.233.202.* 28.10.02, 22:00 ale czerwone się nie otwiera:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Usypianka IP: *.ewave.at 28.10.02, 22:03 Gość portalu: puntko napisał(a): > ale czerwone się nie otwiera:-( NO WLASNIE ALE RZULWIK JUZ JEST TO NIECH SIE WYTLUMACZY:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw przecież się wytłumaczyłem 28.10.02, 22:07 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2703811&a=3416603 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: przecież się wytłumaczyłem IP: *.ewave.at 28.10.02, 22:25 rzulw napisał: > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=2703811&a= > 3416603"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=16&w=27 > 03811&a=3416603</a> No juz dobrze,dobrze.-)To znaczy nic przed nami nie ukrywasz?OK!Czerwona sygnaturka tez jest fajna.Bedzie latem zjazd forumowy.Organizujemy z Matrekiem.Przyjedzie stara forumkowa banda.Naliczylam juz 15 osob,ktore sie wybieraja.Oczywiscie SGPW nie liczac:-)My bedziemy i tak w komplecie:-)to jasne jak slonce.mysle,ze rezerwacje pola namiotowego zrobie na czerwiec lub lipiec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwiku rzulto-czerwony-list Ci napisalam:-) IP: *.ewave.at 28.10.02, 22:34 Dlugo tu bedziesz dzisiaj bo ja do rana:-(((((No...moze sie troche sie przespie po polnocy.Od 4 znowu do robotyyyyy:-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulwiku rzulto-czerwony-list Ci napisalam:-) 28.10.02, 22:41 jeszcze godzinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulwiku rzulto-czerwony-list Ci napisalam:-) IP: *.ewave.at 28.10.02, 23:25 rzulw napisał: > jeszcze godzinkę :) To moze bedziesz laskaw odpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 01:04 Melinek, raz jeszcze przeczytaj cóżeś napisał (a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n IP: *.ewave.at 29.10.02, 05:34 Gość portalu: 0194 napisał(a): > Melinek, raz jeszcze przeczytaj cóżeś napisał > (a) Ta pannica nie wie co pisze:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n 29.10.02, 13:44 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: 0194 napisał(a): > > > Melinek, raz jeszcze przeczytaj cóżeś napisał > > (a) > Ta pannica nie wie co pisze:-))))))) Wiem, że gdy sie wejdzie między wrony (tutaj baranki), to trzeba krakać (tutaj meczec) tak jak one. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 00:18 melinek napisał: > Wiem, że gdy sie wejdzie między wrony (tutaj baranki), to trzeba krakać > (tutaj meczec) tak jak one. mylisz się, wcale ale to wcale nie trzeba! jeśli o mnie chodzi, to jestem zbyt zindywidualizowana na to nomen omen, me-linek i to nie o sylaby idzie Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n 31.10.02, 01:42 Gość portalu: 0194 napisał(a): > mylisz się, wcale ale to wcale nie trzeba! > jeśli o mnie chodzi, to jestem zbyt zindywidualizowana na to > Nie musisz sie tlumaczyc, że stanowisz wyjatek potwierdzajacy regule i tak ci nikt nie uwiezy. > nomen omen, me-linek No-men O!men. Co to moze znaczyc? Podswiadomosc ci kogos wyraznie sugeruje. > i to nie o sylaby idzie Ba(ranki), jesli nie o sylaby to pewnie o numery lub numerki. Bar-anki te sylaby nie daja mi spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 04:30 Sedno jest, ale nie tam, gdzie Ty je widzisz (lub zwykłaś widzieć). To po pierwsze. Po drugie: wyobraź sobie (zakładam, że masz taką umiejętność), nie mam w zwyczaju się tłumaczyć. Takoż nie czyniłam (nie czynię i czynić nie będę) tego przed Tobą. Uwierz! (trudno bowiem przekonywać przekonanych - co wyjątki, co reguły :) ) pa a-a! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Tyle tu wpisów, ile baranków., gdzie wiecej(n 02.11.02, 00:02 Gość portalu: 0194 napisał(a): > Sedno jest, ale nie tam, gdzie Ty je widzisz (lub zwykłaś widzieć). > To po pierwsze. Moje sedno jest tam gdzie powinno byc, a twoje (se)dno (Oj, znowu te sylaby) znajduje sie tam, gdzie ty chcesz je umieścić. > Po drugie: wyobraź sobie (zakładam, że masz taką umiejętność), nie mam > w zwyczaju się tłumaczyć. Takoż nie czyniłam (nie czynię i czynić nie będę) > tego przed Tobą. Uwierz! (trudno bowiem przekonywać przekonanych - co > wyjątki, co reguły :) ) Jeśli się nie tlumaczysz, to jak wytlumaczyc, ze jestes "zindywidualizowana"? Czyżbys była czarna owcą w gronie baranków? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa prostestuję 29.10.02, 23:11 bez muzyczki to tylko połowa !!!!!!!!!!! (a dlaczego one codziennie inaczej skaczą ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: prostestuję IP: *.ewave.at 29.10.02, 23:17 aankaa napisała: > bez muzyczki to tylko połowa !!!!!!!!!!! > (a dlaczego one codziennie inaczej skaczą ?) Pytalam o to rzulwika juz tysiac razy.Ale on sie tylko tajemniczo usmiecha.Moze dlatego,ze rzulwik jest czarodziejem?Naprawde jest.Slowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: prostestuję 29.10.02, 23:19 tajemniczy uśmiech spod czarodziejskiej skorupy ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: prostestuję 29.10.02, 23:51 aankaa napisała: > tajemniczy uśmiech spod czarodziejskiej skorupy ? Noooo!moze wyczaruje Ci ta muzyczke.Ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: prostestuję 30.10.02, 05:50 sam do siebie: a dlaczego: "a dla czego" ???;( Odpowiedz Link Zgłoś