Dodaj do ulubionych

Facet do przytulania------------------------------

15.08.05, 12:05
Mam mały problem, albo to wyolbrzymiam ?
Myślę, że mój facet ma jakis problem ze sobą, cały czas by mnie chętnie tylko
przytulał i całował, ale kochać się tak często nie chce. Dodam, że w łóżku
wszystko jest ok nie mamy żadnych problemów. Może to z tego powodu, że miał
już dużo partnerek w życiu, nawet takich tylko na jedną noc i to nie jest dla
niego takie wartościowe?
Obserwuj wątek
    • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:10
      A moze on taki typ, co tak ma, lubi przytulanki?
      • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:17
        No włąsnie chyba teraz raczej tak, wcześniej przed poznaniem mnie prowadził
        bardzo szalone życie i chyba już się uspokoił.
    • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:20
      A moze to ty masz problem ze soba, bo dreczy cie mysl o wielosci partnerek? A
      poza tym skad wiesz, ze mial ich duzo?
      • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:24
        Wiem, bo sam mi to powiedział, jesteśmy szczerzy wobec siebie, chyba mam
        problem. A [poza tym to pierwszy raz jest taki czuły dla mnie, inne miał na
        jedna noc i nic dla niego nie znaczyły. Nawet ich nie pamięta. Może chce to
        odziellić, mnie i swoje eks takim zachowaniem.
        • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:27
          Chcialabys, zeby codziennie z toba orgie urzadzal? Przytulanie i calowanie
          to "normalna" oznaka cieplych uczuc do ciebie, sama piszesz, ze inne nic dla
          niego nie znaczyly
          • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:28
            Ale mi się zawsze wydawało, że faceci to tylko seks i po seksie to odwracali
            się na bok i zasypiali. Zawsze tak miałam,dlatego to dla mnie takie dziwne.
            • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:33
              Wspolczuje, ty po prostu na dziwnych facetow trafialas, co to uczuc nie umieja
              okazywac, albo i nie chcieli okazywac. Tylko seks, jak twoj obecny facet, ktory
              partnerek nie pamieta, tak tez i twoi poprzedni moze tez ciebie nie pamietaja ;)
              • nikon74 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:43
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=27730097&v=2&s=0
                No i asia.m3 pyta o to samo wszędzie, Ciekawe gdzie jeszcze można znaleźc ten
                sam temat??
                • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:47
                  Czy to dziwne, że chcę poznać wiele opinii, aby nie podejmować pochopnych
                  decyzji, to chyba nie jest zabronione. Szukaj, szukaj jeszcze jest gdzieś ten
                  temat.
                  • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:49
                    Pochopne decyzje, czyli slub?
                    • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:53
                      Właśnie tak ;)
                      • diabelnyamator Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:55
                        A jesli przyszle dziecko odziedziczy jego "geny", zamilowanie do wielu
                        partnerow/ek?
                        • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 12:58
                          Trudno, czego nie robi się dla podtrzymania rozwoju cywilizacji ;)
                          • nikon74 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 13:11
                            Pochopne decyzje??
                            Czyli ślub.
                            To ciekawe. Nie szukałbym odpowiedzi na taki temat na forum.
                            Sama nie jesteś pwna i pytasz ludzi poprzez net.
                            Nie będe szukał twoich innych postów.

Może uda ci się podjąc jakąś decyzję na podstawie opini forumowiczów,
                            • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 13:13
                              dzięki ale jesteś dla mnie dobry, szukam na forum podobnych przypadków w
                              zachowaniu a nie odp. na decyzję o ślubie - pozdrawiam
    • ksionc Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 14:15
      No normalnie jak bym czytał o sobie tylko może poza tym brakiem chęci kochania
      się często. Mam ten sam problem tylko w drugą stronę. To ja się chce przytulać i
      całować moją dziewczynę, być blisko niej, okazywać tak swoje uczucia i żeby ona
      też okazała że jej na mnie zależy ale niestety...
      Pierwszy raz spotkałem się z taką no co by nie mówić oziębłą osobą która
      otwarcie mówi że nie lubi się przytulać i jej na tym nie zależy. Nawet wprost
      mówiłem że czasami potrzebuję żeby ktoś się do mnie przytulił bo bardzo tego
      potrzebuję to otrzymałem odpowiedź że ja to bym się tylko przytulał!
      To jest przecież naturalny odruch pokazania komuś że na kimś ci zależy i chcesz
      mieć go jak najbliżej siebie i daje ci przyjemniść jego bliskość.
      Ty chyba też jak moja dziewczyna tego nie rozumiesz.
      Jestem na granicy i jeżeli nie zmieni swego postępowanie to ja dłużej tak nie
      wytrzymam tak więc ty też uważaj.
      • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 14:21
        Ale ja się do niego bardzo dużo też przytulam, jest dla mnie jak ostoja, przy
        nim odzyskuje spokój, to jest ok, ale mnie to dziwi, bo nigdy nie spotkałam
        takiego wspaniałego mężczyzny. Zawsze był tylko sex i cześć.
        • ksionc Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 14:27
          Widzię że to doceniasz, to dobrze. Moja tego nie docenia, dla niej nic to nie
          znaczy. Przeraża mnie to i załamuje, tracę sens bycia z taką osobą. :-((
          • asia.m3 Re: Facet do przytulania------------------------- 15.08.05, 14:55
            odejdź do innej, to smutne, ale taka jest prawda 100% kobiet jakie znam pragną
            od faceta czułości. To jest ich wieeeeeeeeeeeeeelkie marzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka