Gość: Bokser Re: Bokser-poszla won ze swoja ciecza i wulgarna paszcza IP: *.ipt.aol.com 11.04.01, 22:22 Hej ja tylko ci uswiadomilem ze forum polega na tym ze sie tu dyskutuje a nie plotkuje. Ja wyrazam tylko swoje opinie, ty natomiast pietnujesz kazedego kto ma inna opinie niz ty najpierw Pedagog alias Mary, a teraz ja, a prawda jest ze jestes jedna z tych feministek i kochasz kobiety, a mezczyzn nie nawidzisz, a ja mezczyzn lubie jako przyjaciol a kobiety kocham. Swoja droga nie czepiaj sie kurwa do mojego jezyka. Moja ciecz takze zostaw w spokoju. Juz mi ulzylo ciecz polazla, a ty dalej swoje. Tylko sprawdz swoj e-mail mary, mary sprawdz swoj e- mail sara i tak w kolko. Wynoch na czat, albo zacznijcie w koncu wypowiadac sie normalnie jak na dyskusje przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Sam sie wynos!!! 11.04.01, 22:27 Brak ci kultury, znajomosci ortografii, a twa jedyna komorke mozgowa pozyczyles chyba przyjacielowi,jesli w ogole takowych masz. Jak mowilam wczesniej: nie pasuje, nie czytaj, nikt ci nie kaze, a nie musisz nas pouczac do jakich celow sluzy forum, bo sam tych szczytnych celow i tak nie spelniasz. And last but not least - jesli tak kochasz kobiety, jak napisales do Sary, to zachowuj sie wobec nich z szacunkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser Re: Sam sie wynos!!! IP: *.ipt.aol.com 11.04.01, 22:37 Hej ja odnosze sie z szacunkiem do kobiet ktore szanuja mnie, jak mi ktos mowi wynocha to czemu mam kurwa byc mily dla takiej osoby, ja wam nie powiedzialem won tylko tylko uswiadomilem, ze niektore czesci swoich wypowiedzi kierujcie na inne specjalnie do tego przeznaczone wynalazki jak na przyklad czat. Poza tym nie wypominaj nigdy innym ortografi, co jesli jestem dylektykiem - wtedy bys mnie obrazila. Zreszta ja humanista nigdy nie bylem, za to z matmy idzie mi swietnie, i na pewno lepiej niz tobie. Przynajmniej wiem gdzie sie znajduja zagubione procenty. Poza tym przeczytaj sobie tzw. netykiete - jest tam paragraf o tym jak nalezy sie zachowywac na internecie - jeden z tych punktow to niewypominaj bledow ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Sam sie wynos!!! 11.04.01, 22:47 Netykieta zabrania rowniez wulgarnego sposobu bycia. Kultura codzienna wymaga tego zwlaszcza, gdy jestes wsrod kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw do mary_z_dk IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 12.04.01, 02:44 Czesc, czy jestes moze z Kopenhagi ? Mam tam kolezanke a Twoj styl bardzo mi ja przypomina. Czy jest to moze revange za liste (no wiesz ktora) ? . Pamietasz sylwester 97 ? Pan ? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: do mary_z_dk 12.04.01, 09:36 Witam :) Nie, nie jestem z Kopenhagi i inne podane przez Ciebie szczegoly sa mi kompletnie obce. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Bokser 11.04.01, 22:32 Gdybys mowil jezykiem porozumienia moze mialbym ochote wyjasnic ci, czemu musialam uzyc portalu do prywatnej korespondencji. Gdybys dbal o swoj jezyk, moglabym miec ochote wyjasnic ci moje nastawienie do swiata i cudownych, madrych mezczyzn do ktorych mam szczescie. Gdybys mial zyczliwy stosunek do swiata... ech, szkoda slow to juz nie bylbys ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser Re: Bokser IP: *.ipt.aol.com 11.04.01, 22:47 Alez ja was dobrze rozumie, szczegolnie na poczatku, nie znalyscie sie, no i pierwszy raz jak sobie napisalyscie sprawdz swa poczte - ok, ale wy to robicie juz pare razy. Nie za duzo? Juz sie znacie, to pojdzcie na czata umowcie sie na konkretna godzine, i tam wymiencie sie swoimi pogladami, a nie ciagle, i ciagle to samo - sprawdz swa poczte non stop - chyba juz 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Bokser 11.04.01, 23:01 Bokser, watek swym tytulem cie ostrzegal, ze nic tu ciekawego dla ciebie. Dlaczego tam szedles? Czemu drobne sprawy wywoluja atak furii i bluzgi? I to na kobiety...Fe A problem poczty byl troche bardziej skomplikowany niz twoja trywialna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Bokser 14.04.01, 22:52 Damski Bokserze, idz juz wreszcie stad, gdzie gada sie o kremach i zbierz medale za nawrzucanie babom! Wygrales! Jestes debesciak. No chyba, ze tak naprawde tematy tego dzialu sa jednak twoja cicha pasja. Jak nie bedziesz bluzgal, to nie powiemy o tym kolegom z dzialu sport. Odpowiedz Link Zgłoś