Dodaj do ulubionych

Pomozcie facetowi

23.08.05, 08:10
Znam ja od 8 miesiecy ,jest moja kolezanka(zawsze mi sie podobala ,ale nie
mialem odwagi konkretnie z nia pogadac).Razem z paczka naszych wspolnych
znajomych bylismy na wakacjach.Dobrze sie poznalismy,duzo rozmawialismy itp po
prostu zaprzyjaznilismy sie.Wczoraj bylem u niej i ona powiedziala ze nie wie
czy zaczac spotykac sie z Mackiem(on tez byl z nami na wakacjach)bo jej
przyjaciolka jest o to zazdrosna.Nie wiem czy powiedziec jej ze tez cos do
niej czuje czy lepiej sobie odpuscic.Wczoraj napisalem jej ze chce z nia
porozmawiac.Co wy byscie zrobili na moim miejscu?Dodam ze jeszcze nigdy nie
spotkalem tak wspanalej dziewczyny.Prosze panie o wasza opinie.Co wy
sadzilybyscie na miejscu tej dziewczyny
Obserwuj wątek
    • kasitza Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 08:57
      ona cie uwaza za najlepszego przyjaciela - to oznacza dwie rzeczy:
      a) na razie nie widzi w tobie kandydata na kochanka
      b) wielkie miloscie zaczynaja sie przewaznie od przyjazni
      Moze powinienes czesto sie z nia spotykac (na kawe, do kina, ugotuj cos dla
      niej, zrobcie sobie piknik aboico) - to nie bedzie miala czasu na macka...
      • esponela Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 09:12
        Kolezanka ma racje ;] wszystko zaczyna sie od przyjazni :) wiec lepiej nie
        spiesz sie jeszcze z tym :) bo jeszcze ją zniechecisz i popsuje to troche
        kontakty miedzy wami :) nie bedzie ci juz wszystkiego mowila w obawie,ze cie to
        zaboli lub bedziesz zazdrosny. Narazie wspieraj ją jak mozesz ;] badz w
        trudnych chwilach , przy jej porazkach, badz zawsze gdy cie potrzebuje,a
        zobaczysz ,ze przyjazn przerodzi się w cos wiecej :) nie popadaj czasem, w
        zadne depresje, badz taki jak zawsze pogodny i wesoly, niech cie coraz lepiej
        poznaje i nabiera ochoty na cos wiecej :) zawsze swojego przyajciela sie
        porownuje na kandydata idealnego,poniewaz ma taki charakter jakiego szukamy u
        plci przeciwnej :) zatem zawsze bedziesz porownywany, i beda jej czasem krazyc
        mysli w podswiadomosci czy by czasemz toba kiedys nie sprobowac. Bycie z nia
        to raczej tylko kwestia czasu :) pozdrawiam ;)
        • mala07 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 09:13
          powiedz jej co czujesz do niej- jak na spowiedzi!
      • scr85 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 09:12
        Za najlepszego przyjaciela raczej mnie nie uwaza bo za krotko sie znamy,ale jak
        narazie sie dogadujemy i rozmawiamy ze soba bardzo szczerze.Nigdy nie zlapalem
        takiego kontaktu z dziewczyna w tak krotkim czasie.Nie chcialem jej niczego
        mowic,chcialem sie z nia tylko poczatkowo przyjaznic,spedzac duzo czasu itd.,ale
        gdy dowiedzialem sie o Macku to sie pogubilem.Boje sie ze jezeli z nia nie
        porozmawiam teraz to pozniej bede tego bardzo dlugo zalowal.Chyba jednak
        zaryzykuje,ale troche boje sie ze ona zerwie ze mna kontakty w obawie o to ze
        bede o nia zazdrosny itp.
        • mala07 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 09:14
          a po ile macie lat?
        • koniczynna Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 09:16
          Moje, podkreslam szczere, przyjaznie z osobnikami plci przeciwnej, opieraly sie
          zwykle na porozumieniu dusz i ...zupelnum braku chemii. Dlatego takie
          znajomosci w moim wydaniu nie ewoluuja w romans czy zwiazek. Chyba ze od
          poczatku skrycie marze o czym wiecej tylko zasadzam sie na dobry moment..
        • kasitza Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 10:19
          innymi slowy, kazda ci daje inny przepis. i tak bedziesz sam musial zdacydowac
          i wyczuc sytuacje. czasem pomaga posluchanie instynktu. Co on ci tak naprawde
          podpowiada?
          a swja droga, to ona cie uwaza za najlepszego przyjaciela, bo sie facetom nie
          mowi o innych ewentualnych milosciach, jak sie nie ma do nich wielkiego
          zaufania.
    • omcrew Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 10:23
      powiedz jej wprost co jest grane, bo inaczej beverly hills bedziecie miec w
      towarzystwie :)
    • scr85 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 10:52
      Tez sadze ze powinienem jej powiedziec ale mimo wszystko boje sie jej
      reakcji.Czy wy na jej miejscu zerwalybyscie ze mna znajomosc czy nadal
      traktowaly jak przyjaciela?
      • scr85 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 11:00
        Wydaje mi sie,ze ona jest poprostu samotna a,ze Maciek pierwszy z nia zagadal to
        wyszlo tak jak wyszlo.Troche mnie rozwalil bo ja po tygodniu (a tyle ja znal
        Maciek)znajomosci nie zdecydowalbym sie na to,zeby powiedziec dziewczynie ze
        chce z nia byc bo wedlug mnie to troche dziecinne.Moze ona poprostu nie wie ze
        mi sie podoba i ze moglaby byc kims wiecej niz przyjaciolka?
        • omcrew Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 11:10
          jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz
          • scr85 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 11:44
            wiec chyba sprobuje
    • magda010 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 14:14
      powiedzialabym o uczuciu, ale z wyczuciem sytuacji. jesli ona jest zakochana w
      tamtym kolesiu, to mozesz sie liczyc z koszem, jesli natomiast wiesz ze nie, a
      jestescie sobie bliscy i czujesz ze ona darzy cie sympatia, to powiedz.
      • haniaja Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 14:23
        wcale w nim nie jest zakochana, jakby bylo to by sie nie zastanawiala, czy sie z
        nim sotykac! ja tam jestem za walką o kobiete, nie ma tu na co czekać! walcz,
        chlopaku!
    • haniaja Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 14:21
      jjeeezzzu!
      chlopaku, jak Ci zalezy to na co czekasz!!!nir ryzykujesz-nie jedziesz, a mozesz
      starcic milosc swojego zycia! najwyzej sie nie uda, trudno. pod prysznic, do
      kwiaciarni i dajesz!!!:)
      powodzenia
      • scr85 Re: Pomozcie facetowi 23.08.05, 21:36
        He,he.Rozmawialem z nia dzisiaj i dostalem kosza ,ale mimo to jestem
        szczesliwy.Rozmawialismy ze soba ponad godzine i stwierdzilismy ,ze mozemy byc
        przyjaciolmi.Czuje sie lepiej niz wczoraj,wiem ,ze sprobowalem i nie zaluje decyzji.
    • scr85 Re: Pomozcie facetowi 24.08.05, 07:52
      :)
    • scr85 Re: Pomozcie facetowi 25.08.05, 16:19
      :)
    • pink.girl Re: Pomozcie facetowi 25.08.05, 18:47
      Ona traktuje Cie jako kumpla. Mam kolezankę, która jeśli z kimś stanie na
      stopie kumpel- kumpela to tego się trzyma nawet jakby nie wiem co. Nie znam
      jej, ale w tym przypadku może byc podobnie
    • goldenwomen Re: Pomozcie facetowi 25.08.05, 18:51
      kazda women na poczatku znajomosci jest wspaniała a z biegiem czasu.........:D
    • nero_19 Nie masz szans 25.08.05, 19:43
      to bolesne stwierdzenie ,ale jezeli dziewczyna mowi ci ze podoba jej sie ktos
      inny niz ty ,to najwyraniej zupelnie nie bierze cie pod uwage.Lepiej z nia nie
      rozmawiaj ,to beznadziej na sprawa,mowiac jej o swoich uczuciach ,stracisz dla
      niej jakakolwiek wartyosc.
      • squirrel22 Re: Nie masz szans 25.08.05, 20:08
        Dobrze, że jej powidziałeś, chociaż myślałam, że inaczej sie sprawa potoczy.
        Obstawiałam, że to ten Maciek chce z nią chodzić, a gdyby ona też chciała to by
        się nie zastanawiała, a mówiąc Ci o tym chciała Cię zmobilizować do działania,
        eh.. A tu wszystko na nic. To jest z tym Maćkiem w końcu? To on jej się podoba
        jednak, tak? Ale gratuluję, że się nie podłamałeś, tak trzymać :)))) A co ten
        Maciek taki szybki? Może jemu zależy tylko tak powierzchownie, i niedługo się
        na nim przejedzie, a Ty ją wtedy pocieszysz ;))))))))))))))))))))))))
    • scr85 Re: Pomozcie facetowi 29.08.05, 13:18
      Narazie spotykamy sie prawie codziennie,duzo ze soba rozmawiamy.Wszystko jest ok
      nawet jak jestesmy przyjaciolmi.Wazne ,ze milo spedzamy ze soba czas
    • fajnaret Re: Pomozcie facetowi 29.08.05, 18:52
      Puściłabym go z woda klozetowa
      pozdrawiam
      • scr85 Re: Pomozcie facetowi 01.09.05, 13:36
        He,he.Bylismy ostatnio na z ekipa znajomych piwie i ona przyszla z tym
        Mackiem.Jaki typ przez 2 godziny sie nic nie odzywal ,az wkoncu zaczela go
        opieprzac.He,he Ciekawe ile ze soba beda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka