kasiulek 29.08.02, 00:22 Przymuje zyczenia!:)))) I prezenty tez he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombre Moje tez! 29.08.02, 00:30 Kasiulek!!!! Moje tez!!!!!! Przyjmij wiec zyczenia ode mnie - jak fajnie, ze jestem pierwszy! :))) Sto lat w milosci i szczesciu, no i spelnienia marzen!!! buzi - buzi :-) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek O rany!!!!!!!:))))))))))))))))))))) 29.08.02, 00:34 sombre napisał: > Kasiulek!!!! Moje tez!!!!!! > Przyjmij wiec zyczenia ode mnie - jak fajnie, ze jestem pierwszy! :))) > Sto lat w milosci i szczesciu, no i spelnienia marzen!!! > > buzi - buzi :-) > > sombre Ale fajnie:)))))))))))))))))))) Ode mnie tez wszystkiego naj-naj-najmilszego i najpiekniejszego i slonca i torta i prezentow i usmiechow:))))))))))))))) Pozdrowka:))))))))))))))) Kasiula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Moje tez! IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 01:05 a on wykorzystuje okazje zeby w czasie mojej emigracji na hamerykanskim bruku obcalowac jubilatki w Polsce. Oj sombre- wybacze ci ale tylko z okazji urodzin ;) Wszystkiego najlepszego obojgu! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Moje tez! 29.08.02, 01:07 Czekus, za to Ty mozesz wycalowac dzis... Michaela Jacksona, bo tez ma birthday! :))) KCB! Kasiulek - dzieks wielki za zyczonka! Niech Ci sie wiedzie jak najlepiej :)) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: urodziny! IP: *.netvigator.com 29.08.02, 05:52 W dniu Waszych urodzin Serdeczne zyczenia, Sto lat w dobrym zdrowiu, W zyciu - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) 29.08.02, 07:02 zdrówka kasiorki przyjaciół szaleństw bez liku słoneczka wesołego humoru dobrego samych dobrych wiadomości mnóstwo gości dużo drinków małego kaca uśmiechu wsparcia u najbliższych ciekawych podróży i spełnienia marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) 29.08.02, 08:00 Moje też!!!!:)))).wpadłam tu tylko na chwilkę (z Towarzyskiego:)))) ...dużo szczęścia i miłości dla Was:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja wam zaśpiewam sto lat!!!!!!! 29.08.02, 08:07 STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM!!!!! STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM NIEEEEEEEEEEEEEEECH ŻYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYJĄ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! O kurcze nawet nie wiedziałam że mam taki super głos! Wszystkiego najlepszego a tutaj proszę bardzo torcik dla was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: 213.25.39.* 29.08.02, 08:10 A ja wszystko to co poprzednicy tylko szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.08.02, 09:22 Dziekuje Wam kochani jeszcze raz bardzo bardzo! I specialne zyczenia dla Aroski :-))) Niech Ci sie spelnia wszystkie sny! :-))) Rety, jak milo, ze ktos jeszcze ma dzisiaj urodziny! Kasiulek i Aroska - pozdrawiam porannie i serdecznie! :-))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: A które... 29.08.02, 08:12 ...bo też bym się dołączyła do życzeń, ale nie wiem ilu lat w zdrowiu życzyć? Jak pożyczę (?) 100 lat, to może gafę popełnię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 09:28 kasiulek napisała: > Przymuje zyczenia!:)))) > I prezenty tez he he!!! Sto lat, sto lat, niech zyje nam tralallalalala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) 29.08.02, 09:33 hepi berzdej:))))) nieoczekiwanych prezentow dzis ciekawych dni zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: 195.116.92.* 29.08.02, 10:46 Wielkie dzięki Wszystkim:))))))))...i specjalne podziękowania dla Sombre:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ODE MNIE TEZ ODE MNIE TEZ 29.08.02, 10:49 Dla wszystkich solenizantow. ps. ja sie juz nie ciesze z urodzin przyznam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ODE MNIE TEZ ODE MNIE TEZ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.08.02, 10:54 Liloom mila, ja tez sie nie ciesze jak drzewiej bywalo... bo mi teraz zabiora znizki w pociagach! :-((( Ale jak czytam te zyczenia to mi sie humor poprawia :-)) Dzieki jeszcze raz :-)) Dzieki Aroska :-)) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ODE MNIE TEZ ODE MNIE TEZ IP: 195.116.92.* 29.08.02, 10:59 ...mi niedawno zabrali...ale tylko teoretycznie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ODE MNIE TEZ ODE MNIE TEZ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.08.02, 11:07 No to niezle... Ja niestety nie bede mial tak dobrze... Przesiadam sie na rower! ;) sombre happy birthday! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 11:22 Droga Kasiu, Drogi Sombrerowcu, Dołączam się do życzen, wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji tych urodzinek (które to?) Niech Wam slońce swieci, niech Wam gwiazdy sprzyjają, niech Wam sie nigdy nic złego nie stanie, niech będzie dużo milości i marzeń do spełnienia, pozdrawiam, Renia P.S. Za tydzień moje, ostatnie zaczynajace sie od dwójki, za rok zmiana kodu, kurde.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.08.02, 12:05 No to nie jest zadna tajemnica, ze mnie w tym roku z okazji 26 chca znizki zabrac... ;( Dzieki Renia bardzo serdecznosciowo :-))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Dzisiaj sa moje urodziny:)))))))))))) IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 14:35 No ja jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no, kaśka, 100 lat (i jeszcze trochę) 29.08.02, 12:17 :))) co dostałaś od czarliego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.02, 14:51 Bardzo, bardzo, bardzo wielkie DZIEKUJE za zyczenia!!!:)))))))))))) A tu torcik dla Was, kawka i winko! PS. Su, Czarli jeszcze sie nie objawil, pewnie mnie zaskoczy ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: KOCHANA!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 29.08.02, 16:15 Z tej okazji zycze Ci wszystkiego najleprzego oraz tego czego i Ty mnie zyczysz:-) A w prezencie od ciotki Viki masz bigos mysliwski,ktory gotowalam dwa dni dla Twoich gosci.Duuuuuzy gar nagotowalam,bo musisz czym te zgraje urodzinowa nakarmic:-) A jak sie robi bigos ciotki Viki napisze Ci pozniej w tajemnicy jesli Cie to interesuje:-) jak nie interesuje to zabiore tajemnice receptury do grobu i bigos tylko w legendach ludowych przetrwa.-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady alles gute 29.08.02, 22:59 kasiulek napisała: > Przymuje zyczenia!:)))) > I prezenty tez he he!!! prezenut nie dostaniesz bo kryzys ale zyczenia nic nie kosztuja wiec wszystkiego najlepszego ;o) Odpowiedz Link Zgłoś