Dodaj do ulubionych

pytam, bo zglupialam.

25.08.05, 20:19
to ja:
wzrost 170cm
58kg,
89-67-92
moj facet uwaza mnie za gruba.
czy ma racje? bo wydaje mi sie, ze swiat chyba podaza w dziwnym kierunku...
Obserwuj wątek
    • rybbbka4 Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 20:22
      Nie jesteś za gruba to on ma jakieś problemy. Freud by powiedział że kolega ma
      kompleks małego penisa.
    • oralbee Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 20:24
      W sumie to chyba fajnie wygladasz,ale na twoim miejscu pozbyl bym sie tych
      8kg.Napewno masz przez te kg.grube i nieksztaltne uda!hmm
      • trzydziecha1 Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 08:22
        chyba gustujesz w szkieletach? Czy wy ludzie nie potraficie brac
        odpowidzialnosci za swoje rady od siedmiu boleści????
        Nie wiesz, jaka ona jest jaka ma budowę ani tym bardziej czy jest podatna na
        sugestie czy nie. Jak dzieczyna wpadnie w anemię czy anoreksję, to m. in. przez
        takie durne rady jak twoja.
        • oralbee Trzydziecha,ale ja sobie tylko jaja zrobilem... 26.08.05, 10:24
          bo pytanie jest idiotyczne!-chlopak jej powiedzial a Ta leci na forum!
          • trzydziecha1 Re: Trzydziecha,ale ja sobie tylko jaja zrobilem. 26.08.05, 10:25
            tym bardziej!!! ma za mało RAM żeby załapać dowcip ;P
            • oralbee ;)))))))))))))))))n/t 26.08.05, 10:26
              trzydziecha1 napisała:

> tym bardziej!!! ma za mało RAM żeby załapać dowcip ;P
            • omlet.schabowy Re: Trzydziecha,ale ja sobie tylko jaja zrobilem. 26.08.05, 11:01
              Zimny reset leczy wiele usterek...
      • nero_19 No wlasnie 26.08.05, 12:10
        Dziewczyna moze nie jest gruba ,ale z pewnoscia uda wygladaja najgorzej,tylko
        nie mowcie teraz ze u kazdego tluszcz osadza sie inaczej=>U wiekszosci kobiet
        tkanka tluszczowa obrasta uda,pupe i brzuch,z tym ze grube uda wygladaja okropnie!
    • listek_a Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 20:25
      to nie ty zgłupiałas!!!!!!!!!!!
    • nero_19 Nie obraz sie.. 25.08.05, 20:29
      ale jezeli tak wygladasz to moze nie jestes gruba ,ale na pewno tez nie
      szczupla.Wiekszosc mezczyzn woli szczuple.
      Wiem jak musisz wygladac ,bo kiedys tez tyle wazylam ,ale z takiej wagi latwo
      szybko schudnac ,wystarczy 4,5 kg.Jezeli trzymasz sie diety ,to schudniecie
      zajmie ci 3 tyg.
      • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 08:20
        Bredzisz jak potrzaskana. Przez takie teksty gupie nastolatki wpadają w
        anoreksję. Dziewczyna jest normalna, a ty nie znasz jej budowy, nie wiesz czy
        jest drobno- czy grubokoscista, wiec wsadź swoją radę w ...i weź trochę
        odpowiedzialności za to co piszesz, bo przez takie głupie rady dziewczyna zrobi
        sobie kuku. Strata 4-5 kg w 3 tygodnie to prosta droga do odwodnienia albo
        anemii. Jeśli ktoś chce zdrowo chudnać bez efektu jojo, to moze tracić max 2 kg
        w miesiac.
        • nero_19 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 12:05
          Moim zdaniem przy takim wzroscie i wadze wskaznik BMI jest prawidlowy ,ale
          dziewczyna nie wyglada szczuplo,po prostu wyglada zdrowo ,jak wiesniaczka,mi sie
          bardziej o wiele podoba moj delikatny wyglad.Masz racje ,ze lepiej poswiecic
          wiecej czasu na odchudzanie ,ale przez dwa miesiace chyba mozna stracic
          cierpliwosc...nie wiem...
          Nie musisz mnie obrazac mowie swojne zdanie i to wszystko
          • epiphany Też się nie obraź.. 26.08.05, 12:10
            Cieszę się, że jestes zadowolona ze swojego wyglądu. Rozumiem jednak, że
            pisząc "delikatny" masz na myśli "zabiedzony" i "chorowity"??? Bo skoro Twój
            wygląd ma stanowić przeciwieństwo wyglądu "zdrowego"...
            • nero_19 Re: Też się nie obraź.. 26.08.05, 12:13
              Nie obrazam sie ,bo nie uwazam swojego wygladu za chorowity,po prostu nie podoba
              mi sie wyglad czerstwej wiesniaczki,wole wygladac drobniej,miec szczuple nogi i
              umiesniony brzuch
          • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 12:53
            Anorektyczki w swojej opinii mają siebie za grubaski. Postrzeganie siebie to
            bardzo indywidualna sprawa. nikt nie ma prawa stawiać za wzór innym swojego
            ideału, także w kwestii wyglądu. jeśli piszesz dziewczynie, że jej wygląd jest
            be (cyt.: wieśniaczka" co nie jest określeniem neutralnym??)i powinna zrzucić 4-
            5 kw w ciagu 3 tygodni, to nakłaniasz ją do tego, zeby zrobiła sobie kuku. Moim
            zdaniem bezmyślnie.
            • nero_19 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 12:56
              No ale ta dziewczyna sie sama zapytala ,czy to dobra waga i ja tylko wyrazilam
              swoja opinie.A jezeli ktos traktuje tak powaznie czyjes opinie z forum ,to musi
              byc mocno skaleczony i to nie moja wina o0
              • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:26
                nawet nie wiesz, ile osób powaznie traktuje! Zwłaszcza te ponizej 20 rż.
                Mnie interesuje, co to za oO co piszesz bo dotąd się nie spotkałam.
                • nero_19 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:30
                  no a jak myslisz co to moze znaczyc(sens jest prostszy niz sie wydaje ) o0
                  Ja jestem ponizej 20 roku zycia i forum traktuje z duzym dystansem.
                  no nie wiem uwazam ze tutaj wiekszosc osob nie wyraza szczerych pogladow.
                  • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:31
                    nie wiem, symbol nie podpada mi pod żadne ISO 9000 ;P
                    • nero_19 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:33
                      no a jakbys to przeczytala...
                      • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:46
                        O (kurde) o (kurde)
                        • nero_19 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:47
                          nie wiem jak ci to prosciej wytlumaczyc o0
                          • trzydziecha1 Re: Nie obraz sie.. 26.08.05, 13:57
                            na migi moze?
    • angel-m Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 20:38
      Zmień faceta!!!!!!:)
      • nemezis9 Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 20:52
        co??? gruba? czy wy wiecie co znaczy gruba? ja na Twoim miejscu dalabym w morde
        facetowi...sorry za wyrazenie ale to zwykla bezczelnosc z jego stony.
    • gzzz Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 21:26
      a on co, Mister Universe?? jeśli mówi poważnie, to jest zwykłym chamem i
      najlepiej zrobisz, jeśli go rzucisz.

ściskam mocno!
    • eva_walter Re: pytam, bo zglupialam. 25.08.05, 22:03
      nie ma racji. olej go.
    • dr.verte Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 06:18
      anjes napisała:

> to ja:
      > wzrost 170cm
      > 58kg,
      > 89-67-92
      > moj facet uwaza mnie za gruba.
      > czy ma racje? bo wydaje mi sie, ze swiat chyba podaza w dziwnym kierunku...

z takimi wymiarami to niesyntoniczna bardzo jesteś a do tego gruba
      • rraaddeekk Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 10:23
        anjes napisała:

>niesyntoniczna

Dziś poznałem nowe słowo!
        Tylko co ono znaczy?
        Możesz mi wyjaśnić?
        • rraaddeekk Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 10:55
          Znalazłem:

www.slownik-online.pl/kopalinski/8BD899B5C47FE1614125659A007FD5A2.php#A95460A555A68E00412565
          9A007FEE33

Czytam to forum i staję się coraz mądrzejszy!
    • zahra Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 08:18
      Z takimi wymiarami jestes akurat! Czas na zmiane faceta moja droga!!!
      Ja mam 170 i 56kg, wygladam zupelnie normalnie, wiec 2 kg wiecej nie robi
      zadnej roznicy.

Pozbadz sie bezmozgowca!!!

Pozdrawiam serdecznie;-)
    • trzydziecha1 Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 08:23
      Uważam, ze jesteś normalną, pięknie zbudowaną kobietą. Masz spory biust i
      krągłe biodra przy czym talia jest szczupła. Nie bierz sobie do serca rad
      debili.
    • sumire Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 09:32
      Bzdura.
      No chyba, że z przekąsem to mówi?
      • rraaddeekk Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 10:21
        Suche liczby nic nie znaczą!
        Ocena grubości (zgrabności!) jest bardzo subiektywna.
        Zależy gdzie i jak się tłuszczyk rozkłada oraz jeszce kilka czynników.

Przy takim wzroście nie powinno być źle, ale tak jak wspominałem wiele zależy
        od budowy (kości, umięśnienie, typ sylwetki).
    • epiphany Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 10:34
      Nie słuchaj tych pacanów tutaj ani swojego chlopaka (sorry, ale to też jakiś
      pacan). Z takim wzrostem, waga i wymiarami musisz być szczupła, nie ma siły.
      Masz BMI 20, a zatem idealne. Jestem dokładnie Twojego wzrostu, mam podobną
      budowę, ale ważę 52 kilo i mam ewidentną niedowagę, co wcale mi się nie podoba
      (nie tylko mnie). Nie przejmuj się wiec prowokatorami i głuptasami - i broń
      Boże nie próbuj się odchudzać!!! :D
    • sagis Powiedź jemu,że ma małego. 26.08.05, 10:34
      Dla kochającego mężczyzny nigdy kochanego ciała za dużo.
      Jak scudniesz, to zmiejszą Ci się piersi i pupa, a tego pewnie on nie chciałby:-))))
      Masz normalną budowę, a jeśli jemu ona nie odpowiada, to znajdź dorosłego i
      dojrzałego mężczyznę, a nie małego chłopca.
      • sagis Ta naprawdę prawdziwym mężczynom podobaja się 26.08.05, 10:37
        normalne kobiety, a nie anorektyczne nastolatki.
        Takie tylko małym chłopcom podobają się, którzy naoglądali się świerszczyków:-))))
    • boski.zawodowiec powinnas wazyć około 45 kg. przy takim wzroscie 26.08.05, 10:36

• sagis Dzieci nie są takie wysokie.Pedofilem jesteś? 26.08.05, 10:40

• margie Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 10:47
      Wazny tez jest wiek i rodzoaj kmosca. Teoretycznie moglabys wazyc pomiedzy 52-
      55kg, ale najwazniejsze jest to, ze TWOJ facet uwaza cie za GRUBA!!!!! To jest
      po prostu skandal. Po pierwsze gruba na pewno nie jests, po drugie, co to za
      text?! Ja pier...le...
    • anjes Re: pytam, bo zglupialam. 26.08.05, 11:04
      dzieki za wszystkie odp.
      zazwyczaj forum tylko czytam i teksty mlodych "anorektyczek" czesto przyjmuje z
      przymrozeniem oka,ale z tym pytaniem przylecialam, bo naprawde zglupialam.
      mam 26 lat i naprawde troche mnie facet zdziwil, tym bardziej, zaq jest 12 lat
      starszy i wydawaloby sie, ze juz w mozgownicy powinien mniec poukladane.
      pozdrawiam.
      • anjes wstyd, co za blad!! 26.08.05, 11:05
        MIEC!!!!! nie mniec! chyba z moja mozgownica tez cos nie tak ;)
        • humming Re: wstyd, co za blad!! 26.08.05, 14:32
          Pamiętaj, że mężczyxni nie za bardzo rozróżniają gradację określeń wagi
          kobiety. Tzn. dla nich nie ma "w sam raz" ale albo gruba albo chuda lub
          szczupła. Więć zwrotem "gruba" za bardzo się nie przejmuj to jest po prostu
          skrót myślowy:)
          Ale ja mam np. 172 cm.i 90-63-87 ważę 52-53 kg.
          Powinnaś ważyć 53 najwyżej a zobaczysz że się lepiej poczujesz sczególnie talia
          lepiej 63 dla ciebie.
          pozdrawiam

• tak_to_wlasnie_ja rzuc takiego chlopa w cholere jak najszybciej 26.08.05, 21:59
            DZIEWCZYNO, ona autorka postu nie napisala nigdzie ze sie czuje gruba!!! Albo ze
            sie zle czuje ze swoja waga! Wiec skad to zalozenie ze lepiej sie poczuje jak
            bedzie wazyla 53 najwyzej???
            Jesli chodzi o ciebie - jestes na granicy (albo przekroczylas prog) NIEdowagi.
            Na pewno jestes piekna (zgrabna) i bardzo dumna z tego ze taka piekna. Tylko ze
            twoja budowa (no bo jakos nie bardzo wierze ze tak ci sie przypadkiem slicznie
            te 53 kilogramy wagi rozkladaja w schemat 90-60-90) nie musi miec nic wspolnego
            z budowa ciala twojej kolezanki ktora po prostu ilekolwiek by nie wazyla nie
            bedzie przedstawiala soba pomnozonych wymiarow 90-60-90.

Droga autorko postu:
            - jesli twoj partner mowil o twojej "grubosci" powaznie a nie w zartach pomysl o
            tym czy nie czas zastanowic sie nad zmiana partnera na takiego ktory miedzy
            innymi zachwyci sie twoja normalna sylwetka.
            - mam nadzieje ze posty dziewczynek ponizej 20tki ktore ci odpowiedzialy byc
            moze nawet w dobrej wierze zlekcewazysz tak jak na to zaluguja. Byc moze
            kobietom tym nie zostaje w zyciu nic poza dbaniem o swoj idealny wyglad, byc
            moze sa tak zakompeksione ze nie potrafia uwierzyc w to ze kobiety w bardzo
            szeroko pojetych "normalnych" rozmiarach tez moga sie czuc w soim ciele dobrze i
            ze wlasnie takie jakie sa moga sie bardzo podobac mezczyznom.

Wiary w siebie i milosci (do siebie) i wytrwania w niepoddawaniu sie mediowym
            schematom zycze.
    • nero_19 to jakas farsa 26.08.05, 22:04
      to jakas farsa!!!
      jak mozesz wazyc wiecej niz 45 kg!!!?
      przy tym wzroscie jestes otylym monstrum !!!Mam nadzieje ze sobie to
      uswiadomisz i pamietaj ze wiele osob cie ostrzegalo ,jak twoj chlopak (ktory ma
      racje-jestes gruba)cie rzuci!!!o0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka