Gość: Vika IP: *.ewave.at 29.08.02, 11:40 Ciotka Vika Cie szuka......-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poison1 Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! 29.08.02, 11:44 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ciotka Vika Cie szuka......-) Jezu, moje uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovienka Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.08.02, 12:07 Tulić uszy jak Vika krzyczy o!;) znalazłam się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! 29.08.02, 12:50 Gość portalu: ovienka napisał(a): > Tulić uszy jak Vika krzyczy o!;) > znalazłam się:))) A ty sobie podkul ogon,o!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovienka Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.08.02, 13:28 ale mnie ogon od krzyku nie boli o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! IP: *.ewave.at 29.08.02, 16:03 Ale sa tacy co niedlugo beda z tego forum tak zmykac,ze ich ogony od podkulania zabola.-)))Zwlaszcza ci,ktorzy szukaja guza:-)Nie przejmuj sie Ovienka,oni nie maja jeszcze forum na wlasnosc:-)))))))))))i tym optymistycznym akcentem,zawiadamiam Cie,ze napisze do Ciebie wiecorkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
suzy_creamcheese Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! 29.08.02, 16:24 Gość portalu: Vika napisał(a): > Nie przejmuj sie Ovienka,oni nie > maja jeszcze forum na wlasnosc:-))))))))))) A Ty masz na własność? Z Twojego postu wynika, że tak właśnie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ovienkaaaaaa!!!!!!!! IP: *.ewave.at 29.08.02, 16:29 suzy_creamcheese napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Nie przejmuj sie Ovienka,oni nie > > maja jeszcze forum na wlasnosc:-))))))))))) > > A Ty masz na własność? > Z Twojego postu wynika, że tak właśnie będzie... > > Odpowiedz Link Zgłoś