Dodaj do ulubionych

dlaczego skasowano moj watek o tiko?

01.09.05, 09:53
gdzie naruszylem regulamin? bede wdzieczny za pouczenie.
czy tiko jako kobieta jest pod scisla forumowa ochrona i nie mozna jej prosic
o przeslanie zdjecia? a asiulka mozna prosic (osiem razy ja wczoraj prosilem
i nikt nie skasowal)???

ps. tiko, przeslij zdjecie:P
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:54
      Dlaczego tico przesłąła Ci zdjecie a mi nie???????????????????????
      • boski_hydraulik Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:55
        jak to? przeciez to oczywiste.
        • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:59
          nie rozumiem takich oczywistości??? Kobieta kobiecie nie zrobiłaby tego :P
    • owca Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:57

wątki personalne przenoszone są na Oślą Ławkę
      • mmagi Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:58
        :D
      • boski_hydraulik Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:03
        :)) owca, czy mam ci wyliczyc wszystkie pozostale i sasiadujace watki
        personalne czy tez zechciala bys sama rzucic okiem?

owca napisała:

>
        > wątki personalne przenoszone są na Oślą Ławkę
        >
        • owca Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:04

miło mi będzie jak wyliczysz :-)
          • boski_hydraulik Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:06
            no chocby "co ja widze"?
            • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:07
              Bo nie! Pies ogrodnika jesteś wiesz????
              • owca Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:09

nie zapominajcie proszę o [TU]
                bardzo proszę....
                • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:16
                  Bo ja bardzo prospołeczna jednostka jestem :D
            • owca Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:08

bardziej on pogaduszkowy niż personalny
              też poleci ;-)
              • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:10
                Kurde w końcu mi cos wytną :DDDD
                • owca Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:13

gdyby tak wszyscy reagowali! :-DDD
              • boski_hydraulik Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:10
                alez niech sobie zostanie. chcialem ci tylko udowodnic, ze masz slynne
                cenzosrkie nozyce kalego. a tiko jako kobiete z jajami nie trzeba tak ochraniac.

owca napisała:

>
                > bardziej on pogaduszkowy niż personalny
                > też poleci ;-)
                >
      • mandana owca 01.09.05, 10:57
        1. mambo, prosze nie obraz sie, bo to nie o Twoja osobe chodzi:))) Tobie
        osobiscie zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:))
        2. chodzi o fakt, ze owca pisze: watki personalne sa kasowane, watek @@@
        mamba@@@ nie jest personalny?
        • boski_hydraulik Re: owca 01.09.05, 10:59
          ad rem. jest personalny ale z uwagi na wyjatkowosc sytuacji (kto w dzisiejszych
          czasach ma odwage sie zenic?) jest oczywiste, ze powinien zostac.

mandana napisała:

> 1. mambo, prosze nie obraz sie, bo to nie o Twoja osobe chodzi:))) Tobie
          > osobiscie zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:))
          > 2. chodzi o fakt, ze owca pisze: watki personalne sa kasowane, watek @@@
          > mamba@@@ nie jest personalny?
          • mandana Re: owca 01.09.05, 11:02
            rozumiem wyjatkowa sytuacje, dziwi mnie jedynie, ze admin moze sam robic
            wyjatki, ale juz sie o to zapytalam gdzie trzeba:))
            mimo to: mamba nie bierz tego do siebie, to mogl by byc kazdy inny forumowicz:))
            • mamba30 Re: owca 01.09.05, 11:02
              ależ ja nic do siebie nie wzięłam, więc się nie stresuj :)
          • owca Re: owca 01.09.05, 11:14
            boski_hydraulik napisał:

> ad rem. jest personalny ale z uwagi na wyjatkowosc sytuacji (kto w dzisiejszych
            > czasach ma odwage sie zenic?) jest oczywiste, ze powinien zostac.

słusznie - to wyjątkowa okazja i wyjątkowo watek ten oczywiście zostaje
            :-)
            • mandana Re: owca 01.09.05, 11:18
              juz nie wazne, bo nie wiedzac czy Tobie wolno wyjatki robic, zapytalam w innym
              miejscu. nie idzie o kasowanie watku mamby, a o pochopne kasowanie innych, i o
              tekst:"watki personalne sa kasowane...". jak dostane odpowiedz, to podam ja
              Tobie owco dalej.
              pozdrawiam:))))
    • mmagi Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:57
      no przeciez ci odpisał...a ze przesłał...a:-))
    • mamba30 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:58
      już Ci przesłał/a :))
    • boski_hydraulik Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 09:59
      przeslala. prawdziwa slicznotka o nieco orientalnej urodzie. kto chce?
      • mamba30 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:00
        ja mam :)))
      • mmagi Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:01
        nie przesyłamy zdjec dalej i nie łam tej zasady,chyba ze sie tico zgodzi:P
      • mmagi po za tym my wszyscy mamy:-P 01.09.05, 10:01

• trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:02
        Ja ja!!!
        • trzydziecha1 Re: dlaczego skasowano moj watek o tiko? 01.09.05, 10:04
          Ja nie mam i to jest świnstwo!
      • trzydziecha1 Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:07
        tylko mi przeslij.
        • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:08
          nie przesle bo mnie owca zdenerwowala i sie obrazilem.

trzydziecha1 napisała:

> tylko mi przeslij.
          • trzydziecha1 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:09
            Prosiak ;(
          • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:16
            sie nie obrazaj, tylko wyslij zdjecie :)
            • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:18
              najpierw ty:P

kwik napisała:

> sie nie obrazaj, tylko wyslij zdjecie :)
              • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:19
                moze byc lewy profil - rtg? :)
                • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:20
                  tak moze byc, tylko niech pluca beda ladnie wyeksponowane. na wdechu.

kwik napisała:

> moze byc lewy profil - rtg? :)
                  • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:22
                    tera jest trend na wdech przepona :P
                    • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:24
                      proszek sie szybciej wchlania? popatrz, czlowiek sie uczy kazdego dnia.

kwik napisała:

> tera jest trend na wdech przepona :P
                      • trzydziecha1 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:28
                        Hydrauli, Ty masz tyle wspólnego z bz co mniej wiecej Chaplin z Halamą :P Ktos
                        ty?
                        • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:29
                          ja już od wczoraj się zastanawiam, kto On....
                          • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:30
                            ja wam powiem, jak dostane zdjecia :P
                            • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:31
                              oz ty! dobra sam wam powiem jak przeslecie zdjecia do mnie a nie do niej.

kwik napisała:

> ja wam powiem, jak dostane zdjecia :P
                              • trzydziecha1 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:32
                                przeca ty chyba moje masz ;PP
                              • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:47
                                cicho tam przy kranie :) co dwie skrzynki to nie jedna, kapito? :)
                            • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:33
                              kwik napisała:

> ja wam powiem, jak dostane zdjecia :P

Ty nas tu lepiej nie szantażuj :))) możesz swoje najpierw wysłać :))
                              • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:37
                                nie, nie moge :) dawaj zdjecie.
                                • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:40
                                  kwik napisała:

> nie, nie moge :) dawaj zdjecie.

to jak to??? Ty nie możesz, a ja muszę móc???? :)
                                  • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:41
                                    ktos musi, aby nie mogl ktos, nieprawdaz? dawaj, dawaj, wolne bajty czekaja w
                                    skrzynce :)
                                    • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:43
                                      nie da rady :)))) za nic w świecie pierwsza nie wyslę :)
                                      • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:45
                                        kiedys musi byc ten pierwszy raz. slij :)
                                        • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:46
                                          im bardziej ktoś mnie ciśnie, tym bardziej się zapieram, rogata i uparta ze
                                          mnie bestia :))
                                      • asiulka81 ;;;;;;;;;;;;;; 01.09.05, 10:45
                                        Dziewczyny przestancie sie siebie wstydzic. Na pewno obie jestescie sliczne,
                                        wiec wyslijcie sobie te fotki wreszcie!
                                      • boski_hydraulik uwaga 01.09.05, 10:45
                                        nie wysylajcie zdjeci kwikowi bo to jest MATRYMONIALNY OSZUST. ostatnio tak
                                        grasowal w jakims hipermarkecie w bydgoszczy! zdjecia bezposrednio do mnie
                                        prosze:P

mamba30 napisała:

> nie da rady :)))) za nic w świecie pierwsza nie wyslę :)
                                        • trzydziecha1 Re: uwaga 01.09.05, 10:46
                                          Byś sie przedstawił. Bo na razie zgaduję, że buraczek???
                                          • asiulka81 Re: uwaga 01.09.05, 10:47
                                            Buraczek? a to checa?
                                            • boski_hydraulik wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:49
                                              asiulka81 napisała:

> Buraczek? a to checa?
                                              • mamba30 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:49
                                                lepiej by brzmiało botwinki :))
                                                • boski_hydraulik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:50
                                                  botwinka z trzydziestka w nicku? przyslij zdjecie:P

mamba30 napisała:

> lepiej by brzmiało botwinki :))
                                                  • mamba30 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:51
                                                    30 była rok temu, teraz mam o jedną wiosenkę więcej, a fotki nie dam... chcesz,
                                                    to wyslij pierwszy :))
                                              • trzydziecha1 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:53
                                                NIe odpowiadasz nma pytania, etyliety Cie trzeba uczyć? Jeszcze chwila a
                                                przestanę sie do Ciebie odzywac.
                                                • boski_hydraulik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:53
                                                  jakie pytania?

trzydziecha1 napisała:

> NIe odpowiadasz nma pytania, etyliety Cie trzeba uczyć? Jeszcze chwila a
                                                  > przestanę sie do Ciebie odzywac.
                                                  • mamba30 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:53
                                                    miałeś się przedstawić, ktoś Ty????
                                                  • boski_hydraulik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:54
                                                    boski hydraulik. o co chodzi???

mamba30 napisała:

> miałeś się przedstawić, ktoś Ty????
                                                  • mamba30 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:57
                                                    eeee, Ty w ogóle nie rozumiesz, o czym do Ciebie rozmawiamy :))
                                                  • kwik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 10:54
                                                    mowie wam, dajcie zdjecia :)
                                                  • trzydziecha1 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 11:01
                                                    Dobra, nie udawaj gupszego niż jestes :PPPPPP Zreszta wiem juz kim jesteś,
                                                    udowodniłam Ci już "buraka" :PPPP
                                                  • boski_hydraulik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 11:02
                                                    och ty moja botwinko...
                                                  • trzydziecha1 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 11:03
                                                    miałeś mieć dzisiaj zapierdzielnik, co wylali cie???
                                                  • kwik Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 11:03
                                                    chyba wysuwasz zbyt daleko idace wnioski, ze tak sobie zacytuje...
                                                  • trzydziecha1 Re: wypraszam sobie. same jestescie buraczki nt. 01.09.05, 11:04
                                                    Kwik to było do hydraulika :DD gałązki sie już bardziej nie rozchodzą....
                                                  • asiulka81 Ciekawe ile hydraulik dzisiaj kranów naprawił? 01.09.05, 11:04
                                                  • trzydziecha1 Re: Ciekawe ile hydraulik dzisiaj kranów naprawił 01.09.05, 11:06
                                                    a ile rur przetkał??? ;PPPP
                                                  • asiulka81 I ile uszczelek założył, hmmm? 01.09.05, 11:07
                                                  • boski_hydraulik odpowiem, ale... 01.09.05, 11:08
                                                    najpierw zdjecia:P
                                                  • trzydziecha1 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:09
                                                    nie bo jutro doznasz szoku ;PPP
                                                  • mamba30 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:12
                                                    a dlaczego, bo nie rozumiem?
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:09
                                                    jak to misiaczku kochany? nie powiesz swojej Asiulce?
                                                  • boski_hydraulik Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:11
                                                    swojej asiulce powiem wszystko jak ja w koncu spotkam w galeryjce. przyslij
                                                    zdjecie to cie latwiej wyszukam w tlumie.

asiulka81 napisała:

> jak to misiaczku kochany? nie powiesz swojej Asiulce?
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:13
                                                    A nie lepiej, jak bedzie trudniej?
                                                    A gdzie praujesz misiaczku, bo ponoc miales miec dzisiaj niezle urwanie głowy w
                                                    pracy... a Ty nic tylko na posty odpisujesz...
                                                  • trzydziecha1 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:14
                                                    matko bosko asiulka Ty uważaj z tym misiaczkiem, uważaj....najpierw kupi Ci
                                                    pantofelki i sukienusię, potem każe zmywać gary i wieszac pranie a jak
                                                    odmówisz, zwolni! ;PPP
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:16
                                                    Ale ja lubie zmywac naczynia i robic pranie! I nie widze nic zlego w tym ze to
                                                    robie. Przeciez musi istniec jakis podzial obowiazków. Dlaczego wiec mam nie
                                                    robic czynnosci które sparwiaja mi satysfakcje?
                                                  • boski_hydraulik Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:15
                                                    kochanie. mowie ci jeszcze raz - nie sluchaj ich bo one nic nie wiedza tylko
                                                    chca jatrzyc w naszym zwiazku i zabicz uczucie w zarodku. przedwczoraj tak mnie
                                                    moj wspolpracownik wku..l, ze postanowilem do koca tygodnia nic juz nie robic!
                                                    stad ta moja plodnosc forumowa.

asiulka81 napisała:

> A nie lepiej, jak bedzie trudniej?
                                                    > A gdzie praujesz misiaczku, bo ponoc miales miec dzisiaj niezle urwanie głowy
                                                    w
                                                    >
                                                    > pracy... a Ty nic tylko na posty odpisujesz...
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:18
                                                    Mam nadzieje ze sie pogodzicie Skarbenku! I miła atmosfera w pracy powroci
                                                  • trzydziecha1 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:20
                                                    Hehehe coś mi mówi, ze znalazłeś dziewczynę swoich marzeń ;DDDDDDDDDDDD
                                                    "Ale ja lubie zmywac naczynia i robic pranie! I nie widze nic zlego w tym ze to
                                                    robie. Przeciez musi istniec jakis podzial obowiazków. Dlaczego wiec mam nie
                                                    robic czynnosci które sparwiaja mi satysfakcje?"
                                                  • boski_hydraulik Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:22
                                                    bystrzaka od razu wyczuje gdzie sa najlepsze konfitury, nie chwalac sie:P

trzydziecha1 napisała:

> Hehehe coś mi mówi, ze znalazłeś dziewczynę swoich marzeń ;DDDDDDDDDDDD
                                                    > "Ale ja lubie zmywac naczynia i robic pranie! I nie widze nic zlego w tym ze
                                                    to
                                                    >
                                                    > robie. Przeciez musi istniec jakis podzial obowiazków. Dlaczego wiec mam nie
                                                    > robic czynnosci które sparwiaja mi satysfakcje?"
                                                    >
                                                    >
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:25
                                                    I dzieci chcialabym miec...
                                                  • mamba30 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:27
                                                    to umówcie sie wreszcie do diaska w tej galerii i nie róbcie scen :)))
                                                    powiedzcie, w którym miejscu będziecie, to sobie Was podejrzę, mam rzut beretem
                                                    do GM
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:31
                                                    eee... Z nieznajomymi to ja sie nie umawiam! Trzeba najpierw pomejlowac...
                                                    normalny bieg zdarzen musi byc... Bo smakowitosci sa najfajniejsze jesli sa
                                                    długo wyczekiwane! Nieprawdaz?
                                                  • boski_hydraulik nie. tzn. nie zawsze. nt 01.09.05, 11:32
                                                  • asiulka81 Misiu pysiu? 01.09.05, 11:34
                                                    Jak to nie zawsze? Wytłumacz sie!
                                                  • boski_hydraulik Re: Misiu pysiu? 01.09.05, 11:38
                                                    nie zawsze poniewaz czasem nieoczekiwany ped zdarzen prawi mila niespodzianke
                                                    ktora smakuje najsmakowiciej.
                                                  • asiulka81 Re: Misiu pysiu? 01.09.05, 11:40
                                                    a lubisz takie nieoczekiwane akcje?
                                                  • boski_hydraulik Re: Misiu pysiu? 01.09.05, 11:41
                                                    bardzo.

asiulka81 napisała:

> a lubisz takie nieoczekiwane akcje?
                                                  • asiulka81 To pewnie szybciutki jestes... 01.09.05, 11:42
                                                    tylko ciekawe w którym znaczeniu? ;)
                                                  • boski_hydraulik Re: To pewnie szybciutki jestes... 01.09.05, 11:43
                                                    sprawdz sama. przeslij zdjecie:P

asiulka81 napisała:

> tylko ciekawe w którym znaczeniu? ;)
                                                  • asiulka81 Re: To pewnie szybciutki jestes... 01.09.05, 11:45
                                                    Skarbie przyslij pierwszy, to moze wtedy sie zdecyduje, czy warto moja energie
                                                    i czas inwestowac...
                                                  • asiulka81 Re: To pewnie szybciutki jestes... 01.09.05, 11:46
                                                    Ach no i nie odpowiedziales ile masz lat? Skad mam wiedziec czy np nie jestes
                                                    słodkim 15 latkiem z rumiencami na twarzy! ;P
                                                  • boski_hydraulik Re: To pewnie szybciutki jestes... 01.09.05, 11:48
                                                    mamma mia. ty nic nie rozumiesz. przyslij zdjecie:P
                                                  • asiulka81 Skarbie! 01.09.05, 11:51
                                                    Jesli nie rozumiem to mi wytłumacz! Bądź moim nauczycielem!
                                                  • boski_hydraulik Re: Skarbie! 01.09.05, 11:53
                                                    co dostane w zamian? jakaz to laska mnie obdarzysz?:P
                                                  • asiulka81 Skarbie! 01.09.05, 11:54
                                                    No to jak? Wytłumacz mi misiupysiu o co ci chodziło? Bo chciałabym wiedziec.
                                                  • boski_hydraulik Re: Skarbie! 01.09.05, 11:56
                                                    jak przyslesz zdjecie:)

asiulka81 napisała:

> No to jak? Wytłumacz mi misiupysiu o co ci chodziło? Bo chciałabym wiedziec.
                                                  • asiulka81 Re: Skarbie! 01.09.05, 11:58
                                                    Niestety musze juz wyjsc z domku. Ide na polowanie. Pa pa Skarbie. Nie ma to
                                                    jednak jak realne znajomosci.
                                                    Caluski Ci przesylam i gorace buziaczki.
                                                  • boski_hydraulik Re: Skarbie! 01.09.05, 12:00
                                                    baw sie dobrze skarbie kochanie. tez uciekam juz. a zdjecie?:P

asiulka81 napisała:

> Niestety musze juz wyjsc z domku. Ide na polowanie. Pa pa Skarbie. Nie ma to
                                                    > jednak jak realne znajomosci.
                                                    > Caluski Ci przesylam i gorace buziaczki.
                                                  • mamba30 Re: Misiu pysiu? 01.09.05, 11:40
                                                    boski_hydraulik napisał:

> nie zawsze poniewaz czasem nieoczekiwany ped zdarzen prawi mila niespodzianke
                                                    > ktora smakuje najsmakowiciej.

popieram, tak właśnie było ze mną i z Pytonem :)))
                                                  • asiulka81 Re: Misiu pysiu? 01.09.05, 11:41
                                                    hmmm... pozazdroscic!
                                                  • mamba30 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:33
                                                    zalezy.... :)
                                                  • trzydziecha1 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:28
                                                    Dobra mała zakwalifikowałaś się, teraz jeszcze zdjatko mu wyślij i bedzie
                                                    gites :DD
                                                  • asiulka81 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:33
                                                    Jak to zakwalifikowałas sie? hmmm nierozumiem
                                                  • trzydziecha1 Re: odpowiem, ale... 01.09.05, 11:34
                                                    przeszłas proces kwalifikacyjny :DDD
                                                  • asiulka81 Czyli zdałam? 01.09.05, 11:36
                                                  • trzydziecha1 Re: Czyli zdałam? 01.09.05, 11:44
                                                    nie wiadomo bez zdjęcia :(
                                                  • asiulka81 Re: Czyli zdałam? 01.09.05, 11:47
                                                    To kobieta wybiera! Niech wiec faceci sla nam zdjecia!!!
                    • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:24
                      Kwiku, a nie lepiej od chłopa sępić??? :))) Ja bym też posępiła, ale od tych,
                      których znam, dostałam juz fotki :)))
                      • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:27
                        mamba, dawaj zdjecie :)
                        • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:28
                          eee, ja baba, mówię przecież, żebyś chłopów obsępiała :))
                          • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:29
                            no to dawaj! :)
                            • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:30
                              ej, no coś Ty... ja nie jestem taka łatwa, ze mną to za raczkę trzeba najpierw
                              pochodzić :)))
                              • boski_hydraulik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:30
                                nie gadaj tylko slij zdjecie :)

mamba30 napisała:

> ej, no coś Ty... ja nie jestem taka łatwa, ze mną to za raczkę trzeba
                                najpierw
                                > pochodzić :)))
                                • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:32
                                  bedzie zdjecie to i jakis spacer sie znajdzie :)
                                  • mamba30 Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:34
                                    chol.era, same romantyki na tym forumie :))
                                    • kwik Re: Nie kłóć się z owcą 01.09.05, 10:38
                                      ktos musi.
    • asiulka81 Oj a Ty tylko o fotkach i fotakch... 01.09.05, 10:16
      Co Ty z tymi fotkami robisz poźniej kotku... ? ;)
      • boski_hydraulik Re: Oj a Ty tylko o fotkach i fotakch... 01.09.05, 10:18
        z jakimi zdjeciami skarbie kochanie?

asiulka81 napisała:

> Co Ty z tymi fotkami robisz poźniej kotku... ? ;)
        • asiulka81 ... 01.09.05, 10:19
          Z tymi które tak namietnie wysepiasz od forymowiczek!
          • boski_hydraulik Re: ... 01.09.05, 10:22
            na prawde nie wiem o czym mowisz skarbie kochanie. dopiero wczoraj zaczelismy
            nasz zwiazek a juz sie nierozumiemy. porozmawiajmy szczerze zanim to wszystko
            sie rozsypie.

asiulka81 napisała:

> Z tymi które tak namietnie wysepiasz od forymowiczek!
            • asiulka81 Och pysiu! 01.09.05, 10:25
              A kto fotke o Tico sępi i od Kwik!
              Ależ ja Ci nie bronie. Korzystaj z zycia. Carpie diem. Wszyscy dobrze wiemy ze
              zwiazki w wiekszosci bywaja krotkie... takze nie ma sie co przyzwyczajac do
              jednego misiaczka, ani do któregos z cukiereczków...
              • boski_hydraulik Re: Och pysiu! 01.09.05, 10:29
                dziekuje ci misiulinku. oto godny nasladowania przyklad kobiety wyrozumialej i
                zdolnej do kompromisu. wszystko dlatego, ze znasz swoja wartosc i nie masz
                kompleksow. dlatego przy tobie mezczyzna rosnie a nie staje sie kastratem w
                bamboszach. przyslij zdjecie:P

asiulka81 napisała:

> A kto fotke o Tico sępi i od Kwik!
                > Ależ ja Ci nie bronie. Korzystaj z zycia. Carpie diem. Wszyscy dobrze wiemy
                ze
                > zwiazki w wiekszosci bywaja krotkie... takze nie ma sie co przyzwyczajac do
                > jednego misiaczka, ani do któregos z cukiereczków...
                • asiulka81 Oooo 01.09.05, 10:34
                  Kastrat w bamboszach-fajne! Muszę zapamietać. Postrasze żonatych kolegow ta
                  wizja ;)
                  A Ty znowu misiaczku o fotkach...
                  A swoją drogą słodki jestes!
                  Ciekawe czy potrafisz być chamski... hmmm...
                  Bywa że uroczy mezczyzna posiada drugie demoniczne JA...
                  • boski_hydraulik Re: Oooo 01.09.05, 10:44
                    ty tez jestes slodziutka najdrozsza. a jaka przenikliwa! z ta ciemna strona
                    natury to wszystko prawda.

asiulka81 napisała:

> Kastrat w bamboszach-fajne! Muszę zapamietać. Postrasze żonatych kolegow ta
                    > wizja ;)
                    > A Ty znowu misiaczku o fotkach...
                    > A swoją drogą słodki jestes!
                    > Ciekawe czy potrafisz być chamski... hmmm...
                    > Bywa że uroczy mezczyzna posiada drugie demoniczne JA...
                    • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 10:46
                      Buuu.... A czemu tak jest? Czemu to musi byc prawda?
                      • boski_hydraulik Re: Oooo 01.09.05, 10:48
                        ale co czemu najdrozsza? czemu ciemna strona? no przeciez to oczywiste, ze ta
                        ciemna strona to nie chamstwo (psst. chodzi o seks grupowy)
                        • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 10:54
                          No nie obrażaj się o buraczka-to nie ja rzuciłam te insynuacje! Wybaczysz?
                          A co do seksu grupowego-lubisz? Hmmm Ja chyba jednak preferuje bliskosc i
                          intymnosc...
                          • boski_hydraulik Re: Oooo 01.09.05, 10:56
                            skarbie tobie wybaczam wszystko kochanie. nic nieuprzejmego nie napisalem a one
                            mnie od razu od burakow wyzywaja. to to nasze rodzace sie uczucie ich tak
                            drazni.
                            • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 10:58
                              Nasze uczucie? Nie kokietuj misaczku.
                              • boski_hydraulik Re: Oooo 01.09.05, 11:01
                                marze o tym aby ci w koncu kupic sukieneczke w galeryjce:) przyslij zdjecie.

asiulka81 napisała:

> Nasze uczucie? Nie kokietuj misaczku.
                                • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 11:01
                                  A moze bielizne?
                      • trzydziecha1 Re: Oooo 01.09.05, 10:48
                        Nie mart się asiulka, każdy facet tak mowi, bo nie chce wyjść na bezjajecznego
                        • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 10:56
                          czyli oni sa potulnymi misiami... och... chcialabym zeby tylko tacy na tym
                          swiecie byli!
                          • trzydziecha1 Re: Oooo 01.09.05, 10:58
                            nie są, nie wyciagaj tak daleko idących wniosków z tego co napisałam :PP
                            • asiulka81 Re: Oooo 01.09.05, 11:03
                              No tak, czasami każdy misio bywa złym, nienajedzonym i naburmuszonym
                              niedzwiedziem... brrr...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka