Dodaj do ulubionych

Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz!! :)

01.09.05, 10:49
Internautki wszelkich stanów, poglądów i maści: połączmy swe siły i zróbmy
razem coś, czego oprócz nas nikt inny nie potrafi- zagłosujmy na Panią
Henrykę Bochniarz!! Pokażmy, ze Kobieta MOŻE!!!!!!!!!!!!
Nie chcę głosować na Kaczyńskiego ani Tuska, nie chcę nie mieć wyboru - chcę
oddać swo głos na kandydata, który nie przegra tylko dlatego, ze jest
Kobietą. Wierzę, że można to zrobić!
Pozdrawiam wszystkie Kobiety :)))))
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 10:50
      pozdrawia Cie wujek władek - mistrz cietej riposty:)
      • kwik Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 10:52
        czesc ciotko władko :)
        • ticoqp Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 10:56
          znasz kawał o wujku władku - mistrzu cietej riposty? cześć:)
          • kwik Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:00
            znam wujka władka :)
            • ticoqp Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:02
              ?? tego co mu się 4 wrony na interesie mieściły?
    • pimpek_sadelko solidarnosc jajnikow 01.09.05, 10:52
      to za malo, pani henia jakos marna w kampanii, w ogoel wlasciwie jej nie ma.
      nie mam pojecia co ta pani chce zrobic itd...
      • mimblaa Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 10:55
        Mało, bo jako jedyna nie chciała rozpoczynac kampanii wczesniej, wpisując w
        bilboardy "prezydent", tłumacząc to bzdurami w stylu Tuska (nazwa szefa klubu)
        czy Kaczyńskiego (promocja stanowiska Prezydenta W-wy). Popatrzcie na jej
        program polityczny, on ma ręce i nogi. Pani B. to liberał, człowiek o otwartym
        umyśle, doświadczeniu, wiedzy i ogromnym wyczuciu.
        • pimpek_sadelko Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:03
          moze i tak... ale preydent powinien miec jakies zaplecze, a pani bochniaerz
          raczej na to liczyc nie moze. poza tym... to ona powinna szukac wyborcow,
          docierac do nas... ja mam latac za nia po necie i szukac programow
          politycznych? sorry... nawet adresu jej strony nie znam. skad mam znac ten
          cudowny program? nigdzie go nie widzialam, nic o nim nie slyszlam!
          • ticoqp Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:06
            a jak mieciula?;)
            • pimpek_sadelko Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:22
              ticoqp napisał:

> a jak mieciula?;)
              ma nisamowite dlugie klaki:)
              wyglada jak miniatura mopa:)
              mysle, ze do czyszczenia butelek bylby niezastapiony:D
              • ticoqp Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:27
                ciekawe jak podzielisz uczucia:))))))))))
                taaaaaa butelek;) zaraz dzwonię do animalsów albo gdzie tam:)
                • pimpek_sadelko Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:35
                  ticoqp napisał:

> ciekawe jak podzielisz uczucia:))))))))))
                  > taaaaaa butelek;) zaraz dzwonię do animalsów albo gdzie tam:)

nie czyszcze nim butelek... mam wielkie serce miecia kocham szalenie:)
                  chomik w podziale uczuc to pryszcz... lepiej powiedz co z psem... zna mojego
                  meza juz kilka lat, bardzo go lubi a jak tylko maz sie do mnie przytula to
                  pisk, spiewy psie... z synem pewnie bedzie jeszcze gorzej. bedzie wrzask jak
                  bede go brala na rece;)
                  masz sposoby na psa?:)
                  • ticoqp Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:38
                    no wiem, że nie butelki:)
                    ja mojego tylko zarciem mogę przekupić nie jest pazerny na uczucia:))))
                    • pimpek_sadelko Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:42
                      ticoqp napisał:

> no wiem, że nie butelki:)
                      > ja mojego tylko zarciem mogę przekupić nie jest pazerny na uczucia:))))
                      moja suke sie glaszcze co godzine przez pol godziny:D
                      trzeba tez jej mowic, ze jest piekna i madra:D
                      • ticoqp Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:48
                        załatw jej psa:)
                        • pimpek_sadelko Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 11:51
                          ticoqp napisał:

> załatw jej psa:)
                          a stara na takie atrakcje... 13 latek to juz kawal czasu... no i kiedys jej
                          lekarze powycinali to i owo jak chorowala, seks odpada:D
                          • ticoqp Re: solidarnosc jajnikow 01.09.05, 12:01
                            ja nie mówię o seksie tylko może by sie szczeniakiem "zaopiekowała"/:)
    • widokzmarsa Eee.. znów PZPR, to juz chyba lepszy Lepper 01.09.05, 11:03
      Towarzysze i towarzyszki pchają się do złoba a to juz było w różnych odmianach.
      A jak będzie andrzejek to będą jaja bo on moze nie głupszy od Wałęsy ale wódz
      nieobliczalny.
      • mimblaa Re: Eee.. znów PZPR, to juz chyba lepszy Lepper 01.09.05, 11:19
        To ja wtedy gadam c ticoqp w sprawie wizy do Mongolii...
      • goha66 Re: Eee.. znów PZPR, to juz chyba lepszy Lepper 01.09.05, 12:50
        heh ... wczoraj posłuchałam "wodzusia Leppera" na zywca, akurat prowadził
        kampanię w moim mieście... darł się godzinę, żadnego pomysłu czy konkteru, a
        wszystko co powiedział moznaby zamkąć w krótkim stwierdzeniu, że Polskę
        zrujnowali komuniści, a rozkradli solidarnościowcy ... i do tego wszystkiego co
        chwila używał "niepodważanego" argumentu : ..."to chyba nie jesteście tacy
        głupi, żeby głosować na ... i tu padały kolejne nazwy ugrupowań"... z tego
        festynu przedwyborczego oprócz niesmaku spowodowanego sprzedawaniem piwa
        gó..arzom na oko 13-14letnim (przy zerowej reakcji przebywajacych tam tłumnie
        policjantów) wyniosłam też pewność, że napewno nie zagłosuję na Leppera .
        A co do pani B. - poczytam z ciekawością :)
    • mimblaa Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:24
      Wszystkich zainteresowanych odsyałam na stronę www.bochaniarz.pl Nie uważam, że
      to mnie ma ktoś szukać jako wyborcy - to jak z wciskaniem Ci na ulicy szmelcu
      za 5 zł i mówienie, ze to cud techniki. Chcąc dokonać dobrego wyboru, sama
      wyruszam na poszukiwanie tego, co spełni moje oczekiwania. Opieranie się na
      informacjach wsączonych do mózgu za pośrednictwem TV albo bilboardów, a nie
      poszukiwanie rozumem - to nieszczęście nieświadomości i braku odpowiedzialności
      za własne działania.
      • mimblaa Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:27
        Przepraszam za błąd. Oczywiście www.bochniarz.pl :)
      • pimpek_sadelko Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:33
        nie ma to jak przesada:)
        miedzy sluchaniem na slepo tego co w tv a latwym dostepem do wiedzy o kandyacie
        na prezydenta rp jest przepasc. wpadlas w populizm zwiazany z kampania? moze
        szklanka zimnej wody?:)
        • mimblaa Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:40
          Słusznie, zapędziłam się. Generalizowanie nie jest dobre :)) Ale słuchając
          ludzi w róznych sytuacjach utwierdzam się w przekonaniu, ze im wystarczą
          WYŁĄCZNIE bilboardy, reszta jest milczeniem.
    • rachela180 Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:46
      Bochniarzowa nie ma zaplecza politycznego - dziś w polityce nie ma już
      Mazowieckiego i Frasyniuka. Może wrócą, ale szczerze w to wątpię, bo Demokratów
      panowie Belka i Hausner zwyczajnie kompromitują.
      Poza tym Bochniarz nie ma wyrazistych poglądów politycznych. Nie wiem co myśli.
      Natomiast wiem co myśli Tusk i co myśli Kaczyński (ale już nie wiem, co myśli
      Cimoszka).

Ja powiem tak:
      w I turze głosuję na Kaczora.
      w II turze, jeśli wejdzie Kaczor, również.
      w II turze, jeśli Kaczor nie wejdzie, a wejdzie Tusk, zagłosuję na Tuska.

Za bzdurę uważam głosowanie na kobietę dlatego, ze jest kobietą. Jeśli chcemy
      równouprawnienia, to płeć nie powinna mieć nic do rzeczy. Hasło: kobieta
      głosuje na kobietę - uważam za przejaw dyskryminacji wobec mężczyzn.

PS Argument, że Kaczor jest kurdupel, tez do rzeczy nic nie ma, bo Tusk jest od
      niego niższy :D (tak profilaktycznie informuję)
      • pimpek_sadelko Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 11:51
        rachela... kaczyzm ci sie podoba serio?:(
        ojej....
        ja nie wiem na kogo glosowac, po tej calej nagonce mam ochote na cimoszewicza.
        tusk stal sie bardziej populistyczny niz kaczor, na dodatek nie wierze, zeby
        nie pochwalal tego co rrobio pulkownik miodowicz... brzydze sie tym.
    • baltazarus Głosujcie na H.Bochniarz, bardzo proszę! 01.09.05, 12:15
      Lepiej zagłosować na p. Bochniarz - byłą I sekretarz PZPR w swoim zakładzie
      pracy - gdyż nie ma ona żadnych szans, niż oddać głos na takiego Cimoszewicza,
      który szanse ma.
    • iberia29 Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 12:36
      no chyba sie kobieto zle czujesz, niestety ale tym razem nie biore udzialu w
      solidarnosci jajnikow.
    • tomasz_wlod Re: Kobiety!!!!!!!!!!!!! Głosujmy na H.Bochniarz 01.09.05, 13:56
      łooo Jezu.
    • boski.zawodowiec nalezysz do tonącej tratwy o nazwie demokraci? 01.09.05, 14:12
      przykro mi ale nie pomozemy ci w spełnieniu twoich ambicji.
      Twoja przełozona ma 2% poparcia i niech tak jzu pozostanie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka