kwik 02.09.02, 09:36 nowy rok szkolny. granatowe spodnice/spodnie i biale podkolanowki na start! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: (b)o mamy całkiem............................ 02.09.02, 09:38 a ja mam dodatkowo włosy w mysie ogonki zaplecione ze wstążkami oczywiście.... i nowe mokasyny... jak po akademii na rozpoczęcie roku szkolnego..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o mamy całkiem............................ 02.09.02, 09:42 taaa, dwa kucyki i wielkie rozowe kokardziska:) akademia byla piekna, wzruszylam sie do lez... no i przemowa pana dyrektora...poruszajaca dusze i serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (b)o mamy całkiem............................ 02.09.02, 10:00 Jak to różowe kokardziska.... białe i granatowa aksamitka pod szyją... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o mamy całkiem............................ 02.09.02, 10:21 zeby wyrozniac sie z tlumu :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)o mamy całkiem............................ 02.09.02, 09:49 jak to BYŁA? o 8 msza, o 9 akademia, więc jeszcze trwa plan lekcji, nowe panie Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no. grzechu przyniosl wino.. 02.09.02, 09:53 poszlismy pod wierzbe... placzaca... jablonski (jabol) chcial popalic... ale nikt nie mial dropsow, wiec dali spokoj, bo ruska od razu by poczula... stare prochno... dyro jak co roku czerwony jak burak... stary komuch... bozena fajnie wyglada... opalona... portas ptrzyniosl cala pake lentilek... jego stary dalej robi w czechach... glupio sie czuje w tym sledziu... no i git... obiecuje sobie ze chocby nie wiem co w tym roku zaczne sie golic... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... u nas daja... ale ja jako ludnosc 02.09.02, 11:53 naplywowa i tak nie dostalem... chromole... zreszta jaki pierszak chcialby taka tyte???? z cukierkami... miskami... i takimi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e. tam sister... piepszyc juniorki... 02.09.02, 11:51 tarcze mam nie przyszyta... tylko na szpilce... a wogole to tania i bozena sie podobno ostatnio pobily o to ktora ma bardziej sportowy biust... ale giciarsko... a chudy podobno przez wakacje zostal popersem... ja tam piernicze... ide do domu... skocze jeszcze do ruchu, bo mi sie skonczyl loton 4 i wlos mi nie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik po drodze wstap do warzywniaka 02.09.02, 12:02 po malinowa mambe. a tak w ogole to jutro ide na wagary. moze do pasieki*. *pasieka - jedno z miejsc, w ktorym spedzalo sie 3 godziny matematyki/fizyki/chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Mamba malinowa... 02.09.02, 12:06 ...i napoj z woreczka ze slomka... ohydny... pyszny...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mamba malinowa... 02.09.02, 12:15 i "cytrynowa" oranzada w proszku (bialo-zielona torebka), strzelajaca na jezyku.. i jogurt z owocami lesnymi, ktore lasu nigdy nie widzialy....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 juz ja wam kupie... ale lody na patyku chyba... 02.09.02, 12:23 co to sie im pozachciewalo... i moze jeszcze gume donald duck??? z historyjka??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e. tam sister piepszyc warzywaniaka... 02.09.02, 12:21 mowlilem ci za stary portasa robi u pepikow... to i przywiozl... tylko ze nie malinowa... malinowa mamba tro jest dla lalusiow... on przyiozl kokalowa... * mat/fiz/chem???? tak tez myslalem kwik ze jestes inzynierem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik piepszyc i piepszyc... 02.09.02, 12:31 wole cynamonic. :) od kokakolowej zeby sie rozpuszczaja. cytrynowa tez jest git. oszczywiscie, jestem inzynierem ds. roznych:) czarlee, zaluje ale nietrafiony strzal (dlatego, ze nie chodzilam na mat/fiz/chem, a takie mialam szanse..perspektywy...normalnie....eh.. ale jeszcze nie wszystko stracone:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A mnie wylecial jeden zab s psodu a ten dlugi... IP: *.ewave.at 02.09.02, 12:56 sie rusa...Moj tata mnie spal bo nie possedlam do skoly tylko na wagary...A po co mamchodzic juz w zeslym roku bylam w pierwsej klasie i nawet swiadectwo ze stpniami dostanelam.Wykstalcona jezdem...starcy kto chce szluga?mam dwa sporty wzienam se od taty...a od siedzenia w ksakach zrobila mi siem dziura w nowych rajtuzach i od mamy tes chyba dostanem...ale spoko... wytsymam...jeden moj nazecony ten z IIc mial dzisiaj piwo i tez mi dal...jutro jadem na gigant.Jedzieta ze mnom?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja sobie wlasnie rozbilam kolano... 02.09.02, 14:13 ...i mnie boli:((((( I rajtuzy sie podarly...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ide z siwym i malina zalozyc erosy na krany... 02.09.02, 14:28 do babskiej ubikacji... hehe... a wczoraj w tiptopie kiki mnie skroil na 3 zlote... nie moglemn zagrac w pengo... cholera... e. vika nie pal sportow... sporty sa dla lalusiow... palpopki... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik idzcie, idzcie, nie przewroccie sie przez te sznur 02.09.02, 14:34 sznurowki. "EROSY NA KRANY W BABSKIEJ UBIKACJI" - jutro demonstracja przed buda, transparenty przygotowane. niech sie swieci pierwszy maja ps. dostajesz nagrode zlotego korka za tekst roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ej, Bukos 02.09.02, 14:36 A nie masz jakichs historyjek z Donaldow, zeby sie pozamieniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika dziewcyny!!!! a ja mam IP: *.ewave.at 02.09.02, 15:08 zomp w pudelku od zapalek .za oglondanie biere 2 zlote ,za potsymanie 5 zloty...no kto chce...kto chce...bo schowam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kaskaaaaaa!!!! IP: *.ewave.at 02.09.02, 15:21 kasiulek napisała: > Ja mam tylko 80 groszy...:(((( dam ci potsymac nawet za darmo ale chodz naskarzymy pani,ze Bukowski oglada z chlopakami gole baby w ksakach na boisku i chce siem z dziewcynkami bawic w doktora!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 za potrzymanie 5 zeta??? eeee... tam... 02.09.02, 15:22 ja znam taka jedna co daje potrzymac za wafelek prince-polo (ten maly)... znaczy sie siwy ja zna.. ale powiedzial ze mnie zaprowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: za potrzymanie 5 zeta??? eeee... tam... 02.09.02, 15:26 Maly wafelek Prince Polo????? Ale gupia, ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: za potrzymanie 5 zeta??? eeee... tam... IP: *.ewave.at 02.09.02, 15:30 kasiulek napisała: > Maly wafelek Prince Polo????? Ale gupia, ha ha ha!!! bukowskiemu to chcom dziewcyny z sostej klasy potsymac za darmo...:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no mam kaska... jak donald i minnie jada do paryza 02.09.02, 15:18 potem przychodzi jeszcze pies pluto i myszka miki... stary od siwego przywiozl.. on w NRF pracuje... ale to chyba nie dla ciebie mala... z ktorej ty jestes??? z III c??? e. masz fajne podkolanowki... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Podkolanowki mi mama kupila 02.09.02, 15:19 Od jednej pani, co z Ameryki dostala! I piornik z 40 mazakami mi tez kupila - chcesz zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Podkolanowki mi mama kupila IP: *.ewave.at 02.09.02, 15:27 A mnie tata kupil malego fryzjerka a mama mi psywiozla z Angli prawdziwom kosmetycke ze sminkami ,lakierem do paznokci,z kalkomania co udaje tatulaz i prawdziwym kremem.Taka kosmetycke dla dziewcynek.Chcecie to siem pobawimy w wisazystke...jak w telewizj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Wies co Kaskaaa!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.09.02, 15:35 Eeee tam ... lepiej siem pobawmy w cterej pancerni i pies.Psa mam .i ja chcem byc J 23...a buki niech bendzie bruner ty swinio:-)a ty bendzies marusia ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wies co Kaskaaa!!!!!!!!! 02.09.02, 15:39 a ja do kompletu lidka. wszystko gra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ha! ja to jestem bardziej janek kos, niz sie wam 02.09.02, 15:59 wydaje... i powiedz kaska tej malej pyszczatej z II c.. tej wiesz, tej co sepleni.. ze jak tak bedzie kapowala ruskiej i dyrowi to ja gruby odwiedzi... a gruby to wiesz... nie zna litosci... no. to z ktora najpierw? z lidka czy marusia? mozecie na mnie mowic tez twardy... taki czolg... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek No to z Marusia niech bedzie hihihihihihihi... 02.09.02, 16:24 Chcesz, Bukos? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika te bukos i kaska!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.09.02, 16:32 kasiulek napisała: > Chcesz, Bukos? > :))))))) My z Kwikiem nalejemy grubego,ze popamnienta.i jesce powiemy panu ksiendzu na religii,ze ty s kaskom cudzolozys...ty bruner ty swinio.Tu ja j23-znowu nadaje...zobacys,zobacys... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: te bukos i kaska!!!!!!!!!! 02.09.02, 16:34 chyba komus dzis przyleje, normalnie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika kwicus!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.09.02, 16:42 kwik napisała: > chyba komus dzis przyleje, normalnie... > > :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja cudzoloze, ja??? 02.09.02, 16:42 Ej, Vika, skarzypyta bez kopyta, jezyk lata jak lopata!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja cudzoloze, ja??? IP: *.ewave.at 02.09.02, 16:47 kasiulek napisała: > Ej, Vika, skarzypyta bez kopyta, jezyk lata jak lopata!!! > > :))) wsyscy wiedzom co ty i bukos w tych ksakach robicie...a ja wsystko widziaaaalaaaaaaamm ,Heheheheh...widzialam widzialam i wsystkim powiem... Nie powiem jak mi kupicie oranzadke w prosku cytrynowom... A bukoski prose pani to dziewcynki targa za wlosy i siem sturchaaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Oranzadke w proszku??? 02.09.02, 16:55 Ale ja mam tylko 80 groszy!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika kwiiiiiik,kaskaaaaa,bukiiiiiiiii IP: *.ewave.at 02.09.02, 17:00 kasiulek napisała: > Ale ja mam tylko 80 groszy!!! > > :)) Musem isc do domu bo tata po mnie psyjechal. wyjdziecie poznieeeeeeej to wam psynoise ciastek.....babcia wcoraj upieeeeeklaaaaaa.....zacekajcie na mnie kolo tsepaka za smietnikieeeeeeemmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwiiiiiik,kaskaaaaa,bukiiiiiiiii 02.09.02, 17:01 vika, wstaw sobie nowy zab i przestan seplenic, na boga,, taka duza dziewczyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja chyba juz tez musze isc do domu... 02.09.02, 17:05 ...bo inaczej mama bedzie sie denerwowac... Czesc Wam! Do jutra! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: kwiiiiiik,kaskaaaaa,bukiiiiiiiii IP: *.ewave.at 02.09.02, 17:19 kwik napisała: > vika, wstaw sobie nowy zab i przestan seplenic, na boga,, taka duza dziewczyna > > > :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwiiiiiik,kaskaaaaa,bukiiiiiiiii 02.09.02, 17:21 > Na co mi....sam wyrosnie nowy...tata mi mowil...a moj tata nigdy nie klamie.... > to psyjdzies za smietnik? bedziemy palic papierosy? ustnik zaklinuje ci sie miedzy zebami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja nie bede palic papierosow... 02.09.02, 17:26 ...bo ja jestem lalus... tak naprawde... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja nie bede palic papierosow... IP: *.ewave.at 02.09.02, 17:31 kasiulek napisała: > ...bo ja jestem lalus... tak naprawde... > > :)) to ty dostanies ciastko.moja babcia zrobila ptysie ze smietanom a starsy brat mi dal scelawke na wode to napadniemy chlopakow.A paierosow nie mam ale mam trwke...tez od brata...i mam jesce pol butelki wina...wzielam z taty safki.tylko kaska nie zapomnij sklo psyniesc...to kolo smietnika...panieeeeentajcie.... Odpowiedz Link Zgłoś