Gość: Vika IP: *.ewave.at 04.09.02, 11:00 Sama upieklam ,cieple jeszcze sa.I baaaaaardzo dobre:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula73 Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki 04.09.02, 11:04 mniam! moge jedna? glodna jestem bardzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:07 ja też, ja też!!!!!!!!!!!! Jedną dobra bo chcę trochę stracic na wadze i się pilnuje, ale tą jedną to zjem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ciocia vika..... 04.09.02, 11:06 proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza.. od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej figury.... bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: ciocia vika..... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:08 agick napisała: > proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza.. > od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej > figury.... > > bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:) > e tam wyluzuj ja też zaczęłam dbać o dietę ale jedna bułeczka to nie zaszkodzi, kakao odpada a tak w ogóle trzymam kciuki za dobre i szybkie efekty; a Ty jesli możesz to trzymaj za mnie dobra? :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Agick... 04.09.02, 11:14 agick napisała: > proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza.. > od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej > figury.... > > bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:) Oj Agick, chyba muszę pójść za Twoim przykładem. Ostatnio coś mi odchudzanie nie wychodzi, mimo iż ćwiczę, jak głupia. Chyba bułeczki tez trzeba odstawić... i czekoladki.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki 04.09.02, 11:17 PACIEŻA I ZARCIA... NIE ODMAWIAM NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś