Dodaj do ulubionych

Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z makiem?:)

IP: *.ewave.at 04.09.02, 11:00
Sama upieklam ,cieple jeszcze sa.I baaaaaardzo dobre:-))))
Obserwuj wątek
    • anula73 Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki 04.09.02, 11:04
      mniam!
      moge jedna?
      glodna jestem bardzo ;-)
      • Gość: geos Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:07
        ja też, ja też!!!!!!!!!!!! Jedną dobra bo chcę trochę stracic na wadze i się
        pilnuje, ale tą jedną to zjem:-)
    • agick ciocia vika..... 04.09.02, 11:06
      proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza..
      od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej
      figury....

bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:)
      • poison1 Re: A ja zapraszam na figę z makiem:) 04.09.02, 11:07
      • Gość: geos Re: ciocia vika..... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.02, 11:08
        agick napisała:

> proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza..
        > od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej
        > figury....
        >
        > bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:)
        >

e tam wyluzuj ja też zaczęłam dbać o dietę ale jedna bułeczka to nie zaszkodzi,
        kakao odpada
        a tak w ogóle trzymam kciuki za dobre i szybkie efekty; a Ty jesli możesz to
        trzymaj za mnie dobra? :-)
        >
        >
      • balkan Agick... 04.09.02, 11:14
        agick napisała:

> proszę się nie pastwić nad biednym agickiem, który właśnie się odchudza..
        > od 8 dni jest na ścisłej diecie mającej doprowadzić do uzyskania właściwej
        > figury....
        >
        > bojkotuję bułeczki i kakao jak również wszystkie inne wzmianki o żarciu..:)
        Oj Agick, chyba muszę pójść za Twoim przykładem. Ostatnio coś mi odchudzanie
        nie wychodzi, mimo iż ćwiczę, jak głupia. Chyba bułeczki tez trzeba odstawić...
        i czekoladki....
    • rzulw Re: Kto przyjdzie do mnie na kakao i bulki z maki 04.09.02, 11:17
      PACIEŻA I ZARCIA...
      NIE ODMAWIAM NIGDY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka