Dodaj do ulubionych

(b)oboludniowo....................................

04.09.02, 12:19
pozdrawiam z otchlani, glebokich czelusci oraz odmetow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: (b)oboludniowo............................... IP: *.ewave.at 04.09.02, 12:26
      A czemu sapiesz i mofisz pszes nossss...kathar massszzzz?
      • gero1 Re: (b)oboludniowo............................... 04.09.02, 12:30
        jak tam skazańcy?
    • ydorius Re: (b)oboludniowo............................... 04.09.02, 12:29

Czekaj no Kwik...
      Przecież to niemożliwe...

Chyba, że przebywamy w tym samym miejscu...
      (no tak! znów Cię zamknęli na drugim?)

.y.

----------------------------------
      What is home without Plumtree's Potted Meat?
      Incomplete.
      • Gość: Vika Re: (b)oboludniowo............................... IP: *.ewave.at 04.09.02, 12:31
        na drugim czy na trzecim...eee wszystko jedno.Chodzcie!napijemy sie za zdrowie
        wisnioweczki.To siuuuuuuuup!Najleprzego:-)
        • kwik Re: (b)oboludniowo............................... 04.09.02, 12:34
          1. zamknelam sie na szostym (dobrowolnie, kto w to uwierzy?)
          2. kataru nie mam i dzis nie pije w pracy
          3. skazancy - nie zwracam na nich dzis uwagi.

ps. niech zyja skierowania sanatoryjne!!! :)
          • Gość: Vika Re: (b)oboludniowo............................... IP: *.ewave.at 04.09.02, 12:39
            Kwiczus!!!!!tobie naprawde cos dolega!jak to????nie pijesz w pracy!!!!juz od
            wczoraj cie to trzyma....nie wyglupiaj sie.zaczynam sie martwic o ciebie.Jeden
            za zdrowie nikomu nie zaszkodzil:-)No??
            • kwik Re: (b)oboludniowo............................... 04.09.02, 12:43
              zamiast jednego mozesz jakis dobry obiad? pomogloby mi od razu:)
              • Gość: Vika Re: (b)oboludniowo............................... IP: *.ewave.at 04.09.02, 12:45
                obiad za godzine-jak zwykle.Wiesz,ze Matrek wrocil z Krupowek ale sie gdzies
                wluczy powsinoga a do bagna ani zajrzy.-(
                • kwik Re: (b)oboludniowo............................... 04.09.02, 12:47
                  czekam w napieciu na obiad
                  :)
                  • suzume napięcie rośnie... 04.09.02, 12:54
                    ale jeszcze nikt nigdy nie odkrył co, ani na której...
                    • kwik ha! 04.09.02, 12:57
                      moze na tej wytatuowanej?
                      • suzume a która to? 04.09.02, 13:08
                        poza tym stopy to raz rosną, raz maleją
                        bardzo rzadko są wysokie...
              • agick nie mam mowy kwik... 04.09.02, 13:13
                żaden obiad - na diecie jesteśmy obydwie..

witam bagno... mało nas na forum - co jest grane..?
                • Gość: Vika Re: nie mam mowy kwik... IP: *.ewave.at 04.09.02, 13:22
                  Podobno poszli po rozum do glowy a kiedy wroca nie wiadomo...:-((((((((
                • kwik jest mowa agick/su 04.09.02, 13:23
                  > żaden obiad - na diecie jesteśmy obydwie..

pierwsze slysze.....
                  jestem glodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wysokie moze byc podbicie (np. energetyczne). wszystko sie zgadza.
                  • Gość: Vika Sluchajcie:potrzebuje,zebyscie mi zycie ratowaly.. IP: *.ewave.at 04.09.02, 13:27
                    • kwik zyjesz?????????????????? (n/txt) 04.09.02, 13:37

• Gość: Vika Re: zyjesz?????????????????? (n/txt) IP: *.ewave.at 04.09.02, 13:45
                        kwik napisała:

>
                        >
                    • Gość: Vika Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 13:43
                      Dzisiaj obiadek wegetarianski (dla tych co na dietce)
                      Na pierwsze danie barszczyk czerwony z diablotka(to takie ciasteczka kruche-
                      robi sie jak kruche ciasto z dodatkiem kminku w ziarkach,makiem,sola gruba i
                      pieprzem bialym mielonym;kminek i pieprz zagniata sie z ciastem,kroi sie to w
                      paski,zaplata w warkoczyki,kroi sie warkoczyki na dlugosc 20 cm,smaruje
                      zoltkiem,posypuje sola i makiem i siuuuuup do goracego püiekarnika-jak sie
                      zrumieni to gotowe).
                      Na drugie danie:makaronowa zapiekanka z pieczarkami, serem i sosem pomidorowym.
                      Na deser banany smazone na masle z lodami.banany smazy sie na nieduzej ilosci
                      masla,przekrojone wzdluz,studzi,uklada na to lody smietankowe i smacznego.

No a zycia mi nikt ratowac nie chce:-((((((((((
                      • balkan Biegnę...... 04.09.02, 13:47
                        Vikuś biegnę na ratunek, tylko nie tucz nas tak okrutnie, bo bagno z brzegów
                        wystąpi.......
                      • Gość: kasiulek Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.145.215.* 04.09.02, 13:48
                        Gość portalu: Vika napisał(a):

> Dzisiaj obiadek wegetarianski (dla tych co na dietce)
                        > Na pierwsze danie barszczyk czerwony z diablotka(to takie ciasteczka kruche-
                        > robi sie jak kruche ciasto z dodatkiem kminku w ziarkach,makiem,sola gruba i
                        > pieprzem bialym mielonym;kminek i pieprz zagniata sie z ciastem,kroi sie to
                        w
                        > paski,zaplata w warkoczyki,kroi sie warkoczyki na dlugosc 20 cm,smaruje
                        > zoltkiem,posypuje sola i makiem i siuuuuup do goracego püiekarnika-jak sie
                        > zrumieni to gotowe).
                        > Na drugie danie:makaronowa zapiekanka z pieczarkami, serem i sosem
                        pomidorowym.
                        > Na deser banany smazone na masle z lodami.banany smazy sie na nieduzej ilosci
                        > masla,przekrojone wzdluz,studzi,uklada na to lody smietankowe i smacznego.
                        >
                        > No a zycia mi nikt ratowac nie chce:-((((((((((

Mniam, mniam, mniam!!!
                        Ciociu kochana, diablotki upieke!!! Dziekuje za przepis!
                        • Gość: kasiulek Aha! IP: 195.145.215.* 04.09.02, 13:49
                          A tak w ogole to DZIEN DOBRY!!!!!!!!

:))))))

PS. I znikam do pracy jak sen jaki zloty...
                          • Gość: Vika JezsssssusssieMaryjo!!!!!Ratunkuuuuuu!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 04.09.02, 14:10
                            Dziewczynyyyyyyyyyyy!mam napisac bajeczke dla dzieci ze smrodkiem dydaktyczno-
                            pedagogicznym na dzis wieczor.Jak nie napisze to koniec ze mna.Pomozcie cos
                            sklecic.(powaznie!ale na wesolo).ma byc o jakims zwierzaczku brudasku,ktoremu
                            sie charakter zmienil pod wplywem dobrych przyjaciol:-(((( i najlepiej
                            wierszem.no to sobie pomyslalam,ze napiszmy go wspolnie,ja go dopracuje a jak
                            wydrukuja w internecie to wam przysle link i wtedy slawa nas czeka nieslychana
                            albo mnie wywalenie na pysk z roboty:-((((((
                            • Gość: Vika no taaaak jak ciotka vika potrzebuje pomocy... IP: *.ewave.at 04.09.02, 15:06
                              to nikogo nie ma......:-(((((((((Buuuuuuuuuuuuuuu...........
                              • kwik Re: no taaaak jak ciotka vika potrzebuje pomocy.. 04.09.02, 15:51
                                wynurzam sie na chwile (moze dluzsza). niestety, nie jestem poetka, vika..
                                moge ewentualnie zaspiewac (ale pewnie przeszkodzi ci to w pracy..wiec pomilcze
                                (przez krotka chwile:))
                                • Gość: Vika Re: no taaaak jak ciotka vika potrzebuje pomocy.. IP: *.ewave.at 04.09.02, 16:00
                                  Dopszeeee!!!!!ide sobie obstalowac trumne.Pogrzeb jutro.Nie licze, ze
                                  przyjdzieie z ostatnia posluga...albo, ze ktos zaplacze...hlip,hlip...naczelny
                                  mnie zabije...
                                  • agick dobra, ciocia - co jest..? 04.09.02, 17:34
                                    mów - przyszłam Cię ratować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka