b-beagle 13.09.05, 19:26 Kobitki jak reagujecie na komplementy? Czy je lubicie ? Wierzycie czy jesteście podejrzliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Komplementy 13.09.05, 19:31 No widzisz jaki okropny jesteś??? o takie sprawy to mnie miałeś na maila pytać:) p.s. to zależy od ilości;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Komplementy 13.09.05, 19:31 trzydziecha1 napisała: > Kurczę rzadko mnie spotykają ;( Tyle dobra,ciepla i uroku nie spotkalem w zyciu co u Ciebie Trydziecho1 Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Komplementy 13.09.05, 19:32 Jak cudnie to powiedziałeś... nie do mnie wprawdzie ale cudnie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Komplementy 13.09.05, 19:32 aaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Zemdlałam ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Komplementy 13.09.05, 19:35 trzydziecha1 napisała: > aaaaaaaaaaaaaaaaa !!! > Zemdlałam ;DDDDDDD Jak bedziesz jeszcze niedokomplementowana kiedys to wal smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Komplementy 13.09.05, 19:36 Może wyślę Ci zdjęcie do obkomplementowania? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Sorry 13.09.05, 19:38 trzydziecha1 napisała: > ale nie przyzwyczajona jestem :DDDD Widze,ze ktos Cie nie docenia!-jak mozna nie wychwalac rozy posrod chwastow... > Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Sorry 13.09.05, 19:42 trzydziecha1 napisała: > no no tu przegiąłeś :PPP pale? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Sorry 13.09.05, 19:48 trzydziecha1 napisała: > jeszcze potrzebujesz trochę wyczucia :D To ja juz sie zamkne:( najlepiej! ale wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Sorry 13.09.05, 19:55 Blask Twej osoby tak mnie oslepia,ze juz mam problemy z pisaniem!-wyczerpalas juz limit na dzisiaj;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Komplementy 13.09.05, 19:33 lubie komplementy. Czy wierzę?-to zalezy czy sie z tym zgadzam czy nie, jednak słuchac lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Komplementy 13.09.05, 20:34 ja tez lubie ale ich tak mało dostaje ze mię to boly:-) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Komplementy 13.09.05, 23:19 mmagi napisała: > ja tez lubie ale ich tak mało dostaje ze mię to boly:-) >dla takiej jak ty warto umierać do takiej jak ty biec przez zamiecie... > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 ;;;;;;;;;ble;;;;;;;;;;;; 13.09.05, 20:36 Czy wierze w komplementy? Coz trudne pytanie,raczej tak ,ci co mnie znaja ,wiedza ze falszywe komplemenciki moglyby mnie mocno zdenerwowac.Na przyklad nigdy nie powiedzial mi nikt ze mam ladne wlosy,bo prawda jest taka ze mam beznadziejne wlosy o0 Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Komplementy 13.09.05, 20:41 Ja wyslalem jako komplement sms z tekstem "Witaj slonko, ale ladnie swiecisz :) " Ale to chiba za malo... Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Komplementy 14.09.05, 00:28 Przyjmuję i traktuję je jakbym dostała kwiaty :) Nie musi być uzasadnienia ani okazji i nie zastanawiam się czy zasługuję. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Komplementy 14.09.05, 01:44 Miło jest czasami usłyszeć coś.. miłego :) Nawet jeśli nie zawsze jest to do konca prawda, ale chyba taka jest chyba istota komplementu, i jak poprawia humor :)Przeciez kazdy wie ze to nie napowaznie, nikt jeszcze komplementem nie uwiodl (przynajmniej mnie :)))ale moze to byc element niewinnej gry, flirtu :) Bo w koncu o zdobyxciu kobiety nie zsiwadczy ilosc prawionych komplementow, liczy sie cos wiecej, ale komoplenetow milo sie slucha niezaleznie od tego czy planujemy z tym kims wspolna przyszlosc czy tez nie, chociaz od tych pierwszych wiadomo przyjemniej :)) Ja chce sygnaturke :( :p Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: nie śpisz???? 14.09.05, 02:02 Cos sie tak do mnie przyczepila, juz w drugim watku mi odpisujesz :) Nie moge przestac sluchac "Love hurts" Nazaretu, mimo ze jutro musze wczesnie stac.. a niestety odtwarzacz CD mam tylko w kompie :((( Odpowiedz Link Zgłoś