migdalek.niebieski 16.09.05, 18:29 mój Kot zaginął.... i nie ma go do tej pory... pewnie na dziewczynki gdzieś poszedł:((( i co ja mam zrobić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:41 bo koty głupie są:) (to z takiego skeczu- kapitalny) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:43 To mi powiedziałeś teraz.... ja zawsze na niego czekałam, a teraz to mam taki trochę dylemat.. czekać na niego czy nie..???? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:49 migdalek.niebieski napisała: > , a teraz to mam taki > trochę dylemat.. czekać na niego czy nie..????Pieknie!Jesli masz dylemat to mysle,ze nasz zwiazek przyszlosci swietlanej nie ma!Liczy sie kociu zaufanie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:19 pchlarz bo pchlarz ale przygarnij bo szkoda bidaka Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:23 dyskopata napisał: > pchlarz bo pchlarz ale przygarnij bo szkoda bidaka Ejj!Ja nie pies do przygarniecia a tym bardziej nie kot! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:48 dyskopata napisał: > Wypraszam sobie!moze czasem "trace glowe" ale glupi to nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:11 dyskopata napisał: > ale to tylko taki kabaret był kotku wybaczone Ci to zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:47 Kot sie dopiero szykuje na dziewczynki;)))))Wlasnie wrocilem i w pracy bylem!!!! a nie na... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:51 Ale żeś mnie zjechał...:((( ja tęskniłam, dlatego tak...... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:53 migdalek.niebieski napisała: > Ale żeś mnie zjechał...:((( ja tęskniłam, dlatego tak......Krecisz cos widze! ale dorotliwy jestem,wiec wybaczam!masz @! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:56 Już przeczytałam;)))) śliczny mail:))) widzisz jak na Ciebie pokrzyczałam za odwalanie lipy to już masz czas ładnego skleić;))) co to znaczy nie w Twoim typie??? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:58 migdalek.niebieski napisała: >Oj dluuugo by pisac!(troche przesadzilem,bo w obecnym stanie wszystko by sie nadalo...)ale ta konkretna to jakas taka i z wygladu i charakteru nieeeee! Malo szalenstwa w niej widze,prawie wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 18:59 Jesteś okropny jak tak mówisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:00 migdalek.niebieski napisała: > Jesteś okropny jak tak mówisz....Powinnas cenic mnie za szczerosc! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:03 Cenie.. ale zauważyłam że często tak przedmiotowo traktujesz kobiety, wcześniej myślałam że żartujesz...???a sposób odpowiadania na maile to mi się podoba bardzo, bardzo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:05 migdalek.niebieski napisała: > To jest to co czuje i powinnas sie z tym pogodzic;)albo probowac mnie zmienic! (latwo nie bedzie). Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:08 Ale ja się boję jak taki jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:09 migdalek.niebieski napisała: > Ale ja się boję jak taki jesteś.I to jest to!Kobieta powinna czuc respekt do mezczyzny;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:11 Ale żeś wymyślił. A jak ta kobieta Cię poderwała??? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:18 migdalek.niebieski napisała: > Ale żeś wymyślił. A jak ta kobieta Cię poderwała??? Naslala na mnie kumpele;) a ona w tym czasie sie "wyginala";)nastepnie po zrobieniu sobie gruntu sama zaczela sie reklamowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:21 To niby taktykę chyba miała dobrą;)) A jak ta koleżanka robiła grunt?? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:22 migdalek.niebieski napisała: > To niby taktykę chyba miała dobrą;)) A jak ta koleżanka robiła grunt??A Ty co wywiad???Nie napisze publicznie,bo bedziecie latwiej z nami mieli;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:25 No wywiad robie żeby wiedzieć czego się wystrzegać;)))) do tej pory to raczej byłam spokojna, ale teraz jak zobaczyłam jaki cięty potrafisz być to się troszkę przestraszyłam....... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A dzisiaj 16.09.05, 19:33 migdalek.niebieski napisała: >Zycie jest brutalne kochana;) Odpowiedz Link Zgłoś