Dodaj do ulubionych

Dzieńdoberek wszystkim :)

27.09.05, 11:08

Obserwuj wątek
    • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:10
      Witamy;))) co nowego u pani??
      • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:14
        hehehe :D a na przykład wróciłam do narzeczonego :D
        • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:16
          Trzeba było przed tym trochę zaszaleć;)))) raz się żyje!! teraz już będziesz
          musiała być grzeczna;)
          • dyskopata Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:18
            i kto to mówi:)
            • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:20
              No jak to??? przecież wiesz, że znam się na rzeczy;)))) (ale aluzję zrozumiałam-
              nie ze wszystkimi można tak jednorazowo;)))
              • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:22
                heheheh, a kto powiedzial ze nie poszalalam?
                :D
                • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:23
                  No to opowiadaj;)) chętnie czegoś się nauczę;)))))
                  • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:23
                    hehehe :)
                    • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:24
                      Co haha??????;)))) nie wykręcaj się;))))
                    • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:25
                      nio nie wiem nie wiem, jak na razie to Ty jesteś moim guru jeśli mowa o
                      rozrabianiu:)
                      • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:26
                        No weź, przecież ja nic takiego nie narozrabiałam..;))) skromniutkie takie
                        zabawy....;)))
                        • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:28
                          hehehe.. wiesz co migdałku.. powiem Ci szczerze ze w moim zyciu te znajomosci,
                          ktore sie tak niewinnie zaczynaly, byly pozniej tymi najbardziej niegrzecznymi
                          i najsmaczniejszymi przygodami :DDD mmm az miło powspominac:)
                          • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:30
                            Nie kuś... bo zaraz zmuszę Dyskopatę do akcji w realu...;)))))
                            • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:32
                              Nie no to akurat pisze zupelnie powaznie :) Jesli chcesz to moge Ci wiecej
                              napisac na @
                              • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:34
                                Jasne, że chce;)))) tylko odpowiem po południu, żebym miała czas rozważyć;))))
                                • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:36
                                  jasne:)))
                                  • dyskopata Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:45
                                    a ze mną też się podzielisz wspomnieniami?
                                    • migdalek.niebieski Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:46
                                      Jaki ciekawy, noo!!!!!!!!!!
                                    • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:50
                                      Jasne, mogę, choć nie wiem czy to bedzie dla was takie ciekawe. dla mnei vto
                                      byly przygody jak z romansu, ale moje spojrzenie jest zdecydowanie
                                      subiektywne :)
                                      • dyskopata Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:54
                                        czy będzie ciekawe to się okaże ale ja chętnie pochłaniam wszystko co może mi
                                        się przzydać w późniejszym życiu a żeby sprawiać kobiecie radość trzeba ją
                                        poznać jak najdokładniej
                                        • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:56
                                          heh.. to moze moje rady sie przydadza rzeczywiscie. Ale musze cos dopowiedziec.
                                          Najpiekniejsze i najdłuzej wspominane ( do konca zycia) sa te przygody
                                          erotyczne i nie tylko , ktore nigdy nie zostaly skonsumowane :D
                                          • dyskopata Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 12:02
                                            pewnie masz rację więc czekam na maila
                                            • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 12:05
                                              OKI ,obiecuje jak tylko troszke mi sie uspokoi w pracy napisze do Was:)))
                                              • dyskopata Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 12:16
                                                a ja obiecuję że odniosę się do tego co przeczytam oczywiście na maila
                                                • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 12:19
                                                  OKI :))))
        • agnieszka_ka do dulce 27.09.05, 11:22
          To ty jestes od tego narzeczonego co cie denerwowal tym ze w ogole jest? I ze
          jest przeslodzony, za mily i bezjajeczny?
          • dulce3 Re: do dulce 27.09.05, 11:23
            si
            • agnieszka_ka Re: do dulce 27.09.05, 11:24
              No i co? Jak teraz bedzie? Zmienil sie czy ty go zaakceptowalas?
              PS. Cos krotko bylas na wolnosci :) ;)
              • dulce3 Re: do dulce 27.09.05, 11:26
                Nio booo... pojechalam pomyślec w górki i siedzialam tam sama dwa dni, a
                trzeciego rano zjawił sie moj narzeczony, porozmawialismy szczerze i
                postanowilismy sprobowac jeszcze raz.
                a jesli chodzi o wolnosc to caly czas czuje sie wolna.
                • agnieszka_ka Re: do dulce 27.09.05, 11:56
                  No to nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia! :)
                  Kiedy slub?
                  • dulce3 Re: do dulce 27.09.05, 12:18
                    a tego to jeszcze nie wiem. wczesniejsze plany (przed rozstaniem) byly na
                    pazdziernik za rok. Teraz nastapi przesuniecie :)))
                  • dulce3 Re: do dulce 27.09.05, 12:19
                    Ale bardzo dziekuje. Wiesz ja wychodze z zalozenia ze i tak bedzie co ma byc.
                    Powiedzialam mu ze jesli nie bede pewna , i jesli nie zmieni si emoje
                    nastawienie do niego to i tak sie rozstaniemy. Nic na sile:)
                    • agnieszka_ka Re: do dulce 27.09.05, 12:31
                      msz racje.
                      Pamietaj ze w dniu malzenstwa, w tej jednej chwili, zadecydujesz o calym swom
                      przyszlym zyciu (ok, mozna sie jeszcze rozwodzic, ale to chyba nic
                      przyjemnego), wiec lepiej sie dobrze namysl.
                      • dulce3 Re: do dulce 27.09.05, 12:35
                        tak chce zrobic :))) wiem ze od poczatku mi kibicujesz i bardzo Ci za to
                        dziekuje. Przesyłam buzke :)))
    • elutka_111 Cześć 27.09.05, 11:11
      a czy dobry to się okaże ;)
      • dulce3 Re: Cześć 27.09.05, 11:14
        heh racja :)))
    • diverse_women Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:22
      a dla mnie nie taki dobry... pochorowalam sie troszke...
      • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:23
        uuuu :( ja jestem chora od wakacji i nie moge sie wyleczyc z przeziebienia :)
        • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:25
          Ja choruje też od 1,5 miecha i w styczniu (!!!) usuną mi migdałka:(
          • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:27
            :(((( łooo to okropne :(((
            • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:35
              Straszne jest to, że mam tylko 3 miesiące na to, żeby sie z nim pożegnać;)))))
              • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:37
                heheh ale pozniej dostaniesz fajne lekarstwo :)) bedziesz wsuwac lody :))
                • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:38
                  Ja tam nie lubiem lodów:)))
                  • dulce3 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:42
                    No co Ty? Jeszcze nie znalam takiej osoby :)) w takim razie dodatkowo Cie
                    umeczą :))))
                    • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:48
                      ołuj mnie dalej, a później wysywają mnie forumowiczki ze zgorzkniała jstem.
          • diverse_women Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:44
            Fu! :( Ale wiesz co, potem sie ma fajny glos (nawet sie troche zmienia na
            stale) ;) Moj siostrzeniec mial taki zabieg.
            • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:47
              Ooo to może zaczne śpiewać i zrobie kariere jak Mandaryna :))))
              • diverse_women Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:48
                :) no! dobrze myślisz! :) powodzenia życzę ;)
                • elutka_111 Re: Dzieńdoberek wszystkim :) 27.09.05, 11:52
                  Zamieszcze linka z moją pierwszą piosenką .. każdy śpiweać moze, jeden lepiej a
                  drugi gorzej ... Mandaryna myśli, że lepiej;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka