Gość: Vika IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:00 Postanowilam otworzyc klub o powyzszej nazwie dla tych,ktorym sie nudi po nocach.Wolno tu pisac o wszystkim co komu wskoczy do glowy.Dzisiaj proponuje wywolywanie duchow.Kogo wywolamy?Czekam na propozycje:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Klub Nocnych Ponurakow IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:03 Prosze zauwazyc,ze wywolywanie zaczelam o adekwatnej porze.Czas seansu spirystycznego konczy nam sie przed switem a wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Klub Nocnych Ponurakow 15.09.02, 00:07 Vika, nieeeee... Nie wywolujmy duchow... Ja sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napoleon Re: Klub Nocnych Ponurakow IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:20 kasiulek napisała: > Vika, nieeeee... Nie wywolujmy duchow... Ja sie boje... UUUUUuuucccchhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu!Dzyndzyndzyn(to lancuchy dzwonia i zab o zab) Bede Kaske straszycUuuuuuuuuuchuuuuuuuuu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek E tam, Napoleona sie nie boje!:))) 15.09.02, 00:24 Takiego malucha?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: E tam, Napoleona sie nie boje!:))) IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:25 Phi!maluch nie maluch ale juz porzadnie niezywy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: E tam, Napoleona sie nie boje!:))) 15.09.02, 00:26 Hihihihihihihihi... i lubi sobie czasem postraszyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: E tam, Napoleona sie nie boje!:))) IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:31 Nooooo,ale on tylko straszy jak mu sie chce.Zazwyczaj leniwy jest... Qrde!To moze innego wywolamy aten na razie niech siedzi cicho.Cicho,Napoleon! Teraz strasza ciemnosci egipskie i widmo leprzej przyszlosci w EU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ech, ta Unia... 15.09.02, 00:34 A tu niedlugo kanclerza beda wybierac... Juz nie moge na te dwie gemby patrzec:))) Sa wszedzie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady wywolajcie ducha 15.09.02, 00:35 porozumienia i wspolpracy miedzy regionalnej. np. z karyntia gdzie jorg ;o) PS kasiulek wynocha do domu z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Pawiu!!!! 15.09.02, 00:38 W domciu siedze!!! Z herbatka u boku:))) I graja mi tu Starsi Panowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady aaaaa 15.09.02, 00:42 to moge sie juz polozyc spokojnie spac ;o) kasiulek napisała: > W domciu siedze!!! Z herbatka u boku:))) I graja mi tu Starsi Panowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wywolajcie ducha IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:42 Odczep sie od kasiulka!my tu sie zajmujemy powaznieszymi sprawami a nie jakas glupia karyntia.Zreszta Jorg jest idiota i nawet jego partyjniacy o tym wiedza.A Twoje wybory Kachna to tez male piwko.I tak wszyscy Niemcy jesienia laza pijani od piwska po oktoberfestach i zadnymi wyborami sie nie przejmuja:-) Ty lepiej sie pakuj i przyjezdzaj do mnie na ten tort wiedenski:-)I pokarze Ci prawdziwe mumie w katedrze Sw,Stefana:-)))))calkiem niezywe:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A TORT SACHERA? IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:47 Przyznam Ci sie,ze ze slodyczy to najbardziej lubie sledzie,tatara i koniak a na tortach sie nie znam.Wcinam wszystkie bez roznicy i nazwami sie nie przejmuje.Trzeba sie zapytac Liloom albo mojego chlopa.On Wiedenczyk rodowity to chyba wie....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A TORT SACHERA? 15.09.02, 00:49 Gość portalu: Vika napisał(a): > Przyznam Ci sie,ze ze slodyczy to najbardziej lubie sledzie,tatara i koniak a > na tortach sie nie znam.Wcinam wszystkie bez roznicy i nazwami sie nie > przejmuje.Trzeba sie zapytac Liloom albo mojego chlopa.On Wiedenczyk rodowity > to chyba wie....:-))) Hihihihihihi, sledzika tez bardzo lubie, a tatara to nigdy nie jadlam... Ale za to jadlam kasztany:))) Pieczone, oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady eee tam 15.09.02, 00:45 ja tez widzialem mumie i nawet mumie 2. ciekawe czy zrobia sequela -> jorg vs. mummy3 ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Mumie to ja widzialam w Muzeum Brytyjskim... 15.09.02, 00:46 ...nawet mumie kota ha ha ha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mumie to ja widzialam w Muzeum Brytyjskim... IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:50 Cos mi sie widzi,ze jak sie spotkamy to sie obie zabalsamujemy na sztywne mumie...Hihihi...Chyba zaczne polska wodke mrozic juz teraz:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Wodke w formie np. wscieklego psa? 15.09.02, 00:52 Bo na czysto to ja nie umiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wodke w formie np. wscieklego psa? IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:55 kasiulek napisała: > Bo na czysto to ja nie umiem:)))) To mozna,mozna.Nie martw sie damy sobie rade:-) W razie czego mozna pojechac tez na wies do piwnicy z winami.Hohoho!!!!tam dopiero jest zabawa.-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: eee tam IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:52 paw_dady napisała: > ja tez widzialem mumie i nawet mumie 2. ciekawe czy > zrobia sequela -> jorg vs. mummy3 ;o) Pawik!!!!!A moze tez wpadnij.Robimy tu male spotkanko w Wiedenkowie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady kiedy? 15.09.02, 00:54 bo dzis juz troszke poznawo ;o) rozumiem, ze wodka z przemytu (o znow jorg dostaje czkawki ;o) Gość portalu: Vika napisał(a): > paw_dady napisała: > > > ja tez widzialem mumie i nawet mumie 2. ciekawe czy > > zrobia sequela -> jorg vs. mummy3 ;o) > Pawik!!!!!A moze tez wpadnij.Robimy tu male spotkanko w Wiedenkowie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Pawiu! Impreza jest na zjednoczenie! 15.09.02, 00:56 Na poczatku pazdziernika - mam wolne w czwartek plus przymusowy urlop w piatek! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady hmm piszesz na poczatku pazdziernika 15.09.02, 01:00 vika na koncu, to proponuje ustalcie wpierw a potem ja powiem czy paw moze zostac puszczeony (znaczy pojade) czy nie... kasiulek napisała: > Na poczatku pazdziernika - mam wolne w czwartek plus przymusowy urlop w piatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: kiedy? IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:57 Pod koniec pazdziernika,chyba.Kasiulek tym rzadzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: kiedy? IP: *.ewave.at 15.09.02, 00:58 Ups!Mowilam,ze Kasiulek rzadzi terminem.ma racje w takim razie.Na poczatku pazdziernika.Ok:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kiedy? 15.09.02, 00:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > Pod koniec pazdziernika,chyba.Kasiulek tym rzadzi:-) Hihihihihihihi, na poczatku:))) Swieto tubylcow jest 3 pazdziernika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: kiedy? IP: *.ewave.at 15.09.02, 01:00 No przeciez sie nie kloce.nasi tubylcy sie Twoimi tubylcami nie przejmuja,to my sie musimy przejmowac?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja to nawet mysle... 15.09.02, 01:02 ...ze Ci tutejsi to maja kompleks calego swiata, bo i Amerykanow nie, i Kasztanow nie, i Polakow nie, i tak dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja to nawet mysle... IP: *.ewave.at 15.09.02, 01:07 kasiulek napisała: > ...ze Ci tutejsi to maja kompleks calego swiata, bo i Amerykanow nie, i > Kasztanow nie, i Polakow nie, i tak dalej:)))No jak oni maja nie miec kompleksow jak nawet wujka Adolfa od Kasztanow pozyczyli:-)To jest niedorozwiniety narod.Inwalidzie trzeba wiele wybaczac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pawik!!!!!!! IP: *.ewave.at 15.09.02, 01:13 No ,jak przeczytales co i jak to juz wiesz,ze Kaska sie do mnie wybiera 3pazdziernika.Co Ty na to?:-) Odpowiedz Link Zgłoś