agnieszka.dumeige 09.10.05, 21:34 Alarm, alarm!! Nie przeraża was to, drogie forumowiczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:34 Nie dam się nabrać kochana;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:36 No na to że lepper trzeci;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:37 czekaj, moze coś nie doczytalam wlasnie ogladalam statystyki w portalu gazety i zobaczylam ze lepper jest zaraz po Kaczorze. Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:38 i jeszcze sie wygraża że za 5 lat to w ogóle wygra!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:40 jego żona próbowała nas w TV przekonać, że już w trzeciej turze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:39 no niestety, prawda 13,2% www.gazeta.pl/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:39 strach mnie oblecial normalnie. Rządy plebsu i buntowników jeszcze nigdy w historii nie doprowadzily do niczego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:45 Co się boisz, głosuj na Kaczyńskiego:) Odkąd rządzi Wawą jest spokój i nie ma problemu z aferami. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:47 Kaczor to mój faworyt, zresztą z Warszawy jestem :)) Tylko ze na glosowanie nie moge pojść, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:49 Jest chyba dopiero za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 21:53 Jak jest za dwa tygodnie to na pewno pojdę :) Ale z tym Leperem to im się udala informacja dnia! Jeszcze nie mogę się otrząsnąć. Mimo tego że uchodzi za malpę, za pajaca, za glupka, za niewyklsztalconego buraka, za ciotę, za frajera, za skorumpowanego solara, za tego co sie dorobil na glupocie biednych, i dlugo jeszcze mozna by wymieniac, mimo tego wszystkiego KTOŚ NA NIEGO GLOSUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 22:57 zaraz po to on by był, mając 29%, a nie 13. Policz sobie, ilu ludzi na niego głosowało, biorąc pod uwagę frekwencję ok. 50 %. a w ogóle to rozwieś pranie, bo nie wyschnie i pochowaj herbatniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 23:03 dzieki za rady, herbatniki wyrzucone do kosza, nowych nie ma, a pranie (skad wiedzialas??) wlasnie wieszam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.dumeige Re: Lepper trzeci :o 09.10.05, 23:12 six_a napisała: > zaraz po to on by był, mając 29%, a nie 13. Zaraz po JEST bo jest trzeci a Kaczor jest drugi. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 00:20 Przeraża. Cos z naszym narodem jest nie tak, skoro nie potrafia samodzielnie mysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 08:56 landrynka8 napisała: > Przeraża. Cos z naszym narodem jest nie tak, skoro nie potrafia samodzielnie > mysleć. I tu się mylisz. Nie potrafią myśleć ci co głosowali na Tuska lub na Kaczynskiego. Większośc ludzi, którzy właśnie na nich oddała swój głos była pod silnym wpływem sondaży bombardowanymi nas każdego dnia co godzinę. Mało kto chce oddać głos na kogoś z tyłu listy bo nie chce by jego głos się nie liczył. Lepiej zawsze postawić na pewniaka. Psychologia się kłania. Sondaże powiny być zabronione. Wyniki wtedy byłyby zupełnie inne. To media wygrały te wybory, to one mają największy wpływ na dzisiejszą (i jutrzejszą) rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 09:50 Dokladnie tak samo mysle! Brawo yagres! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 09:20 przeraza.... ae bardziej mnie przeraza mala roznica miedzy kaczorem a donaldem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach gdbys zyla z glowa blizej ziemi 10.10.05, 10:05 nie zakładalabys tego watku i nie dziwilabys sie juz niczemu. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 11:04 Dziwicie się??? Popatrzcie kto na niego głosuje - wieś, wykształcenie - głównie podstawowe. Ilu ludzi tęskni za państwem socjalnym które decyduje za niego, mysli za niego i daje mu szanse przeżycia bez myslenia ? Cały elektorat Samoobrony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 11:14 squirrel9 napisała: > Dziwicie się??? Popatrzcie kto na niego głosuje - wieś, wykształcenie - głównie > > podstawowe. Ilu ludzi tęskni za państwem socjalnym które decyduje za niego, > mysli za niego i daje mu szanse przeżycia bez myslenia ? Cały elektorat > Samoobrony !!!! a wiesz dlaczego tak sie dzieje? bo Lepper uzywa jezyka zrozumialego dla wszystkich. czy prezydent jest dla wszystkich czy tylko dla elit? Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 11:56 Nie przesadzaj, że "wszyscy" potrzebują "zrozumiałego języka Leppera". Wygląda na to,że możemy rozgraniczyć ludzi na rozumiejących słowa i tych co rozumieją treść. Powtarzanie jak mantrę tych samych "prawd ekoomicznych" ("Balcerwoicz musi odejść bo to złodziej", "rezerwy dewizowe można użyć na tanie kredytu dla rolników") może i sprawdza się właśnie w przypdku tych któzy nie myslą. Mają podsunięte proste "prawy" na rozwój kraju. Jeśli posłucha się lepperowego eksperta od ekonomii - niejskiej Gieni Wiśniowskiej ("dodrukować pieniądze a bęzie lepiej") to mamy komplet dla tych po podstawówce, ze wsi i bez jakichkolwiek perspektyw na poprawę ich losu przez państwo (broń Boże nie przez siebie). Białoruś, która jest ideałem państwa dla Leppera ma prostego człowieka, ludzie na pewno go rozumeiją. Kiedyś też w socjalistycznych krajach byli prości . I komu to przeszkadzało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 11:11 Tobie powinno być wszystko jedno, bo przecież w kraju nie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 11:13 pink.girl napisała: > Tobie powinno być wszystko jedno, bo przecież w kraju nie mieszkasz? po prostu zapomnial wol jak cieleciem byl;. Odpowiedz Link Zgłoś
ja9929 Re: Lepper trzeci :o 10.10.05, 12:43 Ż.E.N.A.D.A. CO ZA CZUBY GŁOSOWAŁY NA TEGO WARIAT KTÓRY TYLKO GADAĆ PORTAFI, ALE TAK SZCZERZE MÓWIĄC TO WSZYSCY SĄ SIEBIE WARCI:( Odpowiedz Link Zgłoś
karin_d Re: Lepper trzeci :o 11.10.05, 11:56 wybory2005.interia.pl/aktualnosci/news?inf=675060 Odpowiedz Link Zgłoś