pamela_andreson 19.09.02, 22:01 A pocalujta mnie w dupe, bo to lubie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom :) 19.09.02, 22:07 Hej "padaczka" przestan, bo mi sie juz smiac chce:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Do Pameli IP: 213.25.39.* 19.09.02, 22:14 Przestań. Może odpuść na trochę to Forum. Wiesz, mam w pracy grupę ludzi z którymi nie dość że duzo pracujemy to i trochę wspólnych zainteresowań mamy. Czasem zdarza się, że w pracy spędzamy bardzo dużo czasu ze sobą - nawet po 12 godzin na dobę. Po krótszym lub dłuższym czasie ktoś tego nie wytrzymuje i zaczyna "uskuteczniać" czepiactwo. Scysje wybuchają o nic. Nie podoba się otwarte czy zamknięte okno /jednemu zimno drugiemu gorąco/, stojący kubek z kawą, nie tak złożona dokumentacja. Wtedy wiem że trzeba wyluzować i odpuszczam. Moi koledzy potrafią się "ściąć" jak dzieci. Bo dzieci też tak mają. Za długo ze sobą to awantura gotowa. Wszyscy to mamy. Mądrzej jest zadekować się i przeczekać, złapać chaust świeżego powietrza. Przepraszam,że tak długo /wiem że wolisz krótkie texty/. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Andreson to nie Anderson 19.09.02, 22:15 Ktos sie znowu swietnie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Andreson to nie Anderson 19.09.02, 22:18 no wlasnie, ja przeciez tez napisalam "padaczka" a nie pajdeczka:))) oj jezdza sobie ludzie po pamelci, jezdza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Re: Andreson to nie Anderson 19.09.02, 22:24 No fakt, a ja sie nabralam ;) Bez sensu, bo Wierna tylko do 16 pracuje.. Chyba sie zaloguje jako pamela_.anderson i zaczne wypisywac takie rzeczy ze szok :) Cos wymysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Andreson to nie Anderson 19.09.02, 23:02 no tu juz dzisiaj byly rozne wersje pameli i przedtem poison i wiernej kiedys tez, wiec ja juz czujna jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Dobre, to było dobre, pamela 20.09.02, 01:24 Zapisz to sobie i częściej używaj. Odpowiedz Link Zgłoś