chabob 18.10.05, 12:51 Czy któraś z was biorąc antybiotyki i tabletki antykoncepcyjne zaszła w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:52 antybiotyki to nie plemniki:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:52 O! Widzisz?? Jak chcesz, to potrafisz bardziej po ludzku napisać. Niestety niektóre antybiotyki osłabiają działanie tabletek anty... Skoro nie masz pewności, czy zaciążyłaś, to idź do apteki po test. Szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:54 testuj w dniu spodziewanej @. wczesniej nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:57 pimpek_sadelko napisała: > testuj w dniu spodziewanej @. wczesniej nie ma sensu. ale niektore testy ponoc po 6 dniach od zaplodnienia daja wiarygodny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:59 asiulka81 napisała: > > ale niektore testy ponoc po 6 dniach od zaplodnienia daja wiarygodny wynik. mozna wierzyc w bajki a mozna doczytac to co jest na ulotce testow maluskim druczkiem: najlepiej testowac w dniu spodziewanej miesiaczki lub kilka dni po nim. laboratoria medyczne nie badaja wczesniej poziomu gonadotropiny kosmowkowej wczesniej jak po 10 dniach od owulacji.niektore nawet po 12 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 13:08 Nigdy nie robilam sobie takiego testu wiec nie mialam potrzeby czytania ulotki. A slyszalam od znajomej ze po 6 dniach od stosunku jest mozliwe stwierdzenie zaplodnienia. Musiala mnie wprowadzic w blad. Tak to jest jak sie ma zaslyszana i nie sprawdzona empirycznie wiedze na pewne tematy. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 12:55 no a ja Ci zycze zeby dzidzius byl laadny i zdoooooooooowy i usmiechnij sie bo niedlugo bedziesz pic smietanke do kazy solo tak jak ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 13:00 hyhyhy :DDDDDDDDDDDDDDDD ale jestem miła :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 13:04 normalnie nie poznaję koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 13:05 przeszlam natychmiastowa i doglebna przemiane duchową pod wplywem cudownych i wspanialych foremek :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: antybiotyki a antykoncepcja 18.10.05, 13:09 troche zaczyna mnie co prawda mdlic, ale nie wiem czy od tych slodkosci ktore tu wypisuje czy od 0,5 smietanki do kawy ktore wlasnie wypilam :P Odpowiedz Link Zgłoś