szary.eminent 20.10.05, 19:06 jakas (najlepiej) babka ,ktora pracuje w HR lub zajmuje sie doradztwem personalnym... P.S Owieczko wiem,ze jest Forum Praca,ale tam sami frustraci i nie ufam tamtej "spolecznosci";) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:20 Oralku, w ciągu dnia się zapytaj, teraz tu ciiiisza panuje .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:27 a czy Ty wiesz ze za tamte 3 watki na 2 godz zostałam zabanowana??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:31 tak żartuję:P qrrde gupich watów od pyty a mnie w łeb:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:33 ale w 1 chyba zdążyłam sie wpisać zanim mi zniknął z horyzontu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:32 HAHAHAHAHAH;)-jakie watki i jak to jest byc zabanowanym?-moze ja bylem kiedys a nie wiedzialem nawet?;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:31 Tak myslalem,ale do jutra to ja zapomne;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:32 ja już od tygodnia zbieram się z zamiarem zapytania na forum o opinie na temat nowej oferty TP SA i też zapominam... przypominam sobie wieczorem, jak już forum zieje pustka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:25 ja jestem super babka...studiuje budownictwo i w przyszlosci bede sie urzeraz z pijanymi facetami....a jak mi jakis pijak na budowie wypije chocby piwo to na zbity pysk wyleje....wkoncu jak mu sie po pijaku cos stanie to ja za to odpowiadam i do wiezienia moge za to pojsc albo mu rete do konca zycia placic Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:34 Ze jestes super to nie watpie,ale teraz to ja potrzebuje HaeRki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:36 ale kiedys bedziesz potrzebowal budowlanca i wtedy wspomnisz o mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:37 dobra!-mam zamiar dom budowac,wiec moze wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:39 no to jestesmy umowieni...jescze tylko honorarium omowic musimy ale to juz potem:) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent po tym...;)))))))))))) 20.10.05, 19:40 tygrysio_misio napisała: > no to jestesmy umowieni...jescze tylko honorarium omowic musimy ale to juz > potem:) > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: po tym...;)))))))))))) 20.10.05, 19:40 wybacz .. .nie zrozumialam aluzji...:P Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: po tym...;)))))))))))) 20.10.05, 19:41 po budowie znaczy sie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: po tym...;)))))))))))) 20.10.05, 19:43 a no to wszystko jasne:)) a ja bylam juz zdolna pomyslec o...:)) ach te studia mnie wykoncza...ciagle tylko betony i betony..no czasem jescze kombinacje obciazen i objetosc wlasciwa szkieletu gruntowego Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: po tym...;)))))))))))) 20.10.05, 19:45 kombinacje obciazen...tez mozemy przerobic przy okazjiiii;))))))))))))> > Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:34 jest mianowana nauczycielka historii z 8letnim stażem w zawodzie i kwalifikacjami do nauczania jeszcze dwóch przedmiotów (ja) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:34 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!tez sie nie nadajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:36 A ja się nadaję..?;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent AAaaaa sioooo babsztyle nie powiazane z HR!!!!!!!! 20.10.05, 19:38 migdalek.niebieski napisała: > A ja się nadaję..?;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: AAaaaa sioooo babsztyle nie powiazane z HR!!! 20.10.05, 19:39 No dzięki:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: AAaaaa sioooo babsztyle nie powiazane z HR!!! 20.10.05, 19:40 jak Ty do mnie mowisz...ja jeszcze mlody podlotek jstem a TRy do mnie "babsztyl" wstydz sie...tak urazic mloda dame Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20.10.05, 19:41 Owieczkoooooo!!!!-prosze wytnij ten watekkkkkk!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20.10.05, 19:42 uspokuj sie!!! wszystko wpozsiu juz!!! nie denerwuj sie bo Ci na cere szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20.10.05, 19:43 We wtorek zezarlem baton czekoladowy,wiec bardziej juz mi na cere nic nie zaszkodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20.10.05, 19:44 a ja od jutra jestem na diecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20.10.05, 19:42 mogę Cię skontaktowac z innymi przedstawicielkami mojej grupy zawodowej, ale o innych specjalnościach: fizyka, matematyka, biologia, chemia itd. Jedna moja koleżanka jest nawet swietliczanką:) Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:42 ja jestem posiadaczka obszernej literatury na temat hr a pracuje w dziale bardziej kryzysowym acz bardzo tez personalnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:44 Ale ja potrzebuje czynnej HRki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:46 moze bede mogla pomóc , skonczyłam podyplomówke gdzie kwestie hr-internal relations były wsrod przedmiotow Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:48 a ja mialem religioznastwo na studiach biologicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:50 oki Dziubek :) to spadam z wątku, pracuję w poradni i zajmuje sie poradnictwem wszelkiej masci a i wiedze z hr mam dosc opanowaną ale pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent A jestes czy klamiesz??? 20.10.05, 19:45 listek_a napisała: > tez sie nie nadaje:P Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:45 ja studiuje prawo a pracuje z skarbówie z pitem prosze bardzo ale z doradztwem personalnym to u mnie krucho Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Owca Prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.05, 19:46 Tnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:47 a czego szary potrzebujesz? przez rok pracowałam w HR, dawno to było i pewnie moja wiedza na ten temat jest nieaktualna ale może jednak coś Ci doradzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:49 No to ja też Cię poratuję rozsądną odpowiedzią zanim zwariujesz. Pracuję w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:51 a ja poratuje doradztwem w sprawie badania objetosci wlasciwej szkieletu gruntowego...bo ostatnio to robilam... w kupie juz cos "mondrego" do sie zdzialac:) Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:52 tygrysio_misio napisała: > a ja poratuje doradztwem w sprawie badania objetosci wlasciwej szkieletu > gruntowego...bo ostatnio to robilam... > > w kupie juz cos "mondrego" do sie zdzialac:) > Zdaję mi się, że interesuje go coś zgoła innego niż twoje szkielety gruntowe i betony... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:54 ale kiedy ja chce sie do czegos przydac:( taka niepotrzebna nikomu jestem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:58 tygrysio_misio napisała: > ale kiedy ja chce sie do czegos przydac:( > taka niepotrzebna nikomu jestem ;( Może na innym wątku lepiej Ci wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:54 Humatise a czy zajmujesz sie rekrutacjami na codzien? i jesli tak to moge przeslac Ci na @ kilka pytan i maly opis zawodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:56 szary.eminent napisał: > Humatise a czy zajmujesz sie rekrutacjami na codzien? i jesli tak to moge > przeslac Ci na @ kilka pytan i maly opis zawodowy? Pracuję w licencjonowanej Agencji, nie zajmuje się bezpośrednio rekrutacjami, ale z tym co się dzieje na rynku jestem na bieżąco. Wysyłaj! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:58 oki! to zaraz cos naskrobie Ci na @! Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:50 Owieczko,bo widzisz wszyscy mnie wysmiewaja,ze wracam do PL i zrezygnowalem z fajnego stanowiska...i z tego powodu zaczalem sie zastanawiac czy dobrze robie? Chcialem zapytac jakiegos HRa o moje szanse na polskim rynku pracy?! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:54 no cóż, musisz wiedzieć, że nie jest różowo nawet nie beżowo obecnie... wszystko jeszcze zależy z jakiej branży jesteś, jakie doświadczenie masz, o cechach osobiowościowych też raczej wspominać nie trzeba, bo to oczywiste a nie możesz będąc jeszcze na obczyźnie CV wysyłać do polskich firm? a nie w ciemno jadąc na pewną śmierć zawodową być skazanym? Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:57 Widzisz Owieczko!-Polskie firmy sa bardzo ostrozne co do ludzi z zagranicy...poradzono mi abym sie wstrzymal!az do powrotu!-wtedy bede mial polski nr tel i adres co bedzie bardziej zachecajace dla ewentualnego pracodawcy! Teraz jestem dla nich troszke niepewny... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:59 mało ci wczoraj przy pieknej pełni napisałam:>> wrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Czy jest na tym forum... 20.10.05, 19:59 I ja się w zasadzie nie dziwię, bo po co firma ma inwestować w gościa, który to nie wiadomo czy faktycznie powróci... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent poszlo!!!n/t 20.10.05, 20:13 hmatisse napisała: > I ja się w zasadzie nie dziwię, bo po co firma ma inwestować w gościa, który to > > nie wiadomo czy faktycznie powróci... Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: P.S hmatisse... 20.10.05, 20:30 szary.eminent napisał: > prosze o dyskrecje. Siur. ;) Odpowiedz Link Zgłoś