mopsik12 25.10.05, 17:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2984963.html Jaka kara jest odpowiednia i za co karać?Napewno za zabójstwo,ale czy nieumyślne... Mam dziecko i teraz wydaje mi się,że mogłabym zabić...Co wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: Jak to karać? 25.10.05, 17:33 po pierwsze kilka wątków dziś już o tym było po drugie jak dotąd nie ma pewności, że to ten chłopiec był forografowany przy wszelkiego typu oskarżeniach przydałoby się trochę powściągliwości Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Jak to karać? 25.10.05, 18:15 Zakładając watek,w żadnym momencie nikogo nie oskarżyłam... Moje pytanie w domyśle zawierało"jeśli to okazałoby się prawdą.." Z drugiej strony cięzko o powsciągliwość jeśli mówi się o kilogramowym dziecku wyciągniętym z inkubatora,gdzie umówmy się,dzieci nie trafiają z braku innych miejsc do spania.. Rzeczywiscie,powinnam była sprawdzic czy cos takiego juz się dzisiaj pojawiło. Nie sprawdziłam to fakt... żazwyczaj staram się nie zakładać wątków,jeśli podobne danego dnia już się pojawiły.. Pozadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Jak to karać? 25.10.05, 18:21 przepraszam Cie Mopsiku ale napisałaś: "Na pewno za zabójstwo, ale czy nieumyślne..." nie doszukałam się tego, co w domyśle... wszystkich nas poruszyła bezmyślność i głupota tych kobiet ale wysuwanie zarzutu zabójstwa wydaje mi się jak na razie na wyrost Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Jak to karać? 25.10.05, 18:25 Jak teraz na to spojrzałam,mozna było to ująć inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś