Gość: urodna IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:02 ... z powrotem na Kobietę. ALBO NIECH ADMIN STWORZY FORUM CZUBKI, to dla niej miejsce w sam raz. Teraz jako nell26 vel srajda vel Nell roz3wala nam forum Uroda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Czyzby glupia Helenka dala glos? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:13 wracaj na urode tumanie. a tak poza tym: 1. dwoja a logiki (srajda to nie ja, mam tyle cywilnej odwagi, ze wypowiadam sie tylko i wylacznie jako nell) 2. niczego nie rozwalam, to forum poprostu samo gnije od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Czyzby glupia Helenka dala glos? IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:21 Gnijesz to ty, bo nijak nie można sobie wytłumaczyć ogromu takiej bezinteresownej agresji, złości i zawiści. Co, zatyka Cię, nie potrafisz się obejść bez epitetów, mości torunianko, przykuta do kompa? I dobrze ci tak. Widzę, że nie jestes zbyt błyskotliwa, bo inaczej uzywałabys jako srajda, innej stylistyki i moze zrezygnowałabys z owych zdrobnień, które wysmiewałas, żenado sodowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell re IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:25 zaraz zglosze twoj ip do admina, by ci zablokowal dostep helenko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Do tchorza...ip waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:21 kim ty jestes tchorzliwa i smieszna istoto? zgnilizno, nawet nie potrafisz sie podpisac swym wlasnym nickiem, zapamietam twoj adres...i dojde, kim jestes popluczyno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Do tchorza...ip waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:24 Złościsz się słoneczko, a co dlaczego nikt z kobiecych fanów nie staje w twojej obronie? Brakuje rycerza, nawet wuerna miała swoich admiratorów, a ty nie? Nic dziwnego. Wkooorzajmy dalej stasiowe popychadło szukaj mnie zawistna kalarepo szukaj az ci żołć oczy zaleje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Czy będzie tu spokój !!!!! IP: 213.25.39.* 29.09.02, 21:30 Dziewczyny!!!!Przywołuję Was do pożądku. Zachowujcie się jak damy ! Prooszeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Czy będzie tu spokój !!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:33 Do Nell - możesz mi.... Do Leny - zapraszam na Urodę, stąd ja wyniesło na urodę i z braku lepszych zajęć ubliża dziewczynom. Zresztą tutaj tez widać jej wysoki jak Żuławy poziom - od razu "tumanie" i grożby. Jaka dama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Czy będzie tu spokój !!!!! IP: 213.25.39.* 29.09.02, 21:40 Na urodzie za bardzo mi nie zalezy /wiecej nie dostane niz mam/, dyskusja na ten temat jest mi niepotrzebna /nic nowego nie wymysle/, w kompleksy nie mam zamiaru sie wpedzac a wole KOBIETE i SPOLECZENSTWO i Was ale z poczuciem humoru.Mocno, mocno prosze starajcie sie jakos obejsc cudze trudne dni. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:43 upadlas bardzooo nisko, az zal mi ciebie. napomkne cos o tobie adminowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:53 Ty chodząca żenado ludzka w galarecie, czemu jeszcze nie napomknełas nic adminowi, a czemu niby miałby cos zrobić... jesli już to chyba z tobą - ładna tywarz Gorgony pokazałas na urodzie, łatwo ci udzie obrzucanie wyzw3iskami ludzie w necie - jeszcze sa dowody w WĄTKU - ZAWIŚĆ-ZAZDROŚĆ (zapraszam chętnych) i nie tylko tam. Co, może mi teraz poradzisz, żebym w cos główką uderzała. To twoje ulubione wyrazonka, prawda, prócz tych na ch.. k... i p..., damo. Wymysl cos innego, może jako srajda znajź sobie jakis inny obraźliwy motyw. A teraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:56 Helena jutro będzie mogła Cię zgłosic do zbanowania, gratukuje inticji, powoli ci tez rozum paraliżuje, ty korśliwy porsaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 22:14 Gość portalu: urodna napisał(a): > Helena jutro będzie mogła Cię zgłosic do zbanowania, gratukuje inticji, powoli > ci tez rozum paraliżuje, ty korśliwy porsaczu Problemy ze skladaniem liter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 22:33 Wystarczy poszukać i można wiele sie dowiedziec o słowotfurczych upodobaniach pani Stasiowej Tarkowskiej, wycofuję sie z korsliwego porsacza - jestes monotonna i prędzej wulgarna niż korśliwa. Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A co Nell ma wspólnego z Urodą? 30.09.02, 11:52 A po co ona tam przesiaduje? Leczy kompleksy czy co? Zresztą ona też jest tu niechętnie widziana. Proszę nam kukułczych jaj nie podsyłać. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś