Dodaj do ulubionych

Pliiz, zabierzcie sobie tę Nell...

IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:02
... z powrotem na Kobietę. ALBO NIECH ADMIN STWORZY FORUM CZUBKI, to dla
niej miejsce w sam raz. Teraz jako nell26 vel srajda vel Nell roz3wala nam
forum Uroda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nell Czyzby glupia Helenka dala glos? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:13
      wracaj na urode tumanie.
      a tak poza tym:
      1. dwoja a logiki (srajda to nie ja, mam tyle cywilnej
      odwagi, ze wypowiadam sie tylko i wylacznie jako nell)
      2. niczego nie rozwalam, to forum poprostu samo gnije od
      srodka.
      • Gość: urodna Re: Czyzby glupia Helenka dala glos? IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:21
        Gnijesz to ty, bo nijak nie można sobie wytłumaczyć ogromu takiej
        bezinteresownej agresji, złości i zawiści. Co, zatyka Cię, nie potrafisz się
        obejść bez epitetów, mości torunianko, przykuta do kompa? I dobrze ci tak.
        Widzę, że nie jestes zbyt błyskotliwa, bo inaczej uzywałabys jako srajda,
        innej stylistyki i moze zrezygnowałabys z owych zdrobnień, które wysmiewałas,
        żenado sodowa?
        • Gość: Nell re IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:25
          zaraz zglosze twoj ip do admina, by ci zablokowal dostep
          helenko...
    • Gość: Nell Do tchorza...ip waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:21
      kim ty jestes tchorzliwa i smieszna istoto?
      zgnilizno, nawet nie potrafisz sie podpisac swym wlasnym
      nickiem, zapamietam twoj adres...i dojde, kim jestes
      popluczyno...
      • Gość: urodna Re: Do tchorza...ip waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:24
        Złościsz się słoneczko, a co dlaczego nikt z kobiecych fanów nie staje w
        twojej obronie? Brakuje rycerza, nawet wuerna miała swoich admiratorów, a ty
        nie? Nic dziwnego. Wkooorzajmy dalej stasiowe popychadło szukaj mnie zawistna
        kalarepo szukaj az ci żołć oczy zaleje..
    • Gość: Lena Czy będzie tu spokój !!!!! IP: 213.25.39.* 29.09.02, 21:30
      Dziewczyny!!!!Przywołuję Was do pożądku. Zachowujcie się jak damy ! Prooszeeee.
      • Gość: urodna Re: Czy będzie tu spokój !!!!! IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:33
        Do Nell - możesz mi....
        Do Leny - zapraszam na Urodę, stąd ja wyniesło na urodę i z braku lepszych
        zajęć ubliża dziewczynom. Zresztą tutaj tez widać jej wysoki jak Żuławy
        poziom - od razu "tumanie" i grożby. Jaka dama?
        • Gość: Nell Wyluzuj...n/t IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:37
        • Gość: Lena Re: Czy będzie tu spokój !!!!! IP: 213.25.39.* 29.09.02, 21:40
          Na urodzie za bardzo mi nie zalezy /wiecej nie dostane niz mam/, dyskusja na
          ten temat jest mi niepotrzebna /nic nowego nie wymysle/, w kompleksy nie mam
          zamiaru sie wpedzac a wole KOBIETE i SPOLECZENSTWO i Was ale z poczuciem
          humoru.Mocno, mocno prosze starajcie sie jakos obejsc cudze trudne dni.
          Buziaki.
          • Gość: Nell Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:43
            upadlas bardzooo nisko, az zal mi ciebie.
            napomkne cos o tobie adminowi.
            • Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:53
              Ty chodząca żenado ludzka w galarecie, czemu jeszcze nie napomknełas nic
              adminowi, a czemu niby miałby cos zrobić... jesli już to chyba z tobą - ładna
              tywarz Gorgony pokazałas na urodzie, łatwo ci udzie obrzucanie wyzw3iskami
              ludzie w necie - jeszcze sa dowody w WĄTKU - ZAWIŚĆ-ZAZDROŚĆ (zapraszam
              chętnych) i nie tylko tam. Co, może mi teraz poradzisz, żebym w cos główką
              uderzała. To twoje ulubione wyrazonka, prawda, prócz tych na ch.. k... i p...,
              damo. Wymysl cos innego, może jako srajda znajź sobie jakis inny obraźliwy
              motyw. A teraz ...
            • Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 21:56
              Helena jutro będzie mogła Cię zgłosic do zbanowania, gratukuje inticji, powoli
              ci tez rozum paraliżuje, ty korśliwy porsaczu
              • Gość: Nell Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 22:14
                Gość portalu: urodna napisał(a):

> Helena jutro będzie mogła Cię zgłosic do zbanowania,
                gratukuje inticji, powoli
                > ci tez rozum paraliżuje, ty korśliwy porsaczu

Problemy ze skladaniem liter?
                • Gość: urodna Re: Gość: Helena IP: *.waw.cdp.pl IP: *.waw.cdp.pl 29.09.02, 22:33
                  Wystarczy poszukać i można wiele sie dowiedziec o słowotfurczych upodobaniach
                  pani Stasiowej Tarkowskiej, wycofuję sie z korsliwego porsacza - jestes
                  monotonna i prędzej wulgarna niż korśliwa.
                  Bez odbioru
    • pajdeczka Re: A co Nell ma wspólnego z Urodą? 30.09.02, 11:52
      A po co ona tam przesiaduje? Leczy kompleksy czy co?
      Zresztą ona też jest tu niechętnie widziana. Proszę nam kukułczych jaj nie
      podsyłać.
      Z poważaniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka