pajdeczka 03.10.02, 14:50 Dlaczego nie ma dzisiaj bagienka? To do was nie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Czyżby bagienko pozmieniało nicki? 03.10.02, 14:54 to, że nie ma, nie oznacza, że nicki pozmieniało... remanent jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czyżby bagienko pozmieniało nicki? 03.10.02, 14:56 agick napisała: > to, że nie ma, nie oznacza, że nicki pozmieniało... > remanent jest. > Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Agick, jesteś jedną z niewielu osób które 03.10.02, 14:56 podejrzewam o zmianę nicku :) (calkowicie zgadzam sie z twoją sygnaturką) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Ha znowu to samo!!!!!! 03.10.02, 14:58 O tej samej godzinie ja i pajdeczka. Ludzie uwierzcie mi ze ja z tymi panienkami P nie mam nic wspólnego!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anastassia CO ZA PRZYPADEK :))))))) NO JA CIE KRECE!!!! 26.10.02, 21:49 wierna1 napisała: > O tej samej godzinie ja i pajdeczka. Ludzie uwierzcie mi ze ja z tymi > panienkami P nie mam nic wspólnego!!!!!!! Nie wierze, bo ktos mi mowil o jedej osobie na forum, co ma 2 kompy w domu, wiec musze kiedys tez tak sprobowac. Czego to sie nie zrobi, zeby zamacic we lbach owieczkom. Tylko powiedz jaki nick mam wziac: Anastassia1 ? Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Re: CO ZA PRZYPADEK :))))))) NO JA CIE KRECE!!!! 28.10.02, 00:09 anastassia napisała: > wierna1 napisała: > > > O tej samej godzinie ja i pajdeczka. Ludzie uwierzcie mi ze ja z tymi > > panienkami P nie mam nic wspólnego!!!!!!! > > Nie wierze, bo ktos mi mowil o jedej osobie na forum, co ma 2 kompy w domu, > wiec musze kiedys tez tak sprobowac. Czego to sie nie zrobi, zeby zamacic we > lbach owieczkom. Tylko powiedz jaki nick mam wziac: Anastassia1 ? Jak Ci sie to uda, to wierze we wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
agick co takiego..??? 03.10.02, 15:02 a dlaczego mnie podejżewasz o zmianę nicka...?? jestem to ud roku ZAWSZE z tym samym nickiem.. nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: co takiego..??? 03.10.02, 15:05 dlaczego nie rozumiesz, to mial byc dla ciebie komplement, bo P sugeruje ze wszyscy z bagna zmieniają nicki. :) Ja juz prawie wszystkich zaczelam podejrzewac ze zmieniają nicki, ale co do ciebie to jestes OSTATNIĄ osoba ktora bym o to podejrzewala. Nadal niejasne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick jasne, że jasne....:) 03.10.02, 15:11 złapałam... w końcu... blondi agick ps. przesiedziałam ranek w szpitalu z siostrą....jeszcze trochę rozkojażona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ...:::bagno has you:::... 03.10.02, 15:02 to tylko złudzenie optyczne, anarchistyczna fatamorgana zmagająca się ze złem tego świata... osoby regularnie taplające się w bagnie to tylko hologramy, byty niezbyt istniejące... niektórzy podszywają się pod kilka osób (kwestie wasi na przykład pisze ta sama osoba, co gutka i kwika; posty Bukosia wychodzą spod pióra pana Czesia spod budki z piwem. Reszta - nie wiadomo, ale z całą pewnością nie istnie. THERE IS NO SPOON pzdr, wasia (alias Neo) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ...::: of kors :::... 03.10.02, 15:08 niniejszym potwierdzam, ze kwik nie istnieje. wszelkie reklamacje prosze kierowac na skrzynke wasi (ostatnio narzekala na brak wiadomosci:)) > THERE IS NO SPOON> THERE IS ONLY FORK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ...::: not really :::... 03.10.02, 15:10 kwik napisała: > niniejszym potwierdzam, ze kwik nie istnieje. wszelkie reklamacje prosze > kierowac na skrzynke wasi (ostatnio narzekala na brak wiadomosci:)) Wasia wyłączyła już automata, już się nie skarży :)) > > THERE IS NO SPOON> > > THERE IS ONLY FORK. BUT NO KNIFE, THOUGH ;) pzdr, w. :** Odpowiedz Link Zgłoś
suzume su też nie istnieje 03.10.02, 15:48 ostał się po niej ino trzepot szarych skrzydeł... > > > THERE IS NO SPOON> > > > > THERE IS ONLY FORK. > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS Odpowiedz Link Zgłoś
wasia od razu wiedziałam, że su nie ma :) 03.10.02, 16:45 suzume napisała: > ostał się po niej ino trzepot szarych skrzydeł... > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... W. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume to epidemia 03.10.02, 17:04 którą zapoczątkował śp bukimen (& chomik) > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to epidemia 03.10.02, 17:06 suzume napisała: > którą zapoczątkował śp bukimen (& chomik) > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER OR NINE INCH NAILS Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to epidemia 03.10.02, 17:16 > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > OR NINE INCH NAILS UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to epidemia 03.10.02, 17:19 suzume napisała: > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > OR NINE INCH NAILS > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to epidemia 03.10.02, 17:29 > > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > > > OR NINE INCH NAILS > > > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE > > EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE ASK SISTERS OF MERCY FIRST... c u t'morrow :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to epidemia 03.10.02, 17:35 suzume napisała: > > > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > > > > > OR NINE INCH NAILS > > > > > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE > > > > EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE > > ASK SISTERS OF MERCY FIRST... OR ANDREW E. :)) CU:) > > c u t'morrow :) > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kto ma morfinę?? <wow> 03.10.02, 17:30 kwik napisała: > suzume napisała: > > > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > > > OR NINE INCH NAILS > > > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE > > EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE OR MYCOPLASMA IN POULTRY Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto ma DROB ?? <wow> 03.10.02, 17:36 wasia napisała: > kwik napisała: > > > suzume napisała: > > > > > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > > > > > OR NINE INCH NAILS > > > > > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE > > > > EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE > > OR MYCOPLASMA IN POULTRY SO IT'S JAZZ DEVIL TIME Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kto ma DROB ?? <wow> 03.10.02, 17:43 kwik napisała: > wasia napisała: > > > kwik napisała: > > > > > suzume napisała: > > > > > > > > > > > > > > THERE IS NO SPOON> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > THERE IS ONLY FORK. > > > > > > > > > > > > > > > > > > BUT NO KNIFE, THOUGH ;) > > > > > > > > > > > > > > > > ANYWAY, WE STILL HAVE CHOPSTICKS > > > > > > > > > > > > > > NOT THE CHOPSTICKS AGAIN... > > > > > > > > > > > > YOU'RE RIGHT - FINGERS ARE BETTER > > > > > > > > > > OR NINE INCH NAILS > > > > > > > > UNLESS YOU'RE TYPE-O-NEGATIVE > > > > > > EVEN IF YOU'VE GOT MORPHINE > > > > OR MYCOPLASMA IN POULTRY > > SO IT'S JAZZ DEVIL TIME IT IS PARTY TIME UNDER THE BLOODY MARY... Odpowiedz Link Zgłoś
agick ...:::fok, fok:::... 03.10.02, 15:15 there is no reality there is only illusion Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ...:::follow the white rabbit, agick:::... 03.10.02, 16:44 agick napisała: > there is no reality > there is only illusion Oj, koleżanka agick dziś w nastroju nieistniejącym (czy może nieprzysiadalnym). Wasia również nieistnieje, ale lepiej o tym nie wiedzieć, bo, jak to mówi prorok, ignorance is bliss :)) pzdr & buziaczki, w. (czy raczej złudzenie wasiokształtne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ...:::following white rabbit...::: 03.10.02, 17:33 I'll reach a middle of nowhere.. because nowhere else I coud shaw my true face... nieprzysiadalny, lewitujący, oderwany stan duchowy agick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Czyżby bagienko pozmieniało nicki? IP: proxy / 157.25.84.* 28.10.02, 09:56 test1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Czyżby bagienko pozmieniało nicki? IP: proxy / 157.25.84.* 28.10.02, 09:56 test2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Eksperyment czyli m1 i m2 IP: proxy / 157.25.84.* 28.10.02, 10:01 Dwa razy otworzyłem przeglądarkę poczym założyłem wątki m1 i m2 i jeden po drugim, prawie w tym samym czasie, wysłałem. I jakie są efekty, każdy widzi powyżej. Wcale nie trzeba mieć dwóch kompów. Jaki z tego wniosek ? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 powiem tak kan.. 28.10.02, 10:20 moja nieznajomosc komputerwo i informatyki jest przerazajaca... ale powiem ze jezeli cokolwiek udowodniles to tylko to, ze twoja nieznajomosc jest wieksza oraz to ze wyslales dwie informacje z tego samego adresu, raz podpisujac sie m1, a raz m2... ty;ko czy to trezba udowadniac???? czy to ni ejeset oczywiste? ja zmojego adresu w tej samej minuci emoglbym wyslac tak mniej wiecej od m1 do m69... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Faktycznie Bukowski, jesteś lamer IP: proxy / 157.25.84.* 28.10.02, 10:51 A w przypadku logowania się, gdzie nie widać adresów ? Czyż nie jest tak samo ? Odpowiedz Link Zgłoś