Dodaj do ulubionych

Do wszystkich

IP: *.pl 04.10.02, 13:38
I co?- nie zalogowałam się, ale i tak sram na was z wysokiej góry i mam was w
głębokim poważaniu, żeby nie powiedzieć po prostu w d..ie.
Obserwuj wątek
    • agick Re: Do wszystkich 04.10.02, 13:49
      to wycofaj się z odrobiną honoru.
      to co robisz jest poniżej pasa - ten wątek w w szczególności.
      • liloom Re: Do wszystkich 04.10.02, 13:54
        to znow manipulacja
    • suzume Re: Do wszystkich 04.10.02, 13:56
      taaak
      powiedz famie, że jest głupia i vice versa :)
      • pajdeczka Re: Do wszystkich 04.10.02, 14:12
        To jest chamskie. Ktoś , kto to zrobił jest po prostu podły.
        A najgorsi są Ci, którzy w to wierzą, bo gdyby to ignorowali i nie wpisywali
        się, nie prowokowaliby takich wątkow.

Kimkolwiek jesteś nie zmusisz mnie do nielogowania, bo mam takie prawo.
        Nie zmusisz mnie też do odejścia stąd. Mnie nie przeszkadzasz, chyba bardziej
        tym, którzy się pod twoimi postami podpisują.
    • matrek Re: Do wszystkich 04.10.02, 14:08
      Gość portalu: pajdeczka napisał(a):

> I co?- nie zalogowałam się, ale i tak sram na was z wysokiej góry i mam was w
      > głębokim poważaniu, żeby nie powiedzieć po prostu w d..ie.

Starałem się do tej pory podchodzić z jakimś dystansem do Ciebie, dzieliłem
      przez 2 to co piszesz. Różni ludzie, różne charaktery, różne problemy, ale
      teraz stwierdzam, że Ty jesteś albo nienormalna, albo masz 13 lat.

Jeśteś żenująca.
      • agick nie da się maltrek.. 04.10.02, 14:15
        zachować dystansu...
        po prostu się nie da.
      • Gość: pizdencja Re: Do wszystkich IP: *.pl 04.10.02, 14:17
        matrek napisał:

> Jeśteś żenująca.

Kto tu jest żenujący? Jakiś pedzio, który przesiaduje na forum Kobieta, a
        któremu teraz odpisuję.
        • agick ... 04.10.02, 14:20
          to ta sama osoba, która wpisała post tytułowy.
          no poper... ludzi do końca - idź, napj się, połóż, procha łyknij i przestań
          siać..
          za chwilę pojawi się zalogowana pizdnecja i powie, że ta wylogowana to nie
          ona...
          • pajdeczka Re: ... 04.10.02, 14:36
            Dlaczego czytacie te głupie posty, a moje omijacie? Czy robicie to celowo?
            Odpisujecie jakiemuś gnojkowi, który chce mnie zmusić do nielogowania, a moje
            posty pozostawiacie bez odpowiedzi. Ludzie, czy Wam tak trudno pewne rzeczy
            rozszyfrować? Strasznie się mądrzycie, kiedy ktoś Was prosi o radę, a jak ktoś
            z Was robi wała to ze śmiertelną powagą mu odpowiadacie. Dajcie się dalej robić
            w konia. Radziłam Wam coś wczora w swoim wątku. Po prostu nie zaglądajcie do
            wątku z moim nickiem, a będziecie mieli spokój.
            Przepraszam wszystkich, za słowa których nie ja jestem autorem w tym wątku
            (winnym, jesli takie padl nie z moich ust, także). Tyle mogę zrobić.
            A nielogowana nie będę pisała, bo to oznaczałoby triumf tego gnoja , który się
            pode mnie podszywa.
    • fe_male Re: Do wszystkich 04.10.02, 15:12
      Ludzie nie ma co kombinować z logowaniem czy nie logowaniem, bo to egzaminu nie
      zdaje.

Skupmy się na jednym, zalogowany kowalski wypowiada się we własnym imieniu a
      problemem jest to, że może mieć braci, ale jego wypowiedzi należą do niego. Nie
      logowanym kowalskim może być każdy i psuć krew zarówno wam jak i właścicielowi
      nicka.

Trzymajmy się logowania – jedyne co nam grozi to wielopostaciowość niektórych
      osób, które wkrótce się znudzi. Nie zwracajcie uwagi na znane nicki nie
      zalogowane. Jaki problem ma ktoś komu i ja w czymś podpadnę w tym, że za
      chwilę pojawi się jako nie logowana fe_male rzucając we wszystkich mięsem.

Trzymajmy się nicków, na „nietrzymanie się” ich mogą sobie pozwolić tylko osoby
      znane na tym forum i znicka i z adresu. Te są chyba najbardziej wiarygodne, ale
      cóż reszcie przychodzi płacić za to, że chcą być bardziej anonimowi.

Róbcie swoje i omijajcie tych, którzy wam nie pasują bez względu na to czy są
      logowani czy nie. Ktoś kogoś musi przetrzymać i cierpliwość jest tu jedyną radą.

Pozdr
      • agniecha27 Re: Do wszystkich 04.10.02, 15:40
        fe_male napisała:

> Ludzie nie ma co kombinować z logowaniem czy nie logowaniem, bo to egzaminu
        nie
        >
        > zdaje.
        >
        > Skupmy się na jednym, zalogowany kowalski wypowiada się we własnym imieniu a
        > problemem jest to, że może mieć braci, ale jego wypowiedzi należą do niego.
        Nie
        >
        > logowanym kowalskim może być każdy i psuć krew zarówno wam jak i
        właścicielowi
        > nicka.
        >
        > Trzymajmy się logowania – jedyne co nam grozi to wielopostaciowość niektó
        > rych
        > osób, które wkrótce się znudzi. Nie zwracajcie uwagi na znane nicki nie
        > zalogowane. Jaki problem ma ktoś komu i ja w czymś podpadnę w tym, że za
        > chwilę pojawi się jako nie logowana fe_male rzucając we wszystkich mięsem.
        >
        > Trzymajmy się nicków, na „nietrzymanie się” ich mogą sobie pozwolić
        > tylko osoby
        > znane na tym forum i znicka i z adresu. Te są chyba najbardziej wiarygodne,
        ale
        >
        > cóż reszcie przychodzi płacić za to, że chcą być bardziej anonimowi.
        >
        > Róbcie swoje i omijajcie tych, którzy wam nie pasują bez względu na to czy są
        > logowani czy nie. Ktoś kogoś musi przetrzymać i cierpliwość jest tu jedyną
        radą
        > .
        >
        > Pozdr

Podpisuję się obiema ręcami...
      • pajdeczka Re: Fe_male 04.10.02, 15:46
        Ja już uciekam. Zajrzę do skrzynki w poniedziałek, może coś dla mnie będzie. A
        jak nie to napisz coś po powrocie z urlopu. Udanego wypoczynku:)))))))))
        Paja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka