Gość: pajdeczka IP: *.pl 04.10.02, 13:38 I co?- nie zalogowałam się, ale i tak sram na was z wysokiej góry i mam was w głębokim poważaniu, żeby nie powiedzieć po prostu w d..ie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Do wszystkich 04.10.02, 13:49 to wycofaj się z odrobiną honoru. to co robisz jest poniżej pasa - ten wątek w w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Do wszystkich 04.10.02, 13:56 taaak powiedz famie, że jest głupia i vice versa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do wszystkich 04.10.02, 14:12 To jest chamskie. Ktoś , kto to zrobił jest po prostu podły. A najgorsi są Ci, którzy w to wierzą, bo gdyby to ignorowali i nie wpisywali się, nie prowokowaliby takich wątkow. Kimkolwiek jesteś nie zmusisz mnie do nielogowania, bo mam takie prawo. Nie zmusisz mnie też do odejścia stąd. Mnie nie przeszkadzasz, chyba bardziej tym, którzy się pod twoimi postami podpisują. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do wszystkich 04.10.02, 14:08 Gość portalu: pajdeczka napisał(a): > I co?- nie zalogowałam się, ale i tak sram na was z wysokiej góry i mam was w > głębokim poważaniu, żeby nie powiedzieć po prostu w d..ie. Starałem się do tej pory podchodzić z jakimś dystansem do Ciebie, dzieliłem przez 2 to co piszesz. Różni ludzie, różne charaktery, różne problemy, ale teraz stwierdzam, że Ty jesteś albo nienormalna, albo masz 13 lat. Jeśteś żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
agick nie da się maltrek.. 04.10.02, 14:15 zachować dystansu... po prostu się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizdencja Re: Do wszystkich IP: *.pl 04.10.02, 14:17 matrek napisał: > Jeśteś żenująca. Kto tu jest żenujący? Jakiś pedzio, który przesiaduje na forum Kobieta, a któremu teraz odpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ... 04.10.02, 14:20 to ta sama osoba, która wpisała post tytułowy. no poper... ludzi do końca - idź, napj się, połóż, procha łyknij i przestań siać.. za chwilę pojawi się zalogowana pizdnecja i powie, że ta wylogowana to nie ona... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ... 04.10.02, 14:36 Dlaczego czytacie te głupie posty, a moje omijacie? Czy robicie to celowo? Odpisujecie jakiemuś gnojkowi, który chce mnie zmusić do nielogowania, a moje posty pozostawiacie bez odpowiedzi. Ludzie, czy Wam tak trudno pewne rzeczy rozszyfrować? Strasznie się mądrzycie, kiedy ktoś Was prosi o radę, a jak ktoś z Was robi wała to ze śmiertelną powagą mu odpowiadacie. Dajcie się dalej robić w konia. Radziłam Wam coś wczora w swoim wątku. Po prostu nie zaglądajcie do wątku z moim nickiem, a będziecie mieli spokój. Przepraszam wszystkich, za słowa których nie ja jestem autorem w tym wątku (winnym, jesli takie padl nie z moich ust, także). Tyle mogę zrobić. A nielogowana nie będę pisała, bo to oznaczałoby triumf tego gnoja , który się pode mnie podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Do wszystkich 04.10.02, 15:12 Ludzie nie ma co kombinować z logowaniem czy nie logowaniem, bo to egzaminu nie zdaje. Skupmy się na jednym, zalogowany kowalski wypowiada się we własnym imieniu a problemem jest to, że może mieć braci, ale jego wypowiedzi należą do niego. Nie logowanym kowalskim może być każdy i psuć krew zarówno wam jak i właścicielowi nicka. Trzymajmy się logowania – jedyne co nam grozi to wielopostaciowość niektórych osób, które wkrótce się znudzi. Nie zwracajcie uwagi na znane nicki nie zalogowane. Jaki problem ma ktoś komu i ja w czymś podpadnę w tym, że za chwilę pojawi się jako nie logowana fe_male rzucając we wszystkich mięsem. Trzymajmy się nicków, na „nietrzymanie się” ich mogą sobie pozwolić tylko osoby znane na tym forum i znicka i z adresu. Te są chyba najbardziej wiarygodne, ale cóż reszcie przychodzi płacić za to, że chcą być bardziej anonimowi. Róbcie swoje i omijajcie tych, którzy wam nie pasują bez względu na to czy są logowani czy nie. Ktoś kogoś musi przetrzymać i cierpliwość jest tu jedyną radą. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Do wszystkich 04.10.02, 15:40 fe_male napisała: > Ludzie nie ma co kombinować z logowaniem czy nie logowaniem, bo to egzaminu nie > > zdaje. > > Skupmy się na jednym, zalogowany kowalski wypowiada się we własnym imieniu a > problemem jest to, że może mieć braci, ale jego wypowiedzi należą do niego. Nie > > logowanym kowalskim może być każdy i psuć krew zarówno wam jak i właścicielowi > nicka. > > Trzymajmy się logowania – jedyne co nam grozi to wielopostaciowość niektó > rych > osób, które wkrótce się znudzi. Nie zwracajcie uwagi na znane nicki nie > zalogowane. Jaki problem ma ktoś komu i ja w czymś podpadnę w tym, że za > chwilę pojawi się jako nie logowana fe_male rzucając we wszystkich mięsem. > > Trzymajmy się nicków, na „nietrzymanie się” ich mogą sobie pozwolić > tylko osoby > znane na tym forum i znicka i z adresu. Te są chyba najbardziej wiarygodne, ale > > cóż reszcie przychodzi płacić za to, że chcą być bardziej anonimowi. > > Róbcie swoje i omijajcie tych, którzy wam nie pasują bez względu na to czy są > logowani czy nie. Ktoś kogoś musi przetrzymać i cierpliwość jest tu jedyną radą > . > > Pozdr Podpisuję się obiema ręcami... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Fe_male 04.10.02, 15:46 Ja już uciekam. Zajrzę do skrzynki w poniedziałek, może coś dla mnie będzie. A jak nie to napisz coś po powrocie z urlopu. Udanego wypoczynku:))))))))) Paja Odpowiedz Link Zgłoś