c.eastwood 16.11.05, 09:46 macho może nie w tym wydaniu co kiedyś ale na pewno koniec z tzw. metroseksualnym brrrrr mężczyzną zatem nie będę się już za bardzoi przejmował tym , że wypiję kolejkę czy dam komuś w szczękę wreszcie....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:47 no i że nogi masz nieogolone! :D siemanko Klint! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:49 ja sobie nie goliłem ale znałem pacjentów co wszystko sobie golili brrrrrrrr aż gęsią skórkę mam na samą myśl i te gejowskie wstawki typu: nienawidzę przemocy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:53 moja znajoma każdemu swojemu pacjentowi każe klate golić.. i wielu na to szło bez większych oporów.. blllleeeechhhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:54 jak to każe ? po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:57 też tego nie rozumiem twierdzi, że się brzydzi... - ???????????? dalej już nie wnikałam generalnie to w porządku dziewczyna, każdy ma jakiegoś bzika, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:58 operowała ich??:) Czesć.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:59 cześć Krysi! jak się miewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:00 ssstrasznie zapracowana:( nie mam nawet czasu na małe pitu pitu z Wami:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:05 ja też mam sporą obsuwe z robotą, na chwilkę ino wpadłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:19 tez na chwile bo mnie już zosik bierze.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:21 co/kto to jest zosik? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:25 aaaa hehehehe.....cosik miało być.....plącze mi sie juz wszystko....hihihi a to "cosik" to nic innego jak jasna cholera, która mnie juz bierze od wczoraj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:44 ileż seksu w tej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 11:05 nie kpij satyrze Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 12:56 jak to satyrze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 13:07 bo tyle w mojej odpowiedzi seksu co w Tobie metra:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 13:32 hehe jaka pogoda w górach? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 13:43 szaro i zimno i coś o jakimś śniegu gadają czego ja nie dopuszczam do swiadomości...:) wczoraj było jeszcze piękne słońce i niebo takie niebieskie...ech:( Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 14:04 to mniej więcej jak w wawie tylko nie ma żadnego sniegu :( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 14:42 mam nadzieje, ze to będzie pierwszy i ostatni atak zimy....a drogowcy jak zwykle zostaną zaskoczeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 14:50 niech bedzi ok minus 2-3 stopni, snieżek, i sucho a będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 hmmmm........ 16.11.05, 09:48 od kiedy to interesujesz się i podporządkowywujesz trendom.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: hmmmm........ 16.11.05, 09:50 w ogóle - ja to olewam ale dobrze, że wraca normalny facet, miły, twardy a nie jakieś hm metrocośtam ( na marginesie typ wybitnie merkantylny ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: hmmmm........ 16.11.05, 09:52 jeżeli wszystko jest wyważone, to nie widzę problemu Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:49 klate też przestaną depilować...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:50 krysica napisała: > klate też przestaną depilować...brrrr błeeee, nie cierpię u facetów wygolonej klaty :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:50 błeee...tez nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:51 krysi, nie osłabiaj mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:51 rany boskie....co znowu:)? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood no z tą ogoloną klatą ... 16.11.05, 09:52 jeszcze porzadnie nie zjadłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: no z tą ogoloną klatą ... 16.11.05, 09:54 za godzinkę jakąś..., jak wrócę z ...metra :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: no z tą ogoloną klatą ... 16.11.05, 09:55 idziesz sobie nosek przypudrować:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: no z tą ogoloną klatą ... 16.11.05, 09:56 Żiiillleeeet najepsze dla menszciznyyyy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach wreszcie nie bedziesz musial sie tez tlumaczyc 16.11.05, 09:50 dlaczego tak rzadko uzywasz dezodorantu. wszak to atrybut wlasnie mezczyzny metro. eastwood napisał: > macho > może nie w tym wydaniu co kiedyś ale na pewno koniec z tzw. metroseksualnym > brrrrr mężczyzną > zatem nie będę się już za bardzoi przejmował tym , że wypiję kolejkę czy dam > komuś w szczękę > wreszcie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: wreszcie nie bedziesz musial sie tez tlumaczy 16.11.05, 09:51 a małżonek dalej Cię zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: wreszcie nie bedziesz musial sie tez tlumaczy 16.11.05, 09:54 c.eastwood napisał: > a małżonek dalej Cię zdradza? co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pisać breilem? 16.11.05, 09:57 c.eastwood napisał: > jajco > pytanie zadałem to zadaj je komu innemu, bo mnie ono na pewno nie dotyczy prostaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: pisać breilem? 16.11.05, 13:32 jak kazda dowiesz sie na końcu ale tylko brakiem seksu mozna wytłumaczyc takie braki w rozumie i poczuciu humoru Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka głupie są :P 16.11.05, 09:50 metroseksualni mężczyźni są super - kremu pożyczą na zmarszczki albo gela do włosów :) A z macho zero pożytku :( Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: głupie są :P 16.11.05, 09:52 to ze mnie pozytku nie było w ogóle , no chyba ,żeby komuś w mordę dać :( Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: głupie są :P 16.11.05, 10:28 pomadkę to se sama skombinuję, a jeżeli chodzi o ręczne pyskówki to wolałabym, żeby mnie jakiś lepiej przez przyrodę przystosowany okaz wyręczał Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: głupie są :P 16.11.05, 09:52 nie cierpie kiedy facet ma większa kosmetyczke ode mnie...błe Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: głupie są :P 16.11.05, 09:54 daj tel do niego :)))))... PLISSSSSS... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:54 No własnie tak trzeba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:55 tez sie cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 09:58 Uważaj tylko, zeby ci drugi taki macho za mocno nie oddał. Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:00 e tam, na macho trzeba mieć wygląd:)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:32 na to nie ma rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:34 MOże masz skłonności masochistyczne? To akurat nie pasuje do macho ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:45 ni mam ale nie zawsze można wygrać zwłaszcza "pod wpływem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:49 Czyli że bez żalu bierzesz pod uwagę potencjalny wstrząs mózgu ew. utratę zęba? ;))) Nie wiem, czy ten cały maczomaczyzm jest tego wart... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 12:58 bez przesady - wszystko w pewnych kręgach nie jest to znowu takie nagminne Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:37 zawsze można mieć żal do rodziców:) że nie te geny... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:00 wynika z tego, że emigrujesz w najblizszym czasie? tylko uważaj, bo tam samochody palą:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood moze dlatego Francja tak wyglada 16.11.05, 10:33 , że już zadecydowały ale ja sie tam nie wybieram w Polsce mody przychodzą z poslizgiem ale jakoś dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: moze dlatego Francja tak wyglada 16.11.05, 10:41 tam moda na macho moze byc odpowiedzią na problemy społeczno-polityczne. Kobity potrzebują chłopa, który obroniłby ich wypieszczony samochodzik przed napastliwością imigrantów:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: moze dlatego Francja tak wyglada 16.11.05, 10:46 chyab nie są aż tak przewidujace ani praktyczne nic dziwnego to Francuski:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: moze dlatego Francja tak wyglada 16.11.05, 10:52 no to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Überseksulani 16.11.05, 10:03 Taka nazwe ma od teraz nasz prawdziwy (absolutne przeciwienstwo metroseksulanych) mezczyzna. Gogusiom mowimy papa! Podarte, sprane jeansy razem z ta wiesniacka czapeczka i pseudooldschoolowym t-shirtem na smietnik. Czasy abnegacji nareszcie sie skonczyly! FACET POWINIEN MIEC WLOSY A NIE FRYZURE! I jezdzic samochodem, a nie zabawka. Pic wodke i (stety? niestety?) interesowac sie prawdziwymi kobietami (koniec szarych myszek, my tez musimy sie bardziej postarac - ponczochy i dzwonki powiekszajace biust w ruch!). (na podst. TS) Nareszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Überseksulani 16.11.05, 10:34 co to są dzwonki powiekszjące biust? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Überseksulani 16.11.05, 10:42 -------------------------------------------------------------------------------- wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3014889.html Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Überseksulani 16.11.05, 10:43 czytałem to gdzies indziej ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:08 No tak. Najpierw robily sie na chlopczyce teraz beda sie na maczo robic. c.eastwood! Apeluje do Ciebie. Nie jedz do Francji. Zniewiesciejesz tam do rzeszty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:11 robiłam.... Było, jest i będzie mi z tym dobrze, choćbym dla innych miała być jakimś tworem. O!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:18 ja też nie mam ochoty być wytworem czyjeś wyobraźni:) jestem ci ja sobą : nie maluje sie, nie farbuje.....dla innych nie tylko kobiet to wyglada jakbym nie dbała o siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:20 e tam Krysi. Najpiekniejsze jest to, co naturalne. Nie sztuka być zrobioną na bóstwo przez plastyka, wizażystę, managera, media itd. itp... Sztuką jest być sobą w pełni i żyć w zgodzie ze swoimi własnymi przekonaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:24 tak to jest sztuką....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:21 piękne kobiety nie muszą! :) no.. ja niestety muszę.. raz przyszłam do pracy nieumalowana, wszyscy z troską pytali, czy chora jestem, bo strasznie źle wyglądam.. :O Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 10:29 no piękne nie musza a innym sie nie chce ( tj, mi ) innym sie chce bo sa piękne i sa wtedy jeszcze piękniejsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood krysi to na poparcie albo niepoparcie 16.11.05, 10:37 Twojej tezy jest myk z Agatą Mróz to taka siatkarka obejrzyj ją na boisku a potem po sesji w CKM to inna kobieta ":) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: krysi to na poparcie albo niepoparcie 16.11.05, 11:04 bo jest moja nie obchodzi mnie czy pasuje do Agaty nad zwykłymi kobietami nie pracuje tyle ludzi by były piękne a na zdjęciu zawsze coś można podretuszować:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:03 mia.wallace napisała: > piękne kobiety nie muszą! :) > no.. ja niestety muszę.. > raz przyszłam do pracy nieumalowana, wszyscy z troską pytali, czy chora jestem, > > bo strasznie źle wyglądam.. :O czy aby nie przesadzasz moja droga??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:04 pewnie, ze przesadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:06 przesadza - nie przesadza potrzebne zwolnienie - do pracy bez tapety i wyganiaja do domu ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:08 ja nie cierpię malowanek na facjacie, to też bardzo rzadko to robię Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:10 ja popieram, że nie ma jak natura sama jednak lubię się malować ostatnio nawet nauczyłam się włosy układac :OOO towarzycho w pracy oniemiało hi hi... PS. to piekne dziewcze na fotce to naprawde Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:14 ja włosów tnie umiem układać, ale też nie mam takiej potrzeby.... A na zdjęciu jestem ja, ale czy jako dziewczę, to bym miała pewne wątpliwości z racji wieku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:18 ja tez nie mialam, bo sie naturalnie krecily, ale po ostatniej wizycie u fryzjera zachowuja sie skandalicznie. zreszta musze wreszcie zaczac o siebie dbac, bo rodzina sie niepokoi moim stanem cywilnym ;DDDD a tu juz zmarszczki pod oczami sie robia... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:31 fajnie, że masz kręcone :)) zawsze o takich marzyłam, a tymczasem moje są proste, jak druty :( ja jeszcze zmarszczek nie zaobserwowałam u siebie, ale to już pewnie kwestia chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 11:41 mialam krecone... :(( łeeeeeeeeeeeeeeeeee.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: a ja tam zawsze byłam sobą i na nic się nie 16.11.05, 15:02 hehe dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:15 w dupie mam macho,wiesz:P;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a ta jak zawsze o analu :)))))))... 16.11.05, 10:31 jestem ANALitykiem;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: a ta jak zawsze o analu :)))))))... 16.11.05, 10:33 Fajny zawód masz :)))))... A ja zwykła, szara BIURWA ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a ta jak zawsze o analu :)))))))... 16.11.05, 10:38 Biurwa tez moze sobie zrobić ANALizę biurwowania;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:42 maczo nie wejdzie do odbytu tak łatwo, jak metro..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: kobiety we Francji już zdecydowały- wraca typ 16.11.05, 10:38 Ja tam wole macho! Dosyc mam zastanawiania sie w kolejce w hipermarmecie, kto uzywa lepszej odzywki do wlosow - i skad na Boga ten facet ma pojecie, ze trzeba tej odzywki uzywac! Dosyc mam ogladania gum od firmowych majtek, cer meskich jak ta lala i sluchania piskow, gdy facet rozleje sobie malibu z mlekiem na spodnie w restauracji... Odpowiedz Link Zgłoś