xeptrek 10.10.02, 06:05 mocnej, pachnącej co tam w raporcie? jakieś wstrząsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: kawy!!! 10.10.02, 07:26 Troszke się wyczekałeś na tę kawę, ale proszę, pachnąca, ciplutka, z pianką. Śmietanki i cukru? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ja też poproszę! 10.10.02, 07:28 Tym bardziej, że dziś muszę pić zbożówkę. Wczoraj bardzo "skutecznie" podniosłam sobie ciśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ja też poproszę! 10.10.02, 07:38 Xeptrek znowu mnie posądzasz o niskie nałogi.A mnie po prostu łeb n.....ł. Myślałam, że to przez niskie ciśnienie, więc sobie wzięłam trzy tabletki na niskie ciśnienie. W aptece ( na szczęście mi się skończyły) Pani mgr wpadła na pomysł by mi je najpierw zmierzyć. Więc miałam 159/98 gdy normalnie mam 90/60 Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Ja też poproszę! 10.10.02, 07:45 zaraz tam niskie i zaraz tam znowu sama pisałaś że będziesz na gościnnych występach a ja taki monotematyczny jestem no i jak mnie łep nap to po piciu Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ciężko pracowałam! 10.10.02, 07:47 I jeszcze szefa musiałam odtransportować bo był po ciężkiej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Kawa x3 10.10.02, 07:32 Dla Lyche zbożowa, a może lepiej bezkofeinowa... Mysiałam się już dziś w czapke wcisnąć.... jak ja tęsknie do lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Kawa x3 10.10.02, 07:38 balkan napisała: > Dla Lyche zbożowa, a może lepiej bezkofeinowa... > Mysiałam się już dziś w czapke wcisnąć.... jak ja tęsknie do lata.... nie martw sie, jeszcze tylko 7 miesiecy i bedzie cieplo... znalazlas sponsora? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: sponsora? ładnie brzmi n/txt 10.10.02, 07:45 szukalysmy wczoraj i nikt sie jeszcze nie zglosil. a my tylko chcemy na wakacje (Dominikana - to brzmi jak poezja). ale dzisiaj tez jest dzien - znajdziemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Dominikana................ 10.10.02, 07:50 A są tam rafy koralowe? Bo mnie Sagan tak zachęcała ostatnio. Może się wpiszę na listę? Oczywiście chętnych. Bo w kieszeni dziurka mi się zrobiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Dominikana................ 10.10.02, 07:56 trzeba bedzie jakiegos duuuzego sponsora :-) moze Bill sie zgodzi? jak myslicie? w koncu dajemy mu zarobic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Dominikana................ 10.10.02, 07:59 Nagrywam jednego sponsora, ale niestety chce się z nami zabrać, a to w rachubę nbie wchodzi... :)) Rozumiem, że zostajemy przy Dominikanie? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Pamiętam z czasów mojej młodości 10.10.02, 08:00 jednego sponsora jak jeździłyśmy stopem po Francji. Całkiem miła instytucja. Całkiem kulturalny pan. Zresztą sponsorów wtedy miałyśmy więcej ale i czasy były inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Pamiętam z czasów mojej młodości 10.10.02, 08:15 dobra ile Wam trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Nam niewiele potrzeba. 10.10.02, 08:18 Może Twoja firma ma samolot? W końcu to tylko jakoś tam dolecieć. Resztę ja potrafię zorganizować.:) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Nam niewiele potrzeba. 10.10.02, 08:21 Samolot to w zasadzie ja bym mogła.... tyle, że za catering trzebaby zapłacić.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek zadałem konkretne pytanie 10.10.02, 08:25 a Wy mi tu jakieś umizgi nie jesteście merytorycznie przygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: O nie moi drodzy 10.10.02, 08:29 Jeżeli chodzi o łapanie okazji to jestem lepsza od Ciotki z "Podróży za jeden uśmiech" Łapałam już na stopa pociągi, motorówki, jachty o wszelakich samochodach nie wspomnę. Od podróży samolotami tudzież helikopterami wstrzymuje mnie wrodzona awersja Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek jacht to by się znalazł 10.10.02, 08:32 ale nie popłynie w morze jest śródlądowy LKW 7,8m PŻ 32m Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: jacht to by się znalazł 10.10.02, 08:34 Chyba nam raczej o podróż do ciepłych krajów chodzi. Mam nadzieję,że kapitan spódnicy nie nosi? To jakoś się dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jacht to by się znalazł 10.10.02, 08:39 Lyche, jakie to sa tabletki na niskie cisnienie??? Ja mam cale zycie 90/60, moze nawet 80/50 czasami. raz mialam jakies krople ale wielkie g... mi pomagaly. Kawa tez mnie niemalze nie budzi. Polec cos! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Glucardiamid 10.10.02, 08:42 dostępny w aptece bez recepty:) To taki cukierek do ssania. Mama daje mi czasami Propanolol ale to już jest na receptę i na wyrównanie ciśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: jacht to by się znalazł 10.10.02, 08:42 Ja mam ze 2 m-ce urlopu, więc jak nie lubisz samolotów, to jacht może być, bylebyśmy po ciepłych morzach plywali.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek lyche - dziecko drogie 10.10.02, 08:51 ja szkolę i egzaminuję sterników poważnie nawet jako przewodniczący komisji znasz przepisy to wiesz co to znaczy tak więc jacht jest mój i kwestia kapitanowania nie podlega dyskusji ale, jak pisałem, nie popłynie w morze Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: lyche - dziecko drogie 10.10.02, 08:54 No to musimy znaleźć taki, co popłynie w morze, w końcu mamy kości na słoneczku powygrzewać.... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: zadałem konkretne pytanie 10.10.02, 08:32 No tak, musze Lenę zawołać, bo to Jej katalog był, jesteśmy razem z Leną 4, na tydzień, czy dwa? i tylko na Dominikanę, czy gdzieś jeszcze... Dziewczyny trzeba się zastanowić póki się Xetruś nie rozmysli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek zadałem konkretne pytanie 10.10.02, 08:37 i wciąż czekam ciekawe jak Wam to zastanawianie się pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 ok, bede strzelac ;-) 10.10.02, 08:45 proponuje 10 tys na jedna bialoglowe (a ile nas jest? chyba 4 sie juz uzbieraly), powinno starczyc, na miejscu skombinujemy reszte. w koncu to maja byc super wakacje! ;-) zasluzylysmy sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kawa x3 10.10.02, 07:45 balkan napisała: > Mysiałam się już dziś w czapke wcisnąć.... jak ja tęsknie do lata.... A ja wcisnęłam. Niestety po wczorajszym bólu wolałam ją zabezpieczyć. Skrobaliście samochody rano? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Xeptrek nie zalewaj! 10.10.02, 08:03 Jak Cię stać na kierowcę to i na garzaż Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek nie zalewaj! 10.10.02, 08:14 mnie nie stać ale firmę owszem nie skrobał Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: W takim układzie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.02, 08:16 Mamy sponsora!!!!!!!!!!!!!!! Xeptreka się na rower przesadzi a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze posłużą na wyjazd do Dominikany Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.02, 08:52 lyche1 napisała: > Mamy sponsora!!!!!!!!!!!!!!! Xeptreka się na rower przesadzi a zaoszczędzone w > ten sposób pieniądze posłużą na wyjazd do Dominikany powinno wystarczyc chyba ze maja starego trabanta ;-) wiedzialam ze sie uda! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: kawy!!! IP: proxy / 212.160.165.* 10.10.02, 07:35 Expresik brzeczy, kawuszka gorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: kawy!!! IP: server:* / 192.168.0.* 10.10.02, 08:50 Jestem, jestem ale zaraz zmykam - umówione spotkania. Jeśli chodzi o żagle - mam uprawnienia sternika. Mam coś jeszcze - kataolg TUI i jeśli mamy zostać przy wybranych stronach to szukam ... str. 36 -Rundreisen: Dominikanische Republik, Kuba und Jamaika. str. 33 -Royal Clipper - Koenigin der Meere /pięciomasztowiec - to coś dla nas!/ Oj dziewczyny będziemy miały trudny wybór. I oczywiście sponsor płaci, daje logo a my jedziemy same - w końcu trzeba mieć zasady - drzewa do lasu nie zabierać. pozdrowienia i miłego dnia !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: kawy!!! 10.10.02, 08:55 Gość portalu: Lena napisał(a): > str. 36 -Rundreisen: Dominikanische Republik, Kuba und Jamaika. > str. 33 -Royal Clipper - Koenigin der Meere /pięciomasztowiec - to coś dla nas! > / > Oj dziewczyny będziemy miały trudny wybór. eee tam glosowanie sie zrobi. > I oczywiście sponsor płaci, daje logo a my jedziemy same - w końcu trzeba mieć > zasady - drzewa do lasu nie zabierać. > pozdrowienia i miłego dnia !!!!!!!!!!!! tak tak, logo w zupelnosci nam wystarczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek OŚWIADCZENIE 10.10.02, 09:19 równo godzinę temu zadałem Wam pytanie: ile? odpowiedzi brak dominikana pozostaje w sferze marzeń, plotek i pogaduszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: OŚWIADCZENIE IP: server:* / 192.168.0.* 10.10.02, 09:29 Weszłam jeszcze na chwilkę i widzę SPONSORA !!!!! Bagatelka np.Isla Margerita Valle de Pedro Gonza**** Alles inklusive pokoje podwójne 15 dni 1282 Euro lub 2507,37 DM Wylot z Frankfurtu 22.10. lub Isla Margarita Playa Tirano *** Alles inklusive pokoje jednoosobowe 15 dni 1027 Euro lub 2008,64 DM wylot 22.10 Do Frankfurtu dojedziemy samochodem a tam parking na 2 tygodnie gdzieś ok.200 DM Z góry diękujemy. Logo będziemy godnie nosić i popularyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: OŚWIADCZENIE IP: *.ewave.at 10.10.02, 11:41 Gość portalu: Lena napisał(a): > Weszłam jeszcze na chwilkę i widzę SPONSORA !!!!! > Bagatelka > np.Isla Margerita Valle de Pedro Gonza**** Alles inklusive pokoje podwójne 15 > dni 1282 Euro lub 2507,37 DM Wylot z Frankfurtu 22.10. > lub Isla Margarita Playa Tirano *** Alles inklusive pokoje jednoosobowe 15 dni > 1027 Euro lub 2008,64 DM wylot 22.10 > Do Frankfurtu dojedziemy samochodem a tam parking na 2 tygodnie gdzieś ok.200 D > M A moze Xeptrek by zaspolnorowal pol litra.jakas pogoda butelkowa taka. > Z góry diękujemy. Logo będziemy godnie nosić i popularyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: OŚWIADCZENIE 10.10.02, 11:58 już wrócilem z sklepu wziolem tez krupnioka serdele i bulke polewam: do ilu liczymy? Odpowiedz Link Zgłoś