Dodaj do ulubionych

Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila :(

20.11.05, 18:41
Z jednej strony to moja wina :( napisalam do kuzynki maila ze spodobal mi sie
pewien chlopak i ze ladne bysmy mieli dzieci. Ale wiadomo jak sie pisze z
dziewczynami! To byl tylko glupi zart nie majacy nic wspolnego z
rzeczywistoscia.
Zajrzal mi w poczte, przeczytal, wyzwal od najgorszych i zerwal:(
Powiedzial ze pewnie chetnie bym sie z nim puscila :((
A przeciez jak moge puscic sie z kims innym skoro kocham tylko jego :(

Czy po 20 miesiacach to dostateczny powod do zerwania ?
Ja wybaczylam mu zdrade na poczatku znajomosci.
I przy mnie tez niejednokrotnie chwalil inne dziewczyny...

Kilka dni temu znalazlam prace i przeprowadzilam sie do warszawy zeby byc
blisko niego. Po 3 dniach on ze mna zerwal :(
czuje sie taka samotna :((((
Czuje ze to wszystko moja wina :(
Obserwuj wątek
    • juleczka4 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 18:47
      Nie dziwie się, zę się wkurzył , jak by mój mąż mi powiedział , że ładne dzieci
      miałby z jakąś tam babką to też bym spokojnie tego nie przyjęła ;//

Ale czego oczekujesz pisząc o tym na forum???
      • nevretete Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 18:59
        ale to nie byl moj maz. I nigdy nie chcial byc nim :(
        Kiedys powiedzial ze jesli zajde z nim w ciaze mam usunac to dziecko.
        Bo on chce robic kariere!
        Sprawil mi tyle przykrosci ale bylam z nim bo go kocham
        dlatego nie rozumiem dlaczego z powodu glupiego maila i chlopaka z ktorym nawet
        nie zamienilam slowa zerwal ze mna :(
        • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:15
          głupia! Dobrze ze z Toba zerwał!!! Palant i tyle.
        • rosa_de_vratislavia Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:21
          nevretete napisała:

> ale to nie byl moj maz. I nigdy nie chcial byc nim :(
          > Kiedys powiedzial ze jesli zajde z nim w ciaze mam usunac to dziecko.
          > Bo on chce robic kariere!

W takim razie dobrze, że ten "związek" masz już za sobą.
    • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 18:54
      nevretete napisała:
      > Czy po 20 miesiacach to dostateczny powod do zerwania ?

jak dla mnie to w 100% wystarczający.
      • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:05
        jesssu jaki radykał, przeciez to tylko zart był !!!
        • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:09
          żart? jak widzisz nie byl śmieszny bo gość odszedł,i według mnie słusznie.
          jesli teraz takie rzeczy pisze,to co w przyszłośći bedzie robić?:)
          • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:10
            ALE TO ZART BYŁ!!!

JESSSU, zart, zwykły zart!!!

Jakis paranoik z tego kolesia.
            • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:15
              mozę szukał pretekstu by odejść,a ona mu podała go na tacy.

ciekawe czy Ty byś sie czuła ok, jak by Twój facet z kolegami(nie z Tobą)mówił
              że chciałby jakąs panne zaliczyć,oczym Ty dowiedział byś sie przypadkiem?
              • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:17
                gres81 napisał:

> mozę szukał pretekstu by odejść,a ona mu podała go na tacy.
                >
                > ciekawe czy Ty byś sie czuła ok, jak by Twój facet z kolegami(nie z Tobą)mówił
                > że chciałby jakąs panne zaliczyć,oczym Ty dowiedział byś sie przypadkiem?

od marzen do czynów daleka droga. A to ze ktos sie nam podoba i mamy ochote na
                male co nieco z nim, dla mnie nic nie znaczy. To tylko sfera mysli i
                instynktów, których nie da się tak łatwo wyplenic z głowy.
                • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:20
                  asiulka81 napisała:
                  > od marzen do czynów daleka droga

teraz tak, ale za kilka lat gdy uczucie słabnie?teg nie wiesz:((
                  • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:23
                    gres81 napisał:

> teraz tak, ale za kilka lat gdy uczucie słabnie?teg nie wiesz:((

jeju! Troche wiecej optymizmu! Ja cos widze ze Ty podupadasz ostatnio i chyba
                    sie smucisz czyms. Nie martw sie tak bardzo przyszłoscia :))) Wszystko sie
                    jakos ułoży :)
                    • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:29
                      asiulka81 napisała:
                      > jeju! Troche wiecej optymizmu! Ja cos widze ze Ty podupadasz ostatnio i chyba
                      > sie smucisz czyms. Nie martw sie tak bardzo przyszłoscia :))) Wszystko sie
                      > jakos ułoży :)

wrócmy do tematu:
                      w sumie stało sie chyba dobrze że odszedł,a jeśli chodzi o aborcje to wydaje mi
                      sie naciągnięte.
                      wykorzystał pretekst i zapewne oboje na tym dobrze wyjdą:)
                      • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:30
                        no masz racje, masz, dobrze ze sie rozstali bo ten koles nie był wart funta
                        kłaków!!!
                        • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:34
                          asiulka81 napisała:

> no masz racje, masz, dobrze ze sie rozstali bo ten koles nie był wart funta
                          > kłaków!!!

tego nie wiem:)
                          • asiulka81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:37
                            gres81 napisał:

> tego nie wiem:)

:)))
                • szczur.de Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 12:31
                  asiulka81 napisała:
                  > od marzen do czynów daleka droga. A to ze ktos sie nam podoba i mamy ochote
                  > na male co nieco z nim, dla mnie nic nie znaczy. To tylko sfera mysli i
                  > instynktów, których nie da się tak łatwo wyplenic z głowy.

Nawet nie wiesz jak blisko jest od marzen do czynow...
                  Mogl sobie pomyslec o tym ze jak sie kochacie to Ty myslisz o tamtym itp...

Moim zdaniem wystarczajacy powod...

Moze powinien to lagodniej przekazac, ale mnie by bylo cholernie przykro...
              • rosa_de_vratislavia Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:20
                gres81 napisał:

> mozę szukał pretekstu by odejść,a ona mu podała go na tacy.
                >
                > ciekawe czy Ty byś sie czuła ok, jak by Twój facet z kolegami(nie z Tobą)mówił
                > że chciałby jakąs panne zaliczyć,

Zauważ że ten facet najpierw zdradziłswoją dziewczynę, no i przy niej także
                chwalił inne kobiety.
                Czyżby lojalność działać miała tylko w jedną stronę?

• gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:21
                  powina go rzucić zaraz po zdradzie, i nie było by tematu

teraz sama sobie samobuja wbiła
                  • rosa_de_vratislavia Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:30
                    gres81 napisał:

> powina go rzucić zaraz po zdradzie, i nie było by tematu
                    >
                    > teraz sama sobie samobuja wbiła.

Rozumiem. Interesujace podejście: skor kobieta nie rzuciła go po zdradzie, to
                    teraz jest sama sobie winna, ze
                    a)facet czyta jej pocztę
                    b)facet wyzywa ją od "najgorszych",
                    c)facet ją rzuca z powodu jednego mejla o żartobliwej treści (i to mejla do
                    koleżanki, nie do niego!)

Generalnie skoro go nie rzuciła, kiedy on się "puścił", to on ma prawo
                    traktowac ją teraz jak szmatę?
                    • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:38
                      rosa_de_vratislavia napisała:

> Rozumiem. Interesujace podejście: skor kobieta nie rzuciła go po zdradzie, to
                      > teraz jest sama sobie winna, ze
                      > a)facet czyta jej pocztę
                      > b)facet wyzywa ją od "najgorszych",
                      > c)facet ją rzuca z powodu jednego mejla o żartobliwej treści (i to mejla do
                      > koleżanki, nie do niego!)
                      >
                      > Generalnie skoro go nie rzuciła, kiedy on się "puścił", to on ma prawo
                      > traktowac ją teraz jak szmatę?

ja ie mógl bym żyć z kims kto mnie zdradził(poprostu tak mam) ona została to był
                      jej wybór,dla mnie jak ktoś zdradza to znaczy żę nie ma szacunku dla drugiej
                      osoby on to potwierdzoił póżniej. a na koniec ona sama dała mu 0powud by odszedł
                      i wszystko było przez nią
              • nevretete Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:23
                Tylko ze ja nic nie wspominalam o seksie !
                Nawet o tym nie pomyslalam
                Zdanie : ladne bysmy mieli dzieci oznacza dobre geny !! a nie seks...

Inaczej by zabrzmialo : chetnie bym sie z nim przespala ale to nawet przez mysl
                mi nie przeszlo...:(

• gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:24
                  każdy inaczej może te słowa interpretować
                  • nevretete Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:30
                    gres81 napisał:
                    > każdy inaczej może te słowa interpretować

ale dlaczego watpi w moja wiernosc - przyszla, terazniejsza - skoro nigdy nie
                    dalam mu do tego zadnych podstaw ?
                    :(
                    2 miesiace temu zerwalismy - ale nie na dlugo z powodu ze sie maluje (!)
                    w koncu udalo mi sie wytlumaczyc ze nie robie tego zeby go zdradzac ;/
                    teraz zerwal z powodu maila...

Jego aktualne info na GG ; szukam kochajacej wiernej dziewczyny + jego numer
                    telefonu

To wszystko jakies chore ;(
                    • rachela180 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:31
                      Nooooooo, na dobrej drodze jesteś... facet jest chory... na egoizm
                    • gres81 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:33
                      dałaś mu preteks,myśle że nie kochał Cie już od jakiegoś czasu

nie ma sie co łamąć,jutro wcale nie musi być lepiej,ale kiedyś może przejdzie:)
                    • rosa_de_vratislavia Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:34
                      nevretete napisała:

> gres81 napisał:
                      > > każdy inaczej może te słowa interpretować
                      >
                      > ale dlaczego watpi w moja wiernosc - przyszla, terazniejsza - skoro nigdy nie
                      > dalam mu do tego zadnych podstaw ?

Przede wszystkim on Cię NIE KOCHA skoro
                      a)zdradził Cię,
                      b) uważa ze w razie ciązy masz na jego zyczenie ją przerwać,
                      c) szybko się pociesza po zerwaniu, skoro daje taki anons na gg

Poza tym - to jakiś zakompleksiony facet z obsesją - co to znaczy, ze ktoś Ci
                      mam mówić, jak i czy się malowac?
                      Co to znaczy, ze ktoś ci zagląda do poczty?
                      Co to znaczy, że ma prawo Cię wyzywac?

To znaczy, ze masz do czynienia z kimś, kto moze też na Ciebie podnieśc rękę.
                      A wtedy sie będziesz zastanawiać, czy to nie Twoja wina, ze go sprowokowałaś....
                      Ech, uciekaj od niego!

> :(
                      > 2 miesiace temu zerwalismy - ale nie na dlugo z powodu ze sie maluje (!)
                      > w koncu udalo mi sie wytlumaczyc ze nie robie tego zeby go zdradzac ;/
                      > teraz zerwal z powodu maila...
                      >
                      > Jego aktualne info na GG ; szukam kochajacej wiernej dziewczyny + jego numer
                      > telefonu
                      >
                      > To wszystko jakies chore ;(
                • rachela180 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:26
                  Kobitko, wybij sobie tego palanta z głowy. Wiem, że ci teraz smutno i źle, ale
                  lepiej wcześniej niż później.
                • szczur.de Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 12:34
                  nevretete napisała:

> Tylko ze ja nic nie wspominalam o seksie !
                  > Nawet o tym nie pomyslalam
                  > Zdanie : ladne bysmy mieli dzieci oznacza dobre geny !! a nie seks...

A po co sie facet wiaze z kobieta? Zeby instynktownie przekazac geny...
                  Jesli wolisz geny tamtego to po prostu udowodnilas mu ze on nie jest tym czego
                  pragniesz.
                  Taka jest meska logika...
                  I sobie pozsedl...
    • rachela180 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:06
      Szczerze mówiąc... chyba dobrze, że zerwał :)

Po pierwsze, jakim prawem zagląda Ci w pocztę????????? U mnie na kompie mam
      jedno kliknięcie do pocztu chłopa - i NIGDY nie zajrzałam tam bez jego wyraźnej
      prośby (np. gdy trzeba było szybko coś z niej wydobyć). Ufamy sobie, więc nie
      muszę go sledzić! Zresztą czułabym się jak złodziej.

Po drugie, jakim prawem wyzywa Cię "od najgorszych"? Swoją kobietę sie szanuje.

Po trzecie, nie rozumiem chęci bycia za wszelką cenę z kimś, kto nigdy nie
      chciał byc Twoim mężem, a dziecko kazałby Ci usunąc.

Dla takiego dupka nie mam za grosz szacunku. Otrząśniesz się wkrótce i
      znajdziesz faceta, który nie będzie miał przed oczami tylko czubka własnego
      nosa i kasy. Powodzenia, bo chyba masz dobre (acz naiwne) i kochające serce :)
      • rachela180 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 19:08
        ...nie mówiąc już o tym, że Cię łajdak zdradził ;P
    • asiulka81 Olej go 20.11.05, 19:08
      Koles bez pozcucia humoru jest nic nie wart.
      • rachela180 Re: Olej go 20.11.05, 19:09
        To nie kwestia poczucia humoru >:( koleś to zwykły łajdak
        • widokzmarsa Re: Olej go 20.11.05, 19:15
          Rachela tym razem pełna zgodność.
          Dodam jedno (podejrzenie) - facet wykorzystał to tylko jako pretekst by zerwać.
          Nagle zobaczył że to nie bzykanko na odległość ale laska poważnie do tego
          podchodzi, sprowadziła sie i znalazła pracę. I od razu uciekł. To wg mnie,
          symptom naszych czasów.
          • rachela180 Re: Olej go 20.11.05, 19:23
            :((((((((((( niestety :(((

Na razie biedaczce trzeba powiedzieć: uszy do góry, jutro też jest
            dzień! :) ... i fajni faceci :)
            • alpepe Re: Olej go 20.11.05, 19:31
              raz Rachela mądrze napisałaś. No i ten z Marsa...
              • rachela180 Re: Olej go 20.11.05, 19:32
                Wenus i Mars zjednoczone w sprawie maila ;)
                • asiulka81 Re: Olej go 20.11.05, 19:36
                  rachela180 napisała:

> Wenus i Mars zjednoczone w sprawie maila ;)

dobre :)))
          • drzazga1 Sluchaj facetow 21.11.05, 11:05
            Widokzmarsa i Gres dobrze gadaja!

Wodki im dac;)

A na powaznie - dziewczyno, ciesz sie, ze sie od niego uwolnilas! Zrob sobie
            cwiczenie z wyobrazni: on z Toba niby jest (bo to tylko "na niby"), nastepnych
            pare lat, wpadka - zachodzisz w ciaze, a on kaze Ci usunac i jescze wyzywa od
            najgorszych... brrr.
        • asiulka81 Re: Olej go 20.11.05, 19:18
          przeczytała teraz wszystkie posty, masz racje, to kretyn, kurde, chciał nawet
          zeby dziecko usunela!!!
    • b-beagle Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 20.11.05, 20:34
      Nie przesdzaj on jakiś stasznie niedowartosciowny musial być
    • marripossa Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 07:04
      A w ogóle to dlaczego facet mial haslo do TWOJEJ skrzynki pocztowej???
      Ja tego kompletnie nie rozumiem. Email to sprawa prywatna. Tak samo jak gadu-
      gadu i telefon komórkowy. Podawanie sobie hasel to nie jest oznaka wierności i
      zaufania tylko zwykla glupota. Zwykle listy (papierowe) też sobie nawzajem
      otwieracie? Dla mnie powodem do rzucenia bylby fakt, że mi facet w pocztę
      zaglądnąl (wlamal się).
    • gogggo Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 11:52
      Przepraszać się to bardzo miłe zajęcie.
      • marcin060482 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 12:33
        a ja aborcje popieram
        • marcin060482 Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 12:36
          jakbys mu sie podobala to chocby dla seksu by z Toba nadal chodzil
          a tak to chyba to tylko pretekst byl zeby sie uwolnic:)
          • nevretete Re: Po 20 miesiacach rzucil mnie z podowu maila : 21.11.05, 18:03
            marcin060482 napisał:
            > jakbys mu sie podobala to chocby dla seksu by z Toba nadal chodzil
            > a tak to chyba to tylko pretekst byl zeby sie uwolnic:)

I to faktycznie moze byc powod ;)
            Po drugie gdyby byl przekonany ze On nie znajdzie juz lepszej - juz bysmy byli
            po slubie, albo chociaz po zareczynach.
            Zaczynam podchodzic do tej sprawy juz z pewnym dystansem. A jeszcze wczoraj nie
            potrafilam wstac z lozka :(
            Dziekuje wszystkim za opinie :* !!
    • nevretete jego info: mozesz juz sie puszczac na legalu !! 21.11.05, 20:34
      to nie fair :( zostalam publicznie obrazona ... za maila
      ;(
      • aureliana Re: jego info: mozesz juz sie puszczac na legalu 21.11.05, 21:23
        toz to buc jakis!
        rozumiem, ze to w opisie gg bylo? to napisz w swoim, ze on moze juz wreszcie
        pokazywac innym panienkom jaki beznadziejny z niego kochas, or sth...
        chociaz najlepiej to miec po prostu gdzies i sie CIESZYC, ze sie skonczylo
        teraz, a nie po 10latach malzenstwa z 2 dzieci .

nevretete napisała:

> to nie fair :( zostalam publicznie obrazona ... za maila
        > ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka