jezus_chrystus 15.10.02, 16:29 jak w tytule satysfakcja gwarantowana.. zaznaczam że nie chodzi to o orgazmy ;) ale o coś znacznie lepszego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick oj.... 15.10.02, 16:37 ojoj.... to się nazywa pełna plaża umysłowa... a nie lepszy byłby kaligula..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick zwłaszcza w berecie....:) 15.10.02, 16:54 co tam w bagnie cisza jak na morzu..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick a antenka.. 15.10.02, 17:38 prosta jak drut - żeby nie było kłopotów w komunikacji.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w komunikacji 15.10.02, 17:47 miejskiej. tlok, zimno i mozna sie przeziebic.. :)) na razie. zmieniam kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick a jak komunikacja miejska.. 15.10.02, 17:50 to tylko w warszawie... po prawej most, po lewej most a dołem wisła płynie.. Quo Vadis Kwikus Non Pospolitus..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie-czerwony i nie-autobus 15.10.02, 17:53 mknie. > Quo Vadis Kwikus Non Pospolitus..? czy ja komus wadzę????? :)) ps. ide odzyskac rownowage psychofizyczna :)) pozdrawiam i do uslyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agick tzw "ogóras".. 15.10.02, 17:59 to dopiero był wynalazek... ech - to leć psyche leczyć. ps. jakie wadzę..? nie ma czegoś takiego jak wadzę... jest lądek, lądek zdrój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer Zapraszam do piekielka. IP: *.chello.pl 15.10.02, 23:45 kwik napisała: > miejskiej. tlok, zimno i mozna sie przeziebic.. > na razie. zmieniam kierunek:) Skoro zmieniasz sluszny kierunek, to zmien na ten sluszniejszy, czyli do mnie. U mnie sie nie przeziebisz, cieplutko, milutko, sami swoi. Nie pożałujesz. Twoj luci-ferus = tworca swiatla. Odpowiedz Link Zgłoś