Dodaj do ulubionych

Terror Miernoty !

25.10.02, 02:54

Czas przeciwstawić się terrorowi miernoty i głupoty, co niektórych.
Potrzeba zatem wiary i uporu, bo inaczej... sami wiecie....
jeśli nie starcza Wam wyobraźni, zapraszam na autorski wątek tytułowej
Miernoty ["No to od wczoraj wrocilam na forum."; Gość: Vika]

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: 0194 Re: Terror Miernoty ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 03:48
      no i co, Vika, znowu zrejterowałaś? :)
    • pajdeczka Re: Terror Miernoty ! 25.10.02, 08:53

Jeśli znajdę chwilę odgrzebię w archiwum jakiś wątek z jej udziałem. Bardzo
      mnie interesuje od kiedy pani Vika sieje ferment na forum Kobieta.
      • 0194.i Re: Terror Miernoty ! 26.10.02, 02:16
        pajdeczka napisał:

>
        > Jeśli znajdę chwilę odgrzebię w archiwum jakiś wątek z jej udziałem. Bardzo
        > mnie interesuje od kiedy pani Vika sieje ferment na forum Kobieta.

Za założenie tego wątku pewno przyjdzie mi się stawić przed "Komisją" ;o),
        która oceni mój udział w łamaniu norm statutowych ;o))
        • melinek Pochwała miernoty. 27.10.02, 23:37
          Osobiście bardzo sobie chwale istnienie takich osób na tym forum.
          Ile trzeba się nagrzebać, by jakiś wątek o ciekawych wypowiedziach odnaleźć a
          jak się już pojawi to natychmiast zostaje usiany postami klepanymi nie na temat
          tylko obok tematu. Okazuje się, że istnieje na tym forum jedno stronnictwo
          ścierające się bezustannie z drugim wyimaginowanym przeciwnikiem, poszukujące
          urojonych wrogów. Powoduje to, że trudno tu pozostać neutralnym, aż nie można
          nie zabierać głosu.
          Weźcie pod uwagę to, że dużo dobrego z istnienia miernoty wynika dla innych.
          Miernota lub, jak ją tu zwykło się nazywać „normalność”, stanowi doskonałe tło
          do tego, by zaistnieć i się na tym tle wyróżnić. To tak jakby na szarym tle
          postawić wazon kolorowych, świeżych kwiatów. Zaraz znajdzie się taki, co powie,
          że to martwa natura. I jego uwaga będzie słuszna, bo wyobraźnia tych, o których
          tu mówimy jest martwa i jałowa.
          • poison_ inteligencja czy nuda 28.10.02, 00:05

melinek napisał:

> Osobiście bardzo sobie chwale istnienie takich osób na tym forum.
            > Ile trzeba się nagrzebać, by jakiś wątek o ciekawych wypowiedziach odnaleźć a
            > jak się już pojawi to natychmiast zostaje usiany postami klepanymi nie na
            temat

A Ty moze bys spac juz poszla, bo jutro bedziesz miala klopot z patrzalkami!
            Jeszcze Ci sie nie znudzila nagonka na ludzi z forum? Najlepiej zrobisz jak nie
            bedziesz dolewala oliwy do ognia. Krytykujesz cos co sama przeciez robisz.

>
            > tylko obok tematu. Okazuje się, że istnieje na tym forum jedno stronnictwo
            > ścierające się bezustannie z drugim wyimaginowanym przeciwnikiem, poszukujące
            > urojonych wrogów. Powoduje to, że trudno tu pozostać neutralnym, aż nie można
            > nie zabierać głosu.
            > Weźcie pod uwagę to, że dużo dobrego z istnienia miernoty wynika dla innych.
            > Miernota lub, jak ją tu zwykło się nazywać „normalność”, stanowi do
            > skonałe tło
            > do tego, by zaistnieć i się na tym tle wyróżnić. To tak jakby na szarym tle
            > postawić wazon kolorowych, świeżych kwiatów. Zaraz znajdzie się taki, co
            powie,
            >
            > że to martwa natura. I jego uwaga będzie słuszna, bo wyobraźnia tych, o
            których
            >
            > tu mówimy jest martwa i jałowa.

Wiesz melinek, coraz bardziej pasujesz do wiernej. Pod kazdym wzgledem. Coraz
            wiecej rzeczy sie zgadza. To odnosnie tej wyobrazni.
            • melinek Re: inteligencja czy nuda 28.10.02, 00:45
              poison_ napisała:

> A Ty moze bys spac juz poszla, bo jutro bedziesz miala klopot z patrzalkami!
              > Jeszcze Ci sie nie znudzila nagonka na ludzi z forum? Najlepiej zrobisz jak
              > nie bedziesz dolewala oliwy do ognia. Krytykujesz cos co sama przeciez robisz.

Wyobraź sobie, ze lubie, gdy sie robi naprawdę gorąco, bo piecuch jestem a tu
              zima za pasem, więc może warto podgrzać atmosferę. Dziękuję, że sie tak
              martwisz moimi patrzałkami, to dopiero wzruszające znaleźć osobę tak troskliwą
              jak ty. A jak tam twoje oczka, bo zachodzą mgłą z wściekłości, gdy czytasz moje
              posty?
              Nagonka na ludzi na forum, powiadasz. Hmmmm. Nie, nie znudziła mi sie i nie ja
              ją rozpetałem, od rozpętywania są inni, ja sie tylko czasami wtrącam to tu to
              tam. Piszesz, że krytykuję? Błąd, ja chwlę. Ale to taki mały niuansik, nie
              zwracajmy na niego uwagi.

> Wiesz melinek, coraz bardziej pasujesz do wiernej. Pod kazdym wzgledem. Coraz
              > wiecej rzeczy sie zgadza. To odnosnie tej wyobrazni.
              >
              Poison_, a ty kogo starasz się naśladować, tylko ci nie wychodzi. Powszechnie
              wiadomo, że poison_ to nie poison1. Dobrze wiesz, że pajdeczka się przyznała do
              swoich nicków ja do moich, to teraz pora na ciebie. Jeszcze cie na to nie stać?
              Przyznaję to nie łatwy ruch, ale raz się żyje, raz kozie śmierć. Co ci szkodzi?
              Nikt cie tu nie potępi, w końcu sami swoi, prawie same baby, z pewnymi
              wyjątkami. Rozumiem, sprawy zaszły za daleko. Demaskować się toż to szczyt
              głupoty, tyle wątków namotanych. Nawet oryginalnego nicku nie umiesz sobie
              wymyślić, tylko zniekształcasz cudze.
              • poison_ Re: inteligencja czy nuda 28.10.02, 00:53
                > > Wiesz melinek, coraz bardziej pasujesz do wiernej. Pod kazdym wzgledem. Co
                > raz
                > > wiecej rzeczy sie zgadza. To odnosnie tej wyobrazni.
                > >
                > Poison_, a ty kogo starasz się naśladować, tylko ci nie wychodzi.
                Powszechnie
                > wiadomo, że poison_ to nie poison1. Dobrze wiesz, że pajdeczka się przyznała
                do
                >
                > swoich nicków ja do moich, to teraz pora na ciebie. Jeszcze cie na to nie
                stać?
                >
                > Przyznaję to nie łatwy ruch, ale raz się żyje, raz kozie śmierć. Co ci
                szkodzi?
                >
                > Nikt cie tu nie potępi, w końcu sami swoi, prawie same baby, z pewnymi
                > wyjątkami. Rozumiem, sprawy zaszły za daleko. Demaskować się toż to szczyt
                > głupoty, tyle wątków namotanych. Nawet oryginalnego nicku nie umiesz sobie
                > wymyślić, tylko zniekształcasz cudze.

No wiec jednak nuda. A juz myslalem...
                Bo to jest nick specjalnie dla ciebie. Ku chwale inteligencji... ups... nudy.
                Ale ... od kiedy to mowisz do siebie?
                " Demaskować się toż to szczyt głupoty, tyle wątków namotanych"
                Bo ja widze, ze to ty zaczynasz sie juz w swoich gubic.
                Mowisz, ze od niedawna siedzisz tu na kobiecie, to skad znasz tyle detali z
                przeszlosci? Brak ci konsekwencji w dzialaniu, to cie demaskuje. Pilnuj sie.

A ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla.
                • poison_ Re: inteligencja czy nuda /ps. 28.10.02, 01:03
                  ps1. Melinku, dlaczego wlasciwie tak cie rusza moj nick, skoro cie nie dotyczy?
                  ps2. Pajda nie przyznala sie do wszystkich nickow
                  ps3. Ty przeciez tez nie.

Wiec pisz juz pod jednym, nie rob teatru, bo nie chce mi sie szukac - buahahaha!

poison_ napisała:

> > > Wiesz melinek, coraz bardziej pasujesz do wiernej. Pod kazdym wzglede
                  > m. Co
                  > > raz
                  > > > wiecej rzeczy sie zgadza. To odnosnie tej wyobrazni.
                  > > >
                  > > Poison_, a ty kogo starasz się naśladować, tylko ci nie wychodzi.
                  > Powszechnie
                  > > wiadomo, że poison_ to nie poison1. Dobrze wiesz, że pajdeczka się przyzna
                  > ła
                  > do
                  > >
                  > > swoich nicków ja do moich, to teraz pora na ciebie. Jeszcze cie na to nie
                  > stać?
                  > >
                  > > Przyznaję to nie łatwy ruch, ale raz się żyje, raz kozie śmierć. Co ci
                  > szkodzi?
                  > >
                  > > Nikt cie tu nie potępi, w końcu sami swoi, prawie same baby, z pewnymi
                  > > wyjątkami. Rozumiem, sprawy zaszły za daleko. Demaskować się toż to szczyt
                  >
                  > > głupoty, tyle wątków namotanych. Nawet oryginalnego nicku nie umiesz sobie
                  >
                  > > wymyślić, tylko zniekształcasz cudze.
                  >
                  > No wiec jednak nuda. A juz myslalem...
                  > Bo to jest nick specjalnie dla ciebie. Ku chwale inteligencji... ups... nudy.
                  > Ale ... od kiedy to mowisz do siebie?
                  > " Demaskować się toż to szczyt głupoty, tyle wątków namotanych"
                  > Bo ja widze, ze to ty zaczynasz sie juz w swoich gubic.
                  > Mowisz, ze od niedawna siedzisz tu na kobiecie, to skad znasz tyle detali z
                  > przeszlosci? Brak ci konsekwencji w dzialaniu, to cie demaskuje. Pilnuj sie.
                  >
                  > A ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla.
                  >
                  >
                  >
                  >
                  • melinek Re: inteligencja czy nuda /ps. 28.10.02, 01:52
                    poison_ napisała:
                    > ps1. Melinku, dlaczego wlasciwie tak cie rusza moj nick, skoro cie nie
                    dotyczy?
                    Twój nick jest toksyczny jak morowe powietrze.

> ps2. Pajda nie przyznala sie do wszystkich nickow
                    Skad o tym wiesz? Nie jesteś nią.

> ps3. Ty przeciez tez nie.
                    Przecież wiesz lepiej, to po co ta dyskusja.
                    >
                    > Wiec pisz juz pod jednym, nie rob teatru, bo nie chce mi sie szukac -
                    buahahaha

Twoja krótkowzrocznośc nie pozwala ci dojrzeć, że właśnie pisze
                    pod jednym i tym samym.
                    >
                    Ten sie śmieje, kto sie śmieje ostatni.
                    • Gość: Kan poison_ czyli mario2. IP: proxy / 157.25.84.* 28.10.02, 08:27
                      To proste, te same teksty, te same epitety no i obrona viki ( zaciekła niemal
                      zwierzęca ).
                      Pamiętamy przecież, że mario i vika popierali się nawzajem.
                      A dlaczego raptem mario znikł z tego forum ? I zaraz nagle
                      pojawił się poison_ jakby w odpowiedzi na nick poison1.
                      Wiadomo, że mario nie trawi ani wiernej ani pajdeczki vel poison1.
                      Po za tym, poison_ to facet.
                • melinek Re: inteligencja czy nuda 28.10.02, 01:43
                  poison_ napisała:
                  > > Poison_, a ty kogo starasz się naśladować, tylko ci nie wychodzi.
                  > Powszechnie
                  > > wiadomo, że poison_ to nie poison1. Dobrze wiesz, że pajdeczka się przyzna
                  > ła
                  > do
                  > >
                  > > swoich nicków ja do moich, to teraz pora na ciebie. Jeszcze cie na to nie
                  > stać?
                  > >
                  > > Przyznaję to nie łatwy ruch, ale raz się żyje, raz kozie śmierć. Co ci
                  > szkodzi?
                  > >
                  > > Nikt cie tu nie potępi, w końcu sami swoi, prawie same baby, z pewnymi
                  > > wyjątkami. Rozumiem, sprawy zaszły za daleko. Demaskować się toż to szczyt
                  >
                  > > głupoty, tyle wątków namotanych. Nawet oryginalnego nicku nie umiesz sobie
                  >
                  > > wymyślić, tylko zniekształcasz cudze.
                  >
                  > No wiec jednak nuda. A juz myslalem...
                  > Bo to jest nick specjalnie dla ciebie. Ku chwale inteligencji... ups... nudy.
                  > Ale ... od kiedy to mowisz do siebie?
                  > " Demaskować się toż to szczyt głupoty, tyle wątków namotanych"
                  > Bo ja widze, ze to ty zaczynasz sie juz w swoich gubic.
                  > Mowisz, ze od niedawna siedzisz tu na kobiecie, to skad znasz tyle detali z
                  > przeszlosci? Brak ci konsekwencji w dzialaniu, to cie demaskuje. Pilnuj sie.
                  >
                  > A ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla.

Nie mówię do siebie. Poprzednia moja wypowiedz była adresowana w całości do
                  ciebie, poison_, tylko może czegoś nie zrozumiałaś. Jesteś kolejną a może wciąż
                  tą samą osobą, która zdradza objawy manii prześladowczej. Przyjmujesz, że
                  całe "zło" tego forum jest autorstwa jednej osoby, ukrywającej sie pod wieloma
                  nickami, taka mnogość osobowości w jednej. To co insynuujesz jest po prostu
                  chore. Twoja ograniczona wyobraźnia nie dopuszcza do siebie myśli, że to jednak
                  błąd. Najtrudniej się przyznać do własnych, więc brniesz co raz dalej w te
                  insynuacje. Tą przypadłość nazywają obłędem.
                  Zarzucając mi niekonsekwencje w działaniu sama mi przyznajesz racje. Nie można
                  być konsekwentnym będąc osobą używającą wielu nicków. Melinek jest konsekwentny
                  jako melinek i nikt inny i z nikim innym go nie pomylisz.
                  Nabieram podejrzeń, że to ty jeśteś tą sławną wierną, tylko starasz sie teraz
                  obarczyć kogoś innego posiadaniem tego nicka, by z siebie samej zrzucic
                  odpowiedzialność, lecz ze mną ci sie nie uda.
                  Już mi jedna osoba tu groziła różnymi rzeczami, przyznaję, że widzie
                  podbobiństwo w stylu wypowiedzi.

A dobrymi radami jest piekło wybrukowane, wiec zabieraj sie z nimi od
                  mnie i moich patrzałek, sam potrafię o nie zadbać.

Niedobranoc.
          • Gość: 0194 Re: Pochwała miernoty. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 04:37
            melinek napisał:
            > (...)Okazuje się, że istnieje na tym forum jedno stronnictwo
            > ścierające się bezustannie z drugim wyimaginowanym przeciwnikiem, poszukujące
            > urojonych wrogów.(...)

Cokolwiek to jest, jest zastanawiajace.

Wszystko kwestia wiary, nie? :o)
            Jak widać - chociażby po tym forum :) - niektóre nawyki są niezwykle silne..
            i skłaniają ludzi do tego by wierzyć w to, w co wierzą :o) I niech se wierzą!
            Poniekąd rozmawialiśmy już o tym w wątku "Wystarczy przykryć" :) Ponownie
            polecam lekturę :)

W gruncie rzeczy Forum jest komiczne, nie? :)

e he he... dobra, dobra! - dla wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka