Dodaj do ulubionych

Facet w...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.02, 09:15
W rastopach!Otóż poznałam ostatnio super faceta (jest napewno hetero)Ale
zauważyłam, że nosi pod spodniami...rajstopy!!On nie wie, że ja wiem i
zastanawiam się jak mu o tym powiedzieć.Jest to głupia sytuacja i nie wiem
jak z niej wybrnąć.Facet jest naprawdę super i bardzo mi na nim zależy.
Czy ktoś spotkał się kiedyś z czymś takim??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kan Pewnie fetyszysta n/txt IP: proxy / 157.25.84.* 29.10.02, 09:24
    • Gość: renia Re: Facet w... IP: proxy / *.pir3.nas.panafonet.gr 29.10.02, 09:29
      Justinko, otworzylam Twoj watek ze wzgladu na nick - Justinka to baaaaaardzo
      mi bliskie - zwracam sie w ten sposob do najdrozszej mi na swiecie Osoby.
      Rowniez Dzastinka, Dzastin, Justinaki (greckie zdrobnienie) , Justinula,
      (rowniez greckie zdrobnienie) Jocik, Tina, Tinka, to imie mam nieskonczone
      mozliwosci zdrabniania i przeksztalcania.

Co do rajstop - Przyjaciel mojego mezza chodzil w rajstopach w kryzysowych
      czasach, gdy o kalesonach mozna bylo tylko pomarzyc, a mroz nie pytal co
      wlasnie rzucili na polki sklepowe. Poza tym uwazam, ze rajstopy na meskich
      nogach sa dobre w balecie. Normalny facet ni chodzi w rajstopach - wiec Twoj
      znajomy prawdopodobnie nie jest takim do konca 100% heterykiem. Ale z drugiej
      strony - jego sprawa :))

Zapytaj go kiedys ile den maja jego rajstopy, albo jaka marke najbardziej lubi,
      albo gdzie ma jakis dobry sklep z rajstopami, bo Twoje ulubione stoisko wlasnie
      remontuja. Zapytaj tak zupelnie normalnie, nie robiac z tego sensacji, ze on
      chodzi w rajstopach - zobaczysz jaka bedzie reakcja, jak splonie rumiencem to
      pewnie znaczy, ze to jakis jego fetysz czy cos takiego. Jesli nie, to moze
      podpowie Ci niezly adres:)))

• Gość: Justinka Re: Facet w... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.02, 09:33
      Ale chyba nie jest to grożne :0)? Mam to zaakceptować i już?Zresztą...nikt nie
      jest doskonały :))
    • muszek0 Re: Facet w... 29.10.02, 09:42
      i co w tym dziwnego ?
      poczytaj wątek 'wydoić kozła'. tam pani dunin optuje za tym, żeby facet miał
      cycki jak kasia figura. mógłby wtedy wykarmic swoją dziatwę.
      a rajstopy? może mu zimno?
      :)))))))

• Gość: do reni Re: Facet w... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.02, 09:51
      Świetny pomysł z tym den :0))Ciekawe czy w ogóle będzie wiedział co to jest?
      Choć sama muszę przyznać, że można się dzisiaj trochę w rajstopach pogubić,
      tyle jest marek, kolorów, grubości.Dawniej to mi mama kupowałą i nie było
      problemu :0)))Kurcze ja to zawsze mam szczeście to orginalnych facetów. Ale
      chyba nie będę robić z tego wielkiej awantury.
    • lastka Re: Facet w... 29.10.02, 10:58
      A może jest mu zimno w nóżki???

:))))
      • Gość: Loka Re: Facet w... IP: *.schenker.pl / 10.217.1.* 29.10.02, 11:40
        A czy szanowna Pani wie o tym, że w sklepach od kilku lat sprzedaje się męskie rajstopy?
        • Gość: Krzys Re: Facet w... IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 15.11.02, 13:58
          Gdzie?????
    • Gość: marucha Re: Facet w... IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.02, 11:44
      A moze to sa po prostu specjalne rajsopy przeciw zylakowe? Moze po prostu
      zapytaj.Nie sadze aby sie obrazil.A jesli tak to nie jest wcale taki "super".
      Pozdrowka.
    • melinek Re: hmmm... 29.10.02, 14:28
      Bedac na twoim miejscu można się starac dowiedziec dlaczego. Powod może się
      okazac taki sam, dla którego kobiety zaczely nosic spodnie i skarpetki ok. stu
      lat temu, dla którego rzucily gorsety a zaczeły nosic staniki, albo mezczyzni
      zaczeli nosic podkoszuki zamiast koszul, po prostu dla wygody. Były to na tamte
      czasy pomysly rewolucyjne, o czym niewiele osob dzis pamieta. Może do takich
      innowatorow twój znajomy należy. Ktos musi być pierwszy.
      Był tez film Mela Brooksa z polskim tytulem „Robin Hood - faceci w rajtuzach”
      może facet ma poczucie humoru i się na tej komedii wzoruje.
      • agick a czy to takie normalne rajtki.. 29.10.02, 14:38
        ze stopkami i klinem..?
        bo są takie męskie rajtki z kieszonką z przodu (wiadomo po co) i bez stopek -
        faceci je naszają w zimne dni... takie niby kalisraczki.... oups - kalesonki...

nie wszyscy co prawda.... mój za żadne pieniądze nie wdzieje na siebie ani
        kalisraczków ani rajtek..... no cóż..
        • melinek Re: a czy to takie normalne rajtki.. 29.10.02, 15:10
          agick napisała:

> ze stopkami i klinem..?
          > bo są takie męskie rajtki z kieszonką z przodu (wiadomo po co) i bez stopek -
          > faceci je naszają w zimne dni... takie niby kalisraczki.... oups -
          kalesonki...
          >
          > nie wszyscy co prawda.... mój za żadne pieniądze nie wdzieje na siebie ani
          > kalisraczków ani rajtek..... no cóż..
          >
          Możesz miec stuprocentowa pewność, że za _żadne_ pieniadze to żaden facet tego
          nie założy, ale za duze pieniądze to chetni sie znajdą.
        • agniecha27 No i jest jeszcze jedno ważne pytanko... 30.10.02, 12:52
          agick napisała:

> ze stopkami i klinem..?
          > bo są takie męskie rajtki z kieszonką z przodu (wiadomo po co) i bez stopek -
          > faceci je naszają w zimne dni... takie niby kalisraczki.... oups -
          kalesonki...
          >
          > nie wszyscy co prawda.... mój za żadne pieniądze nie wdzieje na siebie ani
          > kalisraczków ani rajtek..... no cóż..
          >

Czy te rajstopy są z lycry, stilonu, mikrofibry...?
    • pajdeczka Re: Facet w... 29.10.02, 14:55

Na szczęście minęły czasy podwiązek u mężczyzn i siateczek na głowach, o
      koszulach nocnych nie wspomnę.
      Co do rajstop to są to takie bez stopek? Jeśli tak to w porządku, jeśli nie to
      jest niedobrze.
      Generalnie dobrze , że facet dba o swoje klejnoty, ale bez przesady.
      (Upewnij się czy mają stopki)
      • Gość: Clin Re: Facet w... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 15:10
        Pajdeczka ,a a co szanowna pani ma do faceta w koszuli nocnej ?Ja w takiej
        śpie i nie chce piżamy!!!
        A co do rajtuz...sam nie nosze ,ale jak by były jakies bawełniane ,ciepłe i
        dobrej jakości to dlaczego nie ? Może spytaj swojego mena, gdzie i jakie kupuje
        i powiedz że pytał cie o to kolo z forum.
        Wielbiciel nocnych koszul( nie tylko damskich )
        Clin
        • pajdeczka Re: Facet w... 29.10.02, 15:12
          Gość portalu: Clin napisał(a):

> Pajdeczka ,a a co szanowna pani ma do faceta w koszuli nocnej ?Ja w takiej
          > śpie i nie chce
          piżamy!!!
          >
          > A co do rajtuz...sam nie nosze ,ale jak by były jakies bawełniane ,ciepłe i
          > dobrej jakości to dlaczego nie ? Może spytaj swojego mena, gdzie i jakie
          kupuje
          >
          > i powiedz że pytał cie o to kolo z forum.
          > Wielbiciel nocnych koszul( nie tylko damskich )
          > Clin

To i rozumiem dziurka z przodu jest? W tej koszuli, rozumie się.
          • Gość: Clin Re: Facet w... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 15:55
            Detyno,toż ta koszula była by jedną wielką dziurą:))) Lepiej sobie radzic
            inaczej .Wiesz jak?
            Clin ( wielbiciel koszul bez dziurki)
            • fe_male To może ja odpowiem... 29.10.02, 16:00

> Detyno,toż ta koszula była by jedną wielką dziurą:))) Lepiej sobie radzic
              > inaczej .Wiesz jak?
              > Clin ( wielbiciel koszul bez dziurki)

Wypuszczać "końcówkę" przez rękaw ???

HmmPa
              • agick ....yyy..... 29.10.02, 16:06
                to jak "końcówka" przez rękaw wychodzi to tego... no.... jabłek ze straganów
                nie kradnie aby...?

tak tylko pytam....:)
                • Gość: Clin Agick ,ty szujko!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 17:02
                  Dlaczego zaraz końcówka???A moze początek?Jak zapewne Ci wiadomo zwykle ten
                  początek/końcówka idzie przed ,a nie podąża za.Przynajmniej u zdrowych
                  przypadków:)
                  Clin ( chyba zdrowy)
                  • agick wot..? 29.10.02, 17:05
                    ja szujka..??
                    toż ja jak janioł..
                    do rany przyłóż..

powiadasz, że to zwykle przed właścicielem a nie z tyłu się wlecze..?
                    ale tak całą dobę przed ....?
                    bosze...

agick z lekka oszołomiony....
                    • Gość: Clin Re: wot..? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 17:12
                      agick napisała:

> ja szujka..??
                      > toż ja jak janioł..
                      > do rany przyłóż..
                      Do rany?Dobra już przykładam.Ojoj ,to dziala!!
                      >
                      > powiadasz, że to zwykle przed właścicielem a nie z tyłu się wlecze..?
                      > ale tak całą dobę przed ....?całą.fakt ,to problem:(
                      > bosze... Jaki tam ze mnie bosze..?Zwykły Clin ,a koszula w pralce:)
                      >
                      > agick z lekka oszołomiony.... To moze ja teraz Twoje oszołomienie?

• Gość: Clin Re: To może ja odpowiem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 17:04
                fe_male napisała:

> Gość portalu: Clin napisał(a):
                >
                > > Detyno,toż ta koszula była by jedną wielką dziurą:))) Lepiej sobie radzi
                > c
                > > inaczej .Wiesz jak?
                > > Clin ( wielbiciel koszul bez dziurki)
                >
                >
                > Wypuszczać "końcówkę" przez rękaw ???
                >
                > HmmPa
                A po co wypuszczać?Sama wyjdzie jak będzie chciala.Polska to wolny kraj!!
                • fe_male Re: To może ja odpowiem... 29.10.02, 17:11

> > Wypuszczać "końcówkę" przez rękaw ???
                  > >
                  > > HmmPa
                  > A po co wypuszczać?Sama wyjdzie jak będzie chciala.Polska to wolny kraj!!

To znaczy zgadłam? Przez rękaw?

Pa

PS dobrze, że nie górą.
                  • Gość: Clin Re: To może ja odpowiem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 17:15
                    Jakby mógł górą ,to by turysta nie umarł.
                    P.S.Jak znasz dowcip o turyście ,którego ukąsiła w początek żmija to
                    zrozumiesz.Znasz?
                    • fe_male Nie (n/t) 29.10.02, 17:19
                      • Gość: Clin Re: Nie (n/t) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 17:28
                        Dwóch turystów wybrało sie na wycieczkę do lasu .Jeden poszedł na stronę zrobic
                        siku i wtedy w przyrodzenie ukąsiła go żmija .Ranny krzyczy "dzwoń do lekarza,i
                        dowiedz się jak mnie uratować?"Zdrowy kolega dzwoni i pyta doktora co robić?
                        Lekarz na to ,ze trzeba wyssac jad z rany. Zasmucony ta wieścia turysta wraca
                        do cierpiącego i mówi:lekarz powiedział ,ze nie ma dla Ciebie ratunku.
                        • fe_male hehehehe.... 29.10.02, 17:42
                          hehehehehehe.
                          Na koniec roboty się obśmiałam.

Znaczy się do jutra.

Pa
                          • Gość: starszy Re: hehehehe.... IP: *.pl 29.10.02, 21:10
                            A na powaznie. Jesli Twój znajomy nosi rajstopy z Lycry to jest to troszkę
                            perwersyjne. Ale jesli te rajstopy przypominają dawno zapomniane rajtuzy, to
                            wszystko jest OK. To są własnie męskie rajstopy o wiele wygodniejsze i trochę
                            bardziej eleganckie (hmm) niz kalesony. Jak jest bardzo zimno to ja tez takie
                            rajstopy noszę.
                            • Gość: Justinka Re: IP: *.dwa / 192.168.3.* 29.10.02, 21:45
                              Parę wyjaśnień. Nie widziałam mojego znajomego w samych tylko
                              rajstopach.Pierwszy raz zauważyłam to "coś" pomiędzy butem a nogawką spodni
                              (kolor ecru)Na pewno nie były to dawne rajtuzy w "prążki" bo na to akurat to
                              bym nie zwróciła uwagi.To było gładkie i na pewno wyglądało jak rajstopki, bo
                              raczej tego nie można pomylić ze skarpetkami, a upewniłam się kiedy był bez
                              butów.
                              • lastka Re: 30.10.02, 08:09
                                Gość portalu: Justinka napisał(a):

> Parę wyjaśnień. Nie widziałam mojego znajomego w samych tylko
                                > rajstopach.Pierwszy raz zauważyłam to "coś" pomiędzy butem a nogawką spodni
                                > (kolor ecru)Na pewno nie były to dawne rajtuzy w "prążki" bo na to akurat to
                                > bym nie zwróciła uwagi.To było gładkie i na pewno wyglądało jak rajstopki, bo
                                > raczej tego nie można pomylić ze skarpetkami, a upewniłam się kiedy był bez
                                > butów.

Hmmmmm, a wiesz co może on nosi takie wiesz...rajstopkowe podkolanówki? Co?
                                • lastka Re: 30.10.02, 08:10
                                  lastka napisała:

> Gość portalu: Justinka napisał(a):
                                  >
                                  > > Parę wyjaśnień. Nie widziałam mojego znajomego w samych tylko
                                  > > rajstopach.Pierwszy raz zauważyłam to "coś" pomiędzy butem a nogawką spodn
                                  > i
                                  > > (kolor ecru)Na pewno nie były to dawne rajtuzy w "prążki" bo na to akurat
                                  > to
                                  > > bym nie zwróciła uwagi.To było gładkie i na pewno wyglądało jak rajstopki,
                                  > bo
                                  > > raczej tego nie można pomylić ze skarpetkami, a upewniłam się kiedy był be
                                  > z
                                  > > butów.
                                  >
                                  >
                                  > Hmmmmm, a wiesz co może on nosi takie wiesz...rajstopkowe podkolanówki? Co?

zamiast skarpetek oczywiście, a może jeszcze w dodatku miał za małe buty i mu
                                  uwierały jak miał skarpetkę to se zmienił na podkolanki :)))

Eeee, tam ja to bym od razu zapytała ajeszcze jakby zdjął buty...
                                  >
                                  >
                        • pajdeczka MORAŁ 30.10.02, 11:14

> Dwóch turystów wybrało sie na wycieczkę do lasu .Jeden poszedł na stronę
                          zrobic
                          >
                          > siku i wtedy w przyrodzenie ukąsiła go żmija .Ranny krzyczy "dzwoń do
                          lekarza,i
                          >
                          > dowiedz się jak mnie uratować?"Zdrowy kolega dzwoni i pyta doktora co robić?
                          > Lekarz na to ,ze trzeba wyssac jad z rany. Zasmucony ta wieścia turysta wraca
                          > do cierpiącego i mówi:lekarz powiedział ,ze nie ma dla Ciebie ratunku.

A morał taki: chodź w góry tylko z koleżanką.
    • aankaa Re: Facet w... 29.10.02, 21:48
      Gość portalu: Justinka napisał(a):

> W rastopach!Otóż poznałam ostatnio super faceta (jest napewno hetero)Ale
      zauważyłam, że nosi pod spodniami...rajstopy!!

a jak Ci się to udało ?

> On nie wie, że ja wiem

i chyba całe szczęście, musiałabyś mu jakoś wytłumaczyć po "podgladanie"

> i zastanawiam się jak mu o tym powiedzieć.

a po co?

> Jest to głupia sytuacja i nie wiem jak z niej wybrnąć.

to proste, udawaj, że w ogóle tego (znaczy się tych rajstop) nie zauważyłaś

> Facet jest naprawdę super i bardzo mi na nim zależy.

a co ma piernik do wiatraka (rajtki do reszty) ?

• Gość: ???/// Re: Facet w... IP: *.acn.waw.pl 31.10.02, 22:42
    • Gość: Majka Re: Facet w... IP: *.euronet.net.pl 03.11.02, 09:36
      No cóż. Powinnaś go chyba spytać o te rajstopy. Ale może w delikatny sposób.
      Mój mąż gdy jest zimno to zamiast kaleson (które sama uważam, że są obleśne)
      nosi właśnie rajstopy. Takie grube w prążki. Ja w tym nie widzę niczego złego,
      ani dziwnego. Jest mu zimno i zakłada rajstopy. Uważam, że jest to
      strój "unisex" czyli dla obojga płci. Nie wspomnę, że mój syn również nosi
      rajstopy jak jest zimno.
      Na pocieszenie zajrzyj na stronkę, którą kiedyś też ktoś mi polecił do
      obejrzenia: mateo.fotka.pl
      Pozdrowionka.
      • Gość: Piotr Re: Facet w... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 10:57
        Rajstopy są może i wygodne ale dla faceta to ewentualnie rajtuzy. A jeżeli
        chodzi o syna to pewnie jest przedszkolakiem bo jakoś nie wyobrażam sobie
        chłopaka, który chodzi w rajstopach do szkoły?
    • mirko_ Re: Facet w... 04.11.02, 09:45
      Muszę się przyznać, że sam jestem facetem, który jako dziecko po prostu nie
      znosił kalesonów. Ten element męskiej garderoby wydaje mi się na tyle obleśny,
      że wstręt6em napawa mnie sama myśl o założeniu ich. Pamiętam, że kiedy mama
      zmuszała mnie do założenia ich zimą, pierwszą rzeczą jaką robiłem w szkole było
      póscie do ubikacji i zdjęcie ich. W latach szkolnych i studenckich chodziłem
      zresztą w najgorsze mrozy w samych spodniach. I robię tak do dzisiaj, zwłaszcza
      że ostatnio, dzięki samochodowi, mam mało okazji do zmarźnięcia. Jednak gdy
      wiem, że czeka mnie kilka godzin pobytu na mrozie (np. weekend w górach, długie
      zimowe spacery), wtedy zawsze zakladam ciepłe rajstopy pod spodnie, bo po
      prostu są o niebo wygodniejsze od kalesonów. Kojarzenie tego z fetyszem to jak
      kojarzenie z fetyszem kobiet noszących spodnie.
      • Gość: ? Re: Facet w... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.02, 14:11
        NO tak niby rajstopy są "unisex" ale tylko takie prążkowane (żadko już dziś
        spotykane) Ale przecież dużo wygodniejsze są takie z mikrofibry, gładkie.A w
        takich to już faceta raczej nie widzę...
        • Gość: Justinka Problem rozwiązany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.02, 12:27
          No i okazało się, że to były rzeczywiście rajstopy,a odpowiedź jaką uzyskałam
          na moje (śmiałe! :)) pytanie:Czy masz na sobie rajstopy?brzmiała:
          Tak, noszę je od zawsze, bo uważam, że są bardzo wygodne.I zdaję sobie sprawę,
          że wiele osób uważą to za zboczenie, ale ja jestem w tym temacie trochę
          egoistą.Dbam o swoją wygodę.
          I tak dalej opowiadał mi jeszcze długo...A potem spytał czy mnie to
          boli,szczypie,czy uwiera jak on nosi te rajstopy?Gdy ze śmiechem
          odpowiedziałam, że nie On powiedział:Więc skoro nie robię tym nikomu krzywdy to
          dlaczego mam tego nie robić skoro sprawia mi to przyjemność i komfort?TYlko
          dlatego, że kiedyś tam ktoś sztywno ustalił, że od dziś rajstopy sątylko dla
          kobiet!Nie jestem transwestytą i nie przebieram się w damski ciuszki.Zakładam
          tylko rajstopy (jak jest zimno)I nie mogę się pogodzić z faktem, że tak
          wspaniała i wygodna część garderoby jest zarezerwowana TYLKO dla kobiet!
          No i tyle tej historii.Zrobił na mnie wrażenie (mówiłam, że jest super :0)
          • melinek Re: Problem rozwiązany! 14.11.02, 13:07
            Wiec, racja byla po mojej stronie.
            • Gość: dorothy Re: Problem rozwiązany! IP: *.dwa / 192.168.3.* 14.11.02, 22:23
              No miałaś nosa :0)))A może sama się zetknełaś z tym problemem?
              • melinek Re: Problem rozwiązany! 14.11.02, 22:27
                Nie, nie zetknelam sie, tak mi to po prostu przyszło do głowy;-)
          • paulax27 a co by bylo gdyby... 15.11.02, 11:50
            powiedzial ze lubi nosic rajstopy bo mu to sprawia frajde?
            • Gość: yerzyk No wlasnie, co by bylo... IP: 5.3.* / 212.177.57.* 15.11.02, 12:12
              Sam nosze rajstopy i to zupelnie rozne. Zawsze sa to rajstopy damskie, bo sa
              bardzo wygodne i duzo lepsze od meskich. Nie nosze ich kiedy temperatura jest
              dodatnia, ale kiedy spada ponizej zera to sobie je zakladam.
              Zona mi je kupuje i nie ma z tym zadnego problemu, bo rozumie i wie, ze nie ma
              meskiej alternatywy dla rajstop. A poza tym noszenie ich sprawia mi frajde i
              zona tez o tym wie. I co z tego? Nic.
              Wydaje mi sie ze problemem jest to dla mezczyzn, ktorzy nie do konca wierza w
              swoja meskosc i to ich problem. Ja z tym nie mam problemu i jest mi z tym
              dobrze. Czy ktos mnie potepia? Mam szczesliwa zone i dzieci i tyle.

A rajstopy sa super.
    • Gość: Jarek Re: Facet w... IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 15.11.02, 13:59
      Pare lat temu w "smisznym sklepie" widzialem meskie rajstopy. Tzn takie
      normalne elastilowe cienkie bezowe rajstopki, ale wyposazone w hmmmm....
      trzecia nogawke ;-)))
      Wyobrazacie sobie w czyms takim faceta? :-))))))))))))))

J.
    • Gość: Sko Re: Facet w... IP: *.acn.waw.pl 16.11.02, 11:19
      A może zaproponowałbyś mu pończochy-podkolanówki - wszyscy faceci je
      uwielbiają. Uwierz mi i sprezentuj mu. Ogólnie to dopóki nie nosi skórzanych
      stringów w męskiej saunie to nie masz się czym zamartwiać.
      • monika_k Re: Facet w... 21.11.02, 14:59
        tak czytam i czytam i sama nie wiem czy facet powinien nosić damskie rajstopy,
        czy też nie nosić,
        ale w sumie mi to jest obojętne. Mój stary nic nie nosi pod gaciami.

Ale wreszcie są te męskie rasjtopy robione na wzór damskich czy też ich nie
        ma ???

pozdr.

• Gość: yerzyk Re: Facet w... IP: 62.157.169.* 21.11.02, 16:42
          Niestety nie ma takich rajstop. Sa takie niby podobne z bawelny, prazkowane,
          ale sa cholernie nie wygodne. Sa poprostu za grube. Nie ma stopniowania
          grubosci jak przy damskich. Mozesz sobie zalozyc takie jakie akurat sa ci
          potrzebne. Nie musza to byc od razu strasznie grube.
          To mi sie wlasnie w rajstopach podoba. Czy jest minus 2 czy minus 30 zawsze
          mozesz sobie jakies dobrac.
          Poza tym damskie rajstopy sa cholernie przyjemne w dotyku i bardzo sexy.
          Ja je bardzo lubie. Moja zona nie ma nic przeciwko temu i sama mi czesto takowe
          kupuje za co jestem jej bardzo wdzieczny.
          Nie obawiam sie o moj meski wizerunek jak wiekszosc facetow. I noszenie rajsto
          sprawia mi frajde.
          I mysle ze ten koles o ktorym pisala autorka tego watku nosi je tez dla
          przyjemnosci a nie tylko ze wzgledow praktycznych.

monika_k napisała:

> tak czytam i czytam i sama nie wiem czy facet powinien nosić damskie
          rajstopy,
          > czy też nie nosić,
          > ale w sumie mi to jest obojętne. Mój stary nic nie nosi pod gaciami.
          >
          > Ale wreszcie są te męskie rasjtopy robione na wzór damskich czy też ich nie
          > ma ???
          >
          > pozdr.
          >
    • Gość: weronika Re: Facet w... IP: *.kopernik.gliwice.pl 25.01.03, 12:34
      naprawde się ubawiłam :-))))))))
      ale teraz sobie myslę że mój brat tez jest jakis zniewiesciały tzn nosi w lecie
      japonki, w zimie na pewno rajstopy. Uzywa szerokiej gamy kosmetyków, smaruje
      usta w zimie itd. i to jest naprawde bardzo fajny facet. Ma super zone i
      wszystko jest w ogóle całkiem hallo więc nie przejmowałabym się tym nic a nic
    • stef73 Re: Facet w... 07.05.24, 23:27
      Czy rajstopy to coś złego?
    • piotr13456 Re: Facet w... 22.05.24, 23:52
      Ja tak. Są męskie marki produkujące rajstopy przeznaczone specjalnie dla mężczyzn (i nie chodzi tu o fetyszyzm lub seksualność).

Uważam rajstopy za bardzo wygodne, ciepłe i ładne ubranie. Szkoda, że obecnie nie są szerzej dostępne dla mężczyzn.

W ogóle rajstopy pochodzą od hose, które to właśnie mężczyźni nosili w średniowieczu i renesansie, a jeszcze w XVIII wieku pończochy były atrybutem męskiej elegancji. Kobiety przejęły te rzeczy, ale uważam że powinny zostać dostępne dla obydwu płci, tak jak np. skarpetki.
      • stasi1 Re: Facet w... 23.05.24, 07:44
        Kiedyś mnie mama chciała ubrac w takie męskie, nie dałem się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka