iberia29 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 13:10 knajpa Lania w Chorzowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Bedziemy sie nudzic w domu :/ 31.12.05, 13:52 ja tez w domu,ale nie bdziemy sie nudzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wez mnie nie denerwuj :P 31.12.05, 15:57 Blemanku skarbie:)Czym cie zdenerwowalam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Wez mnie nie denerwuj :P 31.12.05, 16:02 Przypomnialas mi o marnosci losu mego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 13:35 Mały lokal, dobrane towarzystwo, a raczej sprawdzone, żeby mnie ktoś o snobizm nie posądził i najważniejsze - blisko domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 13:38 bede pisać magisterke - nie chce mi sie nigdzie iść i nie mam z tego powodu kompleksów :] nie przepadam za sylwestrem, często wychodzi z tego strasznie sztuczna i wymuszona impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 13:40 A ja i moja dwojka dzieciakow mamy angine, siedzimy sobie w lozeczkach i strasznie nam smutno. Tatus teskni w Iraku, a my tutaj calkiem sami:(( Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 21:42 to ja sie biorę za pracę licencjacką ( z lampką winka) Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 02.01.06, 14:55 Ojej, to ci ciężko musi być :( Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 17:18 kiddo napisała: > bede pisać magisterke - nie chce mi sie nigdzie iść i nie mam z tego powodu > kompleksów :] > nie przepadam za sylwestrem, często wychodzi z tego strasznie sztuczna i > wymuszona impreza. swietny pomysl, ja napisze referat z filozofii, po pijaku najlepiej sie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 14:31 .. za kilka godzin idziemy z corka do naszych znajomych - tu w Leaminngton i tyle tylko,ze moja zona jest teraz z synem sama w kraju.Smutno nam troche.Wszystkiego dobrego w nadchodzacym nowym roku zyczy dla wszystkich..8) Odpowiedz Link Zgłoś
waleriana_zielona Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 14:37 A ja idę do kina na maraton sylwestrowy. Bardzo się ciesz bo nudno nie będzie (no zależy jak i kto na to spogląda). Miłej zabawy gdziekolwiek jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen3 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 15:44 o 20tej pojde spac :-) wczesniej popisze rozne rzeczy do pracy pozdrwaiam wszystkich - i tych, ktorzy w domu i tych, co gdzies wychodza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 16:08 Kraków :) -> rynek :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 16:21 ja w fajowym klubie w wawie ale głupio mi sie bawic jak tyle ludzi tego dnia przez głupi sylwek ma doła( a jeszcze przez kaczuche nie ma impezy noworocznej w centrum - jedynie cos robi burmistrz bemowa) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 16:33 ja tradycyjnie w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskadziewczyna Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 16:39 stary browar - gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 18:10 tym razem w domu, czyli nudy na maxa, o północy szampan i do wyra. buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 18:54 oj ja też, strasznie mi niemiło , bo sami będziemy niejako przez moja byłą przyjaciółkę ,co to stwierdziła że wszystkie nieszczęścia świata sa z mojego powodu, a największym było to że poszłam na studia i je skończyłam, a ona nie bo się wstydzi,i jeszcze dostałam stypendium to dopełniło wszystkiego bo jakże to matka dziecku i jeszcze dostaje pieniądze za nic...ech..a sylwestry i wakacje razem z jeszcze jedną rodziną raze spędzalismy a w tym roku kicha Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 19:11 Pocieszam się, że to tylko jeden z wielu sylwków, będzie ich jeszcze dużo. Po rozstaniu z moim chłopem jakos nie mam ochoty udzielać sie towarzysko, choć nie powiem - propozycje były. POzdrowienia dla siedzących w domu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 19:15 ech ,też się tak pocieszam, ale jestem na etapie że to tylko parę durnych godzin i że już za chwilę będzie po całym zamieszaniu,JUTRO BĘDZIE LEPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 19:22 ...a za rok znowu Sylwester. E tam, chyba idę się pouczyć, bo sesja za pasem...wpadnę tu jeszcze. A dzisiaj w tv grajA "Pogodę na jutro" Stuhra, warto obejrzeć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 19:24 i jakać komedia z Douglasem, no to idę grzać bigosik, ale jeszcze wpadnę, powodzenia z egzaminem,hmmm właśnie sobie przypomniałam że za tydzień też mam egzamin-cholera Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: JAK SPĘDZACIE DZISIEJSZĄ NOC? 31.12.05, 19:28 smacznego bigosiku i miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś