hugolinka 01.01.06, 12:54 jakie (Waszym zdaniem) filmy są naprawde warte oglądnięcia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ocean.niespokojny Re: seans filmowy 01.01.06, 13:20 kolejność niewazna: dzień świra gra pukając do nieba bram dom dusz elżbieta jak sobie przypomne do dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: seans filmowy 01.01.06, 14:03 dodam jeszce kolacja z arszenikiem no i takie hiciory co to kazdy widział na pewno: pianista gladiator fight club pulp fiction aviator Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: seans filmowy 01.01.06, 13:32 "Adwokat diabła", "Pręgi", "Shrek 1", "Komornik", "Skazany na bluesa" (raczej dla fanów DZemu), "Co kryje prawda" (znakomity thriller), "Upana Boga za piecem" (świetna satyra na polską rzeczywistość!) "Rejs", "Miasto aniołów" (jeśli się lubi Meg Rayan) "Życie seksualne Ziemian" "Edi" "Amelia" i wszystkie z Audrey Tautou Stuhr - "Obywatel Piszczyk", "Pogoda na jutro" To tylko niektóre z moich propopzycji. Lubię kino "moralnego niepokoju", dla myśłących, skłaniające do głebszego zastanowienia sie nad życiem. Polecam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: seans filmowy 01.01.06, 13:51 Efekt Motyla Amadeusz Chopin pragnienie milosci Wszystkie filmy na podstawie ksiazek S.Kinga Droga bez powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: seans filmowy 02.01.06, 17:32 "Stygmaty" - religijny horror o kobiecie stygmatyczce, coś dla fanów kina z dreszczykiem emocji i wątkim iście diabelskim. Zależy co lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: seans filmowy 02.01.06, 17:36 "Tajniak" i "36 quai des orfèvres" Oliviera Marchala Odpowiedz Link Zgłoś
opciachowiec Re: seans filmowy 02.01.06, 19:28 M jak Morderca Blekity aniol Obywatel Kane Requiem dla Snu Stowarzyszenie umarlych poetow Fisher King American Beauty Nosferatu Wampir Absolwent Blade Runner Brasil 12 gram i moglbym tak dalej, dalej, dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: seans filmowy 02.01.06, 20:51 opciachowiec napisał: > M jak Morderca > Blekity aniol > Obywatel Kane > Requiem dla Snu > Stowarzyszenie umarlych poetow > Fisher King > American Beauty > Nosferatu Wampir > Absolwent > Blade Runner > Brasil > 12 gram > i moglbym tak dalej, dalej, dalej ;) Bądź patriotą, rzuć coś polskiego! Czy wy naprawdę nie doceniacie rodzimej produkcji??? Przykre...naprawdę przykre. Zobaczymy jak naszym uda się wypromować "Komornika" w "dalekim świecie", jestem pełna wiary Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: seans filmowy 04.01.06, 13:57 opciachowiec napisał: > > 12 gram A nie 21? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramadayes Re: seans filmowy 02.01.06, 20:03 Piękny umysł Życie jest piękne Pozory i złudzenia Equilibrium Mechanik Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: seans filmowy 02.01.06, 20:43 ramadayes napisała: > Piękny umysł > Życie jest piękne > Pozory i złudzenia > Equilibrium > Mechanik właśnie wczoraj obejrzałam mechanika w którym to po połowie oglądania zachodzi sie w głowe o co chodziło scenarzyscie etc i tylko ostatnie 5 minut nadaje wszystkiemu miesamowity sens-brawo dla tych co wytrwają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: seans filmowy 02.01.06, 20:53 ocean.niespokojny napisała: > ramadayes napisała: > > > Piękny umysł > > Życie jest piękne > > Pozory i złudzenia > > Equilibrium > > Mechanik > > właśnie wczoraj obejrzałam mechanika w którym to po połowie oglądania zachodzi > sie w głowe o co chodziło scenarzyscie etc i tylko ostatnie 5 minut nadaje > wszystkiemu miesamowity sens-brawo dla tych co wytrwają ;-) a ja bym chciala wiedziec o co chodzi w UKRYTE :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: seans filmowy 04.01.06, 12:44 "Plan lotu", "Zakochany Szekspir" (dla równowagi) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: seans filmowy 04.01.06, 13:04 Łowca androidów Fortepian Żółta łódź podwodna Rękopis znaleziony w Saragossie Nic śmiesznego Rodzina Addamsów Monty Python i Święty Graal Wszystko o Ewie Cały ten zgiełk Rio Bravo Ukryte pragnienia Amadeusz Niebezpieczne związki Trainspotting Przełamując fale Królestwo Tajemniczy ogród Jak coś mi sie przypomni... Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: seans filmowy 04.01.06, 14:01 między złem, a głębokim błękitnym oceanem www.lodzfilmowa.pl/filmy/?film_id=10_4 Odpowiedz Link Zgłoś