stodola2005 12.01.06, 17:20 co wy myslicie na ten temat? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33411 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:21 a co mamy myśleć? hasła zapomniałeś i nie możesz wleźć na swoje forum? przykra sprawa, ale ja ci nie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:26 niestety na moje forum nie chca zaglądac panie chociaż poruszany tam temat jest związany własnie z nimi.A szkoda chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat.Uwielbiam kobiety owłosione i chce na ten temat rozmawiac z kobietami... myśle ze mnie zrozumiecie...Na waszym forum jest tyle osób.....może ktos zaglądnie....porozmawia...!! pozdrawiwm Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:30 powodzenia w przedzieraniu się przez gęstwiny, dżungle... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:34 uwielbiam takie cudowne włoski na kobiecym łonie i nie tylko na łonie.Czy to cos złego??czy kobiety które są naturalne i akceptuja sie takie jakimi sa to nie moga miec w życiu przyjemnosci??skazane są na zagłade??ja takie kobiety uwielbiam za to jakie są!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:38 ok, twoja sprawa, takim cie stworzon i sie tego trzymaj. ale dla mnie jezeli chcesz o tym gadac z kobietami to widocznie potrzebujesz jakiejs podnity. tylko zebys sie za bardzo nie napalil jak jakis dzieciak podszywajacy sie za owlosiona18 zacznie ci sprzedawac rajcujace cie historie... zreszta twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:36 bo jezeli chcesz gadac z kobietmi o "zarosnietych piczkach" to jestes albo mlodym zbolem koniobijca albo starym zbolem koniobijca. bez wzgledu na wiek nie jest to normalne (pojmujac normalnosc jako zdanie wiekszosci spoleczenstwa) proste? Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: witam wszystkich 12.01.06, 17:58 a ty masz jakies inne upodobania?? czy tylko walisz konika?? Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: witam wszystkich 13.01.06, 14:20 czy ktos odwiedził juz moje forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
nochyba Re: witam wszystkich 15.01.06, 08:29 Witam.z lekka niechecia wchodzilem na to forum o kudełkach...ale nawet całkiem niezłe sa te dziewczyny.Teraz chyba takie się nie zdażaja? ja osobiscie takich nie widzialem ale może musze poszukac lub poprosic moją panią o zapuszczenia kędziorków..... no chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: witam wszystkich 15.01.06, 08:57 żeby przypadkiem się nie rozochociła.. (uważaj, uważaj) Odpowiedz Link Zgłoś