Gość: Kasia IP: *.chello.pl 17.04.07, 22:14 Wiem ze usługa już działa,tylko niewiem czy jest darmowa.Koleżanka ma Popa i działa u niej ja mam abonament i niewiem jak to aktywowac i czy aby na pewno nie jest to płatna usługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Kto dzwonił w Orange 17.04.07, 22:28 w plusie i erze jest bezpłatna, więc wątpię, żeby orange liczyło sobie cośkolwiek za nią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto dzwonił w Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:18 Usługa jest jak najbardziej bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto dzwonił w Orange IP: *.chello.pl 19.04.07, 23:07 Dzieki, juz sobie aktywowałam usługe i z przykroscia przyznac musze ze to jakas kicha.Owszem dostaje sms powiadamiajacy o zdarzeniu ale z conajmniej półgodzinnym opóznieniem wiec do kitu taka usługa! Czy wy tez tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kto dzwonił w Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 23:59 zgadza sie, usluga dziala do bani :/ Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Kto dzwonił w Orange 20.04.07, 00:53 o ile w ogóle działa mi niestety nie choć na orange-online jest włączona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nilo Re: Kto dzwonił w Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:56 Mi działa bez zarzutów. Spoko że to wprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś