rachela180 Re: Hura! 18.01.06, 21:26 Tylko Koholek będzie rzadziej zaglądał na orala :( Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 20:42 A ja za wszystkich chętnych i ogólnie wysoki poziom dyskusji o nowych moderatorkach :) Niech Wam się dobrze dyskutuje! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 20:49 Ja również wznosze toast za nowe opiekunki,ale soczkiem jabłkowym,bo jestem w pracy;) Prosze również o wyrozumiałośc i na samym poczatku....nie skarzenie administracji o nadgorliwosci-my tez jestesmy tylko ludzmi. No i pozdrawiam wychowankow :) Iga. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:02 f_emmefatale napisała: > No i pozdrawiam wychowankow :) Nie czuję się wychowankiem. Właściwie mógłbym napisać spadaj, ale w to miejsce napiszę pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:09 hymen napisał: > Nie czuję się wychowankiem. Właściwie mógłbym napisać spadaj, ale w to miejsce > napiszę pozdrawiam. To bylo zartobliwie. Sprobuj czasem podejsc do mojej osoby z innym nastawieniem niz daje sie wyczuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:37 f_emmefatale napisała: > hymen napisał: > > > Nie czuję się wychowankiem. Właściwie mógłbym napisać spadaj, ale w to mi > ejsce > > napiszę pozdrawiam. > > To bylo zartobliwie. Sprobuj czasem podejsc do mojej osoby z innym nastawieniem > niz daje sie wyczuwac. Przykro mi ale do funkcji jakiej się podjęłaś mam bardzo negatywny stosunek i nie zamierzam tego ukrywać. Nie ma to nic wspólnego z Twoją osobą. Moje żądanie, podkreślam - żądanie, wyrażne zostało w sposób jasny i jednoznaczny, nie życzę sobię, by ktokolwiek mnie wychowywał, moderował czy cokolwiek podobnego. I nie dotyczy to Twojej osoby, ale wszystkich szanownych pań, które właśnie podjęły się nowej funkcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:41 To spadaj na inny Portal:) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:01 browanx napisał: > To spadaj na inny Portal:) Ja wiem o czym piszę, Ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:16 Tak, tak dać Ci numer? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:30 browanx napisał: > Tak, tak dać Ci numer? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:33 Do Psychiatry, żebyś się zbadał:) Mam świetnego kolegę po fachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:35 browanx napisał: > Do Psychiatry, żebyś się zbadał:) Mam świetnego kolegę po fachu:) Nieskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:36 hymen napisał: > browanx napisał: > > > Do Psychiatry, żebyś się zbadał:) Mam świetnego kolegę po fachu:) > > Nieskuteczny. Ale pożyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:47 browanx napisał: > Ale pożyteczny. Jak chcesz mi dalej dupę zawracać, daruj sobie. Napisałem wszystko co miałem do powiedzenia w tej sprawie i uważaj, by Cię za trolla tu nie wzięli. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 22:49 Hehe, a messja to twoja siostra? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:04 Gratulacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:08 Dzięki za toast, ja na razie opiekuję sie tym forum tak bardziej duchowo niż fizycznie, bo u mnie kwadraciki póki co nie uaktywniły się jeszcze ;) Też pozdrawiam wszysktich zadowolonych i niezadowolonych z wyboru Jabbura. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:13 se reset zrób:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:21 Se właśnie zrobiłam. Działają. Teraz tylko spamera jakiegoś brakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:29 hehe, mogę zacząć;)))) Pierwsza do wycięcia to ta Wredna na "me" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:07 szczególnie ściskam Renię! gratuluję, kochana :))) wszystkim też wszystkiego dobrego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:29 Sękju, Aguszak :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:29 :* :* :* Koholku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Wznoszę toast za nowych opiekunów!!! 18.01.06, 21:32 Koholka tez ściskam i gratuluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca :-)))) 18.01.06, 22:13 wszystkim trzem nowym moderatorkom gratuluję życzę cierpliwości, dystansu i jak najmniejszej ilości trolli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 GRATULUJE!!!!! 19.01.06, 00:42 Moderatorki to my mamy lux!!!!Koholek Ukochany na moderatorke sie dostal:)))) Kobietka fatalna ze swoimi rureczkami:)Renia:)) No no to sie forum dorobilo moderatorek!!To toascik na ich czesc!!!!!!!!Jak najmiej trolow,jak najmniej pracy:))))))GRATULACJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: GRATULUJE!!!!! 19.01.06, 00:45 Ah dziekuje bardzo. Narazie jestem chora,a mamusia jutro do szpitala,wiec nie mam czasu chodzic i szukac,ale jak znajde to od razu napisze. Pozdrawiam Cie cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: GRATULUJE!!!!! 19.01.06, 00:52 To szybciutko do wyrka!Wygrzewac sie!!I nie pokazywac sie mi tutaj poki nie wyzdrowiejesz!Buziaki dla Ciebie i dla mamy,niech szybciutko wraca ze szpitala chora corcia sie zajmowac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś