Dodaj do ulubionych

telekamera dla dodzi

24.01.06, 09:18
najwiekszy obciach tego roku, i to juz na samym jego poczatku.
poniewaz co roku wysylam kupony jestem zywo zainteresowana wynikami. oprocz
kuponow (wyslalam dwa) wysyla sie tez smsy, a tu juz mozna poszalec wedle
zasobnosci portfela. i wyglada na to,ze radzio zaszalał, bo dodzia
zdystansowala kombii, rubika i mezo (no,ze tego ostatniego to jeszcze moge
zrozumiec).
Obserwuj wątek
    • maretina Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 09:24
      łoj tam!:-)
    • wiktoryna25 Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 09:35
      zawsze mnie zastanawiało kto wysyła te kupony i smsy...czy w ogole komus sie
      chce?...czy to aby nie medialna sciema z tymi rzekomymi wynikami głosowania
      widzów, a jednak ...
      • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 09:40
        wiktoryna25 napisała:

> zawsze mnie zastanawiało kto wysyła te kupony i smsy...czy w ogole komus sie
        > chce?...czy to aby nie medialna sciema z tymi rzekomymi wynikami głosowania
        > widzów, a jednak ...

a jednak co? trzeba wierzyc, ze jest to uczciwe.inna sprawa,ze kogos stac na
        wyslanie kilkudziesieciu tysiecy smsow.
        • wiktoryna25 Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 09:58
          > a jednak co?
          a jednak sa tacy co wysyłają ...ot co
          mi by sie nie chciało ... bo troche to dla mnie bez sensu ...te wszystkie
          gale,bale i konkursy....taka tandetna rozrywka robiona na modłe tych zachodnich
          ... ale sa emocje...wzruszenie przed kamera,łezka w oku,łkajacy
          głos,podziekowania dla całego swiata, moze i lepsza ta telekamera od telenoweli....
          • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:01
            wiktoryna25 napisała:

> > a jednak co?
            > a jednak sa tacy co wysyłają ...ot co
            > mi by sie nie chciało ... bo troche to dla mnie bez sensu ...te wszystkie
            > gale,bale i konkursy....taka tandetna rozrywka robiona na modłe tych
            zachodnich ... ale sa emocje...wzruszenie przed kamera,łezka w oku,łkajacy
            > głos,podziekowania dla całego swiata, moze i lepsza ta telekamera od telenowel

a ja jestem stara baba, ktorej sie nudzi i ktora co tydzien kupuje tele
            tydzien:) za to nie gram w toto lotka, bo z kolei ja uwazam to bez sensu.
            • wiktoryna25 Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:12
              wszystko dla ludzi :)
              choc nie wiem, czy te ekskluzywne spędy robione sa bardziej pod publiczke, czy
              po to by towarzystwo przez pare godzin mogło pokisić sie we własnym sosie... w
              swietle jupiterów...gestniejacej atmosferze perfum i poddenerwowania oczekujac
              na werdykt ...
    • goldenwomen ad. "jaja jak berety" :) 24.01.06, 10:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35517699
      • 82nati Re: ad. "jaja jak berety" :) 24.01.06, 10:17
        a nie zasługuje? przeszkadza bo jest wyuzywająca i bezczelna ale dużo musiała
        pracować na to co osiągneła. Ja popieram, choć niepodobają mi się jej piosenki
        ani postawa w tv
        • goldenwomen Re: ad. "jaja jak berety" :) 24.01.06, 10:21
          kazdy moze miec w jej temacie swoje zdanie. Ja mam takie a nie inne i tego juz
          nie zmienie :)
        • roman_tyczka Re: ad. "jaja jak berety" :) 24.01.06, 10:22
          82nati napisała:

> a nie zasługuje? przeszkadza bo jest wyuzywająca i bezczelna ale dużo musiała
          > pracować na to co osiągneła. Ja popieram, choć niepodobają mi się jej piosenki
          > ani postawa w tv
          :))))))))))chcialabym tak "ciezko" pracowac. to radzio sie napracuje za kazdym
          razem, kiedy o zwyciestwie decyduja smsy. to samo bylo na sopot festival.
    • oldbay Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:22
      Musze przyznać, że to kompletnie nie mój styl, nie moj typ muzyki ale ona jest
      niesamowita.
      Byłam rano w przychodni i panie pielęgniarki rozmawiały tylko o niej.
      Potem doszłam do wniosku, że niektórzy aktorzy, artyści, dziennikarze, tacy
      poważni, każdy ma przygotowaną mowę, elokwentni, achy echy itp. a wcale tak się
      w oczy nie rzucają. A ona wyleciała jak pierwsza lepsza i mi się podobało.
      Ach ta Doda...
      Mimo wszystko ukłony dla niej.
      -
      oldbay
      • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:24
        oldbay napisała:

> Musze przyznać, że to kompletnie nie mój styl, nie moj typ muzyki ale ona jest
        > niesamowita.

moj maz widzial ja na stacji benzynowej. dla niej kazde miejsce to scena. byla
        glosna, prowokowala swoim zachowanie. jak sie ma 21 lat to jeszcze mozna
        stosowac takie tanie chwyty, ale chcialabym dozyc, co bedzie z nia za lat 20.
        • oldbay Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:29
          Nie widziałam jej na żywo, w tv też ją niezbyt często oglądam ale z tego co
          widzę, to ona juz po prostu taka jest. :-)
          Ja tam jej nie krytykuję, sama tez nie jestem doskonała. Poza tym cenie ludzi,
          którzy nie są stale tacy poprawni politycznie. Najbardziej to nie lubię
          pozerstwa. A Doda wydaje się być naturalna w swoim zachowaniu :-)
          -
          oldbay
          • starawyjadaczka Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:57
            oldbay napisała:

Poza tym cenie ludzi,
            > którzy nie są stale tacy poprawni politycznie.
            > oldbay

a ja, odkąd zobaczyłam Bree Van De Kamp - jestem zachwycona poprawnością :DDD
          • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 11:38
            oldbay napisała:
            A Doda wydaje się być naturalna w swoim zachowaniu :-)
            > -
            i to jest w tym wszystkim najgorsze:)
    • lajton Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:25
      Doda marketing wlasnej osoby opanowala prawie do perfekcji.
      A ze pozbawione jest to dobrego smaku i klasy... coz ;)))
      • arletta.wagner Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:49
        jakoś mnie to nie dziwi, była njabarwniejszą postacią z nominowanych.no,moze
        jeszcze mezo...
    • zamyslona4 a kto mial wygrac? 24.01.06, 10:53
      kombi???
      moja mama mowila wczoraj : cale szczescie ze mloda ladna dziewczyna umiejaca
      spiewac wygrywa, a nie wciaz stare pryki z kombi, budki suflera czy rodowicz

:)) ale fakt jets taki, ze jak ktos u nas za duzo umie lub za duzy sukces osiaga
      to trzeba go zgnoic (vide: powyzsze forum)
      • starawyjadaczka Re: a kto mial wygrac? 24.01.06, 10:58
        zamyslona4 napisała:

> kombi???
        > moja mama mowila wczoraj : cale szczescie ze mloda ladna dziewczyna umiejaca
        > spiewac wygrywa, a nie wciaz stare pryki z kombi, budki suflera czy rodowicz
        >
        > :)) ale fakt jets taki, ze jak ktos u nas za duzo umie lub za duzy sukces
        osiag
        > a
        > to trzeba go zgnoic (vide: powyzsze forum)

przesadzasz i to mocno, nikt tu Dody nie gnoi, trzeba przyznac, ze faktycznie
        umie spiewac, ale jej zachowanie daje duzo do zyczenia.
    • onlyju Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 10:58
      Śmieszy mnie, jest glupkowata, ma wulgarny wizerunek, koszmarną muzykę, teksty
      i piosenki, bardzo dobry glos. Przestalam się już na nią gniewać za jej
      glupotę, przestalam się tym przejmować i patrzę, jak to, co niedoskonale,
      glupie i populistyczne zdobywa serca moich rodaków. Doda, Lepper, dzinsy
      wlożone w środek butów eskimoskich i goly brzuch przy -30stopni. Wszystko to z
      jednej bajki. Z badziewnego gustu Polaków, na który też nie jestem zla.
      Spokojnie obserwuję, jak największy klamot, glupota i przeciętność robi w
      Polsce furorę. Taka próbka polskich preferencji. Chcesz zrobić karierę? Bądź
      kontrowersyjnym glupkiem.
      Doda jak Doda - nic nowego. Tylko coraz większe bary. Panom na pewno się
      podoba. I niech jej tam będzie. Taka Polska.
      • roman_tyczka Onlyju - najlepsza wypowiedz:) 24.01.06, 11:40
        onlyju napisała:

> Śmieszy mnie, jest glupkowata, ma wulgarny wizerunek, koszmarną muzykę, teksty
        > i piosenki, bardzo dobry glos. Przestalam się już na nią gniewać za jej
        > glupotę, przestalam się tym przejmować i patrzę, jak to, co niedoskonale,
        > glupie i populistyczne zdobywa serca moich rodaków. Doda, Lepper, dzinsy
        > wlożone w środek butów eskimoskich i goly brzuch przy -30stopni. Wszystko to z
        > jednej bajki. Z badziewnego gustu Polaków, na który też nie jestem zla.
        > Spokojnie obserwuję, jak największy klamot, glupota i przeciętność robi w
        > Polsce furorę. Taka próbka polskich preferencji. Chcesz zrobić karierę? Bądź
        > kontrowersyjnym glupkiem.
        > Doda jak Doda - nic nowego. Tylko coraz większe bary. Panom na pewno się
        > podoba. I niech jej tam będzie. Taka Polska.
        • 82nati Re: Onlyju - najlepsza wypowiedz:) 26.01.06, 12:27
          a tam wy się nie znacie:P ja mam rację i kropka, też bym chciała tak szybko
          kariere zrobić i tak łatwo hehe brawa dla dodzi, zasłużyła na tele
    • liwia_85 Re: telekamera dla dodzi 24.01.06, 11:05
      wszystko to rzecz gustu , akurat dla mnie mezo jest super , doda spoko , piekny
      glos , osobowosc wymyslona dla potrzeb sceny , no a wiekszego obciachu niz
      kombi to dawno nie widzialam , a rubika to wczoraj pierwszy raz zobaczylam ,
      tzn tez nie do konca bo 3 stalo i nie wiem ktory to byl:P
    • palwan Re: telekamera dla dodzi 26.01.06, 14:12
      No i dobrze ze wygrala, bo byla najwieksza medialna gwiazda tego roku. W
      starciu 1:1 styrala ekstremalnie Qbe Wojewodzkiego. Chcociaz mnie nie kreci jej
      muza, to musze przyznac ze ma ladny glos, a wyglada jeszcze lepiej. Niech
      wygrywa fajna laska a nie jakies kalosze.
      • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 26.01.06, 14:50
        palwan napisał:

> No i dobrze ze wygrala, bo byla najwieksza medialna gwiazda tego roku. W
        > starciu 1:1 styrala ekstremalnie Qbe Wojewodzkiego. Chcociaz mnie nie kreci jej
        >
        > muza, to musze przyznac ze ma ladny glos, a wyglada jeszcze lepiej. Niech
        > wygrywa fajna laska a nie jakies kalosze.

aaaaaa, to byl konkurs na urode? to dlaczego Hoffman dostal tez nagrode?
        • wustyle Re: telekamera dla dodzi 26.01.06, 14:56
          a kto to jest dodzia?
          • roman_tyczka Re: telekamera dla dodzi 26.01.06, 15:04
            wustyle napisał:

> a kto to jest dodzia?

:)))))) dodzia co robi lodzia
            • wustyle Re: telekamera dla dodzi 26.01.06, 15:06
              a to nie znam '-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka