Dodaj do ulubionych

najbardziej sexowne czesci ciala meskiego

28.01.06, 00:35
stawiam na tyleczk....mmmm zawsze sie gapie na ulicy
Obserwuj wątek
    • asiulka81 penis jest the best 28.01.06, 00:36
      ja tam sie zawsze w rozporek gapie :DDD
      • khaki3 A to ja jakas nie zyciowa 28.01.06, 00:37
        Bo ja lubie plecy:)Umiesnione,duze,meskie.
    • aga_78 tyleczek n/t 28.01.06, 00:37
    • aga_78 zapomnialam - jeszcze dlonie! 28.01.06, 00:38
    • ironia222 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 00:39
      dlonie, dlonie, dlonie.
      • f_emmefatale Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 00:41
        Pupa i te dołeczki nad pachwinami,które tworzą się pomiędzy mięsniami
        aaaaaaaaaaaaaaa...odlatuje.
        • khaki3 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 00:45
          Ja stawiam na plecy:)Umiesnione:)Najlepiej,zeby to byly plecy mojego
          Ukochanego:)Sa sliczne,duuuze,meskie,erotyczne takie:)Ehhhhh:)
          • kamikadze82 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 00:55
            TORS.opis jak do pleców :P OCZY.jak najbardziej.
            • khaki3 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 00:56
              Oczy to koniecznie zielone albo piwne.A najlepiej zeby dwa w jednym bylo:)
              • voker Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:10
                co jest seksownego w dupie faceta? :-)
                khaki: ja mam takie :-)
                • khaki3 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:11
                  Masz??:)A wiesz co to znaczy?
                  • voker Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:11
                    Nie
                    • khaki3 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:12
                      I w tym Twoj blad:)Nie wiesz!A jak sie dowiesz bedzie za pozno,zeby uciekac;)
                      • voker Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:15
                        Uciekac? Przed Toba? :-)
                        • khaki3 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:16
                          Oj odrazu uciekac ;) W gruncie rzeczy to ja mila jestem:)I uciekac nie trzeba:)
                          • f_emmefatale Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:18
                            Dobrze..trzymajmy sie tematy-są ludzie,którzy bardzo tego przestrzegają,więc nie
                            róbmy im przykrości.

Piszmy więc o tych częściach ciała.

Voker..może się pochwalisz swoją najseksowniejszą częścią ciała? To znaczy..może
                            nam napiszesz-chwalić będziesz się potem ;)
                            • khaki3 Ojjjj tak 28.01.06, 01:19
                              Napisz,a pozniej nam sie pochwalisz;)
                              • voker Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:23
                                khaki: a czy taka mieszanka kolorow ma jakies znaczenie?
                                Hmm, moge powiedziec tylko to co slyszalem od kobiet. :-) W sumie to cale cialo, najczesciej powtarzaja sie: oczy, usmiech, dlonie i klatka (jako calosc).
                                Raz nawet bylo cos o zebach, zupelnie jak u konia. ;-)
                                www.kakofonia.pl/PL/PLrejs/patataj.wav
                                www.kakofonia.pl/PL/PLrejs/ichaaaa.wav
                                • khaki3 Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:26
                                  Oczywiscie,ze ma znaczenie;) Ale to top secert.
                                  • voker Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:32
                                    no powiedz, pliiiiiiiiss :-)
                                    • khaki3 Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:33
                                      Tak w top secrecie Tobie powiem,ze lubie jak facet mabrazowe albo zielone a
                                      najlepiej to dwa naraz bo nie lubie jak ma niebieskie:)
                                      • voker Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:40
                                        To juz wiem :-) Pisalas jednak, ze to ma jakies symboliczne znaczenie. :-)
                                        • khaki3 Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:41
                                          Ojjjjj top secret;p
                                          • voker Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:44
                                            Pliiiiiiiiiiiis :-)
                                            <slodkie oczy> :-)
                                            • khaki3 Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:46
                                              Slodkie oczy? Heheheh Vokerku ja sie nie dam na slodkie oczy,mile usmieszki;)
                                              • f_emmefatale Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:48
                                                Prosiłam-piszcie na temat...oj Voker napisz co masz seksownego :P
                                                • voker Re: Ojjjj tak 28.01.06, 01:52
                                                  >Slodkie oczy? Heheheh Vokerku ja sie nie dam na slodkie oczy,mile usmieszki;)
                                                  Nie znasz moich oczu... ;-)
                                                  no pszeciesz napisalem:
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=35772294
                                                  • voker poprawiony link 28.01.06, 01:56
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35773751&a=35775053
                  • f_emmefatale Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:12
                    Przepraszam,że pytaniem na pytanie....ale voker-napisz....co jest takiego
                    seksownego w pupie kobiety?
                    Przecież tylu panów się za nią ogłąda....Ty jestes facetem-może wiesz?
                    • widokzmarsa cellulitis?ntx 28.01.06, 01:19
                      • f_emmefatale Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:21
                        Mężczyźni ponoć nie mają cellulitis.
                        Jak to jest? Podobno to tylko kobieca przypadłość...
                        • asiulka81 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:25
                          f_emmefatale napisała:

> Mężczyźni ponoć nie mają cellulitis.
                          > Jak to jest? Podobno to tylko kobieca przypadłość...

fakt, moj ojciec to stary dziad ale dupsko ma nadal jedrne i ładne
                      • asiulka81 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:24
                        fuj :(
                        • khaki3 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:25
                          Nie ma co robic fuj bo to normalne:/
                          • asiulka81 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:27
                            khaki3 napisała:

> Nie ma co robic fuj bo to normalne:/

no wiem, ale fuj
                            • khaki3 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:28
                              Moze nie nazywajmy tego fuj tylko malo przyjemne.Ale jak kobieta dba o siebie
                              to i fuj nie bedzie :p
                          • f_emmefatale Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:28
                            Faktycznie troche fuj;)
                            Nie moge się uspokoić ...dostałam ataku smiechu po Twoim poscie.
                            A powiedz mi Asiuniu...a skad to wiesz?
                            • f_emmefatale Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:28
                              *Asiulko -wybacz.
                              • khaki3 Asiulka!! 28.01.06, 01:29
                                Jestes mi winna pol kubka mleka!Oplulam monitor jak przeczytalam o tym dupsku:p
                              • asiulka81 Re: cellulitis?ntx 28.01.06, 01:29
                                a no bo widzialam niedawno ojca jak sie przebieral a ja wlazlam do pokoju,
                                pomine szczegolowy opis
                            • asiulka81 femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:30

• khaki3 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:31
                                Nie no boj sie Boga.W 20 lat celulit?Pozatym cwicze,odzywam sie zdrowo,dbam o
                                siebie.Nie ma i nie bedzie celulitu.
                              • f_emmefatale Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:31
                                Nie. ja nosze rozmiar 34-moja pupa jest za mala na cellulitis....całe szczęście.
                              • asiulka81 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:36
                                :))) no ale kiedys was najdzie :) jak kazda babe :)
                                • khaki3 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:37
                                  Nie kazda.Wystarczy cwiczyc,trenowac,dbac o siebie:)
                                  • asiulka81 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:38
                                    kiedys gadalam z dermatologiem i on powiedzial mi ze prawie kazda baba ma
                                    cellulit predzej czy pozniej
                                • asiulka81 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:37
                                  a w ogole to mlode dupy z was, jedna 19 lat, druga 20, mlodziutkie :)
                                  • khaki3 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:41
                                    Ty to tez za stara nie jestes.Jestes w wieku mojego Ukochanego:) A co do
                                    celulitu to nie kazda:)Wystarczy dbac o siebie:)
                                    • asiulka81 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:43
                                      mam kolzenke co ma 22 lata i ma straszny cellulit, ale taki okropny, głeboki,
                                      cos strasznego, dziewczyna zdrowo sie odzywia, cwiczy i i tak ma....
                                      nie ma reguły
                                      • khaki3 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:44
                                        Genetycznie tez jest to uwarunkowane.
                                        • asiulka81 Re: femme i khaki a wy macie cellulit? 28.01.06, 01:46
                                          khaki3 napisała:

> Genetycznie tez jest to uwarunkowane.

buuuuuuuuuuuu
    • widokzmarsa Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 01:37
      tyłek to podstawa faceta. W młodosci spodenki wypchane jędrnym ciałem na
      starość wypchane pokaźnym portflelem
      Co do pośladków, to moja hipoteza mówi, że kobiety widząc jędrne pośladki,
      podświadomie reagują myślac o wytrzymałości faceta i duzej wielokrotności
      powtórzeń...
      • paczula8 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 09:28
        Co ty opowiadasz Widoku? naprawdę wypchany portfel w spodniach się nie mieści,
        najwyżej jakieś drobne...
    • maraiss Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 10:18
      zgrabna, jędrna, nieowłosiona pupa u faceta to podstawa:-)
      dodałabym jeszcze uszy...:-)))))))))))
      • f_emmefatale Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 23:22
        Ooo Tak! Zapomniałam o uszkach...mmmm...
    • b-beagle Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 28.01.06, 10:35
      oczy
    • maupiszonowna Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 04.02.06, 21:24
      zdecydowanie plecki, ale stopy tez sa fajne, nie wszystkie oczywiscie, ale
      jego...
    • spragnienie Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 04.02.06, 22:18
      Rece, ramiona, przedramiona a szczegolnie dlonie. Silne, duze... Wrrrrrrrrrr
    • 36mayfair Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 04.02.06, 23:02
      Przede wszystkim ladne zeby.
      • granulla Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 04.02.06, 23:15
        zależy co kto lubi,ja myślę... dla mnie szyja, kocham całować szyjkę[tą na
        której trzyma się głowa!]
    • monalajza Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 16:30
      ramiona i tyłeczek....of course...;)pozdrawiam
    • beautiful_joanna Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 17:20
      Oczy... niewazne jakiego koloru, choc teraz mysle ze zielone sa naj naj
      najpiekniejsze :)
      No i oczywiscie plecki, szerokie, i ramionka, ale oczywiscie tylko mojego
      misia, za zadnym sie na ulicy nie ogladam :P
    • margie Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 18:00
      najsexowniejszy jest widok mojego faceta, jak sti bokiem do mnie nago.... i
      widze wysklepiona klatke piersiowa cudownie owlosiona, plaski brzuszek, waskie
      biodra i mocne uda.... i na linii bioder z przodu cos sie unosi...... mmmmmm
      od razu mam ochote na sex:))
      • pipi43 Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 22:31
        Jeżeli "sti bokiem" oznacza "stoi bokiem", to nie za bardzo chyba widać "wąskie
        biodra"...
        Pozdr.
    • kulac Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 22:55
      tyłeczek:) kocham gapić się na mojego faceta. Chociaż w sumie to i penis i
      klatka i brzuch. A tam cały jest seksowny:)
    • au.lait Re: najbardziej sexowne czesci ciala meskiego 05.02.06, 23:26
      To nie bezpośrednio część ciała, ale mnie rozwala. Zawsze. ......Uśmiech.

No i oryginalne to to nie będzie, ale.. mózg.
      Jeśli jest z facetem o czym rozmawiać 9długo rozmawiać, w każdej sytuacji
      rozmawiać, o wszystkim rozmawiać), jeśli rozumiemy się w mig, jeśli poczucie
      humoru mamy podobne - to mnie nic więcej do szczęścia nie potrzeba.
    • jolie_angelina portfel :) 05.02.06, 23:37
      portfel :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka