Dodaj do ulubionych

babeczki, przyznajcie sie

IP: 62.233.138.* 08.10.01, 14:54
dziewczyny, jak to jest u Was? Jak przyjmowalam tabletke, to nie balam sie, ze
zajde w ciaze. Ale wiecie co? Czulam, ze mam relatywnie niewielka przyjemnosc w
kochaniu sie. Tak jakbym byla dotykana przez szybe. Wiedzialam, ze tableki
obnizaja poped plciowy, ale u mnie bardzo. Przestalam brac tabletke, zeby
zobaczyc, jak to bedzie bez niej. I co? Okazalo sie, ze jest super i po prostu
kazde dotkniecie mnie zniewalalo i orgazm, za orgazmem. Jak to jest u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: babeczki, przyznajcie sie IP: *.psk.cm-uj.krakow.pl 08.10.01, 15:08
      po tabletkach przytylam 5 kg, najlepiej bez niczego, raz sie żyje!
      • Gość: vika Re: babeczki, przyznajcie sie IP: 192.168.1.* / 195.117.144.* 08.10.01, 15:30
        ja też przytyłam i straciłam zainteresowanie sexem. Kiedyś nie dałam spokoju
        mojemu partnerowi jeśli codziennie się nie kochaliśmy, do tego każde jego
        dotknięcie bardzo mnie podniecało, teraz dojście do rozkoszy zajmuje mi dużo
        czasu a czasem wręcz tracę ochotę na te wszystkie zabiegi.Niestety z tabletek
        nie zrezygnuję bo nie mogę zdecydować się jeszcze na dzidziusia, może to minie?
        • Gość: Jo Re: babeczki, przyznajcie sie IP: 195.94.212.* 09.10.01, 14:54
          Nie czekaj, ze "minie" - to nie katar!!! Poproś lekarza o przepisanie innych tabletek. Jest w czym
          wybierać...
    • Gość: Baby Re: babeczki, przyznajcie sie IP: 212.244.106.* 08.10.01, 15:27
      Tylko tabletka! Zapomniałam co to PMS, wręcz schudłam i nie zauwazyłam żebym
      miała mniejszą ochote na sex. Zreszta w moim przypadku nic innego nie wchodzi w
      grę a mamusia byc na razie nie zamierzam.
      • Gość: Anna26 Re: babeczki, przyznajcie sie IP: *.244.213.68.Dial1.Washington2.Level3.net 08.10.01, 16:01
        Baby, lepiej powiedz jakich tabletek uzywasz.

Ja nie zauwazylam zmian w zakresie ochoty na sex. Ale apetyt mam wiekszy i
        musze bardzo bardzo sie kontrolowac jesli chodzi o utrzymanie sylwetki. I nie
        zawsze mi to wychodzi.
        • Gość: Baby Re: babeczki, przyznajcie sie-Anna 26 IP: 212.244.106.* 08.10.01, 16:19
          Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Baby, lepiej powiedz jakich tabletek uzywasz.
          >
          > Ja nie zauwazylam zmian w zakresie ochoty na sex. Ale apetyt mam wiekszy i
          > musze bardzo bardzo sie kontrolowac jesli chodzi o utrzymanie sylwetki. I nie
          > zawsze mi to wychodzi.

Cilest. Od 7 lat. Acha , własnie - nie zauwazyłam większego apetytu. Ale za to
          moge nosic pazury jak Dolly Parton.

• Gość: krys Re: babeczki, przyznajcie sie IP: 62.233.138.* 08.10.01, 16:41
      Nie chodzi o przytycie, ale o libido. Ja bralam Logest, Anno26, i moze to on
      tak wlasnie dziala na mnie?
      • Gość: Anna26 Re: babeczki, przyznajcie sie IP: *.215.159.46.Dial1.Washington1.Level3.net 08.10.01, 18:17
        Ja wiem krys, ze Tobie chodzilo o libido, ale chacialam wykorzystac sytuacje i
        dowiedziec sie co bierze baby. Ja biore Ortho-Tricyclen. To chyba amerykanska
        wersja polskiego tricularu.
        • Gość: Bona Dziewczyny! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.01, 18:55
          Problemy związane z takimi objawami świadczą tylko o jednym : niewłaściwy
          zestaw hormonów. Wasz ginekolog powinien o tych kłopotach wiedzieć i przepisać
          inne środki.
          • Gość: soso Re: Dziewczyny! IP: 195.41.66.* 08.10.01, 19:26

Ja nie biore tabletek i prawde mowiac nigdy sie nad tym nie zastanawialem. Ale
            teraz, po tych postach, nagle odkrylem, skad u mnie to libido. Dzieki,
            dziewczyny. Czlowiek uczy sie cale zycie. I teraz wiem takze, co zrobic, jak
            mnie potrzeby za bardzo przydusza lub jak bede chcial przytyc. Po prostu
            malutkie pigulki! Whow!
            • Gość: Luka Re: Dziewczyny! IP: 195.216.121.* 09.10.01, 12:06
              Hej,
              ja też biorę Cilest i nie zauważyłam żadnych objawów, a już na pewno nie
              zmniejszenie zainteresowania seksem.
              Polecam
              • Gość: ana Re: Dziewczyny! IP: 212.243.156.* 09.10.01, 12:34
                W naszym kraju, gdzie tylko 2, czy 3% kobiet bierze pigulki, nie powinnysmy ich
                dyskredytowac. Jak bylo juz mowione, po to jest tyle rodzajow pigulek, aby
                dobierac je indywidualnie.
                W moim przypadku po jednych mialam dokladnie w/w objawy - zero ochoty na seks,
                zniechecilam sie wowczas do ich stosowania, aby po 2 latach sprobowac ponownie
                z innymi. Teraz - rewelacja, same plusy.
                Dziewczyny, probujcie, zmieniajcie, a z pewnoscia traficie na wlasciwe.
                • Gość: Helena Re: Dziewczyny! IP: *.waw.cdp.pl 09.10.01, 14:06
                  Ja biore triquilar od 5 lat i nie zauwazylam jakiegokolwiek negatywnego czy
                  pozytywnego wplywu tabletki na organizm - ta chyba jest dobrze dobrana
                  tabletka, bo poza dzialaniem antykoncepcyjnym jest mi absolutnie OBOJETNA,
                  pozdrawiam
              • Gość: Facet:-) Re: Dziewczyny! IP: 10.30.42.* 09.10.01, 14:37
                :-)
                Sorry ze na ten temat wypowiada sie facet, ale chcialem dorzucic coś, co sam zaobserwowalem.
                Kobiety, ktore znam :-), biora Diane 35 lub Cilesit. I wszystkie sa ultrazadowolone: zmniejszyla sie
                bolesosc miesiaczki, maja je regularnie, ustabilizowaly sie im hormony, maja lepsza skore i - przede
                wszystkim - nie boja sie ciazy, co sprawia, ze sex kojarzy im sie TYLKO z przyjemnoscia. Efekt? Hi, hi.
                Taki, ze faceci moga zazdroscic mnie, a dziewczyny - moim dziewczynom :-).
                Jest jednak pewien skutek uboczny. To dziwne, ale zarowno te po 30-ce, jak i te 20-letnie zauwazyly u
                siebie... celulit. To chyba wazne - wszystkie sa szczuplutkie, a jednak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka