prze21 02.02.06, 22:23 moja dziewczyna ma owlosnie na pupie co z tym zrobic? czy to normalne(wydaje sie mi ze nie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: owlosienie u dziewczyn 02.02.06, 22:24 To Yetti!Uciekaj!Uciekaj!To mutant!To nie jest normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka polecam forum 02.02.06, 22:25 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11944 Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: owlosienie u dziewczyn 02.02.06, 22:27 prze21 napisał: > moja dziewczyna ma owlosnie na pupie co z tym zrobic? czy to normalne(wydaje > sie mi ze nie) to normalne. zwlaszcza jak ma na imie waldek. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: owlosienie u dziewczyn 03.02.06, 04:45 I zobacz ze ty, ze taka chce byc twoja dziewczyna. Do fryzjera ja wyslij, bo ten brzytwe ma. Dobry fryzjer bedzie wiedzial co z nia ma zrobic. Jak nie wygoli to je wyskubie. Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch nic to, moja 03.02.06, 08:17 zona, ma kilka (doslownie) ciemnych i dlugich wloskow wokol sutkow... Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: owlosienie u dziewczyn 03.02.06, 08:18 Jeżeli Ci to przeszkadza - delikatnie zasugeruj żeby sobie wydepilowała. Polecam plastry woskowe (boli, ale dłużej będzie "łysa") albo krem/piankę depilacyjną (nie boli, ale szybciej odrastają). Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: owlosienie u dziewczyn 03.02.06, 10:04 czy ta dziewczyna jest płci żenskiej;-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: owlosienie u dziewczyn 03.02.06, 10:11 Zależy jakie owłosienie. Zwykle ludzie są owłosieni prawie na całym ciele - czasem jest to delikatny meszek, czasem jasne włoski, czasem ciemne i dość grube. Ludzka rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: owlosienie u dziewczyn 03.02.06, 10:14 taaak, powinna być doskonale wygolona, tak, jak to widziałeś na rozkładówce payboya... Chłopie, owłosienie ludzka rzecz, ona ma więcej włosów, niż inne kobiety, ale nie ma co mówić, że to nienormalne. Niech sie przejdzie do endokrynologa i sprawdzi poziom hormonów, może mieć zaburzenia, ale wcale nie musi... Odpowiedz Link Zgłoś