Gość: Iza IP: *.ggr.co.uk 27.11.02, 15:11 Dziewczyny, jestem w biedzie, nie wiem co kupić babci na Gwiazdkę. Czy macie jakieś pomysły? Co Wy kupujecie? Błagam, help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: PREZENT IP: 157.25.128.* 27.11.02, 15:23 To wszystko zależy ile babcia ma lat, czy ma jakieś zainteresowania. Ja myślę, że bardzo uniwersalnymi prezentami może być: ciekawa książka, srebrna lub złota broszka (w zależności od funduszy), apaszka, szal lub szalik razem z rękawiczkami, dobra markowa herbata i do tego lub zamiast filiżanka. To tak na szybko, co mi przyszło do głowy. Pozdrawiam ,życząc dobrego wyboru Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PREZENT IP: *.ggr.co.uk 27.11.02, 15:51 Syrenka, masz rację z tą herbatą! Ładna puszka, kubeczek, coś do tego, np buteleczka soku z róży, wszystko owinięte i chyba będzie grać i buczeć. Może dokupię perfumy, które lubi... Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Spalacz kalorii 28.11.02, 11:30 Babcia sobie wiesza na szyi i zasuwa po mieście. Po powrocie do domu odczytuje na elektronicznym czytniku o ile kg schudła. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_man Tobie Pajdeczko.. 28.11.02, 16:25 rodzina powinna zakupić knebel. i poobcinać łapy. żebyś nie mogła pisać na klawiatutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PREZENT IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.02, 11:35 Moze dobrym prezentem dl aBabci beda cieplutkie kapciuszki lub szlafroczek,a moze jakas ladna spinka do wlosow:).pozdrowienia dla Babci(Babcia bedzie cieszyla sie na pewno z kazdego nawet najdrobniejszego prezentu od Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 poszukaj starego zdjecia babci... 28.11.02, 11:46 jakiegos takiego zapomhianego przez swiat... i opraw je w ramki.. i podaruj babci... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: poszukaj starego zdjecia babci... 28.11.02, 11:48 bukowski27 napisał: > jakiegos takiego zapomhianego przez swiat... i opraw je w ramki.. i podaruj > babci... Tak, a babcia co spojrzy na siebie młodą na zdjęciu to będzie się coraz bardziej pogrążała w rozpaczy, aż umrze z żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: poszukaj starego zdjecia babci... IP: *.ggr.co.uk 28.11.02, 11:57 Fajny pomysł z tym zdjęciem. Może poszukam takiego, na którym jesteśmy razem czy coś w tym rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no dokladnie izo... 28.11.02, 12:19 albo jakies takie z dziadkiem... czy z ich dziecmi... jezeli zdjecie jest male... zniszczone... to wlasciwie kazdy fotograf moze zrobic z tego zdjecia wieksza odbitke albo wyretuszowac ewentualne zniszczenia... 110 lat dla babci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: no dokladnie izo... IP: *.ggr.co.uk 28.11.02, 12:30 Albo zrobię jej T-shirta z moją podobizną na klacie :-))) Zdjęcia to jest to! Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biancia Re: PREZENT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.02, 12:40 a ja juz dalam babci kilka zdjec w ramkach i cieply szal i rekawiczki i perfumy i co teraz mam wymyslic?? Straszne jest to wymyslanie prezentow. Moze zrobmy liste?? Co mozna kupic mamie, tacie, babci, dziadkowi, siostrze, bratu, tesciowej, tesciowi i oczywiscie mezulkowi?? Ja zupelnie nie mam pomyslu na kolejne swieta.... Pozdrawiam, bianka Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Elektroniczna niania 28.11.02, 13:00 Czyli odmiana krótkofalówki.Czuwa nad babcią nawet kiedy jest oddalona o 100m. Szczególnie polecana przy chorobie Alzheimera. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Kubek z napisem.... 28.11.02, 13:01 ..."Nie zapomnij mnie wypić - Twoje ziółka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PREZENT IP: *.ggr.co.uk 28.11.02, 13:19 Zgadza się, co roku ten sam problem... Przed chwilą pisałam na Urodzie co wymyśliłam w zeszłym roku. Kupiłam rodzicom w herbaciarni kilka puszek herbaty, kubki, słoiczek cukru w rumie i podstawki pod kubki. Wszystko razem było zawinięte w folię i wyglądało rozkosznie. A herbata jaka pyszna... Można dorzucic jeszcze czajniczek do parzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: PREZENT 28.11.02, 13:17 fajne pachnące kosmetyki, ładnie zapakowana herbata, świeczki, ładne kapcie, ciepła koszulka, filiżanka, itp. Pomysłów jest tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PREZENT 28.11.02, 13:20 lalka74 napisała: > fajne pachnące kosmetyki, ładnie zapakowana herbata, świeczki, ładne kapcie, > ciepła koszulka, filiżanka, itp. Pomysłów jest tysiące. ALe jakie banalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PREZENT IP: *.ggr.co.uk 28.11.02, 13:25 Znicze - rzeczywiście niebanalne. Czekamy z utęsknieniem na inne rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PREZENT 28.11.02, 13:30 Gość portalu: Iza napisał(a): > Znicze - rzeczywiście niebanalne. Czekamy z utęsknieniem na inne rewelacje. Chyba sprostowałam znicze, nie zauważyłaś? Podałam chyba najwięcej możliwości, jeszcze Ci mało? To może dorzucę ziółka na przeczyszczenie w gustownej puszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: PREZENT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.02, 13:57 a ty pajdeczka to moze lepiej idz cos ugotuj?..... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PREZENT 28.11.02, 14:25 Gość portalu: bianka napisał(a): > a ty pajdeczka to moze lepiej idz cos ugotuj?..... A pewnie, że gotuję. Uważasz, że to poniżające dla kobiety? A facet z odkurzaczem jest dla ciebie śmieszny? Jeśli gotowanie jest dla ciebie upokarzające to i sprzątanie pewnie też. Śmiesznie wygląda facet w fartuszku z rurą od odkurzacza , nie? No i dziecino rozkazywać to możesz, ale swojej mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: PREZENT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.02, 15:12 o prosze, pajdeczko wlasnie to przeczytalam:))) pomijajac to ze mi dogryzasz, bo to juz ustalilysmy, ale nie uwazam ze gotowanie jest ponizajace i sama to czesto robie. Maz z odkurzaczem tez mnie nie przeraza - moj biega z nim czesto. Wlasciwie sprzatamy razem, ja kuchnie i lazienke on pokoje.... czemu jestes taka nerwowa - niepotrzebnie:)) usmiechnij sie Pozdrawiam p.s. ale w fartuszku go jeszcze nie widzialam, hmmm zwlaszcza w samym fartuszku:))) mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Komplet smacznych prezerwatyw... 28.11.02, 14:26 ... na wieczorki dla emerytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Komplet smacznych prezerwatyw... IP: *.ggr.co.uk 28.11.02, 15:04 Każdy Twój post dowodzi, że jesteś prymitywna, kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu chuste jedwabna IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 20:24 ja kupilam mojej co prawda nie na gwiazdke lecz na urodziny chuste jedwabna w sklepie jedwabnechusty.pl dostarczyli babci w ozdobnym opakowaniu ( i to gratis) a moze np. wykup wspanialy weekend :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś