lenkaaaa 17.03.06, 18:48 czy ktos zna tekst " zdrowas mario" po lacinie? gdzie tego szulac w necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: szybki problem 17.03.06, 19:05 Kurna, dziewczyno, aleś ty leniwa :( Po całości wklejam: SALUTATIO ANGELICA Pozdrowienie anielskie / Zdrowaś Mario Ave Maria, Gratia plena, Dominus Tecum; benedicta Tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris Tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen. (sekunda szukania.. ech) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: szybki problem 17.03.06, 19:10 AVE MARIA, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc, et in hora mortis nostrae. Amen. nędza umysłowa czy nieumiejętność posługiwania się wyszukiwarkami? www.ewtn.com/library/PRAYER/LATROSAR.htm Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: szybki problem 17.03.06, 19:17 widokzmarsa napisał: > > AVE MARIA, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et > benedictus fructus ventris tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis > peccatoribus, nunc, et in hora mortis nostrae. Amen. > > nędza umysłowa czy nieumiejętność posługiwania się wyszukiwarkami? > > www.ewtn.com/library/PRAYER/LATROSAR.htm a ja to znam na pamiec he he:))) zadnej wyszukiwarki bym nie potrzebowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: szybki problem 17.03.06, 19:28 widokzmarsa napisał: > przeciez ja z pamieci... a gdzie Cie nauczono? bo ja w podstawowce musialam wkuwac modly po lacinie na religii ( ksiadz byl ambitny he he ). ludzie z reguly nie znaja modlitw po lacinie i dziwia sie ze ja znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: szybki problem 17.03.06, 19:41 eee, ja zartowalem ale to musi byc jazda, gdy w lozku zaczelabys mowic po lacinie) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: szybki problem 17.03.06, 19:45 widokzmarsa napisał: > eee, ja zartowalem > ale to musi byc jazda, gdy w lozku zaczelabys mowic po lacinie) modły w łózku? he he :))) ale masz wyobraznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: szybki problem 17.03.06, 19:47 Niektórym się wyrywa "..oomóójboożżeee.." w łóżku. Ale nie wszyscy tacy religijni są... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: szybki problem 17.03.06, 19:49 to rajcuje jak kobieta mowi w obcym jezyku, gorzej jak ona pod nosem kwituje, co za cienias)) ide poplywac, musze sie poruszac skoro jade do ciebie na weekend)) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaaa Re: szybki problem 18.03.06, 10:58 dzieki za pomoc. wlasnie z lozka powstala ta potrzeba modlenia sie po lacine. moj facet bardzo chcial sie nauczyc po tym jak grzeszylismy Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: szybki problem 18.03.06, 11:12 lenkaaaa napisała: > dzieki za pomoc. wlasnie z lozka powstala ta potrzeba modlenia sie po lacine. > moj facet bardzo chcial sie nauczyc po tym jak grzeszylismy zboczency :) Odpowiedz Link Zgłoś