dziewice 30.03.06, 22:11 delikatnie mowiac mam dosc nad inteligencji kobiet i wykorzystywania facetow, po co sie w ogole wiazemy z kobietami? przeciez to tak nas poniza, trzeba zapanowac na niskimi instynktami i po prostu je olac. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:28 a jak nei mysli to zostanie singlem bo go żadna nie zechce:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:31 bitch.with.a.brain napisała: > a jak nei mysli to zostanie singlem bo go żadna nie zechce:) zadziwiajace jak Kobiety sobie wszystko potrafia wytlumaczyc, w sumie to dobrze, mniej musimy z nimi rozmawiac. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:34 Tja, czemu od razu rezygnować z niskich instynktów. Jak Ci kobiety nie odpowiadają przerzuć się na płeć brzydką. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:36 modrooka napisała: > Tja, czemu od razu rezygnować z niskich instynktów. Jak Ci kobiety nie > odpowiadają przerzuć się na płeć brzydką. mam byc niby pedalem? pogielo Cie? po prostu super jest byc samemu, sluchac w spokoju ukochanej muzyki, pizze sobie sam moge zamowic, a wlaczenie pralku to 10 sekund :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:37 A kto cię pogłaszcze po główce, po cięzkim dniu w pracy? Koty tego nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:40 o ile ten pan tak ciezko pracuje, bo mi sie wydaje ze to typ wygodnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:41 napaja napisała: > o ile ten pan tak ciezko pracuje, bo mi sie wydaje ze to typ wygodnicki. w styczniu i lutym pracowalem ~400h/miesiac, wystaczy? srednio od 8 do 23 + weekendy troche nocy itd -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:43 biedna kobieta, w ogole w domu Cie nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:44 napaja napisała: > biedna kobieta, w ogole w domu Cie nie bylo:) nie pracuje na budowie. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:52 czyzby w domu przed kompem ? to rzeczywiscie zapracowany czlowiek jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:44 Z drugiej strony jakby był wygodnicki to by nie namawiał do bycia singlem tylko załatwił sobie jakąś kurę domową która by mu wszystko pod nos dawała, skarpetki uprała i jeszcze służyła jako podnóżek :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:46 liczac na kobiete dzisiaj rano musialem sobie sam prac recznie czarne skarpety do garnituru i w zenujacy sposob na szybko suszyc je zelazkiem, cudowne, zapewne nie pierwszy i nie ostatni raz. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:47 Jak słodko Trafiłeś po prostu na taką która uznaje związki partnerskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:50 modrooka napisała: > Jak słodko > Trafiłeś po prostu na taką która uznaje związki partnerskie :) partner to masz na mysli cos co kiedys moze mnie zerzrec w kuchni, ew wciagnac gdy otworze lodowke i zjesc? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:52 Można tak powiedzieć jeśli twoja partnerka ma zielone łuski, wielkie zębyska i zieje ogniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:53 modrooka napisała: > Można tak powiedzieć jeśli twoja partnerka ma zielone łuski, wielkie zębyska i > zieje ogniem :) mam na mysli to co moze mieszkac w kuchni gdy sie do niej zbyt czesto nie zaglada -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:57 Aaa pocieszę Cię to kiedyś dostaje nóg i samo wychodzi. Nik nie słyszał o przypadkach porzarcia przez to to Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:40 modrooka napisała: > A kto cię pogłaszcze po główce, po cięzkim dniu w pracy? > Koty tego nie potrafią niby w jakim celu mialby mnie ktos glaskac po glowie po ciezkim dniu pracy ? :) Kot? :) zwierzak takze nie jest potrzebny. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
magda20101 Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:46 Owszem mozesz wybrac droge samotnika, ale czy wlasnie tak czujesz sie szczesliwy? Jesli byloby ci dobrze jako samotnik nie poruszalbys tego tematu na forum. A jesli juz nie jest tobie samemu dobrze, a tylko sobie tak wmawiasz, to powiem ci, ze wystarczy trafic na taka kobiete, ktora juz w zwiazku nie gra... a kobieta w zwiazku nie gra wtedy, kiedy jest doceniona i kochana...gra wywalcza sobie to czego jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magda20101 a moral taki... 30.03.06, 22:50 ze w zwiazku trzeba z rozsadkiem rowniez poswiecic sie kobiecie...a nie myslec tylko i wylacznie o swoich potrzebach i marudzic ze jej znowu cos nie pasuje i znowu marudzi... Daj z siebie milosc, cieplo, oparcie...a bedziesz w szczesliwym zwiazku z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a moral taki... 30.03.06, 22:52 "..." Daj z siebie milosc, cieplo, oparcie...a bedziesz w szczesliwym zwiazku z kobieta. "..." czy to = sie kolejnych 40 par butow, 10 plaszczy, 20 torebet i tona perfum i innych pie.. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:46 > niby w jakim celu mialby mnie ktos glaskac po glowie po ciezkim dniu pracy ? :) A chociażby to świetny sposób na pożegnanie stresu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 31.03.06, 08:46 fajniej jest razem sluchać muzyki i wspólnie zjeść pizze:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 31.03.06, 09:35 dziewice napisał: > modrooka napisała: > > > Tja, czemu od razu rezygnować z niskich instynktów. Jak Ci kobiety nie > > odpowiadają przerzuć się na płeć brzydką. > > mam byc niby pedalem? pogielo Cie? > > po prostu super jest byc samemu, sluchac w spokoju ukochanej muzyki, pizze sobi > e > sam moge zamowic, a wlaczenie pralku to 10 sekund :) > > -- > CEO no... moj maz tez umie wlaczyc pralke i sie nie chwali tym na forum:) wielkie rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
verso79 Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 22:44 PORZADNY Z CIEBIE GOSC przynajmniej juz wiesz ze jestesmy inteligentniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
miss.siur Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 23:02 No w sumie nic nowego, na to forum przychdzi dość dużo pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 23:05 jakby powiedzial ojciec dyrektor "ladnie sie nam tutuaj przedstawiles" -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
miss.siur Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 30.03.06, 23:10 A co ma do tego ojciec dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_oko.twarde A ceo jak facet myśli że nie powinien być singlem? 31.03.06, 07:52 Odpowiedz Link Zgłoś
sir_oko.twarde A co kobiety mniej wolą? 31.03.06, 09:32 Faceci też sobie żartują z kobiet - które żarty są mniej kontrowersyjne dla pań - ze sposobu patrzenia na świat (inteligencji kobiet) czy ze sposobu ubierania się? __ ten list też jest pisany dla pieniędzy i nie dam wciągnąć się w dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 31.03.06, 08:00 Olała go jakaś i wpadł na pomysł że samemu lepiej. A nieprawda, podda się i to szybciej niż myśli. I znowu padnie do stóp kobiety. Bo samotność dobija, już teraz kolega marudzi i zrzędzi. A będzie jeszcze gorzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.siur Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 01.04.06, 02:30 Albo zniechęca innych facetów bo sam już nic nie może i do niczego sie nie nadaje. Mechanizm kwaśnych winogron: nie moge mieć kobiety więc powiem sobie mnie by to poniżało. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm3331 Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 31.03.06, 09:22 no może to i dobry sposób aby jakoś przyzwyczaić sie do samotności...mnie na przykład ona zżera a ponieważ najpradwodopodobniej nigdy nie znajde sobie kobiety to chyba faktycznie lepiej bedzie sie przyzwyczaic sie do samotności i ją pokochac.... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak facet mysli to powinien byc singlem 31.03.06, 09:34 dziewice napisał: > delikatnie mowiac mam dosc nad inteligencji kobiet i wykorzystywania facetow, > po co sie w ogole wiazemy z kobietami? przeciez to tak nas poniza, trzeba > zapanowac na niskimi instynktami i po prostu je olac. masz racje, zostan gejem. -- Odpowiedz Link Zgłoś
sir_oko.twarde Re: Pocieszaj się pocieszaj ;PP nt 31.03.06, 09:59 No to może chociaż żarty z faceta, którego ona kocha? __ nigdy nie uda się wam wciągnąć mnie w dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś